- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz
Dyingsoul #3476 üzenetére
köszi a tippeket, megfogadom és igyekszem minél hamarabb
ezt igazából csak nagyon gyorsan le akartam tudni, amíg emlékeztem hogy melyik lépés után melyik jön. Mert engem igazából az kavart meg kicsit a bdata leírásban, hogy ott vissza került a gyári global firm, és persze h megszűnt az SSH utána. És mivel úgysem a global firmet akartam, hanem patchelt verziót, így azt a lépést totál kihagyni és a teljes bdata folyamat után egyből fel a módosítottat.a rollback firmes részre én azt reagálnám, h szerintem nem egészséges megtartani a beállításokat, mert egy gyári globalról vissza mész vmi ősrégi hekkelhetőre, azután pedig a legújabb kínaira. Simán össze akadhat vmi bennmaradt beállítás. Így ezt szívem szerint nem írnám bele. Állítsuk csak be teljesen alapról az új firm-et
alaplapnál sem töltünk be mentett profilokat bios frissítés után
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest