- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
novinyul #2184 üzenetére
Köszi az infót.
Nem lepődtem meg.
Még nem tettem fel, nem volt rá időm a múlt héten.
Beleástam magam a Xiaomi.eu-ba jobban.
Jókat írnak a WEEKLY kiadásokról, és valóban már a rendszerből is frissíthető, ha újabb jelenik meg.
Ha minden stimmel, és a banki appok is hiba nélkül működnek rajta, akkor én inkább affelé hajlok.
A 'rendes' update-ről sok bugot jelentenek akik már megkapták... -
OSERANSKY
junior tag
válasz
novinyul #2180 üzenetére
Melyikkel próbálkoztál?
A Recovery ROM-mal v. az 1.52GB-os OTA Update-el a mellékelt linkről?
Hülye Xiaomi-féle kavarás ezzel is csak...
Ugyanolyan készülékek, de ezekkel a szakaszokban történő, batches elérhetővé tételekkel csesznek fel, és mostmár biztos vagyok benne hogy a szolgáltatók is kínlódnak vmit velük... -
Victoryus94
őstag
válasz
novinyul #2091 üzenetére
Én úgy látom, lesz néhány apróbb "design" update (animációk, lezárási képernyők), 1-2 elrejtett új funkció amit a kutya se használ, és kezdetben kisebb lesz az egész rendszer mérete, erőforrásigénye (max 1-2 év múlva úgyis visszahízik, emellett akik tesztelték eddig azt írták nem lett gördülékenyebb a felület. Meglátjuk.)
A többi meg (galéria, időjárás) igazából a MIUI alatt is megoldható változás lenne, amihez nem indokolt új "OS". -
OSERANSKY
junior tag
válasz
novinyul #1988 üzenetére
Tudom sajnos. Már nem is szeretném megérteni. 'Mindenkinek egyforma a készüléke'. Aha. Elméleti síkon. Mert az érkező frissítések verziószáma nem ezt mutatja, ezek szerint... A hülye türelmetlenségem miatt jelentkeztem Béta teszternek, és balszerencsémre be is kerültem. Majd most jön még az igazi fekete leves, legalábbis erre számítok
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
novinyul #1980 üzenetére
Nem vagy egyedül vele... Már várom, mikor posztol valaki hogy neki az első HyperOS jött meg a telójára. Van ami régió specifikus, de a gyakoriságnál teljes a káosz már 1 jó ideje. Azt át tudod állítani, a 'Beállítások - Kezdőképernyő - Húzza lefelé az ujját a Kezdőképernyőn' menüben. Az Értesítéseknél klassz funkció még Android 14-en belül a Zseblámpa v. a Kijelző felvillanása az általad preferált színben. Ja hogy közben meglett. Akkor tárgytalan
-
benjoe1
aktív tag
válasz
novinyul #1860 üzenetére
A frissítés során letöltött a teló egy 5,46 Gb méretű zip fájlt. Ezt másik telefonra átmásolva, a frissítő csomag kiválasztása funkcióval nem lehet frissíteni egy másik telefont? Vagy ez a zip mindenkinek egyedi?
miui_FUXIEEAGlobal_V14.0.6.0.UMCEUXM_bd06bcd878_14.0.zip
-
osonte
őstag
válasz
novinyul #1822 üzenetére
Korábban régió állítás esetén feldobta a frissítést, de ez most ide kevés... Sajnos itt most ha nem jön frissítés, csak a frissebb rom flash-elése a megoldás, minden macerával egyben (jelenleg). A 13T Pro-t is csak flash-elni tudtam, hogy frissüljön, szóval ez globális helyzet.
-
n@p@lm
őstag
válasz
novinyul #1787 üzenetére
"Sajnos a 13 szériából már most nem nagyon lehet rendelni, még kintről sem."
Valamit félre értünk, az Árukereső tele van X13-al.
[Xiaomi 13] -
osonte
őstag
válasz
novinyul #1645 üzenetére
Eddig amit sikerült összehalásznom a Telegram-on, hogy marad a kijelző mérete, de nagyobb felbontása lesz, LTPO kijelző 1Hz-től, illetve az érzékeny szememnek DC dimming (amit a Pro nem tudott az előző szériánál sem), Gen 3-as SOC, 90 Wattos töltés, új kamerák és talán lesz AF-es előlapi kamera stb... Hiányzik a Xiaomi 13, amit a feleségemnek adtam, ő meg nagyon szereti.
A mérete is szuper volt. Semmi gond a 13T Pro-val, számomra hibátlan, de az újdonság és a méret miatt, már most lebeszéltem itthon, hogy amint a Telekomnál elérhető, aznap rendelem.
-
xabolcsy
aktív tag
válasz
novinyul #1642 üzenetére
Elvileg marad 6,36 hüvelykes 12 bites 1,5K 120 Hz-es OLED kijelző.
Készülék teteje lyukmentes (mint az iPhone-oké)
Elrejtette az infravörös érzékelőt a kameraszigeten, a hangszórónyílást mikrorés kialakításra cserélte, a másodlagos mikrofont pedig a fülhallgató területén belülre rejtette.
75 mm-es lebegő teleobjektív kamerát kap.
4600 mAh-s akkumulátorral, 90w-os töltés. -
osonte
őstag
válasz
novinyul #1532 üzenetére
Én is ezt gondolom, csodák nincsenek. Minél drágább védelem van rajta, annál drágább lesz a csere, amikor összetörik. Mindegyik ha rosszul esik betonra... A lényeg egy jó tok és kijelzővédő üveg és akkor mindegy, hogy GG5 vagy Victus van alatta. Mondjuk én még soha nem törtem kijelzőt.
-
Comic
aktív tag
válasz
novinyul #1350 üzenetére
Nem is akartam a samunál maradni. Anno ez is azért esett bele a kosárba, mert kiöregedett a P30 Pro-m és olyat akartam utódjaként, ami minimum annyit tud, de nagyon nem volt gms kompatibilis alternatíva. Szerencsére ez már változni látszik. A OneUI szerintem egy meveszekedett halom hulladék és akkor még nagyon finoman fejeztem ki magam. Mára megbékéltem volna a gms hiányával, de T-jéknél az a hír járja, hogy befejezik a Huawei értékesítést. Szóval szerintem egy újabb évtizedig legalább kerülni szándékozom a samut. Ramaty akkuidő, ráadásul nagyon hamar romlik is a teljesítmény. (17 hónaposan alig bír ki 12-14 órát, ha használom is, akkor max 2-t). Borzasztóan melegszik. A legegyszerűbb párkereső játék is 60-65 c°-ra fűti a keszülékházat. (Céleszközzel mért adat). Az utóbbi 2-3 frissítés konkrétan szana szét verte a kamerát. Kvázi tojik fókuszálni a főkamera. (Expert RAW-al nincs gond, szóval szoftveres). A predektiv szövegbevitel konkrétan használhatatlan. Nem tanul, de azért ki-ki javít. Idegesítőbb, mint egy nő! Ha 2x átírom a javitását, akkor 3.-ra is ő akar az okosabb lenni. Az utésállóság pedig egy vicc a kerekített szélű kijelzők esetén. 40 cm-ről ejtettem ki a kezemből linóleumra. Ripityára tört az elvileg ellenálló, ütésálló GG Victus. Hát köszi. És igen, tudom, hogy üvegfólia, meg tok, de ha felárat fizetek azért, mert elvileg tud valamit a készülék (az IP tanúsítvány ilyen), akkor el is várom, hogy tudja! A sík kijelző legalább ezt a gyenge pontot megoldja. (A Huawei érdekes módon még sem karcolódott, pedig elszállt Ausztriában 40-45 km/h sebességnél a bringakormányról is...
Igen, a töltés. Vicc, hogy még power bankból is van olyan, amit a saját C-C kábelével nem lehetett tölteni, mert mindenáron a telefon akarta tölteni a PB-ot. Töltés helyett vitatott, hogy ki az elsődleges USB vezérlő, ő, vagy a PB. (Xiaomi PB). A 25w-ról még már szót sem kell ejteni. Egyszerűen elbujhat kb mindenki mögött.
Halmozati vicc volt a tartozékok teljes hianya. No de kérem! Egy Ultráról beszélünk.
MIUI-t használtam anno a kőkorban Xperia Mini-n főzve és nem volt túl életidegen. Huawei után a Samu ratyija is idegesítő volt.
Na ezért döntöttem a X13 mellett. -
-
-
magmakocka
aktív tag
válasz
novinyul #1180 üzenetére
Ha a fólia ráhajlik a kijelzőre és rárakok tokot az problémás lehet-e? Nillkin fóliát fogok venni, mert már a jelenlegi fólia kapott egy nagyobb karcot. :/
De szerintem ezt fogom venni: https://www.alza.hu/spigen-glass-tr-slim-2-pack-xiaomi-13-uvegfolia-d7706880.htm?kampan=adw4_prislusenstvi-pro-mt_pla_all_obecna_ochrana-displeje_c_1007633___576389798157_~130922288045~#fotovideo
-
magmakocka
aktív tag
válasz
novinyul #1178 üzenetére
Azonban vagy én nem találok, de hol találok Xiaomi 33W töltő adaptert? A 67W-s adapterhez kapott kábelt, használhatom a 33W-s töltőhöz?
És nem furcsa az a fogása? Hogy olyan hullámos? A kamerát mennyire védi? Mennyire illeszkedik a kijelzőre? (Mármint ha arccal leesne, védené-e sík felületen. Nem szoktam elejteni direkt a telefont, még nem tört össze, de szeretnék vigyázni a telefonomra, amennyire csak lehet.
És fólia?
-
magmakocka
aktív tag
válasz
novinyul #1176 üzenetére
Erről mit gondolsz?
Nillkin CamShield ProFóliából, pontos típust tudsz ajánlani? Bocsi!
-
Gubu0101
veterán
válasz
novinyul #1156 üzenetére
Na en mar el is adtam
Kollegamnak ma loptak el a telojat melohelyrol.Az enyemet meg kolcson akarta kerni mivel 2 van nekem.Mondom vedd meg inkabb,azt annyiban megvette mint amennyiert vettem
Annyi,hogy ami tokot ma rendeltem hozza,megkapja ingyen ha mar torott a hatulja.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
novinyul #1141 üzenetére
PartNero-nak már üzlethelyisége sincs, csak egy e-mail cím meg egy telefonszám. Nem túl sok esélyt látok a garancia érvényesítésére. Én eddig Apple terméket vettem csak náuk mert annak édesmind1, hogy hol vetted a hivatalos gari élt rá, mondjuk most már azokon is buksz 2 évet ha ott veszed.
Plusz amíg volt "boltjuk" találkoztam a sráccal is, nem túl szimpi kisesbbségi, hogy finoman fogalmazzak.
-
T. I.
senior tag
válasz
novinyul #1138 üzenetére
A smartshop.hu weboldala szerint a 270ezres 8/256os 13-ra 3 év kötelező jótállás jár, ami szerintem gyártói gari, ha a xiaomi rendelkezik országos szervíz hálózattal.
"A ThinkSmart Kft. által forgalmazott termékek a hatályos jogszabályoknak, valamint a kereskedelmi szabályozásoknak megfelelő jótállással, rendelkeznek. A ThinkSmart Kft. által kiállított jótállásijegy lehet:
- Gyártó által kiállított, amennyiben az rendelkezik országos szerviz hálózattal,
- ThinkSmart Kft., mint forgalmazó által kiállított." -
-
janston
aktív tag
-
Russel009
csendes tag
válasz
novinyul #904 üzenetére
Igen, jártam már meg okosórával... gyártói gari érvényes volt rá, csak éppen a francia szervízbe kellett volna eljuttatnom...
Minden esetre akkor rászánom azt a + pénzt és a kisebb kockázatot választom. Közben ahogy nézem az Aqua-nál és a Firstphonnál is 300 alatt van... itt azért már csak nem vernek át.Köszönöm a gyors választ!
-
joey04
titán
válasz
novinyul #162 üzenetére
Na, akkor valóban nem fogunk megegyezni, mert én PONT azt érzem veled kapcsolatban, amit rólam írtál.
Ja és a Gcam nem űrtechnika.
na látod akkor van amiben egyetértünk.
mondjuk ennél egyértelműbben nem tudtam volna leírni a korábbi kommentemben sem, de úgy látom már tudat alatt olyan véleményt tulajdonítasz nekem, ami nem is az enyém.
-
joey04
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest