- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz
Black&White #2090 üzenetére
Akkor haladnak vele szépen
Kíváncsi leszek hogy miben fog eltérni a miui-l.
-
novinyul
veterán
A 12 szériából iszonyat mennyiség ragadt bent, bár már a végét járja a készlet. A 13-ból viszont eleve jóval kevesebbet gyártottak, az EU-s piacra még ennél is kevesebbet küldtek. Ami még kapható a boltokban az az utolsó darabok. Xiaomi már jó ideje átállt a 13T-Pro 14 szériára.
-
novinyul
veterán
válasz
Black&White #1977 üzenetére
Igazából nem értem hogy a Xiaomi ezt hogy hozta össze
Ráadásul csak az EEA verzió ilyen nyakatekert a frissítések terén
Lenne is egy kérdés
Eddig a kijelzőn bárhol húztam le az ujjam, akkor az értesítési sáv jött le. Most meg a keresés menü. De nem találtam meg hogy hol lehetne ezen változtatni.
Közben sikerültHalálba idegesített.
-
novinyul
veterán
Nagy nehezen de végre megérkezett
-
novinyul
veterán
válasz
gyikhuszar #1921 üzenetére
Global vagy EEA szoftver?
-
novinyul
veterán
válasz
Black&White #1821 üzenetére
Akkor mi változna?
-
novinyul
veterán
Sajnos a 13 szériából már most nem nagyon lehet rendelni, még kintről sem. A 12 szériának a pandémia rendesen betett, rohadt nagy raktár készlet volt belőle. Ami meg kapható, az a megmaradt készlet. A gyártó részéről utánpótlás már rég nincs, már a 14 széria fut javában.
-
novinyul
veterán
válasz
gyikhuszar #1746 üzenetére
Az kemény
Nálam meg még semmi azóta sem.
-
novinyul
veterán
válasz
Black&White #1697 üzenetére
Elkezdtem leszedni
Remélem hogy felmegy
-
novinyul
veterán
válasz
gyikhuszar #1627 üzenetére
Ohh ott is bele lehet szaladni a f.sz erdőbe
Ott is sikerül hazavágni a rendszert ha éppen úgy sikerül nekik.
-
novinyul
veterán
válasz
Black&White #1548 üzenetére
Én még várhatok
-
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1529 üzenetére
OTA-ra 10.06 van írva mint start. Persze idő mire mindenkihez eljut a frissítés, már ha nem lesz valami gebasz.
-
novinyul
veterán
válasz
SharpSA #1357 üzenetére
Szerintem semmi extra nincs benne, maximum az hogy az alkalmazások futása a háttérben be legyen állítva. A reklám kérdés rögtön az elején el lehet intézni, esetleg még a biztonság menüben szokott 1-2 helyen reklám engedélyezve. De igazából olyan hű de más érzés nincs benne, van itthon Xiaomi,Samsung, Sony, Meizu de mindegyiket kényelmesen lehet használni
-
novinyul
veterán
válasz
DroiDMester #1355 üzenetére
Igazából még kicsinek sem mondanám, mellé raktam a 12-t na az már kicsinek tűnt mellette. Végre sikerült a Xiaomi-nak egy jó méretű telefont kiadnia, ez a telefon az arany középút
Még ütésálló tokkal is tök jó fogni, zsebre rakni.
-
novinyul
veterán
Nem lett volna jobb ha maradsz Samsung vonalon
Mondjuk egy S23 már árban ott van ahol a Xiaomi 13. Teljesen más a két rendszer, vagy szereted a miui-t vagy utálod, ahogy a One ui is tud agyér görcsöt okozni. Kamerában tisztességesen helyt áll a 13, de nem lehet egy Ultra szériával összehasonlítani(itt a zoom kamerákban van előnye, fő kamerában nincs előnye) Akkumulátor meg 1 napos(5-6 óra SOT) viszont k.rva gyorsan lehet tölteni, na ilyet a Samsung nem tud.
-
novinyul
veterán
válasz
Victoryus94 #1320 üzenetére
Gondolom nem eu-s szoftver van a tiéden?
-
novinyul
veterán
válasz
DroiDMester #1313 üzenetére
Na nálam ennyi van csak
-
novinyul
veterán
válasz
kicsipapucs #1237 üzenetére
Nem baj, igazából nincs baj a telefonnal
-
novinyul
veterán
válasz
kicsipapucs #1235 üzenetére
Nekem még semmi
0.24. végű szoftver van még nálam
Mi változott benne? -
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1181 üzenetére
A jobb fóliák tokbarát kialakítást kapnak, szerintem a Nilkin vagy Spigen fóliák ilyenek
-
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1179 üzenetére
Én vezeték nélküli töltővel töltöm, az is csak 20W. Egy napot simán kibír, így éjszaka meg mehet lassú töltéssel. A tok meg pontos, hátul a hullámok miatt jól megtapad az ujjad, oldalt meg recés. Elől kb.2mm magasabb a tok szegély, így van esélye túlélni ha pofára esik, kamera meg full védett.
-
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1177 üzenetére
Nekem nem jött be, pedig több telefonon is kipróbáltam. De mindig levettem egy nap után. Ez a mostani tok viszont nagyon jó, jó masszív, belül bélelt és jó fogása van.
-
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1175 üzenetére
Fólia a gyári ami rajta van, addig használni még látod a kijelzőt. 67W mellett meg mindegy milyen tokban van, melegedni fog. A por sajnos mindenhová be fog jutni, még ha fedve van akkor is. Én hetente veszem ki a tokból, pedig brutál pontosan fekszik fel mindenhol, de a finom por bejut alá. Tokból pl.Nilkin, Spigen tudom ajánlani.
Én ezt használom [link] -
novinyul
veterán
Alkatrész nincs hozzá
Még a garanciával beérkező telefonok is van hogy várnak. Persze ilyenkor inkább "swap" lenne a gyorsabb, de mindig jön az ígéret hogy mindjárt ott az alkatrész. Aztán meg vársz hogy küldjék, te neked meg ég a fejed mert ígérted hogy kész lesz. Szét tudják sz.patni az embert a kis sárgák.
-
novinyul
veterán
válasz
hroberto #1162 üzenetére
Kivétel a TMX! Xiaomi telefont csak garanciával javítanak, hozott alkatrésszel meg elhajtanak mint kezdő bába a magzatvizet. Rohadt nehéz a Xiaomi-l az alkatrészek beszerzése még a hivatalos szervizeknek. Amúgy meg piacra nem is árulnak alkatrészeket(más kérdés hogy igy is kijut a gyárból) Nem hallomásból tudom, napi szinten vagyunk benne.
-
novinyul
veterán
Szerintem egyéni döntés hogy ki hol veszi, most kivételesen én is szolgáltatónál vettem. Lehet drágább volt a telefon(igaz 3500ft flotta csomagba) de van 3 év biztos garancia rá. Amúgy meg hogy 8 vagy 12/256GB igazából semmi különbség nincs közte.
dupla tárhellyel már más lennne.
-
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1070 üzenetére
Fólia van a telefonon, az ameddig bírja tökéletes. Utána meg egy jó üvegfóliát raknék rá(pl. Nilkin, Spigen) Töltés nálam vezeték nélkül megy(Xiaomi töltőpad és állvány is van 20W-s teljesítménnyel) Egy napot simán kibír, szóval éjszaka meg nem kell a gyors töltés, melóhelyre meg egy IKEA-s 5W vezeték nélküli töltőt vittem be.
-
-
novinyul
veterán
Na nálam is megérkezett az OTA frissítés. Júniusi security patch-l érkezett, bár nem nagy méretű a frissítés.
-
novinyul
veterán
válasz
Russel009 #903 üzenetére
Nem hivatalos garanciával ha gond van, akkor ki vagy téve a boltnak(vagy normálisak vagy elhajtanak a fenébe) Az EEA szoftveres telefonok az eu-ba készültek. De a Telemax csak a hivatalos hazai garanciával rendelkező telefonokat fogadja be javításra. Alza megoldja okosba otthon(Cseh országi bolt, ottani Xiaomi szervizbe küldi) Szóval ha olcsón akarod megúszni, akkor meg mindegy hogy Global vagy EEA szoftveres a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest