Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Első két ponttal nem akarok vitatkozni. De ha utána nézel, vásárlás előtt is látod ezt..
Kijelző szerintem simán top. Mellesleg szanaszét paraméterezhető, ha nem tetszik a gyári beállítás, meg még ott vannak a különböző javító cuccok is(hdr stb..). Nem látom át, mi a problémád vele.
Az akksiban is inkább nálad volt a hiba. Legutóbb épp vagy 40 órát ment el nálam 4 óra kijelzővel. De ha napi merülés van, akkor meg akár 6-7 óra is megvan. Töltés meg megvan egy zunany alatt. Én nem látok problémát benne.
MIUI. Legalább ha szidott, tudd, mit. EMUI az Huawei. Nem érzem logikátlannak, bár szubjektív az tény. De nekem meg pl a legjobb rendszer. Volt Mate 20 Pro-m, de sok minden hiányzott a MIUI-ból, annak ellenére, hogy szerettem, és baromi jo készülék volt. De ez megint olyan, hogy csak 1-2 Xiaomi tesztet nézel meg és előre tudod.
Utolsó pontot nem egészen értem, nem tudom mit értesz kikapcsolás alatt. Hotspot-ot nem használok sokat.
Szóval, kamerában igazad van, mit tud, mit nem, de nekem tökéletesen megfelel így is. És más készülékbe is simán bele lehet kötni hasonlók miatt. Neked nem vált be, rendben, de azért erősen költői túlzásnak érzem, hogy nem csúcs készülék. De ha már S21 Ultra, az se egy szint ezzel, még ha régi is. Akkor itt is egy ultrát dobj mellé. Én nézegettem vásárlás előtt a jelenlegi S23 szériát, de az alappal se lettem volna előbbre az X13-al szemben, ha meg Ultra, az már árban is más liga, akkor az X13 Ultrát tedd mellé.
-
Victoryus94
őstag
Az első két ponttal egyetértek. Hardveresen a videózás/zoom kamara a legnagyobb gyengepont.
A kijelővel szerintem nincs gond, ahogy az akkuval sem volt xiaomi.eu ROM alatt (leszámítva amikor egy appom néhány óra alatt megette az akkut, de azt javította a fejelsztő).
A Gyári ROM-on nehezebb követni, de általában nálam másfél napos üzemidőt hoz (12-14 órás "használattal", ami 3-4 óra kijelzőidőt jelent este 40-65% akku marad), de a gyorstöltéssel max 10 perc alatt belepumpál még fél nap üzemidőt.
A MIUI olyan, amilyen. Sokan nem szeretik, és vannak idegesítő dolgai...
A Hostpottal viszont nekem nem volt gondom. -
novinyul
veterán
Nem lett volna jobb ha maradsz Samsung vonalon
Mondjuk egy S23 már árban ott van ahol a Xiaomi 13. Teljesen más a két rendszer, vagy szereted a miui-t vagy utálod, ahogy a One ui is tud agyér görcsöt okozni. Kamerában tisztességesen helyt áll a 13, de nem lehet egy Ultra szériával összehasonlítani(itt a zoom kamerákban van előnye, fő kamerában nincs előnye) Akkumulátor meg 1 napos(5-6 óra SOT) viszont k.rva gyorsan lehet tölteni, na ilyet a Samsung nem tud.
-
LouiS22
veterán
Szvsz idegrohamot fogsz kapni a MIUI-tól, nagyon más, mint a OneUI, úgyhogy ha tudod, a launchert mielőbb cseréld ki, vagy keress gyorsan egy Samsung skint és akkor talán nem hajítod el 1 óra után.
A többi kérdésre nem tudok válaszolni, de eleve nem hiszek el semmilyen szubjektív, leírt tesztet és a saját tapasztalataimra hagyatkozom/nem nézek meg minden egyes pixelt milliószoros nagyításban. Ez egy telefon, úgy is kezelem. Ha videózni, komolyan fotózni szeretnék, akkor arra fejlesztett célhardvert használok. Egy légypiszok méretű szenzor nem tud velük versenyre kelni. A többi meg marketing bullshit
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest