- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janston
aktív tag
Sziasztok,
Xiaomi.eu ROM-al mennek a banki alkalmazások, NFC fizetés, stb?
Köszönöm! -
janston
aktív tag
válasz
Victoryus94 #907 üzenetére
Köszi,
ROM-olni nem igazán akarok, mert két banki alkalmazás is van és azzal nem lehet, ha jól tudom, bár mostanában nem csináltam ilyet.
Azért egy ennyire alap funkciót így "lebutítani", minimum dühítő. Még a youtube teszteken is azt mondták, hogy "megfelelő" a rezgés. Mihez képest? A semmihez mindenképpen.
Most óriásit csalódtam, főleg, hogy nem hiszem el, hogy ne lehetne ezt erősebbre csinálni...
A másik, hogy a hanghívás hangerejét sem tudom "turbozni", pedig az is jó funkció volt néha (mindig).
Lehet adom is tovább, ha nem találok valami megoldást, pont le***rom milyen proci meg stb van benne, ha telefonálásra, meg értesítésre alkalmatlan. Nagyon szomorú, de a rollerral megyek a hivatalos szervízbe, azért rákérdezek, hogy ez mennyire normális. És tényleg furcsálom, hogy sehol senki nem kifogásolja ezeket. -
janston
aktív tag
-
janston
aktív tag
Sziasztok!
Van egy NAGYONNAGY problémám a telefonnal (sima Xiaomi 13): a rezgő motor elképesztően gyenge. Néma módban gyakorlatilag nem hallani, hogy rezeg a telefon, ha hozzáérek, akkor is alig érzem. Nyomkodásnál is gyenge. Néztem már minden videót, forumot, de nem találtam ezzel kapcsolatos információkat.
Eddig Mi9-em volt, az úgy rendben volt.Mit tanácsoltok? Próbáljak szervízt?
Ez normális vagy elromolhat? Esetleg valaki tudna egy videót feltenni, hogy ha ott van az asztalon a telefon, akkor mit produkál a rezgés, hívás esetén?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest