- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Barthezz2 #2666 üzenetére
Úgy látszik neked semmi nem jó. A frissítés - nem frissítéssel kapcsolatban is problémáid voltak. Kaptál végül frissítést, az sem jó mert nem minden úgy működik ahogy szeretned. Mert talán pont te vagy az 1%, aki ilyen szoftvert használ állandó GPS vagy kamera vagy mikrofon vagy akármilyen kapcsolattal. Írj a supportHogy vagy a fejlesztőknek, talán elolvassák, talán nem...
-
SharpSA
veterán
Nálam is megjött az 1.0.3.0 HyperOS
-
SharpSA
veterán
válasz
kicsipapucs #1917 üzenetére
Nem igazán értem ezt a SOT kérdést. Tudjuk jól, hogy nagyon sok mindentől függ ennek értéke. Több lesz annak, aki egész nap nyomkodja a telefont és fordítva. Sokat számítanak a körülmények. Térerő, telepített appok, stb.
-
SharpSA
veterán
válasz
gyikhuszar #1657 üzenetére
Töltő függő volt a dolog. Volt amelyikkel töltött, volt amelyikkel csak néha sikerült neki felvenni a töltést.
-
SharpSA
veterán
válasz
gyikhuszar #1655 üzenetére
Igen. Legalábbis nekem nagyon melegedett hasonló tokkal.
-
-
SharpSA
veterán
https://mobilarena.hu/tema/xiaomi_13_felnoni_nehez/hsz_802-802.html
Ezt használom, viszont úgy látom nem érhető el az áruházban.
-
SharpSA
veterán
válasz
LouiS22 #1361 üzenetére
Láttad manapság az árcímkéket hasonló kategóriájú készülékek mellett, alatt? Volt már viszonylag hosszabb ideig nálad valós használatban bármelyik készülék? Úgy érzem (de majd megcáfolod, ha nem jól), hogy van egy ilyen véleményed, de nem tudom miért, mert talán sosem használtad.
Nem kötelező a teljes ökoszisztémát kiépíteni, sokan használnak különböző készülékeket különböző rendszerrel. A zártság meg csak előny, de ez a mai zártság már jóval enyhébb, mint több éve. Tudom, mert pár éve már tudok dolgozni iPhone-nal is, amit korábban nem tudtam megtenni.
Az ökoszisztémával kapcsolatban meg a sok közül egy példát tudok kiemelni, a vágólapot. Nagyon sokszor segített az iPhone-on vagy MacBook-on kijelölt és másolt szöveg másik készülékre beillesztése.
Elfogult egyik rendszerrel sem vagyok, nálam van kb mindegyik. Egyik kutya, másik eb. -
SharpSA
veterán
válasz
LouiS22 #1359 üzenetére
Miért gyűlölöd az Apple-t? Van valami személyes rossznak megélt tapasztalatod a céggel és/vagy a termékeivel kapcsolatban?
Nekem kb tökmindegy mi van a termékre "szitázva", mi a márkája. Tudja azt, amire szükségem van. Ezzel a Xiaomi 13 készülékkel nagyjából elégedett vagyok egy iPhone 13 Pro után, de nekem például nagyon hiányoznak az ikon jelvények. Pontosabban az a bajom az Androiddal e téren, hogy ha törlöm az értesítéseket amelyeket majd később néznék meg (mert a túl sok értesítés számomra katyvasz), akkor az ikonok jelvényei is törlődnek. Így van hogy elfelejtem utólag megnézni és az így nem jó. Mondjuk az jó lenne, ha külön lennének az állandó (például AdGuard, MacroDroid, stb) és az egyéb, alkalmi értesítések.
Szerencsére a Global ROM-ban sem nagyon van felesleges app, nem úgy, mint egy Samsungban, ahol mindenféle, egyébként az áruházban is elérhető app (facebook, microsoft appok, stb) előre és kitörölhetetlenül van telepítve és foglalja az értékes tárhelyet. -
SharpSA
veterán
Mi az amit a MIUI-ban szokni kell, mi az ami zavaró? Olvasom itt ezt többektől, azért kérdezem.
-
SharpSA
veterán
Ki milyen órát használ ezzel a telefonnal, amelyiknek jól látható a kijelzője napsütésben is (lehetőleg automata fényerőt is tudjon), adott appok értesítéseit mutatja és lehet törölni is és lehet fogadni a hívásokat általa a fülesen?
-
SharpSA
veterán
válasz
DroiDMester #1115 üzenetére
Nálam a global rom van a készüléken. TWRP-hez is nyitni kell a bootloadert, vagy nem?
-
SharpSA
veterán
Ha innen letöltöm a 24-es romot, akkor azt hogyan lehet telepíteni? Recoveryben és a Beállítások alatt nem lehet tallózni. Vagy netán twrp recovery kellene? Nálam sem jön ota frissítés.
-
SharpSA
veterán
Köszönöm, éppen ma jutott eszembe, hogy rákérdezek mi a helyzet ezzel a töltővel. Így akkor viszont nem sok értelme van annak, hogy 50W-ot tud a töltő. Tokkal hogy működik mindez? Nekem egy magsafe tok van a készüléken, mert így az iPhone tartót ugyanúgy tudom használni autóban is.
-
SharpSA
veterán
válasz
gyonyoruwok #859 üzenetére
Nálam minden rendben van az ébresztéssel. Engedni kell.az adott app, jelen esetben az óra korlátlan háttérben futását.
Beállítások - Akkumulátor - felül Akkumulátor fül - Alkalmazásonkénti akkumulátorkímélő alatt jobb felül a 3 pöttynél a rendszeralkalmazásokat láthatóvá kell tenni és ezután az órát kiválasztva azt át lehet állítani akkumulátorkímélőről "nincs korlátozás" - ra. -
SharpSA
veterán
Be lehet itt állítani az, hogy ha az értesítési sávon kihúzom értesítést, az app ikonján ott maradjon a kis szám? Mert jelenleg ez utóbbi is eltűnik.
-
SharpSA
veterán
válasz
kicsipapucs #789 üzenetére
Szerintem a True Phone Dialer & Contacts az egyik legjobb, én ezt használom, elég jól testreszabható.
-
SharpSA
veterán
válasz
Victoryus94 #747 üzenetére
Milyen töltőfej és vezeték nélküli töltőd van? Főleg az előbbinek fontos a tudása. Milyen vastag tok van a készüléken?
-
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #649 üzenetére
Hmm... Köszönöm, jó ezt tudni, hogy akkor jól választottam. Na mondjuk ha a Pro is ilyen házban lenne, mint ez, nem abban a lekerekített izében, akkor a Pro esélyesebb lett volna, de így nem az.
-
SharpSA
veterán
válasz
Elit3Zotya #646 üzenetére
Nem sokkal jobb az ultra? Ez saját tapasztalat?
-
SharpSA
veterán
válasz
DroiDMester #633 üzenetére
Ezt elfogadom, hogy nem tudod mi a helyzet a Global ROM-mal, mert nem azt használod, csak a "ezt benézted!" lenéző szövegedet nem értem, mert én meg a Global ROM-ot használom és látom mi van benne...
-
SharpSA
veterán
válasz
DroiDMester #626 üzenetére
-
SharpSA
veterán
válasz
DroiDMester #622 üzenetére
Globalban is benne van a "gyári", de ahogy nézem pont az tud kevesebbet, így akkor szerintem pont az a kacat és sajnos nem is lehet törölni...
-
SharpSA
veterán
válasz
gyikhuszar #536 üzenetére
Ma kaptam meg ezt a tokot, tökéletesen olyan, mint a magsafe-es iPhone-om. Az asztali és autós tartóra is "odacuppan" és ott is marad és a töltés is ugyanúgy működik.
Nillkin Super Frosted PRO Magnetic Xiaomi 13 hátlap tok, fekete
-
SharpSA
veterán
Be lehet valahogy itt állítani azt, hogy ha az értesítést kitörlöm, akkor az app ikonján maradjon ott az értesítési jelvény?
-
SharpSA
veterán
Mobilnet előfizetés havi adat mennyiségét és induló dátumát ha jól látom sehol sem lehet megadni. Ki mit használ erre?
-
SharpSA
veterán
válasz
DroiDMester #556 üzenetére
Mert melyik jobb ezeken kívül? Nálam most van a Messages (kék ikonnal, úgy látom ez a google) és az Üzenetek (sárga ikonnal).
Tárcsázónak meg szerintem a True Phone dialer & Contacts az egyik legjobb. -
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
GordonSamway #551 üzenetére
A közeli kép nagyon szép lett, a másik nekem kicsit sötét.
-
SharpSA
veterán
Köszönöm!
Anno nálam sem voltak sokáig gyári romok a készülékeken, sőt volt amelyik kibontás után azonnal kapta a rootot és a custom romot.
Köszönöm, a linket és leírtást, elgondolkoztató. Viszont ha jól gondolom a globalról eu-ra váltáshoz teljesen törölni kell a készüléket, aminek belakása igen hosszú folyamat volt a sok aprólékos beállítás miatt (rendszer és appok). -
SharpSA
veterán
Ez így nekem kissé tág meghatározás...
Ezt találtam erre a kérdésre. -
SharpSA
veterán
Ha telepítek egy másik launchert, akkor nem lehet használni a kézmozdulatokat, hanem csak a gombokat? Demijjjjé? Van sokkal többet tudó launcher, viszont nem akarom alul a gombokat...
-
SharpSA
veterán
válasz
Ezt néztem ki magsafe töltőre:
ESR Halolock MagSafe univerzális mágneses gyűrű - fekete - 2db -
SharpSA
veterán
válasz
Magától nem fog megállni a készülék. Néztem már magsafe gyűrűt, amit rá lehet rakni a készülékre. Azzal már megfogja a mágnes a készüléket. Biztos tölti, mert ugyanaz az asztali töltő is töltő ezt a készüléket is és az iPhone-t is.
-
SharpSA
veterán
-
-
SharpSA
veterán
Jól látom, hogy nem lehet outlook névjegyet, naptárt szinkronizálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest