- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem 2 év használat után, hogy vissza nézek a samsung felé. Kissé elegem lett a telefonnal kapcsolatos problémákkal, így egy S25 felé kacsintgattam. Elrakom a fiókba ezt a telefont, ha esetleg kellene.
-
magmakocka
aktív tag
Egészen pörgős. Az update olyan gyorsan felment, hogy nem hittem a szememnek.
Lehet frissített valamit a háttérben, míg nem nyomtam rá a frissítésre. Valóban több hely van a kezdőképernyőnél. Amit nagyon furcsáltam, hogy fizetésnél kicsit máshogyan néztek ki a dolgok, de nekem tetszik. A beallítások is szélesebb lett. Feloldásnál másfajta animáció.
Amúgy, szerintem nagyjarészt csak reskin. Nyilván komolyabb használat után fognak kiderülni, mik lesznek a turpisságok, vagy jó dolgok. Ami kifejezetten tetszik és vártam, hogy meglehessen nézni az eszköz állapotát. Hány ciklust töltöttem bele a telefonba, milyen állapotban van az UFS. Ezek tökre hasznos dolgok.
-
magmakocka
aktív tag
Megérkezett nekem is a HyperOS 2! Viszont lehet, hogy a legtöbbetek majd csak egy patch-t kap még!
-
magmakocka
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3071 üzenetére
Elviekben azt csak egy "Tevékenység Launcher" alkalmazással fogod tudni előhívni. Elviekben ez alatt található meg: DeviceDiagnostics néven fut.
Ilyesmit kellene látnod:
-
magmakocka
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3065 üzenetére
Amit például várok, az-az, hogy elviekben meglehet majd nézni Android 15 alatt az eMMC vagy UFS állapotát.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
Victoryus94 #3045 üzenetére
Szerintem most fogtad ki. Mert nekem most jelent meg.
-
magmakocka
aktív tag
Pedig hivatalosan nincsen kint. Itt van róla leírás, hogy azok kapták meg, akik a Mi Pilot-ban benne vannak.
https://new.c.mi.com/global/post/644204
Itt pedig a csatlakozási form: http://s.mi.com/UhF4zplBÉn jelenleg MIUI Global-n vagyok (TMCEUXM). Nemrégiben olvastam el, hogy hogyan lehet leszedni azt a frissítést. Ahhoz be kellett csatlakoznod a Mi Pilot-hoz.
Úgy is problémák vannak azzal a ROM-mal. Itt lenne egy kiemelt hozzászólás:
No, pilot updates are updates that can be installed/downloaded only by people with a pilot ID. Basically you get OTA update that others don't, and you're allowed to flash basically everything in the updater all while normal users can't
A reddit link: https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/171z052/warning_to_everyone_in_europe_do_not_update_your/
-
magmakocka
aktív tag
Nem, nem kapta meg senki sem... Csak az, aki a MIUI Pilot programban benne van. Nem tudom, miért írja azt mindenki, hogy már kint van.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
kicsipapucs #1277 üzenetére
Szerintem, csak ez az eszeveszett meleg okozza a gondokat. Nekem is mostanában jobban melegszik. De egy 24-26 fokos környezetben nem melegedett annyira. Elég vastag tok van a telefonomon, attól is függhet.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
kicsipapucs #1235 üzenetére
Nekem már megjött, s valóban security!
-
magmakocka
aktív tag
válasz
magmakocka #1183 üzenetére
Vagy ezt gondoltam, még. Vélemény?
https://gizzmo.hu/strapabiro-tok-impact-superior-xiaomi-13-keszuelekekhez-fekete/item/78653 -
magmakocka
aktív tag
válasz
novinyul #1180 üzenetére
Ha a fólia ráhajlik a kijelzőre és rárakok tokot az problémás lehet-e? Nillkin fóliát fogok venni, mert már a jelenlegi fólia kapott egy nagyobb karcot. :/
De szerintem ezt fogom venni: https://www.alza.hu/spigen-glass-tr-slim-2-pack-xiaomi-13-uvegfolia-d7706880.htm?kampan=adw4_prislusenstvi-pro-mt_pla_all_obecna_ochrana-displeje_c_1007633___576389798157_~130922288045~#fotovideo
-
magmakocka
aktív tag
válasz
novinyul #1178 üzenetére
Azonban vagy én nem találok, de hol találok Xiaomi 33W töltő adaptert? A 67W-s adapterhez kapott kábelt, használhatom a 33W-s töltőhöz?
És nem furcsa az a fogása? Hogy olyan hullámos? A kamerát mennyire védi? Mennyire illeszkedik a kijelzőre? (Mármint ha arccal leesne, védené-e sík felületen. Nem szoktam elejteni direkt a telefont, még nem tört össze, de szeretnék vigyázni a telefonomra, amennyire csak lehet.
És fólia?
-
magmakocka
aktív tag
válasz
novinyul #1176 üzenetére
Erről mit gondolsz?
Nillkin CamShield ProFóliából, pontos típust tudsz ajánlani? Bocsi!
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, már volt 1000x kérdés, de hol tudok beszerezni a telefonhoz tokot és üvegfóliát? Olyan tok kellene, amin ha vizes lesz a kezem, nem csúszik. Igazából, sokszor izzad a kezem, s félek attól, kicsúszik a telefon, s társai.
Ilyesmi tok van? Jó lenne, ha a töltőrészt és társait is letudnám fedni. (Ne menjen bele por)Tudtok jó minőségű fóliát is ajánlani? Lehetőleg olyat, ami a tok mellé is feltudna menni.
Köszönöm szépen a segítségeteket! Valamint, a mostani tok esetében a 67W-s töltővel, tényleg eléggé felmelegszik. Állóventillátort ráfordítva, max 38°C!
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
Milyen töltőt tudtok ajánlani a telefonhoz? Nekem is sok ez a 67W, főleg ebben az időben. Mert feldugom a telefont a töltőre és 43°C-s lesz az akkumulátor (ventilátort ráirányítva csak 36°C). Most egy Samsung töltővel töltöm, azonban piszok lassú. A 15W-t sem tudja.
Fontos lenne, hogy Power Delivery-s legyen (PD). Tudtok ajánlani?
Valamint, hogy tud átpréselni a 67W-s töltőn, 67W-t? Hiszen USB-A to USB-C kábeles. Azt is néztem, hogy valamiért narancs színű a kábel.Fóliát, esetlegesen tokot is tudtok ajánlani? Nincsen olyan tok fajta, amivel jobban szellőzik a telefon (nem fontos, ha nincs, csak nem szeretném a hőmérséklet hatására...)
A fóliától, csak azért félek. Mert még az A40-hez próbáltam fóliát feltenni, amit ali-ról kaptam. Egyből tiszta poros lett a telefon, miután felraktam a fóliát. Még a bubikat is nehéz volt kivakarni... De feladtam...Köszönöm a segítséget!
-
magmakocka
aktív tag
Szerintetek, ha egy Samsung 15W-s töltővel töltöm a telefont, hosszútávon lehet belőle bármilyen problémám? Amúgy nálam, 48+ órát bírt ki a készülék egyszer, olyan "nagyon lágy" használat mellett. 1-2 óra játék, apróbb hír olvasás, 1-2 óra telefonálás... És még 50% környékén voltam.
Most kezdtem el igazán használni, de nagyon tetszik, hogy nem merül olyan gyorsan. (Simán kibír 1-2 napot) Érezhetőbben szebb a kijelzője az S20 FE-hez képest. Valaki tud arra megoldást, mit csináljak abban az esetben, ha zenét hallgatok és játszom, akkor csak a zenét halljam, játékot ne?
Amivel sokat szenvedtem, az a Galaxy Watch Active 2 beüzemelése volt. Elég sok helyen kellett beállítanom, hogy ne lője ki a telefon az érintett alkalmazásokat, mert folyamatosan, adott időközönként ledobja az órát. Nem igen szeretnék, most egy Xiaomi órát venni... :/
Összességében, eddig Péntek óta megvan a telefon, s eddig jobban tetszik, mint az S20 FE. Bár, már valamilyen szinten hiányzik a telefon. Amit furcsállok, azaz értesítési sáv és a beállítási sáv előhozása. De amit most nem igazán értek, azaz amikor kikapcsolnám a telefont, akkor először a "Ok Google" jelenik meg, s majd utána jelenik meg a kikapcsoló menüpont... Ez egy kicsit zavaró...
Annak mindenképpen örülök, hogy a Netflix Dolby Vision, HD10+ és HEVC kompatibilis. S20 FE alatt, semmi ilyesmit nem kaptam, pedig HDR10+-s a kijelző. Jóóó, tudom... Ezek csak apróságok... De itt legalább megkapom azt, amit ott nem...Tetszik, hogy milyen gyors a telefon. Azonban a microsd slot hiánya is egy picit elszomorít. Már 45GB-t foglal minden, félek kicsúszok a 256GB-ból... Jó, most több zenét töltöttem le a TIDAL segítségével. (Még csak 5GB)
Ami még zavar, hogy nagyon félek attól, hogy egyes alkalmazások nem fognak rendesen a háttérben működni, ha már így is 20 helyen kellett engedélyeznem a samsung cuccait...
Amin meglepődtem, hogy az LG TV-t betudtam kapcsolni, valamint a légkondit. Jó, tudom, gyerekes...
De sosem volt ilyet tudó telefonom.
Összességében, remélem 4 évig legalább kiszolgál engem. Az S20 FE is hosszabb távú lett volna, csak a hugom szénakazalt csinált az S20+-ból, ezért gondoltam belekóstolok más márkába.
Valamint, most én is tagja leszek a csoportnak, remélem jó hosszú ideig!
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
Most ruháztam be egy ilyen modellt, nemrégiben. Jelenleg egyenlőre majd csak Július 7.-n vehetem kézbe leghamarabb a készüléket!
Sajnos a húgomnak az S20+ telefonja ripityára tört, emiatt úgy döntöttem, hogy átadom neki az S20 FE telefonomat.
Szerintetek lesz valamennyi előrelépés az S20 FE-hez képest? Nagyon tetszettek a specifikációk, amiket leírtak a telefonnal kapcsolatban. Sokáig egy OnePlus telefont keresgéltem, de végül a Xiaomi telefonra esett a választásom. Ajánlottak itt még ASUS Zenfone 9-t is, de azt azért vetettem el, mert nincsen megfelelő SW támogatottsága...
Reménykedem, hogy hosszú ideig jó társam lesz. Akkumulátor nektek mennyi ideig bírja? Az adott tok, amit hozzá adnak, elegendő? Ha nem, mit tudnátok ajánlani? Esetlegesen valamilyen fóliát hozzá?
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest