- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Írd meg melyik városban laksz és biztosan van a közeledben valaki, aki megmutatja a telefonját, hogyan rezeg.
A Telemax szerviz számomra olyan, mintha nem is lenne garancia a telefonra, rossz tapasztalataim vannak, karcosan, leabortizáltan kaptam vissza egy szinte új telefont (meg egyebek). Én inkább fizetek olyan szerelőnek, aki minőségi munkát csinál, de nekik nem küldök semmit. Ennek tudatában vettem a telefont. Szerencsére Xiaomit még nem küldtem szervizbe.
Amennyiben a Régiónál pl.: Indonéziát választod, hangosabb lesz a telefon, mert nem veszi figyelembe az EU-s korlátokat.
-
Victoryus94
őstag
Valamelyik ROM-on volt lehetőség állítani a rezgést (haptikus szóra keress rá). Elég sokféle opciót lehetett választani, volt ami a hagyományosra emlékeztetett...
Én most EU ROM-on vagyok, de itt csak a demokat találtam, állítási lehetőségeket nemigazán.
Egyébként én is gyengébbnek érzem jóval mint az előző mobilomét, a feleségem nyaggat is, hogy 5 év "néma üzemmód" után miért csipog folyton a telóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest