- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
Pc-n megszokott dolog hogy késik a játék nincs rendesen optimalizálva fagy,kilép stb.
Lassan a konzolon is lesznek hasonló problémák.
Nem mindegy milyen a meghajtó,kell merevlemez,kifagy a játék ,bugos stb.
Ezekről az emberek szeretnek csámcsogni mert nincsenek hozzászokva és 15-16e nem ezt várják. -
(Kolombusz)
veterán
LEsz egy küldi, a neve deconstruction for beginners, építésveezetőket kell kinyirni egy hatalmas épitkezésen.
Ajánlom, hogy bukjátok el az elején többször is, akkor ötször, hatszor is.
Azt a plusz autókázást megéri, ugyanis: bár meghalsz, nem vesztesz sok pénzt, mert egyelőre elég kevés van. Ha elbuktad, az autóból felvett fegyverek megmaradnak az újrakezdéskor, így lehet betárazni ütős fegyverekből sokat. Én még mindig azokkal a gránátokkal és AK47-esekkel lövöldözök, amiket abban a küldiben szedtem fel. -
Skynet258
veterán
Ehh, lejárt az időlimit.
Itt egy másik, ez írja, melyik milyen. -
Mákos7észta
aktív tag
3 hónapos Xbox Live Card 8K- ért? Golemkonzol.hu
-
Vekiboy
tag
Nem csak elméleti alapon, de egyelőre csak az árnak kérdeztem utána. Nagy mennyiségben nem tudom ide tudja e adni ennyiért, mert ha nekem kell akkor okés. Szerintem azért pár darabot biztos tud adni ha kell. Nekem még ráér. De ha gondolod szívesen megkérdezem amint beszélek vele.
-
Vekiboy
tag
-
Max_Power
tag
Azt vágom, hogy lehet külföldi címmel regisztrálni, csak az üfsz. azt mondta, hogy ez egy olyan szabálysértés, amit eddig toleráltak, nem bannoltak miatta, de nem tudja megmondani, hogy a jövőben is így tesznek-e mindig. Tudja, hogy sokan használják, loggolják az ip címeket, szóval nagyon jól látszik, hogy egy angol cím mögött valóban egy magyra user van, de ban csak a flash miatt van egyelőre. Remélem azért van itt boltos, vagy hasonló jól informált személy, aki tud konkrétat...
-
Scotty
tag
Azért ezzel vitatkoznék. Egy 1080p-s jelet egy 10 méteres VGA-n át nem viszel az biztos ( még 5 m-en sem, mivel a VGA hivatalos max átviteli képessége 1280x1024. Persze kis távolságon bírja a 1080-t is). Normál körülmények közt minimális a különbség, de azért lássuk be a VGA-n analóg jel a HDMI-n meg digitális megy.
-
spammer
veterán
Nekem a PGR4 nagyon tetszett, majdnem fullra végignyomtam (első hely,pgr shop, versenyek 1 helyezésre), kivéve achievementek. Csak nekem abból a zárt versenypályák hiányoztak (mármint a klasszikus F1, GT stb. pályák). Viszont a Forzaban pont ezek a versenypályák vannak meg, párosítva rohadt hangulatos és változatos versenyekkel. Persze lehetne ebben is több pálya meg még sok minden, de nekem összességében jobban tetszik mint a PGR4. Igaz, PGR után nagyon szokni kell, ésszel kell vezetni, mert minden apró hiba sokat számít, de ha beletanul az ember, nagyon rákattanhat
-
Mákos7észta
aktív tag
Az a baj, hogy HDMI- n megy a hag is, és ha a monitoron nincs hangszóró, akkor csak kép megy át. Én meg sz*pok. Ugyanis nem monitorhoz tervezték a cuccot, Microsoftnak nem érdeke a csóróknak csinálni kábelt
(#9581) misirulez: Nem a jack- en van a lényeg, lehetne RCA- s is, de tényleg nincs más lehetőség?
-
30z.Samu
félisten
Erre lenne rákötve a Box, a PC és a TV
-
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest