- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
Jarlaxle #23908 üzenetére
agree!! engem halálra tud idegesíteni, amikor várom a proccot és csaknemjön
kínomban jöhet a LavaLash.
Btw: nekem angry dread-em van, néztem, neked is Kurinak is gyors OH-tok van, anno én is gondolkodtam rajta, hogy megéri-e, mert ugye elvileg az MW gyors offhanddal gyorsabban proccol.
-
Ribi
nagyúr
-
-
LucifeI2
őstag
válasz
Jarlaxle #20549 üzenetére
Nem praktikus, de hangulatos.
Tényleg teszkós, valószínű ha kezdődik az új aréna season, én is összedobok valami újat PvP-re, de egyelőre PvE-re megfelel ez, főleg rugóval. Az a helyzet, hogy utálok addonokat töltögetni, ezért szeretek minél kevesebbet használni. De WotLK előtt Pitbullt használtam.
Melyik az az addon, ami kocka alakúra méretezi a minimapot? Mindig meg akartam keresni, de aztán kiment mindig a fejemből.
-
válasz
Jarlaxle #19539 üzenetére
"Ajánlom hogy próbáld ki first szerzéseket egyszer és akkor lehet ezt a mondatot átgondolod újra."
Köszi megvolt Lineage2ben is, és Dark age of Camelotban is. (Igaz daocban pvp titléknél, de frst). Őszintén megmondom a first legtöbbször egy dolgot jelent az összes játékban: te több időt tudsz eltölteni a gép előtt, mint mások, feláldozva a spontán szórakozás élményét, szinte munkaszerűvé alakítva a játékot. Nem állítom, hogy nem jó dolog, mert persze az, más kérdés, hogy én akkor is nyugodtan alszom, ha worldnerfedlast cimkével a hátsómon kell mászkálnom a játékban"Tévedés, mert vannak realm first acsívmentek. "
Úgy emlékszem kék volt róla, hogy kiveszik őket, gondolom hasonló megfontolásokból, mint fentebb irtam. (vagy csak azt szeretnék, ha szépen lassan dolgoznád fel az újdonságokat, és tovább tartson dolog, ne legyen indok a rohanásra) Tévedtem, megesik."Nem erőltetek senkit semmire.."
Hát nemtom, pisztollyal nem, de ha valaki nem ért veled 1et, akkor már egyből kizárod azzal, hogy látom veled nem érdemes erről vitatkozni. Mind1, ez off. Mind örülünk, ha a szép szál magyar gyerekek elsők valamibenH.O.D.: Ha a mountra gondolsz, akkor C betű, alul a pet fül, ott mount, aztán húzd vissza a skillbarra
szerk: lassú vagy batman effekt.
-
válasz
Jarlaxle #19527 üzenetére
Akkor ti meg a worldfun-firstökről maradtok le
Halkan megjegyezném, hogy nem véletlenül nincsen sehol számontartva a first kill, forumokon, blogokon kívül (oh, meg ki lehet tenni saját honlapra is, hogy igen, mi voltunk). Azon kár vitatkozni, hogy az a fontosabb, hogy ki mit zúzott le előbb vagy ki milyen easter egget talált meg előbb. Kinek az achievement számít, kinek nem (mellesleg firstkillért szintén nem kapsz exrtra achi potokat, tehát ha az achikban méred, hogy mi számít, akkor kereken 0 az értéke)
Kicsit közelít a hozzáállásod ArmanD.éhez, ami alapvetően nem gond, csak ne erőltesd rá az emberekre, hogy igenis a firstkill az aztánvalami, a többi meg semmi. Ahogy már mások is irták minden attól függ, hogy mihez viszonyítasz.
szerk: eh, fáradt vagyok, bocsi, ha kicsit érthetetlen...
-
-
L4mie
veterán
válasz
Jarlaxle #17348 üzenetére
Hát pedig van olyan
már többször is befutotottam, sőt p2 tank is chargeolt rá, persze alap esetben nem szabadna előfordulnia, de VIS MAIOR...és ilyenkor jönnek a HŐS melee-k akik megmentik a locktankot, és ezzel a napot.....mert a ranged buta
Általában akkor van amikor 30% alatt csapdára húzás után, nem tud a lock tank ugy helyezkedni ahogy kéne, közben a ranged meg már beállt a helyére, vagy fogyott belőle, vagy az is shadow damont kapott etc.
Szval.: nem szabadna ilyennek lennie de előfordulhat és akkor vagy szarsz rá és wipe, vagy megpróbálod megmenteni a seggét.
-
válasz
Jarlaxle #16327 üzenetére
Unalmas hogy _divat_ lett sírni folyamatosan 0 dolgokon és szidni a blizzardot. Szerintem kurva jó a játék és bármit változtatnak annak oka van.
Nem feltétlenül nevezném divatnak. (részemről legalábbis nem). Én nem olyan régen kezdtem el wowozni az igaz, de elég régóta és elég sok mmorpgvel játszottam amit idővel tönkretett az általad "kevésbé jó játékosok"nak titulált emberek sírása.
Másrészről a Blizzardot én nem szidtam, a véleményem már évek óta nem változott róla: Kevés az egyedi 5let, viszont amit lopnak, azt az esetek 99%ban jobban kivitelezik, mint az eredeti. (Ők csinálják jól)
Más: addon szakértők: meg tudja nekem valaki mondani, hogy melyik az az addon, amelyik a skilleknél mutatja, hogy hány sec/min van még belőle vissza, mielőtt feltöltődik?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Jarlaxle #16309 üzenetére
Leszámítva az azt esetet, hogy megoldják, hogy max rankos healt nyomogatva ugyanolyan legyen healelni, mint most downrankolva (amit kétlek), akkor pont, hogy növekszik a skillcap. Vagyis ez így túlzás, de szerintem messze egyszerűbb downrankolt healt nyomogatni, mint folyamatosan stopcastingolni.
Ribi:
Itt nem a beperelésről van szó, hanem egyszerűen a pénzről. S még mindig azt kéne megérteni, hogy a geek játékosok a teljes játékos bázis 5%-a kb. Ehhez képest még így is bőven sok figyelmet fordít rájuk a blizzard. -
Ribi
nagyúr
válasz
Jarlaxle #16309 üzenetére
"jóval alacsonyabb lesz healereknél a skillcap, ami nemtom miért fáj bárkinek is"
Az a baj hogy minden jatek egyre inkabb affele halad, hogy a debil is ugyanugy tudjon jatszani, mert ha nem, bepereli oket. Legtobb jatek megirasanal megvannak a fortejok, a trukkok, kell hozza skill, hogy nagyon jo legyel. Aztan a forumokon megy a nonstop siras, hogy pistike nem lehet eleg jo, mert szegeny nyomi mint az allat es nem ert hozza.
Erre persze hogy hehogy abbahagyja a sok pistike kenytelenek egyszerusiteni a dolgokat, hogy ne legyen akkora a kulonbseg. Ez viszont igenis bassza az igazi geek, progamerek csoret, hogy ezentul pistike is megkozeliti a szintjuket 0 skillel. Es ekkor indul el a jatek az igazi semmilyen tömegtermék irányába. Persze pistike megintcsak nemerti hogy mi baja egyes embereknek azzal hogy masnak ezentul egyszerubb, mert nekik lesz konnyebb az eletuk. Eletben is baszná a csőrodet, hogy te durván megdolgozol valamiért, aztán kitalálják, hogy ez járjon már mindenkinek ingyen.
Na mind1, ezt a vonalat hagyjuk, lesz ahogy lesz. Ezen csak felhuzom magam. -
Nevar
aktív tag
válasz
Jarlaxle #15845 üzenetére
Nekünk se volt öröm ez, elhiheted. Majdnem az összes top teammel játszottunk, season vége felé sikerült annyira összeszokni és megfelelő taktikokat rendesen kidolgozni, hogy szinte az összes top teammel szemben pozitív win/loss mérlegünk volt. Season vége előtt kb 2 hónappal a kínaiak csináltak egy látszólag behozhatatlan ratinget (2542) éjjel, sunyi módon, a másik teamüket lefarmolva. Ezt behoztuk, úgy hogy egy 2 melees top teamet (ami a miénknek elvileg a countere mivel lockkal megyünk) 4-1-re megvertünk. Ekkor voltunk 2553-on (world top10), a többi team több mint 50 ponttal alattunk volt (a wintradereket nem számolva), season vége felé ez már eléggé biztonságos előny, mivel egy winért 2-3 pont jár, egy lossért meg -25-28 (mivel top teamek már nem játszottak).
Season 4 kezdete előtt 2 nappal, a kínaiak megint wintradeltek (hajnalban, hogy esélyünk se legyen bejelentkezni ellenük), 2614-re ha jól emlékszem. 1 napig gondolkodtunk, vitatkoztunk, mit kéne csinálni. Tudod te milyen érzés mikor 3-4 hónapos kemény munkádat teszik tönkre a csalók? Mi voltunk az elsők, minden top teamet vertünk (1 RMP teamet kivéve, de őket meg mások lefarmolták), jogosan megszereztük és tartottunk az első helyet 1-2 hónapig. Hidd el, ha lett volna még 1-2 hetünk a seasonból nem ezt a megoldást választjuk, hanem igenis felmásztunk volna újra akár a 2-3 pontos teameken is. Aztán lehet hogy a kínaiak megint fölénk wintradelték volna magukat, ki tudja. Bár tudom, hogy téged ez nem érdekel, meg dögöljön meg a szomszéd tehene is, de nem is akarlak meggyőzni, lehet minket lenézni, hidd el nem érdekel
Ami fontos számunkra, az az mint eddig, hogy a legjobb teamek ellen tudjunk jó meccseket játszani, legyőzni őket, tisztességesen. Megnézheted, most is tartjuk az első helyünket 2296-tal.
-
LucifeI2
őstag
válasz
Jarlaxle #15810 üzenetére
Ha ellopják a tvdet akkor te lophatsz magadnak másikat legálisan?
Inkább az ilyen hülyeségbe fölösleges belemenni. Ki nem állhatom, amikor valaki RL hasonlatot hoz, valamilyen wow-os dologra.
Nevarék nagyon sokáig elsők voltak, aztán jöttek a wintraderek. Blizzardot nem izgatta, ezért Nevarék játszottak ismerősökkel a pontért. Ha megnézed Nevarék most is elsők, senki nem kérte, hogy tiszteld őket, de ne nevezed őket wintradernek.
Nem lett nekik felajánlva, Nevar nekem azt mondta, az elején jó meccseket toltak, de a vége felé, amikor már Nevarék többet nyertek, az allis csapat kicsit gyengébb teljesítményt nyújtott.
Te nem tudod mennyit szenvedett ő ezért, hány új játékost próbáltunk ki és tanítottunk ki, amikor régen együtt 5v5öztünk. Utána 5. helyről visszaestünk 40-re mert abbahagyta a mágusunk és season 2 utolsó napján toltunk fel egy 3v3-at hajnalba, a gladiator miatt.
Mennyit beszélgettünk taktikáról stb., felállásokról, videókat néztünk. Mindent amit el lehet képzelni, aztán ő összeállt két másik játékossal 3v3-ban, velük sikerült az amit szeretett volna.
Rohadtul megérdemeli azt a rankot és gz neki megint.
De, ha jól emlékszem te használtál botot és bannoltak érte, szóval szerintem az erkölcsi hülyeséget félre lehet most tenni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Jarlaxle #15808 üzenetére
gondolkozz már! volt egy ferdeszemű csaló bagázs, Nevarek meg lenyomtak pár meccset más top csapatokkal és így visszaszerezték, nem wintrade, sima arrange. fraps is van róla... ha sztd ez wintrade akkor gz... még akkor se ha a végén nem 100%ossal nyomták az ellenfelek szerinte...
te mit csináltál volna? ölbe tett kézzel megnézed, hogy holmi senkiházi csapat csalva feljut első helyre? miközben a GMek nagy ívben szarnak bele? -
DrGonzo22
őstag
válasz
Jarlaxle #15799 üzenetére
Nyilván, nem rossz item-ek, így lehet bennük raidezni is, sőt előnyt is jelenthet. Egyszerűen csak utálom, hogy ez lett sokak számára a megszokott út, mert ezzel kiirtottak egy jó pve szakaszt. Én azt nem értem, miért kell erre még másokat is buzdítani, amikor beszerezhet uolyan gear-t értelmes módon is...
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Jarlaxle #15792 üzenetére
Menjen több hc-be, normálba, de ne honorfarmra. T6 szintet fegyverben elég nehéz meghatározni, mert T6 egy armor set, ami főleg a bónuszok miatt kiemelkedő, sok nem t6-os item hasonló, sőt néha jobb statokkal is el van látva. Pve-re a badge fegyverek jobbak, mint a hf-ok. Én biztos nem fogok senkit hf-ra bíztatni, mert ez a wow legalja. Tönkretették vele a dungeon-özést, a heroic-ozás nagy részét, és a low arénát (mondjuk az arénában régen be kellett volna vezetni az egyenlő gear-t, ahogy azt Athene is kérte)
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Jarlaxle #15786 üzenetére
Puggal voltam kék-zölden karában... persze ez biztosan realm függő is. Ez a farmolj honort meg úgy baromság, ahogy van, menjen 70-esnek való instanciába, meg hc-be, ha pve játékos akar lenni, abból fog tanulni is. Wow legnagyobb hibája az volt, amikor behozta az AV noobgeart... Én pl. s1 (ma ez s2) embereket azonnal kivágtam a party-ból, magyarázhatta, hogy milyen statjai vannak. Inkább jöjjön egy zöld-kék-pveepic gyengébb statokkal, az legalább biztosan nem fog botrányosan játszani.
Amúgy amikor mi mentünk badge farmra, sh city-ben beírtuk h ingyen boost, ebben, avgy abban a hc-ban, karába is mindig vittünk 1-2-3 friss 70est (vadidegeneket), és nem csak mi csináltuk így, és ennke már 2 hónapja, azóta még komolyabb gearek vannak, cska hát én időközben lemondtam az accomat, gondolom most még könnyebb lejutni. -
FefeeX
veterán
válasz
Jarlaxle #15369 üzenetére
Hm, szkeptikusan állok a történet előtt, ismerve Draintrain múltját (nem véletlen a névváltás...), mondjuk ha a pöcsök wintrédeltek, akkor nem értem mit pofáznak akkoris, ha igazuk van... Ez olyan mint a politikában egymásnak felróni hogy az apja ügynök volt (miközben az övé is, valszeg onnan tudta/ismeri)
-
Wolverine
félisten
válasz
Jarlaxle #15309 üzenetére
A főoldalon az új tulajdonos épp most próbál változtatni - Chio a Nerf blogról jött hírezni, Invi eddig is csinálta, Obsidon új arc, nem ismerem, Lori meg eleve a kisszínes kategória felelőse. Az ominózus BS-szökevényeket eddig is kezeltük a fórumon, ezután is fogjuk - még a Dühöngőben sem szoktak túlzottan elszabadulni az indulatok, pedig az erre lett kitalálva. Az FS jelenlegi moderációja úgy szar, ahogy van, és ezt tegnap Cascade is elismerte, DC meg bizonyította egyértelműen, szóval részemről ez a kérdés innentől nem téma többet. A szálka erősen kölcsönös.
-
Wolverine
félisten
válasz
Jarlaxle #15307 üzenetére
Hírezhetnék, de nem teszem, mivel nem olvasok forrásokat. A kritika mehet a hírezőknek ottani priváton át, vagy hírkommentben. Az én elsődleges feladatom még mindig a fórumos karbantartás, és a moderáció; és a moderálási szabályok sem változtak. FS olyan, amilyen, én részemről mindenhonnan töröltem őket egy hónapja.
-
Guargumi
tag
válasz
Jarlaxle #12525 üzenetére
ha bg n botozol elrontod a többiek játékát, az hogy boostolod a karid, az is megoldás, csak majd ne kelljen 70 en elmondani, hogy mi mire való.
Tudod egy raiden egyből kibukik, hogy valaki nem ismeri a karakterét, de Te tudod, Te játékod, addig, amig a többiekét el nem cseszed vele.Más
kérdezte valaki mivel induljon, ha első karija, akkor druida, s bármi lehet belőle. -
szepi79
őstag
válasz
Jarlaxle #8365 üzenetére
Még elég kezdetleges állapotban van a kari felmásolás ptr-re, és sokszor előfordul hogy más karit kap az illető. Hallottam hogy valaki azzinoth szettes rugót kapott.
a szerencsétlen... én sirva fakadtam volna... (na jó először ment volna a sok screenshot a haveroknak
)
-
-
Wentar
csendes tag
válasz
Jarlaxle #7939 üzenetére
Én személy szerint nem ajánlom a vistát, Mint egyszeri IT szakember annyit tudok róla elmondani hogy egy sebtében összetákolt válsz az uj mac os-re és sajnos csak arra jó hogy nagy marketingel beharangozva a tudatlan usereket megszabadítson egy kis pénztől. A vista kernel kb 10x annyi memót eszik mint egy xp pro sp2. alapjáraton az aero bekapcsolásával egy 2 giga memóriával ellátott rendszer (teljesen friss rendszer, nem fut semmi más ami enné a memót) memóriájából 40-44 százalékot eszik meg. 1 gigás gépekre halál felrakni ha az ember akar valami 3D-s alkalmazást is futtani. Wowban a köv változás ment végbe vista xpre cserélése után: Vistával 800x600 tökéletes 1024x768 már rángat mindezt medium detailben. Xp-vel full high-on 1280x800 ban egy reccenés sincs max egy egy nagyvárosban lehet lassulást tapasztalni. Több alkalmazáson is kipróbáltam és mindegyik klasszisokkal rosszabbul futott vista alappal. Természetesen kilehet iktatni a vista sok csicsáját és a végén elérhető egy xp sp2 memóriafelhasználása de ez annyira ledegradálja a vistást hogy a végén egy vista néven futó win2000-et fogunk kapni!
-
nierthen
tag
válasz
Jarlaxle #7942 üzenetére
igen számít, mert én is váltanék xp-ről vistára, viszont semmi értelme kérdéseket feltennem, ha tört. bocs, ha nem tettem egyértelművé, mert szűkszavú voltam. de itt a büntetésem. :-D egyébirát semmi gonod a vistával? wow terén látom hálás vagy a váltás miatt, de minden más? summázva egy 100-as listán az xp-hez képest hova tennéd?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Jarlaxle #3461 üzenetére
Nálunk valahogy így nézett ki:
- Faszom ez a Sheppárd megint healeli
- Sheppárd?
- Ja
- Ez valahonnan ismerős... A priest az?
- Az, hogy dögölne meg.
- Ok, akkor tudom ki azMostnaában szerintem is egyre gázabb az aréna, 10 meccset toltunk, 10x volt holy priest és mellette 6x lock. Szanaszét manadrainelnek folyamatosan és gyűlölöm
-
Nevar
aktív tag
válasz
Jarlaxle #3250 üzenetére
Tudom, hogy nem azt számolja ki mikor ölt egy bosst, csak kb hetekkel előbb bevágtak mindent mint bárki más (kivéve archimond asszem), így én úgy gondoltam volna hogy nekik vannak a legjobb cuccaik mivel pár héttel előrébb voltak mint a többiek, de hát, ezek szerint az lehet amit mondtál, disenchantolhattak jópárat.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Jarlaxle #2533 üzenetére
Valahogy egyelőre nem érzek komolyabb fantáziát a fightekben, igaz még vashjnál tartunk csak (na jó, a labdadobálgatás nem rossz, de nem ultrafun). Szerintem a legtöbb dolgot elpuffogtatják, kíváncsi vagyok, hogy milyen bossfightek lesznek majd.
A T4-5-6-90 es itemrendszer engem is dühít. Az ember akkor, amikor az első full setjét összegyűjti, nagyon örül az egésznek. Aztán amikor el kell kezdeni cserélgetni a darabjait, kb. mókuskerék feeling van. Lehet, hogy csak az a bajom, hogy erősen a középmezőnyben haladunk most, nem tudom. Valahogy most nem kerek számomra az egész wow. Ráadásul a klánom egy része is lecserélődött, hullanak a régi jó arcok sorban. Lehet, hogy a wotlk-ban már átállok a casual létre, és nem fogok raidelni. Vagy elmegyek PVP healernek, mert abban most mókát látok a raidelésben pedig munkát. -
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #2087 üzenetére
amúgy ez a 10% érdekes egy dolog. ahogy észrevettem arra ugrik GM-ünk, ha 200 körül 5-10-es licitek mennek. ha rendesen emelkedik a tét, akkor senkinek nincs semmi baja.
mondom én, aki tegnap a fejesre 450 után simán rádobta az 500-at, pedig elméletileg 495 is elég lett volnaaz nekem kellett, és így utólag megmondom, h all-inig is elmentem volna érte
btw szerintem még mindíg ez a public licit a legjobb. voltam olyan guildben még MC-s időkben, h ''akinek a legtöbbje van, az viszi a cuccot, ha neki need'', a titkos licittől a hátamon feláll a szőr kb. -
MCGaiwer
addikt
válasz
Jarlaxle #2080 üzenetére
ja és azt hogy csinálják meg amikor nem tudják hogy ki menyit rak?
ha vki csak feltolni akarja akkor rábaszhat, mert mivan ha ö rakja mégis a legtöbbet?
és akkor elviszi amit végülis nem akart volna elég drágán. ez a jó benne, senki sem tudja hogy a másik menyit rak rá. és az rl -se tud vele variálni, mivel ugye a 2. licitáló+5dkp, szal 3 ember tudja hogy mi volt a 2 szám valamint a raid tudja, mi volt a 2.szám (végleges ár -5dkp ofc) -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Jarlaxle #2073 üzenetére
Nubok, én már jó ideje 5/5ben tolom. (igaz T4, de 5/5)
Lassan el kell majd kezdenem T5-öt gyűjteni, a vállasok és a nacik már szépen hullanak, de még iszonyat messze vagyok attól, hogy a közelükbe kerüljek. Hála az agyatlan DKP rendszerünknek, mely szerint aki előrébb van, az viszi a lootot. -
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #2073 üzenetére
jaja, láttam, h egy másik PH!-ssal vívtál érte kemény harcot
már csak egy chest kéne, de arra még spórolhatok, ismerve a sámánjainkat. rugóktól annyira nem tartok, mert spúrok, de tegnap megint sikerült padlóra mennem DKP-val, úgyhogy 2x2 pala/sámli/rugó token kéne, h legyen esélyem. mindegy, 4-es megvan, nézek vmi jófajta chest upgrade-t, amivel T5-ig kihúzom. nekem T6 nem need -
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #2033 üzenetére
naja
toltam is a reportot GM-ünk orra alá
amúgy eff healben kb 200-al toltam többet Gerinél, szóval minimális volt a különbség.
ami engem jobban szokott érdekelni, az az h az MT kitől mennyi heal-t kap, és itt állt simán 1. helyen vagyok. az már az én bajom, h mindemellett képtelen vagyok raidheal-elni.
mind1, nagyon örülök nekicsak előre aggódom, h jövő7 szerdán így fog kinézni a GMOTD: ''19:00 Hyjal. potik, flaskek.''
másik fele a dolognak az, h nem tudom, h pl SSC meg TK hogy fog beleférni. ok, még kellenek Hyjal kulcsok, ellenben jó lenne minél több időt Essence of Souls-on tölteni, merthogy szükség lesz rá. valamint indulhat a nagyüzemi shadow res gear kalapácsolás, methogy EoS után Shahaz anyánk jön, benne a sok szép T6 gatyóval -
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #1930 üzenetére
megtanultam? jó tudni
amúgy a járóképességet Heigannál lehetne megnézni, oda nagyon le szeretnák jutni
hogy fogyok ki? roppant egyszerű. se spapom se sámánom nincs, nem vagyok bloodboil groupban, így dmg-t se kapok, 2.1 óta palák nem kapnak ohealből manát. max rankú holy lightot kell spammelnem, ritkán tudom csak ellépni, ált overheal nélkül megy a tankba. ennyi. 840 mana 2 secenként. buffolva 35% critem van holy lightra buffolva, de kevés. CD-re tolok mindent, de 50% környékére downrankolt FoL-t tudok csak tolni. -
-
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #1194 üzenetére
azért egyszer megnézheted Tidewalker után a healing done-t
raidhealerek az elsők, ez full egyértelmű, ha 3 pala + 1 pap van vagy 2 pala + 1 pap van Drunkenen, akkor 90%, h a palák a papok előtt vannak. Vashjnál egyértelmű, h a palák sehol sincsenek, csak akkor ha a saját szeletünk sokat sérül, de azt meg inkább ne
Leonál raidet hotolni lehet értelmesen szvsz, tankot healelek ott is.
Gruulnál vhogy mindíg első 3 környékén vagyok... 2 target sérült leginkább, azoknak a healelésére jelenleg palánál jobb nem nagyon van.
amúgy ha van spap a palák mellett, akkor szvsz bárkit lehealelnekna jó, majdnem. Gerivel nem tudunk versenyezni, ha bele döglünk kb akkor se
-
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #1168 üzenetére
hát nemtom. számomra pap szetből még mindíg a Faith a best kinézetben, ahogy warri, pala és mage szetből is szerintem az a legszebb.
pala T6-nál ([link]) is ki lesz kapcsolva a fejesem mutatása, bár mérföldekkel jobb, mint a T5 power rangers sapkája. mondjuk a T6 holy 2-es bonusa visz mindent
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
-
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #951 üzenetére
a fő gond szerintem az, h a magyar WoW-osok nagy részének gőze nincs arról, hogy mennyi meló van 1-1 ilyen bossban. akik tudják, azok együtt örülnek velünk, akik meg nem, ők vagy irígységből vagy IQ negativus miatt fikáznak minket, ahol érnek.
1-2 olyan emberrel, akik azt hiszik, h azért haladunk, mert megvan a gearünk meg ''nolifer kockák vagyunk'' meghallgadtatnám 1-2 Al'ar wipe utáni ventri szövegelést (1st kill előttről).
részemről annó maximális tisztelettel gondolkodtam a Decurse tagjairól (jóvanna, akkor még nem ismertem Sleepet), és ha fizetett volna vki, akkor sem fikáztam volna őket.
nem értem, h miért van erre szükség. ahelyett, h úgy állnának a dologhoz, h ''ha melózunk, odafigyelünk, akkor lehet úgy haladni, mint a PE! ott a példa, gyerünk!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged