- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
-
kicsako
őstag
válasz
grizlisandor #97196 üzenetére
A boostolás nem szabályellenes
Tájékozódjunk először pls
Nem véletlenül fog bekerülni szerdán egy külön chat az ingame boostoknak...
Videóban mondja is, hogy "IN EXCHANGE FOR REAL MONEY CURRENCY". Azaz azért bannolták, mert szerintük valódi pénzért boostolt/vett boostot...
Egyébként az elmúlt időszakban egyre többet hallom hogy PVP-seket banolnak mindenféle indokkal, legyen az wintrade vagy rmt. Valami lehet félrement Blizznél.
-
tPedro_
őstag
Gear Store:
"As an option, Battle.net login can be used to create an account for improved integration within the Blizzard or Activision franchise ecosystem and promotions."
Na ilyen opciót nem találtam. Gondoltam beregisztrálok (ha már a régi regisztrációm nem jó ide) a battle.net-hez is használt email címemmel, hátha felismeri. Természetesen nem ismerte. Jóváhagyni emailből a regisztrációt nem kellett, sőt email címet se lehet utólag változtatni... kicsit fapadosnak érzem. -
TBT
addikt
Több bolt visszajelzése alapján:
A World of Warcraft Dragonflight gyűjtői változata már nem fog megjelenni kereskedelmi forgalomban (pl. Konzolvilág, CD Galaxis, 576 stb.), kizárólag a Blizzard Gearshop-ján keresztül vásárolható meg.
A gyűjtői kiadás 130 euró, standard szállítás: 17 euró
Express szállítás: 25 euróJelen árfolyammal számolva alsó hangon is 60 000 Ft körül megy a gyűjtői változat.
Azt hiszem, hogy ez így ebben a formában már ki fog maradni nekem is (pedig a BC óta mindegyik kiadás megvan, még a 15. évfordulós kiadás is). -
lakisoft
veterán
-
Plata
félisten
Nekem nagy karival úgy lett meg a küldetéslánc hogy timeless isle-n beugrottam a tengerbe,ahol van egy víz alatti barlang ami át dob Gorgorondra.
[link]
Onnan fly mounttal el repültem Iron Docks-ba ahol beszéltem NPC-vel és taxival elrepültem Garrison helyére ott pedig indult a küldi. -
BMS
őstag
Garrisont tudok csinálni maxos karakterrel? Vagy azt a questline-t csak akkor kapom meg ha ott szintezek?
-
Viktor77
titán
válasz
pachito #97176 üzenetére
Event (is). Ilyenkor jönnek az új talentek, meg egyebek.
Most lesz az az event amiben egy különleges színű raid "setet" (nem igazi set, csak 4 darab asszem és csak lookalike, nem ad bonust) lehet kiszedni.
Palának pl. a zöld(es) Judgement setet. Jó hülye voltam, hogy annó eladtam. -
pachito
őstag
Wotlk prepatch mit jelent? Ez valami event lesz, vagy mire számítsak?
-
Healbacsi
őstag
Atya vilag. Megvaltoztattak egy op legendaryt, amely mar nem volt tobbe op, es maris abbahagyta valaki a jatekot.
Hidd el igazan nem kar ertuk, egy konycseppet se fogok hullatni.
Az mmorpg az exploraciorol es a folyamatos adaptaciorol szol. Ha valaki nem tud/akar alkalmazkodni, akkor rendelkezesre all tobb 100 AAA cim amibol valogathat.
-
Healbacsi
őstag
Ez igy ebben a formaban nem igaz.
Ha szeretnel elerni vmit azzal a 2 ora jatekkal, akkor igenis celiranyosan csinald, semmi folosleges kolbaszolas oriboson korbe korbe.
Casual jatekoskent igenis magadnak kell szervezni a csapatokat barhova is kell menned.Sajnos ez a jatek nem LOL, nem COD, itt nemi idot igenis bele kell fektetni, neha utana kell olvasni sok dolognak, hogy ha valtozik valami, akkor ne lepodj meg rajta.
Emlitetted a legokat. Azzal ugyan mi volt a gond casual jatekoskent? Torghast marha egyszeru volt mindig is, a itemekre kello gold a calling questekbol automatikusan befolyt (renownhoz amugy is kellett csinalni oket).
-
3L1T3
addikt
válasz
kicsako #97170 üzenetére
Nem csak az a casual aki balfasz, hanem az is akinek nincs napi 1-2 óránál több ideje játszani. Vagy van, hogy kimarad neki pár hét. Ahhoz pedig, hogy megfelelő ütembe tudd az adott season eredményeit elérni a játék a Legion óta sokkal több időt igényel. Ergo 2. munkahelyre sry de nincs időm se kedvem.
-
Skyhunter
őstag
válasz
kicsako #97170 üzenetére
Azért, mert aki nem "pro" , csak "kazuár" , az nem tudja kitolni az elméleti max dps 98%-át egy adott gearből, csak mondjuk 70-et. Ezért a magasabb, jobb gear pótolja a skill hiányát. Te, mint "mythic raider" tudod hozni ezt a szintet, más nem. Sok casual haverom 10+ éves játékkal a háta mögött nem tud ebbe beletörődni, de szerintem semmi baj ezzel.
-
kicsako
őstag
Azt nem fogom soha megérteni, hogy ha valaki "casualkodni" szeretne, akkor mégis miért van szüksége dupla legóra ami mitik raidhez meg high m+hoz kell?
Szezon elején 1 legóval set bonus nélkül lehetett 15ös kulcsokat meg full HC raidet ütniAmi fölötte van az már inkább a competetive rész.
-
3L1T3
addikt
Jól látom, hogy nem látok semmilyen bejelentést azzal kapcsolatosan, hogy a Blizzard mivel akarja a casual playerek életét megnehezíteni Dragonflight-ban?
Lehetséges, hogy csak sima GEAR lesz? Semmi legendary meg anyám? -
3L1T3
addikt
Egyelőre nem foglalkozom vele mert naponta változik. De tetszik, kicsit olyan érzésem van , mintha a régi essence és egyéb hülyeségek is bele lennének pakolva.
Bízom benne, hogy a Dragonflight inkább a classic irányt veszi és nem lesz ilyen Azerith meg egyéb hülyeség amit húzogatni kell, csak gear lesz , balance szempontból is előnyösebb ha kihagyják ezeket.
-
[-HERO-]
senior tag
Köszi a válaszokat, igy már tiszta
-
BMS
őstag
Az új talentekről vélemény(DF)?
Sámán meg a lock nagyon jó talenteket kapott,balance dudu viszont egyelőre csalódás.
-
hódmaci
senior tag
válasz
Healbacsi #97158 üzenetére
Hát ez szuper.
Már csak abba reménykedem, hogy ő is megy rá akadájmentesen.
De ha már itt járok akkor megy fel a Diablo2 is. -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék nosztalgiázni kicsit.
Van egy öreg pc-m amit befognák Warcraftra.
Reign of chaos; The frozen thronHol tudnám letölteni a hozzá való patheket. offline telepítéshez
Jelenleg 1.07-el települ ha jól emlékezem. -
tomiivagyok
aktív tag
válasz
[-HERO-] #97148 üzenetére
Ez úgy működik, hogy:
Ha Castle Nathria a fated raid, akkor elvileg az éppen akkor fent lévő, sima, Shadowlandses world boss lesz fated, és dob magasabb ilvlű cuccokat (de lehet, hogy csak a Revendrethes, ezt meglátjuk 2 hét múlva).
Ha Sanctum a fated raid, akkor a Maw world boss dob magasabb ilvlű cuccokat.
Ha Sepulcher a fated raid, akkor a Zereth Mortis world boss dob magasabb ilvlű cuccokat.Nem fake news, csak mindig váltakozik.
-
[-HERO-]
senior tag
A world boss droppok ilvl-jet nem emeltek meg?
bastionos boss dobott egy cuccot de 207 ilvl
Vagy ez a world boss ilvl upp fakenews volt? -
-
lakisoft
veterán
Érdekes ez a reggeli restart.
-
fauv
őstag
válasz
Lajtorja #97140 üzenetére
Nem értem a kérdésed, mert évek óta onnan vettem a játékidőt, mindig vettem tokent ah-ból, amiért eurot kaptam és amikor összejött a 6 hónapnyi, onnan fizettem.
Most viszont nem tudok venni, ezért kérdeztem, hogy történt változás, azaz már nem lehet?Most is engedi a vásárlást, de csak 2 hómapot , így viszont nem olcsóbb, 25,98 az ára.
-
fauv
őstag
Üdv !
Most jár le a játékidőm, gondoltam, hogy veszek 6 hónapot a battle.net-es fiókomban lévő euroimból, de nem engedi, csak 2 hónapot ha jól látom. Megszűnt ez a lehetőség, vagy csak én nem csináltam valamit jól?Köszi előre is
-
KTony
tag
Sziasztok! A Darkmoon Faire van lvl követelménye? Tegnap lvl46 karakterrel nem volt Og ban npc aki elvitt volna. Esetleg még Chromie time zavarhat be?
-
3L1T3
addikt
Gondoltam rászánom az időt és felkészülök az új kiegre, de olyan kínszenvedésbe vagyok, hogy rájöjjek melyik karakteremmel vágnék neki, arról nem is beszélve, hogy Shadowlands meg úgy önmagában az egész továbbra is undorító számomra.
BFA után is azért hagytam abba, mert ez a Shadowlands minden csak nem WoW kieg.
-
TBT
addikt
válasz
grizlisandor #97127 üzenetére
Köszönöm!
Én is utánaszámolgattam és rájöttem, hogy a Blizzard Shopból érdemes megvásárolni az előfizetést (persze, ha nem 30-60 napról van szó).
Így fél évre fizettem elő, az a legolcsóbb megoldás (úgy csak 11 euró/hónap). Mivel a Shadowlands kimaradt (a felvezetésnél hagytam anno abba és utána nem fizettem elő egyéb elfoglaltságaim miatt) és nemsokára - a Blizzard szerint - itt a Dragonflight, így lesz mivel játszanom az elkövetkező hónapokban. -
Viktor77
titán
válasz
grizlisandor #97130 üzenetére
Konzolvilág, gondolom.
-
frango13
aktív tag
válasz
Ha átváltjuk forintra az eurót, akkor olcsóbb a KV-nál még mindig. 8800 vs 10400 HUF
-
Healbacsi
őstag
válasz
Nincs benne semmi fura, egyre kevesebb a fizikailag is legyartott jatek, kevesen gyujtik mar a cd/dvd lemezeket, plane a felhasznalas utan kukaba kerulo feltolto kartyakat.
(sokba kerul legyartani oket, a shop jol mukodik, minden haszna az anyaceghez kerul) -
3L1T3
addikt
válasz
kicsako #97121 üzenetére
Pedig a csökkenő populáció miatt nem ártana ha végre nem kellene 20 főt összeverbuválni egy mythicre. Mióta megjelent a Mythic és nincs már a régi "hc" megoldás mi vért szívtunk minden kiegben. Ha nem vagy időmilliomos vagy egyetemista vagy anyuci kicsi fia akkor szinte felnőtt emberként munka , család mellett lehetettlen volt megfelelően felkészülni és mythicre lejutni. Hacsak nem fizettél vagy nem voltál jóba a GM-el.
Na mind1, én örülök a M+ nak is, mert nekünk ez is jó buli volt, meg a mega dungeon is, de azért a raid a sava borsa a pve tartalomnak. Örülnék ha lenne lehetőség 10 fős mythicre. -
kicsako
őstag
Ne higyj el neki mindent
semmi hivatalos infó nincs erről, csak néhány játékos ír róla fórumon hogy szeretnék ha visszakerülne. Ahogy már feljebb írták Normal/HC az scalel 10-30fő között, Mythic nehézséget meg valószínűleg nem fognak 2 raid size-ra is scalelni feleslegesen.
-
3L1T3
addikt
Valóban lesz újra 10 fős raid?
-
KTony
tag
[link] Ez most miért? Ugyan kit zavartak a drága trade chat tiszta volt mehetett az ANAL spam. Akik tényleg játszanak is a játékkal azok közül kb senkit sem érdekeltek.
-
kicsako
őstag
Nem ismertek esetleg olyan klánt ahol mythic raid a terv erre a szezonra, de hiányzik dps? Eddig bármelyik klánnal beszéltem vagy nem mythiceznek, vagy még többen is vannak mint kellene
Egyébként a raid affix nevetségesen könnyűvé tette a raidet, bár a pug így is képes első bosson is 10x wipeolni, volt benne részem
Saját klánnal(Slowrunners-Kazzak) HC-n minden 1st pull volt ha jól rémlik. Mythicen Shrekwingről nincs infóm, Huntsman 3pull, Hungering 2 pull, Inerva 5 pull. És ráadásul többen újak voltak CN-ben, szóval nekik ez progress volt
Vendégségben(Ambition-Ragnaros) szintén minden 1st pull volt, bár ott Sire-ra már nem jutottam be, így arról nem tudok nyilatkozni.
-
Healbacsi
őstag
válasz
laceszgamer #97103 üzenetére
Ki volt irva a szavazas, cirka 1.5 - 2 hetig volt elerheto, mar az elso napokban megdobbento foleny volt a most bent levo instakra, esely sem volt levaltani oket. Ez persze lehet trollkodas is, majd az ido megmondja, naprol napra tobb a balance az instakhoz.
-
BMS
őstag
Ha a DF megjelenése után veszem meg a játékot akkor is járnak hozzá a plusz cuccok(mount,pet,60as token stb)? Nem emlékszem már hogy volt SL-nél.
-
Healbacsi
őstag
válasz
laceszgamer #97101 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a 2db Wod instat a kozosseg szavazta meg?
-
laceszgamer
addikt
válasz
Healbacsi #97097 üzenetére
Buffokat közben megtaláltam én is, így már adja, mentem azóta pár kört.
Én arra céloztam ezzel, hogy ez már mind oylan amit legtöbben láttak egyszer és nem hiszem hogy alapvetően ez az érdeklődést addig fenntartaná mint egy teljesen új dolog.
Vagy legalább válogattak volna be úgy instákat, amik közönségkedvencek voltak anno, Karazhan az iylen pl de a többi azért sosem volt az a mindenki imádja szint.
Vagy ha már raidek, akkor ennyi erővel elővehettek volna egy Ulduart, nyilván macerásabb lett volna meg ott a timewalking is mellé, de ott is az, hogy akkor azért legalább oylasmi amit sokan szerettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest