Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Hát elköltöttem az összes aranyam,de vettem egy hónap előfizetést belőle meg a kieget.
-
lakisoft
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
nekem 3 maxos skining van de csak addig volt szamomra erdekes amig felhuztam. Akkor lenyeges ha farmolni akarsz.
-
Húz valaki skinninget? Mire érdemes specializálódni? Tudom, attól függ... de mégis.
-
Zimmi91
addikt
válasz
kicsako
üzenetére
Igen, ezért is gondolkodom rajta, mert lehet heal dps vagy akár tank is, több karira úgyse nagyon lenne időm, meg ahogy olvasgatom eléggé sok a grind itt az elején, szal elég lesz egy kari is
Köszi, akkor szerintem marad a druid. Shadowlandsbe kb csak felhúztam 60ra, semmi renow, semmi legendary, remélem nem maradok le ezek miatt, szal kb mind1 hogy 0ról húzom vagy teszkós 60ról ugye?!
-
kicsako
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Látom nem játszol eleget a játékkal
WW monk közel sem a legerősebb spec jelenleg a játékban. Fury warrior nem sokkal marad el a monktól M+ban.Raid RWF-re szerinted miért visznek 4 warrit(2tank-2dps), és csak egy WW monkot?

@Zimmi
Restodrood most elég erős M+ra, és raidre is. ráadásul minden is lehetsz vele, szóval nem feltétlen kell mellé altot gearelni
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Megesik, főleg ha valami proc. pl. trinket is rásegít. Én csak tegnap kezdtem el vele aoe farmolni. De hülye voltam, hogy eddig pöcsölve öltem mindent.

Egyébként tényleg unalmas és egyszerű vele, ha az aoe skillek már cd-n vannak.

A heal meg sajnos nekem casualként stesszes, nincs hozzá kedvem, hogy a group hibáit javítsam ki folyamatosan. Talán majd BG-ken elhealelgetek nyugiban. -
BMS
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Demo warlock-ként mit mondjak?
Mire ráküldeném a kutyáim a majom fidget spinner(ww monk) megöli mind. -
kicsako
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kb. mindennel 1hiteled a mobokat már. oké, én 387ben vagyok(monk), de én is meglepődöm néha, hogy behúzok 10 mobot, és 1 abilityből hal az összes
Egyébként ha pl. leather/cloth stb-t farmolsz, arra vannak grpok, sokkal jobban megéri.
-
kicsako
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
DEVokerrel annyi a gondom, hogy AOE-ban CD-ket leszámítva 2 gomb, ST-ben szintén. Játszottam már szinte minden classt DH-t leszámítva, de egyik sem volt ennyire egyszerű...
PREvokert nem próbáltam, de ismerősnek nagyon bejött, az lett a mainje. Van jó spothealje, hotol, van Externalja, szóval mindent megkapott amire csak szüksége van egy healernek. M+ra emellé tud szakítani, és van 3 féle CC-je, és még AOE soothe-ja is, gondolom nem véletlen hogy Raginget kaptunk első héten

-
válasz
kovsol
üzenetére
Naja, akkoriban 270 Ft körül volt az euró.
Egyébként elbeszélünk egymás mellett. Ti az eur/huf árfolyamon vagytok kiakadva. Ami persze szar... A Blizz viszont nem olyan sokat emelt 15 év alatt. Bár így lenne mással is.Más.
Nektek mennyire jön be az evoker? Valaki esetleg mainné léptette elő?
-
kovsol
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Wrath of the Lich King 10e Ft vettem dobozost.
-
Plata
félisten
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Az előzőre emlékszem,többi meg olyan rég volt hogy ki a franc emlékszik arra?
De a régebbiek sem voltak ennyire drágák,mert akkor még 300 sem volt az euró. -
Az előzőnek.

World of Warcraft expansions began at $39.99 with the launch of The Burning Crusade in 2007. This trend continued through Wrath of the Lich King, Cataclysm, and Mists of Pandaria. But Blizzard Entertainment began an unpopular trend with the release of Warlords of Draenor in 2014, raising the cost to $49.99.
Legion and Battle for Azeroth continued this, and fans still weren't very happy about it. But there was a glimmer of hope with the launch of Shadowlands; for the first time in six years, a WoW expansion was back to $39.99. -
Plata
félisten
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nem.Kevesebb volt az ára egy 10-essel és az euró meg olcsóbb volt egy százassal.
-
kovsol
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Forint árfolyam ami nem ennyi volt.
-
-
Healbacsi
őstag
Aki meg nem vette meg a kiegeszitot az most tegye, januar 2.-ig ingyen 30 nap feltoltes is jar hozza (barmely kiadas)
[link] -
Viktor77
titán
Metzen visszatért.
-
BMS
őstag
Csak 5x kellett megölni zsinórban a world boss-t,hogy megadja a questet

-
BMS
őstag
Nem lehet még repülni BFA-s zónában?
-
Healbacsi
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
En nem mondtam, hogy jo lett a work order rendszer.
De eddig meg 2 het telt egy teljes kiegeszitobol, kar reszleges informaciok alapjan velemenyt alkotni
-
Csokishurka
őstag
válasz
Healbacsi
üzenetére
Szerintem meg nagyon fos lett a work order. Én mindig szépen legyártottam a cuccokat és bedotam AH-ba. Most nincs ilyen mert minden soulbindos lesz....
Ritka egy fos újtás volt, mindig is utáltam hírdetni trade chaten. Az meg a másik, hogy senki se akar semmit venni a public orderek között. -
kicsako
őstag
Ha nem szeretnéd farmolni, akkor AH-ról kb. 30k goldért megveszed hozzá a dolgokat.
-
-
kicsako
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az micsoda? Nem találtam ilyet a proffok között
Egyébként igen szoktam, de sajnos jelenleg munkanélküli vagyok
, így kicsit több idő jut a játékra mint kellene. @BMS A csigusz nincs meg, a szárnyasrókát meg Lizzit szedtem csak ki, azok minimal effortok voltak. Most úgyis csak sárkánnyal lehet repülgetni, szóval a mountokkal nem sietek

-
kicsako
őstag
Én elég jól állok
Wrathion+Cobalt már maxos. Kentaurokat úgy tervezem, hogy reset utáni huntokkal/WQ-kal valószínűleg meg lesz a maxos szint, és rögtön tudok craftoltatni 405ös fegyvert mielőtt belekezdek az M+ba. Monk mellett még felhúztam egy Warriort (362ilvl), Druidot(364ilvl), és az Evokerem az előbb lett meg 70es, 330as ilvl már. -
Healbacsi
őstag
-
Nite
őstag
-
Healbacsi
őstag
Valdrakken renown 2 -> [repu token unlock] - Szerdatol tuti nem lesz erre idod, ezt addig kellett volna csinalni, vagy majd nehany honap mulva ugyis meglesz a renown 25, kar rohanni vele.
valdrakken contract
azon questeknel ahol lehet valasztani melyik reput szeretned, ott valaszd azt ami kell
biztosan nincsenek kesz a questjeid (max a fo quest line), mert sokkal magasabb szinten kellene lenned.
En szemely szerint nem fektettem energiat meg a repuzasba (kivetel a cobalt assembly), a valdrakken 14-es
-
Nite
őstag
válasz
Healbacsi
üzenetére
valdrakken repu erdekelne

de nem az item miatt, az elso socketes raid sapkara ugyis kidobnam, nem tudom ezen mit nem ertesz, de ezt a temat elengedtem

#98740 BoneDragon: oke, de komolyan erdekelne, hogyan kell csinalni mert ahogy irtam is, minden questem kesz
-
-
Healbacsi
őstag
Pl. dragonscale renown 2.. expedition scout pack.. farmolod, a tokeneket leadod repuert.. contract az adott frakciohoz + megcsinalod a wq-eket. Az elmult heten darkmoon faire volt az +10% repu. (hirtelen ez jutott eszembe)
A 100% repu bonusnak koszonhetoen (mielott kerdezned, renown 10) az alt karaktereim mire felnonek 70-re ugyanolyan renown szinten vannak mint a main karakter. Szoval kis analogiaval egy alt siman kivehet egy ilyen itemet amikor friss 70-es lesz.
Az elso ket hetben nem volt raid, szoval aki akart az farmolt.
Ha renown 5-re raktak volna, az kb azt jelentene, hogy amikor felersz 70-re akkor garantalt raidlootot kapsz.
Az aranyokkal nagyon nem vagy tisztaban.
-
Nite
őstag
válasz
Healbacsi
üzenetére
felreertettel! azt mondtam hogy egy olyan itemet amit az elso raid utan kis szerencsevel kidobsz (elt 2 hetet) azt nem 22-es szinthez kellene kotni, hanem mondjuk 5-hoz...
mas... minden questet megcsinaltam, sojurner achit is, minden WQ kesz, 9-es a renown... szoval hogyan kell 22-esnek lenni?
-
Healbacsi
őstag
Bocs, de nem ertem a problemadat.
En azt ertelmezem, hogy szerinted legyen csak es kizarolag 1 forrasa a lootoknak, nesze neked fogd meg jol elven,
A blizzard nagyon helyesen tobb forrast ad, amivel nem kenyszerit rad/rank semmit.. ha akarsz akkor repuzol es raid szintu itemek kapsz, cserebe be se kell tenned a labad a raidbe ... ha akarsz m+-olsz, cserebe be se kell tenned a labad a raidbe.. Ha akarsz raidelsz, cserebe nem kell repuznod, se pvpz-ned, es igy tovabb, es igy tovabb.
Aki akarta, annak mar megvan a 22-es renownja..
Semmi sem kotelezo, ez csak egy lehetoseg.
-
Ghoosty
őstag
válasz
lakisoft
üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy szerintem nem fogsz tudni vele szintezni, max ha mázlid van. Én LW-n nézegettem a public ajánlatokat és csak tényleg extrém ritka receptekhez voltak, amihez huszon x renown kellett volna.
Az elérhető orderek azok nem a craft order dealereknél látható, hanem a professionnek megfelelő gyártóeszköznél.
-
Healbacsi
őstag
válasz
lakisoft
üzenetére
Ezelott ha pl tudtal gyartani egy ritka receptet, akkor hirdetted magad trade chaten, majd jelentkezett vki, odaadta a matsot, gyartasi kolteseget, te legyartottad, mindenki orult.
Most nem kell hirdetni, benezel, hogy van-e olyan recept amit tudsz gyartani, megnezed, hogy az osszeg amit kinalnak erte megfelelo-e, ha igen, akkor legyartod, mindenki orul ..
Roviden ennyi

-
lakisoft
veterán
El tudna valaki magyarazni nekem hogyan lehet goldot keresni az orderekkel? Ez egy uj fajta AH voltakeppen?
-
kicsako
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nem lesznek legok.
-
Csokishurka
őstag
Van valakinek infoja, hogy lesznek legok?
-
KTony
tag
válasz
OgreImre
üzenetére
Hát ez attól függ. Nehéz egyértelmű választ adni. Alapból nem gond minél nagyobb a pack annál nagyobb aoe dps t lehet tolni. A Bllizz aoe cap ket vezetett be Sl n pont e miatt. Gond akkor lehet ha vmi képességük van tócsát rak szakítani kell totemet hív. Van az a pont ahol kevés már a dps és kezelhetetlenné válik. Pl Gambit első fele volt ilyen rengeg murlok volt és totemeket hivogattak le ami healelték öket. Első pull három pack+ bl nem volt gond de utána kettő már néha sok volt mert szinte csak totemeket ütöttek.
-
Ghoosty
őstag
válasz
OgreImre
üzenetére
DPS-nél kb mindegy, hogy mekkora a pack. A legtöbb kaszt nem tud kifogyni a resource-ból, amit használ. Retailen már alig használ valamelyik dps manát, van energia, fókusz, insanity stb. Ezek nem tudnak elfogyni.
Healer már kérdésesebb. Én csak holy pappal healeltem, de ilyen rövid idő alatt nem lehet kifogyasztani, még akkor sem, ha égetem ezerrel. A nehezebb része, hogy a tanknak tudsz-e annyit heal-t adni, hogy ne haljon meg, de jusson a többieknek is. De ha ügyesebb vagy és a tank is jól használja a védelmi képességeit simán megoldható, max a boss előtt egy 10-15 másodpercig iszik gyorsan valamit, hogy visszatöltse a manát aztán már mehet is a móka. -
kicsako
őstag
válasz
OgreImre
üzenetére
Egyelőre nincs rendes "progress content", így jelenleg úgy mész át mindenen mint kés a vajon, vagy mint macska a karácsonyfán.
Egyébként egyedül az Arcane még tud kifogyni manából, mert neki úgymond az a spender resource. Más dps-eknek nincs gondjuk a manával.
Tankok jelenleg simán kihealelik magukat a healer segítsége nélkül, dps pedig minimális sebzést kap az AOE dolgokból, kivéve ha beleállnak mindenbe is. Kevés sebzés miatt a healer sem fogy ki manából, bőven ráér dps-elni ő is. -
OgreImre
senior tag
Nem játszom retailen, de kérdezem, hogy ilyenkor ha boss to boss összeszedik a trasht akkor nincs oom a healernél/dps-nél? Mindegy, hogy 1db 5-ös pakk, vagy 8db 5-ös pakkot kell kezelni?
-
BMS
őstag
-
kicsako
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Hogy mi?
Az összes tanknak növelték az aggroját, szinte már minimal effortal meg tudják tartani az aggrot, akkor is ha 100%ban defre figyelnek oda. DD csak táncol? Mit kellene csinálniuk? Patchwerk stílusban egy helyben nyomni a rotát? Igenis kerülje ki a DPS a mechanikát ami épp jelen van, ez a játék lényege! Azt mondani, hogy ha nem állnak ki a dolgokból, akkor a healer szívja meg, azt nem mondanám.. Healer sem tudja megoldani a dolgokat 4 szerencsétlen helyett, törni fog a kulcs, és mindenki rábaszik nem csak a healer... És ehhez nem kell profinak lenni, mi baráti körben jelenleg M0-ban kb. bosstól bossig húzunk mindent halál nélkül..M+ az egyik legjobb dolog ami történhetett a játékkal, raiden és PVP-n kívül adott még egy endgame contentet a játéknak, amit nem véletlen a játékosbázis nagyrésze ki is élvez.
@Lakisoft
Hunternek van egy Misdirection nevű képessége, amivel az összes aggrot rá tudja lőni a tankra. Ha egy Hunter aggrozik, akkor valamit nagyon nem jól csinál..Nem szeretnék megbántani senkit, de ha valaki nincs azon a szinten, mint amit el szeretne érni a játékban, azért nem feltétlen a játék a hibás...
-
Zimmi91
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Akkor a 2 hónapja OGban lévő Palám remélem hamar 70 lesz
Csak dungeonok és heal
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Ha a dd nem áll ki semmibol, alig van sebzés, mert nem 5 mob nyomatja az aoe-t, hanem 25. A healerről nem is brszélve, akinek szintén döntenie kell, és még ugye nincs semmi M+ effect amiből ki kell állni. Megint oda lukadtunk ki hogy a healer fizeti az árát a sebességnek. Jobb ha még most visszafogják ezt a diablo szerű játékstilust..
-
kovsol
titán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Milyen tank ami nem tudja tartani az agrót? Druid tankkal nyomok egy Thrasht, és azt még ember nem húzta le utána soha.
Nagyon sokat healeltem, de nagyon feszkós, a sok nyomor DPS nem áll ki semmiből, mert jaj nehogy egy spellt is meg kelljen szakítani, és nem ő lesz az első a DPS listán. -
Tigerclaw
nagyúr
Szokásos módon kevés a tank vagy a healer. Úgy láttam hogy healer bonusz van a dungeon toolnál, szóval az hiányzik. Sok az Evoker, de a többségük gondolom nem akar healelni. Még én se vettem magam rá, látva hogy mennyire haldoklik a party minden packnál, bármilyen healer is van.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kellett is. A legtöbb run alatt a tank behúz egy halom pakkot, tartani nem tudja az aggot, a healer meg szenvedjen a rengeteg party sebzés miatt. A dd meg csak táncol az idő felében ki valamelyik aoe-bol. Az egész tragikomikus. Mindenkinek csak az idő számít. Az M+ teljesen megváltoztatta a WoW-ot, és nem jó irányba.
-
Tigerclaw
nagyúr
Remélem az evoker spell range hamarosan nőni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, így kicsit több idő jut a játékra mint kellene.