- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000 #8483 üzenetére
Most én is szopóágon vagyok az E75-el
Egyszerüen kriminális milyen retartáld csapatokba rak, nyerési esély a legmagasabb 42% volt és beleadhatok apait anyait, semmit nem számít, mindig van 5-6-7-8 vagy még több retardált, akik egyszerüen pillanatok alatt elhullanak. Kiállnak a semmi közepére mozdulatlanul lövöldözni, röhejes, tényleg, volt mikor nem túlzok 2 másodpercig élt a hülyéje, látszott minimapon, hogy vagy 5 várják remegő ujjakkal, hogy valaki kidugja az orrát, erre kimegy
Tényleg érdekes ez, hogy nem elosztva kapom az ilyen retardált csatákat, hanem ömlesztve, egyben.
-
Gaz 78
aktív tag
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000 #8443 üzenetére
Vannak ilyen tankjaim nekem is, jó a sebzés, talán még jól is játszom velük, de mégis gyalázatos a WR
Pl ez az angol szörnyeteg nagyon nagy sebzéseket ki tud osztani, de ha a végjátékra marad, akkor akár egy E75 kicsinálja. Tapasztalatból mondom. Ki szoktam dugni az E75 orrát olyan éles szögben, hogy pattintson vagy maximum a láncot ellövik, de ugye max javítás mellett nem tart sokáig. Már vagy 7-8 ilyen angol TD kinyírtam ezzel a megoldással. Igaz, egyszer kilőtt, de hogy hogyan azt máig nem értem, mert jó volt a szög, na mindegy is, a lényeg, hogy az ilyen tankokkal, mint az angol szörny nehéz végjátékot nyerni.
Egyébként JPZE100-t is simán ki lehet filézni, ha nincs segítsége. Fordult volna rám, is8-el meg szépen besurrantam az oldalába és oldalról kilőttem több lövéssel. Vergődött ott, de minek?
-
Taragas
aktív tag
válasz
fsb1000 #8443 üzenetére
Én már teszten leszűrtem, hogy köll a ráknak 10es angol td.... Viszont a 9es, teknősbéka tetszetős, bár csak funnak fejleszteném ki, így a "majd egyszer" tankok között van, és csak eddig a tankig akarom kihúzni az ágat. Ugyan ilyen jagtiger és z e75.... bár talán az e100 érdekelni fog megint, azzal eléggé élveztem a gamet. Főleg most mennyire élvezném az arty nerf után a randomot. De majd egyszer...
Amúgy engem sokszor lőttek ki capkörbe miután befoglaltuk. Sőt azon kevesek eggyikén, amikor foglalok az esetek 50%ban kilőnek. De én már csak röhögök ilyenkor... -
scyllarus
veterán
válasz
fsb1000 #8418 üzenetére
Engem ezek nem zavarnak. Bosszantó persze, hogy 0-1-ről indulunk, de az még behozható. Engem az agyatlan k.csögök zavarnak, akik nem hagynak játszani. Tegnap a T-34-85, Sacred Valley (alapból rühellem azt a pályát). Csigaszemmel világítok, idióta klántoborzós T-150 lökdös. Kérem, anyázok, lökdös. Ellőttem a tornya felett 10 cm-rel, és megígértem neki, legközelebb lejjebb célzok. Eltakarodott meghalni. Persze 0 sebzéssel végzett a játék egyik legjobb tankjában ülve, nekem meg volt időm összeszedni 1200-1200 sebzést- spot sebzést...
-
sith7
félisten
válasz
fsb1000 #8418 üzenetére
Kapcsold ki a Wot - ot, foglalkozz mással, mondjuk ebben a melegben nevelj banánfát
, menj el a családdal valamerre, más nem egy fagyira valahova, vagy kirándulni; 2-3 napig csak flash játékokat tolj, aztán csütörtök - péntek körül újra lépj be a Wot - ba, és menni fog
Nem te felejtettél el játszani, .... ez most egy ilyen bicikli
-
AMD Power
titán
válasz
fsb1000 #8416 üzenetére
Csak azt vettem észre hirtelen,hogy 380e van. Mikor vettem a kis roncsot, fejlesztés stb.... alig volt 200e. Jah és persze a T7 szinte mindig - gyártanak nekem és még így is jó voltam.
A rekordom vele 24e kredit + egy csatában ami megmaradt a javítás és a lőszer vásárlás után. -
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000 #8406 üzenetére
Pontosan úgy van, ahogy írod. Szerintem amiatt, hogy ez üzleti vállalkozás és az átlagos, béna játékost is sikerélményhez kell juttatni, amit ezzel el lehet érni, ha kicsit csavarnak az RNG-n és valamelyik oldal felé lejt a pálya. Ilyen módon az átlagos idióta szinten mozgó potenciális költő játékosnak is lesz sikerélménye és majd több prém tankot meg prém előfizetést vesz.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #8285 üzenetére
Vedd úgy, hogy azt írtam, bejutni. Csak elszomorított, hogy nem jutott dinnyeföld, akarom mondani M60. Egyébként szövetségesekkel lehet "trükközni", jó segítség, ha pl védenek minket. De mivel a közelünkben alig volt, és több felől támadtak, ezért az is csoda, hogy egyáltalán a térképen maradtunk. Végül is így sem jártam annyira rosszul, a VP-k után kapott aranyból nekem is jutott 1500..
(#8286) Dobi 562: Épp ezért nem játszok században, ha nem jut elég sebzés, akkor én már nem élvezem a játékot. Na de ha tudsz sebezni mellettük, akkor jó világ van.
A vöröseket meg szerintem senki sem szereti.
Azért bírom az igazságos leosztásokat (már csak a tier miatt is). Elvileg ezek a kis rohangátorok azért kerülnek ilyen nagy tier-be, mert oda is kell light tank. Kíváncsi vagyok a T10-es LT-k mennyire fognak majd változtatni ezen (ha lesznek valamikor).
(#8362) Taragas: Igen, papír (ráadásul még nagy is). Az E5 sem lesz egy acélfal, de az azért már kicsivel jobb páncéllal rendelkezik, és nem is annyira lassú.
Erről jut eszembe, egyszer egyik szakasztársam mondja, hogy a Löwe is papír, csak az kartonpapír.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
fsb1000 #8347 üzenetére
???
Azt hol láttad, hogy 50 heavy-t kell kilőnöd?
Heavy-ben ülve kell 50 killt szerezned.If you drive... ...and you destroy... ...you will earn
Light Tank of Tier IV–X 25 enemies in one day Improved Ventilation (Class 1)
Medium Tank of Tier IV–X 50 enemies in one day Improved Ventilation (Class 2)
Heavy Tank of Tier IV–X 50 enemies in one day Improved Ventilation (Class 3) -
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #8346 üzenetére
El tudom képzelni!
Az előbb Lorien 40t-vel mind a 6 golyót ráküldtem egy közeledő T-54-re azt semmi,még csak láncolás sem :/
..aztán a következő csatában nagyon messze álló JgTigert,999-el lesebeztem,az első lövéssel,azthogy???
(nem közös lövés volt) - a löveg nem is képes rá normál lőszerrel,sebaj,örültem neki,de azért érdekes.Szóval ugyanaz a lemez nálam is! ..Nemrég átmentem az EU2-re,és azóta azért jött pár győztes csata is
..már-már averzióim és babonáim vannak eme MM-mel szemben :/ -
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #8303 üzenetére
Rosszat linkeltem
A Wot-newsen írja a szerver statisztikákat. Legalábbis ez szerintem közelebbi értékeket mutathat az átlaghoz.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #8288 üzenetére
"Csak" 2700 dmg/csata. Azért az elég jó eredmény.
(#8290) sith7: a teste puha, a toronypajzs tud pattintani azért itt is. Hull down-ozni kell + a 410m látótávot kihasználni.
(#8291) dfsz34 : igen, szerencsés csata volt az biztos, hogy oldalba tudtam kapni az ellen nagy részét. Én is hasonlóképpen érzem, hogy Panther/M10-el csak nagyon ritkán vagyok csatadöntő tényező, de ezzel a tankkal csak a kreditre hajtok. Ha nyerünk is mellette, persze azt sem bánom, de nyilván nem én fogom lehozni a csaták jó részét ezzel a keveset sebző ágyúval.
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #8162 üzenetére
"Nincs idő arra hogy kivárd a neked megfelelő (köpapírolló) tankot."
Mondtam én ilyet, hogy csak arra lövök? Épp ezért említettem, hogy az ötszögön belül vannak átlók. Természetesen bármi lőhet bármit, de egy TD-nek például könnyebb dolga van egy heavy-vel, mint egy rohangátorral, ami körbeforgatja.
(#8247) Dobi 562: Sajnos az ilyen kék-lila (nem összevert
) játékosok ugyan úgy el tudják rontani a játékot, mint vérpistáék. Ha az ellenségnél vannak, akkor egyértelmű, ha pedig veled, akkor pedig gyakran nem marad semmi. Ráadásul most még a CW-be is belepofátlankodnak olyanok is, akik egyébként csak randomoznak/századoznak. Kizárólag az ingyen tankért jöttek.
Bár kell a fenének M60, ott van az ultimate all-round T10, az IS-7™.
Más: Észrevettem, hogy hiába jött ki a 8.7, még azon felül kiadták a 8.7 CT3-mat. Ilyen sem volt még. Gondoltam kipróbálom a T34-et, megtetszett. Még így T8-asként is, de a legjobb az lenne, ha visszahoznák T9-be az M103 helyére. Ennek a tanknak legalább van toronypáncélja, amerikai tankhoz méltó gun depression-je és fényévekkel jobban is néz ki szvsz. SU-122-44 után ha lesz elég goldom, biztos veszek egyet. Ilyen statot sikerült összehozni vele úgy, hogy 5-ből 3 körben volt teamkill (ki másnál, mint nálunk), egyik körben 4 is.
Kegyetlen volt nézni: Egyik csapattárs kilőtt egy másikat, azt még egy másik, és így tovább..
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kipróbáltam a 13 90-et a kis löveggel (alapból a naggyal kezdtem) és meg kell hogy mondjam, sokkal jobb! Így többet sebez percenként, pontosabb, gyorsabban céloz! (egy könnyű tankon szánalmason felüli a 3 másodperces célzásidő, ráadásul T8-as létére még vert stab sem megy rá), táron belül 2 másodpercenként tölt, amúgy ~15,4. Végre nem kell szarakodni 40 másodpercig a gold ammo-ra töltésnél, vagy esetleg ha csak 1-2 skúlót volt lehetőségem ellőni. Gondolom menet közben is pontosabb, végre igazi light tank lett belőle. -
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #8280 üzenetére
Szép eredmény! Nekem a délutánom sikerült jól.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudtam szemből átlőni az IS-7-et "sima" APCR lőszerrel... Majd annyira koncentráltam a célzásra, hogy leestem a szakadékba és leesett a láncom. Ezután nem sikerült finoman leereszkednem és majdnem fent is ragadtam a sziklafal oldalán miközben sebződtem is...De azért 14 ellenfelet megkóstoltam.
Replay. Tényleg béna voltam.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #8272 üzenetére
Nem. 3000 dmg + 3kill = dupla xp.
Ha E-100-al csinálsz 50 killt egy nap alatt akkor kapsz egy 3. osztályú szellőzést.
http://wotinfo.hu/index.php/item/526-august-is-coming-hetvegi-ajanlat
Nekem is beindult most a játék hál istennek, csak sírnom kellett kicsit a a fórumon.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000 #8262 üzenetére
Én már sajna kifogytam a kis javítókészletből. A legutóbbi bevásárláskor még nem nem húztam ennyi tankot.
Mondjuk egyelőre bőven kitart a kreditem, de elég keveset mentem mostanság a jól hozó prém tankokkal (pl. JT 8.8 / Su-122-44 / Pz M10), mivel kezdem bejáratni a JgPz E100-at és az meg nem egy farm tankmás:
Olvasom, hogy többeknek úgymond negatív élményei vannak a elmúlt napok csatáiban. A klánból is panaszkodtak néhányan, hogy randomban nem igazán tudtak érvényesülni.
Valahogy nálam most relatíve jól mennek a dolgok. Még gyengébb csapattal is többnyire hozzuk a meccseket.
Őszintén csodálkoznék, ha ez kitartana az egész hétvégére -
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #8240 üzenetére
Igen, de az általános eset ami gyakrabban megtörténik az az amit ő leírt. A te példád, hogy VK2801 és nagy arty jön be szakaszban és ezért bántják a scoutot az ritkábban fordul elő.
Ez a gyakoribb: http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_off_topic/hsz_8218-8218.html
4-es Stuart Behozza az 5-ös prém Churchill-t és 3-as Valentine TD haverját, majd szidják az MM-et és elmennek meghalni. Ergo ők feleslegesen voltak ott, csak kárára voltak a csapatnak.
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #8198 üzenetére
Ne is mondd a tegnap estém egy óvodás szintjét se ütötte meg, csinálhattam én bármit....
Valahogy meg kellene kedvelnem a hülyéket de még nem jöttem rá a módszerre.
Talán ha a játék neve Tank of Kabaré lenne akkor tudnám hogy a feladatom röhögni másokon(akik elbaccák a meccset)és nem bosszankodni.
A legkomolyabb az volt amikor tegnapi utolsó meccsemen aktív játékkal 3 killel elfüstölt a KV1-S-em és bent maradtam nézni hogyan nyerjük meg. Az ellen 2 játékos (su-100 meg egy vele egy szintű angol AT-valami) volt mi 8-an maradtunk.
A 8-ból 7 kemperkedett. Egyesével mentek oda meghalni a megmaradt 2 páncélvadászhoz....
Meg is ittam a sörömet aztán elindítottam egy filmet.
Majd jövő héten megpróbálom az ilyet élvezni.Más: Szerintetek EZ mennyire hasznos?
Illetve EZ is érdekelne még. -
törölt tag
válasz
fsb1000 #8202 üzenetére
Én soha nem úgy gondolok a low HP-s tankok gyilkosára, hogy kill lopó.
Ezt teszem azóta, mióta 1 (egy) HP-val kinyírtam még 3 nagyjából fele hp-n levő tankot, mindezt T8-ban.
Azóta azt mondom, az 1 HP-s tank is ugyanakkorát sebez, mint a full HP-s...
Bizony ha meglátok egy ellenséget, rálövök, nevezzenek frag lopónak, de arra senki nem gondol, mi van ha az ő lövése lepattan róla, az ellenség meg ammo racket lő neki?! -
törölt tag
válasz
fsb1000 #8164 üzenetére
Csak 6 volt, de as is épp elég.
Nem vettem észre a kékülést.
Volt még egy hetedik, de azt nem számoltam.
A kis k*cs*g csapattársam popónlőtte a Hummelem M5 Stuarttal, majd kikezdett a csapat AT-2-esével.
Természetesen hátulról.
Mindketten ráfordultunk, de én voltam a gyorsabb. -
törölt tag
válasz
fsb1000 #8156 üzenetére
A pontatlanság az igazi gáz artyzásnál.
4-5 csatánként egy teamkill, elég kínos....
Bár ne panaszkodjak, tegnap kb. 50 csata alatt 6 társamat "fogyasztottam" el.
Ebből csak egyet artyval, a többi pont akkor vágódott be elém amikor valamelyik TD-mmel lőttem.
Olyankor persze mindent kilő az ember egy lövésből, -
-
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #8133 üzenetére
Én úgy érzem, hogy amit a 300mm átütés nem visz át, azt a gold se fogja. Az meg, hogy van rá pénzem, az egy dolog, ha ugyanakkor úgy érzem, hogy fölösleges pénzkidobás, mert a sima AP is viszi. Amikor először toltam az E100 nagyágyúval, végig goldal toltam. Aztán volt egy kör amikor elfelejtettem átváltani. Full tier 10 csata volt és a végén 5900 sebzést osztottam ki. Azóta alapból AP-val lövök, és ha a helyzet megkívánja, akkor töltöm a gold ammot.
Arról nem is beszélve hogy a a Gold ammo HEAT fajta, akkor alapból igyekszem inkább a sima AP-t használni, a HEAT hülyeségei miatt.Cw-n azért kell a gold, mert ott nincs másik lehetőség, ha azon az egy lövésen megy el a csata. Ott ugye akár több ezer gold is múlhat a dolgon. Random csatában viszont max elbukjátok a kört, azt mész még egyet.
Aki a credites gold óta pénzért veszi a gold ammot, szvsz annak már lehet tanácsolni, hogy keressen másik játékot, hisz hosszútávon ellövöldözi egy Löwe árát, miközben ha megvenné a prémium tankot, sokkal több jövedelme lenne a játékban a felesleges pénzkidobás helyett. De nyilván mindenki arra veri el amire akarja.
Egy kérdés viszont, amin remélem nem sértődsz meg:
Mire lősz a JagdE100 goldammoval?
Csak mert tudom, hogy még a Maus frontpáncélját is át tudja szakítani sima AP-val, ezért érdekelne. -
robogo81
senior tag
válasz
fsb1000 #8104 üzenetére
A Vitiris scop modjában lévő zoom működik(nálam,asszem 30 x a max beállitva,de lehet állítani,),én csak azt vettem ki,a célzó nem kellett. [link]
A csomagból a gui mappából a flash mappa kivételével mindent bemásoltam,meg a
scripts mappát teljesen,de utólag a jimbó crosshair módból visszaraktam az __init__.pyc fájlt mert nálam rosszul mutatta a lövegkitérést a Td-nél.
Meg alapból a görgövel nem lép zoom-ba,csak shiftel,de átírható utólag.Ez neked mno pont jól jöhet.A fájl amire gondolnak az a z avatar_input_handler.xml
abban a <zooms>2 4 8</zooms> sort keresd.max 16 x lehet igy,ha a 8-at átírod nagyobbra de max 16 -
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #7991 üzenetére
Nem jön ki minden nap így a lépés, de azért szépen lehet vele osztani az áldást. Elég gyors is, hogy a frontvonalra érjek vele és már az elején kiosszak sok sebzést mellé bírja azért a gyűrődést is ilyenkor. Most a teljes átlagsebzésem 3250 körül van vele 58 csata után. Ha marad 3000 felett a későbbiekben is akkor nem lesz okom panaszkodni.
Arty dolog: felőlem ki is szedhetik az összeset a játékból, én aztán nem fogom bánni (régen is ezt írtam, most is ezt vallom, háh szóval nekem baromi jó így). Egyedül ami most nem tetszik az MM-ben, hogy nem képes azonos szintű tankokat pakolni a két csapatba, ha ezt képesek lesznek megoldani akkor sok gond nem lesz itt
-
Taragas
aktív tag
válasz
fsb1000 #8005 üzenetére
Úgyhogy maradjon csak így. Faxom kívánja vissza az artykat. Nem campelni, meg bujdosni akarok, hanem harcolni és párbajozni. Az artyk ezt rendesen elkúrták, és mivel sok fatökű nem tudott normális tankokkal játszani szívatta messziről az embereket(mer az neki jó, jéééé egylövés egy tizes tank akkor én király vagyok, marhára...
). Én nem sírom vissza az artykat. Mivel kevesebb van, jóval többet találkozok ritkább tankokkal is, mivel nem szorítja ki 5 arty csapatonként a csatából őket. Aki vissza kívánja őket, az nem normális. A jó artysták így is alakítanak, ennyi.... Bocsánat ha valakit megsértettem ezzel, de én így látom...
-
Atlantis
veterán
válasz
fsb1000 #8003 üzenetére
Ha lehet hinni az FTR-nek, akkor elvileg holnap jön a patch EU-ra...ami most nem lesz nagy eresztés, a legtöbb 8.6 mod működni fog vele, remélhetőleg nem kell sokat molyolni vele.
Runo: lehetséges, nagy lett a nyafogás mostanában a láthatatlan TD-k miatt. Sajnálnám, ha bántanák őket, ez azért nagyon más, mint az arty-dominancia volt. MM-et kéne csak reszelgetni, az szerintem nagyon el lett rontva 8.6-tal.
-
Borote
addikt
válasz
fsb1000 #8000 üzenetére
"hogy rajtam keresztül lövi az ellent, mert csak a piros kontúrt látja." - ez pont előfordult velem tegnap. Végre kigrindeltem a KV1-S ágyúját, mondom végre lehet aprítani. Ruinbergen a zászlós részel alulról nézek kifelé, és lőném a környéken levőket, erre hátulról egy 500 csatás pz3-as seggbelőtt, meg leláncolt 2-szer (miután 2-szer szóltam neki, hogy igazán abbahagyhatná, hogy belém lő, és nem tudok visszabújni fedezék mögé).
4-es RPM-mel meg nem fogok figyelmeztető lövést leadni, visszatolattam, és kilőttem a szerencsétlent. Aztán 2k dmg-vel zártam a csatát, ami ugyan nem fényes, de azért nyertünk.
Cserébe kaptam egy 12k-s büntit, úgyhogy a profit az elúszottNem hittem volna, hogy a csucsival is meg lesz az M
Mondjuk top tierként nem nagy dicsőség levadászni a kicsiket...
-
Atlantis
veterán
válasz
fsb1000 #7988 üzenetére
Lehet, hogy korábban volt ilyen, de a 8.6 patch-beni MM-piszkálás óta ez szerintem nem létezik, legalábbis nagyon gyakran dobál be most a stock Cromwell-lel T8-as csatákba, 6 csatát mentem vele, ebből 4-ben biztosan a tornasor alján voltam vele. Hozzá kell tenni, más tankkal nem voltam stock állapotban a patch óta, így lehet, hogy csak sima pech. Hamarosan a T54E1-et is üzembe helyezem, majd azzal kíváncsi leszek, bár ha igaz, holnap jön a 8.7 és ígéretük szerint hangolnak az MM-en....reméljük, ezúttal előnyére.
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #7975 üzenetére
Ha egy "gyengébb" játékos rám írna itt PH!-n mondjuk PÜ-ben, akkor természetesen teljesen normálisan válaszolnék neki, nem nézném le. Engem nem a statjuk zavar, hanem az, hogy alig tesznek valamit a csatához, és sokszor értelmetlenül meghalnak.
"az ö csapatának csöppet sem szimpatikus elképzeléseivel és a lenéző noobszidó szokásaival"
Amíg ide (vagy inkább oda, az első WoT topikba) nem jöttem, én is ilyen lemming játékos voltam. A többieket látva, hogy ilyen fontosnak tartják a statot, én is elkezdtem figyelni. Kaptam egy "lenéző kommentet" (pontosan nem tudom, hogy kitől, a 3 felhasználó közül, akiknek egyforma volt régen a profilképük), azt hiszem túl kevés Top Gun-om volt egy bizonyos csataszámra. Bár lehet meg is érdemeltem, akkoriban gyakran trágár szóhasználattal írtam. Az akkoriak közül a fele kb már nem is ír oda, páran otthagyták a topikot. Egyébként értem, mire gondolsz az utolsó bekezdéssel.
De azért gondolom annak te sem örülsz, ha rendesen lehúzzák a csapatot.
(#7830) Dobi 562: Ezen a Tiger P-n, hogyhogy az újféle német zászló van?
Egyébként kipróbáltam IS-7-el Pearl River-en, amit múltkor csináltál 5 vagy 6 ezer sebzéses körben a 110-el és bejött. Még a T10-es TD-k sem bírták átütni a tornyot.
Össze is jött 6500 (nem sajnos nem sima, hanem csak) potenciális sebzés.
Más:
IS-7 az ultimate all-round tank. Dedikált sniper, még több száz méterről is lazán betalál. Egyébként nem hülyeségből mondom, rászűkülve nem nagyon hord mellé még messzebbről sem. Ezen a képen nem az XP, hanem a prémium nélküli kredit az érdekes.
A nap végére már csak ezzel sikerült nyerni, de így is több, mint kétszer annyit kaptam, mint az eggyel alattam lévő, pedig nem voltam top tier.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest