Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bingisz

    addikt

    válasz fsb1000 #8133 üzenetére

    Én úgy érzem, hogy amit a 300mm átütés nem visz át, azt a gold se fogja. Az meg, hogy van rá pénzem, az egy dolog, ha ugyanakkor úgy érzem, hogy fölösleges pénzkidobás, mert a sima AP is viszi. Amikor először toltam az E100 nagyágyúval, végig goldal toltam. Aztán volt egy kör amikor elfelejtettem átváltani. Full tier 10 csata volt és a végén 5900 sebzést osztottam ki. Azóta alapból AP-val lövök, és ha a helyzet megkívánja, akkor töltöm a gold ammot.
    Arról nem is beszélve hogy a a Gold ammo HEAT fajta, akkor alapból igyekszem inkább a sima AP-t használni, a HEAT hülyeségei miatt.

    Cw-n azért kell a gold, mert ott nincs másik lehetőség, ha azon az egy lövésen megy el a csata. Ott ugye akár több ezer gold is múlhat a dolgon. Random csatában viszont max elbukjátok a kört, azt mész még egyet.

    Aki a credites gold óta pénzért veszi a gold ammot, szvsz annak már lehet tanácsolni, hogy keressen másik játékot, hisz hosszútávon ellövöldözi egy Löwe árát, miközben ha megvenné a prémium tankot, sokkal több jövedelme lenne a játékban a felesleges pénzkidobás helyett. De nyilván mindenki arra veri el amire akarja.

    Egy kérdés viszont, amin remélem nem sértődsz meg:
    Mire lősz a JagdE100 goldammoval?
    Csak mert tudom, hogy még a Maus frontpáncélját is át tudja szakítani sima AP-val, ezért érdekelne.

    "-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

Új hozzászólás Aktív témák