Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz fsb1000 #8162 üzenetére

    "Nincs idő arra hogy kivárd a neked megfelelő (köpapírolló) tankot."

    Mondtam én ilyet, hogy csak arra lövök? Épp ezért említettem, hogy az ötszögön belül vannak átlók. Természetesen bármi lőhet bármit, de egy TD-nek például könnyebb dolga van egy heavy-vel, mint egy rohangátorral, ami körbeforgatja.

    (#8247) Dobi 562: Sajnos az ilyen kék-lila (nem összevert ;) ) játékosok ugyan úgy el tudják rontani a játékot, mint vérpistáék. Ha az ellenségnél vannak, akkor egyértelmű, ha pedig veled, akkor pedig gyakran nem marad semmi. Ráadásul most még a CW-be is belepofátlankodnak olyanok is, akik egyébként csak randomoznak/századoznak. Kizárólag az ingyen tankért jöttek. :((( Bár kell a fenének M60, ott van az ultimate all-round T10, az IS-7™. :)

    Más: Észrevettem, hogy hiába jött ki a 8.7, még azon felül kiadták a 8.7 CT3-mat. Ilyen sem volt még. Gondoltam kipróbálom a T34-et, megtetszett. Még így T8-asként is, de a legjobb az lenne, ha visszahoznák T9-be az M103 helyére. Ennek a tanknak legalább van toronypáncélja, amerikai tankhoz méltó gun depression-je és fényévekkel jobban is néz ki szvsz. SU-122-44 után ha lesz elég goldom, biztos veszek egyet. Ilyen statot sikerült összehozni vele úgy, hogy 5-ből 3 körben volt teamkill (ki másnál, mint nálunk), egyik körben 4 is. Kegyetlen volt nézni: Egyik csapattárs kilőtt egy másikat, azt még egy másik, és így tovább..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Kipróbáltam a 13 90-et a kis löveggel (alapból a naggyal kezdtem) és meg kell hogy mondjam, sokkal jobb! Így többet sebez percenként, pontosabb, gyorsabban céloz! (egy könnyű tankon szánalmason felüli a 3 másodperces célzásidő, ráadásul T8-as létére még vert stab sem megy rá), táron belül 2 másodpercenként tölt, amúgy ~15,4. Végre nem kell szarakodni 40 másodpercig a gold ammo-ra töltésnél, vagy esetleg ha csak 1-2 skúlót volt lehetőségem ellőni. Gondolom menet közben is pontosabb, végre igazi light tank lett belőle.

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák