- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #34962 üzenetére
Kikérem magamnak, én még csak Padawan vagyok
Nekem nincs azzal problémám, hogy széltében és nem felfelé terjeszkednek. A T11+ azt jelentené, hogy még jobb páncél, még jobb ágyú és ugye a modernebb gépeknél megjelenik az új fajta páncél ami nem lenne kompatibilis a mostani wotban használható lőszerekkel.
Az AW meg valóban szép, bár az optimalizáltságot kicsit kétségbe vonom, mivel elég sokan panaszkodnak, hogy erőmű kell alá, de legalábbis erősebb gép kell, mint a wothoz. Azt meg poénból jegyzem meg, hogy vannak akik panaszkodnak a wotra, hogy így meg úgy szarul fut nekik, de bezzeg az AW tökéletesen megy náluk, hát persze hogy így van
Én sem akarom itt fényezni a wotot és az AW-val sincs semmi problémám, csupán némelyik ott lévő tag elitista hozzáállása tud zavarni, miszerint az AW csili-vili-szuperfasza, a wot meg hiperszar. Mert csak.
Poén2: vannak akik már hónapokkal ezelőtt kifejtették az AW topicban, hogy ők aztán soha többet wot, uninstall meg miegymás és mégis játszanak ezzel még mindig.Miről beszélünk?
Ami a WZ-111-et illeti meg én mondtam, hogy gyere velem szakaszba
-
mrszitya
senior tag
válasz
MinionFlasH #34945 üzenetére
AMX CDC: 3xx csata és úgy 47% winrate, de volt 44 körül is sokáig...
És nagyon jó vele játszani. Nekem ez a winrate-mumusom.
-
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #34945 üzenetére
Kérdés mi a célod vele, pénzkeresés vagy wr növelés
-
zsolthee
senior tag
válasz
MinionFlasH #34905 üzenetére
Alig van 7-es tankom, gondolkozom, hogy visszaveszem az IS-t.
Melyik ágyúval használod?Szerk.: az alapsebzés értékéből rájöttem...
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH #34783 üzenetére
De bakker ez a vhs hatású bevezetés.. Drága jó kenyér..
-
törölt tag
válasz
Basszus! Hol tudtok találni ilyeneket?
Szegény Led Zeppelin bakelitgyűjteményem meg elszégyellte magát! -
woryz
senior tag
válasz
Már megéri, hogy német az IT-nk...
Ez a videó sajnos nem érhető el az országodban, mivel olyan zenét tartalmazhat, amelynek használati feltételeiről nem sikerült megegyeznünk a GEMA-val.
-
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #34725 üzenetére
Az tetszik benne, hogy nem olyan terhes balna, mint az IS-6, viszont a D-25T-tol itt is agybajt kapok, annyira nem talal el semmit, vagy ha igen, akkor 175 pen az nagyon keves a szembejovo T8 heavyk ellen.
WZ eventhez vettem 110-et zoldfulu legenyseggel, igy legalabb ketszer duplazhatom oket naponta.
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #34693 üzenetére
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #34697 üzenetére
Jaj egy órás bann-t kaptam már én is kétszer nem erről beszélek . Az azért volt mert kilőttem valakit szándékosan . Amit lentebb a kolega kapott az azért van gondolom én , mert összegyült neki x mennyiségű feljelentés sportszerűtlen játék miatt !
Jano .: Tudom most jön a törlesztés fázis
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #34693 üzenetére
Az a gond , hogy paint-el én nem tudok ilyet
Taníts mester !
Ez a feljelentgetés pedig nekem annyira nem egyértelmű . Mennyi után jön a bann és törlődik egy idő után ? Kezdetek óta játszom ,de még nem kaptam ilyen üzit . Persze lehet nem vagyok elég jó ahhoz , hogy jelentgessenek .
-
bigobert
tag
válasz
MinionFlasH #34380 üzenetére
Úgy emlékszem, az egy 9.8-as replay volt.
-
galervin93
addikt
válasz
MinionFlasH #34348 üzenetére
A vörös a dögös.
Köszönöm! Azért a tanulás mellett majd próbálok hétköznap is játszani néha, pláne hogy most rendeltem pár giga adatforgalmat telóra, azt osztom meg a laptopra. 30-50 ms pinggel tudok játszani, jobb mint otthon. :-) -
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #34375 üzenetére
Az szep, de el kell arulnom, hogy en is hasonlo keppen csinalom nap kozben! Remelem nekem is be fog jonni most meg nagyon gyenge eddig csak a Black Prince agyut tudtam feltenni.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #34375 üzenetére
Na csak nem a LiveJasmin-nál vagy modell , hogy nem tudsz két parancs között írni rendesen ?:
Ejnye mik derülnek ki .
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
MinionFlasH #34374 üzenetére
Bocs a szóismétlésekért, melóból írok, és több részletben fogalmazok meg egy hozzászólást, hogy ne bukjak le!.
-
galervin93
addikt
válasz
MinionFlasH #34340 üzenetére
Csak nem földi, kollega? :-)
Nagy szerencsémre (sörencse :-) ) a képen is látható nedű szülővárosában lakom, itt igen occóért meg lehet kapni (ellenben pl. székesfővárosunk horribilis áraival). Ráadásul itt 1 és 2 literes verzsön is akad a boltokban még sokkal jobba áron.
A fővárosban mobilis vagyok, ha bárkinek megfájdulna a foga egy kis serkentőre, jelezze nyugodtan! :-) (Amíg Szegedre jártam egyetemre oda is szállítmányoztam. :-) )És ha már hozzászóltam, örömmel jelentem cirka egy hónappal ezelőtti hattyúdalom után, hogy visszatértem a játékhoz. :-D Na jó, igazából van olyan szerencsém, hogy a barátnőm is szeret játszani, így vele nyomattam közösen (ő a "wasd-felelős"
) néha esténként-éjszakánkét. Aztán letisztáztam magamban, hogy a) lesz*rom a statot (legfeljebb weben követem nyomon néha, de játékban egyáltalán) b) letörlök minden erre irányuló modot.
Nos mindez segített is. Célzóból is a legegyszerűbb van (gyári, csak kontrasztosabb), ezen kívül csak minimap a megfelelő távolságokkal, meg auto-aim. Minden más csicsa-micsa törölve.
Visszavettem az IS-t, megszerettem, egy rakat HTC-s küldetést megcsináltam vele, meglett az első kilences tankom a T-54 személyében, jól haladok a HTC küldetésekkel... Szóval öröm és bódottá. Nincs sebzés- meg stat-kényszer, csak az öröm.Igaz a héten elköteleződtem egy állami "mammuthoz" (Hív a vasút, vár a MÁV
), és hát elképesztő sokat kell tanulni, kevés szabadidőm van. Nem nevetni, brutál sok utasítást és szabályt kell tudni szinte szó szerint... De legalább lesz pénzem rendes gépre.
-
PitLee
őstag
válasz
MinionFlasH #34294 üzenetére
Hát akkor belőled sem lesz bitcoin miner ?
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #34294 üzenetére
És hol az a határ?
Van egy 380-as 58-ért az apróban. -
törölt tag
válasz
MinionFlasH #34282 üzenetére
A proci egy i5 3570k.
-
emre
veterán
válasz
-
Diarmand
senior tag
válasz
El nem hinnéd mennyire béna vagyok vele
Majd kifejtem miért.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #34274 üzenetére
Olvastam azért a fórumot. Meg nézegettem a replayokat is. Ámulok és bámulok, hogy milyen jók vagytok.
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #34279 üzenetére
Annyira azért nem. Lehet ezzel sidescrapelni, persze egy IS6-tal sokkal jobban tudsz, mert troll az oldala.
Túlságosan még nem ismerem a gépet és sajna nem is áll annyira kézre. -
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #34270 üzenetére
Azigen, szép karika
A spaced armort meg bocs, rosszul tudtam, itt van ni a világoskék csík: [link]
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #34274 üzenetére
Van spaced armor az oldalán a lánctalp felett.
-
törölt tag
válasz
Grat! Ügyes vagy!
-
nyunyu
félisten
válasz
Mennyiben mas, mint az IS-6?
Parametereit elnezve nagyon hasonlo a ketto.
-
zolika15
tag
válasz
Grat, szep kor!!
Prima kis tank lehet, sajnos nekem nincs annyi idom es tankom, hogy megszerezzel. -
válasz
MinionFlasH #34257 üzenetére
9,3 GB, 2,5 óra alatt lent lenne, de nem kell a csíkot bámulni, hanem tudsz közben mást csinálni, de te tudod... "
"
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #34254 üzenetére
A credit sebzésért jár, 6600-ért már illik adni valamit.
-
válasz
MinionFlasH #34254 üzenetére
Tölts le egy 0.9.8-as klienst, és meg tudod nézni.
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #34252 üzenetére
-
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH #34236 üzenetére
Úgy látszik, hogy engem most senki sem ért meg.600 arany! Frankó. Köszönöm WG. Nincs is vita felőle. De az ígérettel szemben (mi szerint aki ezt végigcsinálja az októberben egy rendkívüli küldetésben vehet részt) csak 40 extra duplázást kapsz ajándékba. Ennek a küldinek nem a szeptemberi részével van gondom, hanem azzal, hogy a beígért "hűha" helyett csak egy kis kincot dobnak októberben.
rlazol: nem csak a szerszámos láda volt beígérve. Nézd vissza az augusztus végi WG híreket, ott írták, hogy októberben aztán majd lesz ejha! Amennyiben neked a 40 duplázás az ejha, akkor sorry.
De tudjátok mit? Hanyagolom ezt a kérdést a továbbiakban. Októberben meglátjuk kinek van igaza. Remélem én tévedek.
-
dvids
aktív tag
válasz
MinionFlasH #34212 üzenetére
Akkor késő szólni, hogy a barakkban nem megvásárolt tankba is lehet legénységet toborozni?
Arról nem is beszélve, hogy ha a WZ-be 50%-osat veszel és úgy képzed át úgy is megúszhattad volna fele áron. -
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #34212 üzenetére
A legénységet nem is, na de a gazdáját......
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #34140 üzenetére
Ez semmi, az igazi Hellcatterek 1500 felett lőnek
Ami a WZ 111-et illeti, ugyanaz a ruszki ágyú van rajta, mint az IS/IS2 pároson, tehát ha azokkal nem volt problémád, ezzel sem lesz. Soft statokat sajna nem tudok mondani.
A wotinfos elemzésből meg a 112-t olvasd el, nagyon hasonló a két tank.
[link] -
joergie
őstag
válasz
MinionFlasH #34136 üzenetére
Én ventit, célzás gyorsítót, és stabilizátort, tehát midnent, ami gyorsítja a célzást, de még így is egy kalap szar az ágyú.
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #34136 üzenetére
Én célzásgyorsítót tennék rá. Az optika egyrészt medeknek való, másrészt messzire ezzel nem érdemes lövöldözni, hiába látsz meg valakit 400 méterre. A ventit meg sosem tartottam sokra. Viszont az ágyú a pontatlansága és a lassú célzása miatt szerintem megérdemel még egy kis célzásbuffot is.
(#34121) MinionFlasH
A Type58-cal 1200 felett tudtam összelőni átlagban, ha nem adtam volna el és kihúznám mindkét tankot belőle, menne az 1400 is. Asszem 61%-on állok vele, ez is mehetne feljebb. Nem is tudom mit szeretek benne annyira, talán a 4,3-és töltés és a 160-as sebzés kombót. Jah, meg hogy gyorsabb mint a Chi-To. A csőlehajlás meg emlékeim szerint sosem zavart bár tény, hogy a domboldal nem a legjobb barátja.
A Chi-To-val emellett rettenet béna vagyok kb 850 sebzéseken vegetálok 52-53%-os győzelmi arány mellett, fentebb kifejtettem már a problémáim. A Chi-ri viccesnek néz ki, lehet kipróbálom majd, bár nem célom tovább menni a japán ágon.
A T34-85-öt meg egyszer majd útba ejtjük -
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #34092 üzenetére
Szerintetek elsőre IS-2, vagy T34-1 re repüljek rá?
IS-2-vel kezd, mivel annak a stock agyuja ugyanaz, mint a T-34-1 legnagyobbja.
Igy nem kell 17.5k XPt osszegrindelned a T-34-1-en, hanem a torony kifejlesztese utan egybol rateheted. -
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #34112 üzenetére
GG! Hogy tetszik? Én imádtam
De ez Chi-to...hajam kihullik, szemem kifolyik, belem kifordul. Mondja már meg valaki, mire jó? Mire? Lassú, lomha és olyan szinten modulérzékeny, hogy ilyet még nem láttam. Komolyan mondom 70 csata alatt többször robbantam fel, mint az elmúlt kétezer csatámban, nem, nem elírás! Ráadásul nem is volt sárga a lőszerrekesz. Meglőnek előröl, motor+lánc. Meglőnek hátulról motor+lánc. Meglőnek oldalról lőszer+lánc vagy robbanok. Meglőnek akárhonnan égek mint a Reichstag. Szerintem nem utáltam még tankot ennyire
-
Diarmand
senior tag
válasz
Ha az IS tetszett eddig a legjobban, akkor nem kérdés melyiket válaszd
Amire figyelni kell, hogy ez tényleg a ócó kínai változat, mert 120 lóerővel gyengébb motorja és 30 milivel vékonyabb frontpácélja van, mint az orosznak. Cserébe kicsit agilisebb (jobb talajellenállás és gyorsabb forgás) és 250-es átütésű HEAT lőszere van.
A T34-1 meg az egyik legjobb hetes med. Igazából bármelyiket választod jól jársz, bár az IS2-vel nem érhet meglepetés a tesója miatt.Bakker, mire megírtam elkéstem...
-
joergie
őstag
válasz
Senki se válaszolt, úgyhogy én váalszolok. Mindenképp az is2-t előbb, mert egyrész élvezhetőbb az ág, másfelől ha kifejleszted a 113-at, az ágyúja ki lesz fejlesztve a wz120-on. Meg asszem a motorokkal is van valami.
-
kchryss
veterán
válasz
MinionFlasH #33945 üzenetére
Én elég rosszul állok. Napi 32 kill és 32e sebzés volt a terv, de el vagyok maradva. 30 csatánál nehezen tűröm ha többet kell játszanom egy nap. Én szeretek kicsit pihenni a csaták között így meg túl sok időmet veszi el egy nap. Tegnap lenyomtam 50 csatát 60 killel, de bele is fájdult a fejem.
Legfőbb problémám, hogy még mindig gyenge a tankállományom. Egyetlen tier9-es tankom van az összes többi alacsonyabb. Németből elég nagy sebzéselmaradásom vam, mert csak 6-os tankom van. Oroszból szintén sebzéselmaradás, mert csak lightom van. Angolhoz voltak tankjaim azzal kész is vagyok, franciával jól állok nemsokára az is kész lesz. Japánból a ChiTo-val szerencsétlenkedek. Amerikai és kínai tankom nem volt így azokkal le vagyok maradva. -
nyunyu
félisten
válasz
Ki, hogy halad ?
Franciaktol mar megszabadultam
Tul sokat toketlenkedtem a trollgunos O-I-val Chi-To helyett, igy a hetvegere tervezett japan vegul nem lett meg.
-
Veatta
aktív tag
válasz
MinionFlasH #33949 üzenetére
Azért megdolgozol érte!
Nekem a karácsonyi időszakban volt ennyi időm, ha goldot adtak volna lehet, hogy most is nekifekszem, de így hálistennek nem "kellett".
(#33950) xAttilax: a kredithozamra.
-
xAttilax
őstag
válasz
MinionFlasH #33949 üzenetére
mire lehet irigykedni egy WZ-nél?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kivettel egy het szabit a kuldi vegett?
Amugy a recent stathoz gratula, az nem rossz. -
lacibacsi
addikt
válasz
Napi 70-80 csata?! Én is kb. ennyit számoltam, amikor az átlagsebzéseimmel elosztottam a 135k-t. Jómunkásember-ként hét közben legfeljebb napi 15-20 csatára van időm. Ráadásul három nemzetnél a megfelelő tankállomány sem áll rendelkezésre. Így csak távolról figyelem a hozzád hasonló megakockák nyomulását. Gratulálok a kitartásodhoz és a teljesítményedhez...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Nem vagy semmi ! Én bele sem ugrottam a dologba . Megyek a szokásos tankokkal aztán lesz ami lesz . Nekem a heti két nap játéknapommal elég nehéz ilyenekre rámenni !
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #33804 üzenetére
Hát most kicsit elbizonytalanodtam, mert három oldalt néztem meg és nagyjából 3 félét írtak.
wotdb.info oldalt ugye már linkeltem, ott 2 táras löveg is szerepel - jól értelmezem, hogy elvileg 6 lőszer van a tárban?
tanknumbers.com oldalon sima lövegnek tűnnek, nem tárasnak, mert egyikre sem dob 30sec töltést!?
wiki.wargaming.net oldalon nagyjából azon adatok szerepelnek, mint az iméntin, csak ott ugye töltés és célzásgyorsító nélküli számokkal.ezek szerint a wotdb.info ennyire elavult lenne - furcsállnám, mert a Japó heavyk is fent vannak már - vagy csak összekavartak rajta vmit a készítők?!
Kérnék egy kis segítséget tapasztalt ARL használóktól, hogy melyik löveggel érdemes használni?
1. 90mm DCA30 (7)
- DPM: 1940,2
- Reload: 7,42
- Lövés/perc: 8,082. 90mm F3
- DPM: 1896,1
- Reload: 7,59
- Lövés/perc: 7,93. 105mm Vanon 13TR (7)
- DPM: 1949,27
- Reload: 9,23
- Lövés/perc: 6,54. 90mm DCA45 (8)
- DPM: 1668,57
- Reload: 8,63
- Lövés/perc: 6,95(#33806) nyunyu: köszi a képet, akkor ezek szerint ugyan az a löveg, csak az ARL és AMX M4-en ég sima egylövéses volt, később lett az AMX 50 100-on táras.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #33795 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #33793 üzenetére
Grat!
Egyik kedvenc tankom. Erre nekem csak 1 osztály van.De nem baj. Majd csak beadja.
-
Veatta
aktív tag
válasz
MinionFlasH #33739 üzenetére
A lejtőn nincs megállás
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #33739 üzenetére
Majd megszokod és ontani fogod
-
robogo81
senior tag
válasz
MinionFlasH #33705 üzenetére
Nem lehet csak akkora a wn8-a hogy a mérő megfordult(mint a kocsikban)?
Á most nézem már tier9ben jár.
-
Veatta
aktív tag
válasz
MinionFlasH #33698 üzenetére
Nem rád gondoltam, hanem a második mondatod végére
-
Veatta
aktív tag
válasz
MinionFlasH #33695 üzenetére
Hát szükség az éppen nincs...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #33695 üzenetére
Teljesen igazad van a királyok sem bántották az udvari bolondot soha
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #33396 üzenetére
Óóó. Ekkor indultam dolgozni.
Nem is játszok majd, csak holnap valamikor.
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #33394 üzenetére
Akkor az utódját még jobban fogod szeretni, mert jobb nála.....szerintem!
Grat amúgy.
(#33395) meunier: köszönöm, nagyon kedves vagy, de ne essünk túlzásokba!
Itt max Diegho lehet király, én csak igyekszem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #33373 üzenetére
Ne is mond....nekem ezt adta mod próbálgatás közben
- csoda csapatok tömkelege
Ma végre megadta a Type61-el az ÁSZT, aminek nagyon örülök, mert mentem már sok jó kört, de nagyon magasan volt a léc - most végre sikerült megugranom.
(30%-os csata volt) (REPLAY, ha érdekelne vkit)(#33387) emre: milyen damage panelt használsz? Ha jól látom, akkor Neked van olyan modod, ami mutatja a felfogott, pattintott sebzést!? Melyik mod ez, nem találok sehol? thx
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH #33373 üzenetére
Na igen, már csak a killt kellene kivenni a sok frag tolvaj kötsög miatt.. !)
-
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #33335 üzenetére
Clean install mindent legyalul a res_mods\0.9.10-bol.
Legtisztabb az, ha az Aslaint NEM a WoT mappaba telepited, hanem valahova, aztan kezzel atrakod a fajlokat a rendes helyere.
Pl. a pack kerdes nelkul feltenne egy regebbiXVMet, hiaba van neked harommal ujabb betad.
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH #33186 üzenetére
de azt se feledd, hogy az 300-at sebez, és ugyanannyi van a tárban..
v
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #33080 üzenetére
De ismerős szituáció!
Aztán amikor meg kilőnek, mert rambóztam, anyázok rendesen. Majd 2 perc múlva, amikor járok egyet, gondolom át a dolgot és jövök rá, mekkora marha is voltam.
Szegény Tiger 2 nálam sűrűn van javítva. Csatából nem nagyon jött úgy haza, hogy ne kelljen toldozni-foltozni.
Persze, amikor a másik tigris kettes tornyát 200 méterről nem lyukasztom át, mert pattan, akkor néha elgurul a gyógyszerem.
Meg kellene tanulni higgadttabban játszanom... -
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #33080 üzenetére
Amit elcseszek rendszeresen, hogy meglátok egy prédát aki nekem akarja adni a HP-ját, és extázisomban kimegyek és puffogtatom bele az áldást, igen ám, de nem tudom felmérni ki mekkorát sebzett belém, és az 1400 hp, gyorsan elfogy
Lehet talalni egy rakat hit logger damage panelt. Pl. ezt.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #32960 üzenetére
Köszi a bizalmat, de sokszor elég fakezű vagyok. Csak néha szerencsém van.
Gyűjtöm az infókat, amíg meg nem lesz a 15. TD küldi, addig nem medezek, majd csak azután.rlazol: köszi! Angolokból a cromwelt szoktam nézni, meg marhára utálni, mert sokszor meggyűlt vele a bajom
-
edari
őstag
válasz
MinionFlasH #32960 üzenetére
Én az egész orosz med vonalat gold nélkül húztam ki.
Viszont az igaz hogy a t44 alap gunja borzalom. -
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #32837 üzenetére
Igazából nekem is a bal mikrokapcsolót kellene cserélnem. Párszor már szétszedtem és megcsiszoltam kicsit az érintkezőket de rendszeresen eloxidálódik a felület és akkor ki-ki hagy.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #32770 üzenetére
Pont ezt a típusú fülest nem ismerem, de a JBL nem egy kutyaütő banda. Szerintem jól fogsz vele járni.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #32652 üzenetére
Magamtól nem várok csodát.
Már régen nem.
Abból lett elegem most hirtelen, tiger 2-vel a mai nap egyszer sebeztem 1000 fölött, többnyire inkább 900 körül. A wr meg a béka segge alatt. 5 meccs kellett, hogy leduplázzam. Az utána következő 5 meccs meg bukta. De legalább meglett a kisebbik 10.5-es ágyú.Kicsit pihentettem, majd mentem a T32-vel meg a Tiger 1-el. Ezekkel már jobban ment. A kistigrist nagyon szeretem.
Tegnap kezdtem a Tiger II-vel játszani. A top torony meg lett hamar, mert volt annyi free xp-m. Sajna a top löveg meg odébb lesz még.
fradi81 ezen betojtam!
jr1994 nem stresszeltem be. De köszi a tippet. Meg is néztem néhány south park epizódot.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #32650 üzenetére
Mentem vele. Valóban nagy móka.
Az a helyzet, hogy ehhez a játékhoz nagyon nagy barom vagyok. Nincs mit szépíteni. Nálam csak a vakok meg a kéznélküliek haszontalanabbak. -
LZs?!
aktív tag
válasz
MinionFlasH #32645 üzenetére
@MinionFlasH
Mekkora egy retek tank ez a VK 3001(P). Azon gondolkoztam, hogy mik az előnyei, de csak hátrányt tudok mondani...
- mobilitás
- DPM / alfa
- tierjében troll gun mantletKülön-külön egyik sem kiemelkedő, de együtt lehet velük operálni.
Egyáltalán nem erős tank, de nem is rossz.
-
Djuree
félisten
válasz
MinionFlasH #32290 üzenetére
ez sehol nem origi. ilyen ezer meg ezer oldal van, ahol az oakley is ennyi. hogyne...
amúgy meg ezek se rosszak, egy napszemüvegnek bőven jók, csak nem eredeti. az meg hozzá tartozik, hogy nekem van eredeti oakley-m és nem használom, a lidlis "szar"-ban jobban látok, jobbak a színek, kellemesebb viselni. -
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #32294 üzenetére
Ez a kamu oldala a RayBan-ek, itt hamisítványok vannak csak. Ha tudod mond vissza.
-
virkir
veterán
válasz
MinionFlasH #32290 üzenetére
Álom, álom, édes álom...
-
virkir
veterán
válasz
MinionFlasH #32284 üzenetére
Ilye rébent kapsz kicioccónál olcsóbban.
-
Djuree
félisten
válasz
MinionFlasH #32276 üzenetére
én 4-et aktiváltam, így most van elég jó darabig, de amúgy meg nem kell sírni, mire ez elfogy megint lesz vmi.
én a régebbi nvidiás akcióban, amikor talán 8000 gold járt és 3000ft-ért árulták azok akik nem tudták mennyit ér (sőt vettem egyet 1000-ért is), akkor is aktiváltam vagy 4-et, szval évente van ilyen és amit akkor bespájzol az ember elég is egy évig.
-
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH #32276 üzenetére
Vége biza! Már a hirdetésekben is így árulják.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #32271 üzenetére
Aranyért már nem tudja venni, mert 1 acc 1 code.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #32265 üzenetére
Ami szar az szar, eddig csak az E25-öt bántam meg, amit eladtam, de azt utána vissza is vettem mást nem.
(#32266) jozefgucci1: hála istennek, akkor megoldódott
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #32263 üzenetére
Ja adott egy kis kreditet
-
Drenadar
veterán
válasz
MinionFlasH #32013 üzenetére
igen értem
szerintem is nagy gáz :|
200K-t grindelni egy 3 ezret érő prémium tankért... :| hát lol.
(Akármennyire is szuper a Dicker max ez egy rossz vicc)(#32012) jano_77 : nem tudom hogy ezt hogy sikerült, hát tisztán láttam, hogy előbb kiválasztottam az archert és utána nyomtam rá hogy elad. Lehet a garázs modul zavart be? vagy ennyire béna vagyok...
-
Drenadar
veterán
válasz
MinionFlasH #32010 üzenetére
9K-t nem ér meg nekem, még úgy se hogy benne van 3k gold.
Nem is értem ezeket a kötelező kapcsolásokat, túl kevés lenne nekik ha csak 6K-t fizetnének ki az emberek, mi? :|Illetve az se valószínű hogy hasznos tank, ha nem saját tierjébe kerül.
Caernt szerettem, ezért nézegetem de ez nem úgy néz ki amivel érdemes lenne hosszan sok sok csatán át legénységet fejleszteni...Az archerrel kifejlesztettem az Achillest... áttettem a legénységet, majd rányomok az archerre, eladás. Oké oké, eladom. Majd ott marad a garázsban... nézem WTF?
Sold:
'Cromwell B' successfully sold. Received credits: 692 514. Spent gold: 30.Bammeg! Nem hittem volna, hogy az egyszeri tank visszakérést egy 6os tankra fogom elhasználni...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #31971 üzenetére
A helyedben azt a két centi vizet már felduzzasztottam volna még 60centivel és egy hideg sörrel a kézben hűsölve tudtál wolna tankozni .
Tudom nem volt akkor vicces .
Mcwolf. Prémmel tolom én is az első naptól ,de azért dúrva minuszokat lehet vele termelni . Tegnap nem is ment jól és így 10 kör alatt sikerült -100K-t összelőnöm
-
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH #31971 üzenetére
WOT account megosztása tilos! Lefolyó megosztása nem tilos, de nem is praktikus.
-
Mardel
őstag
válasz
MinionFlasH #31927 üzenetére
Igen valami ilyesmiről lenne szó.
Neki még a játék az csak játék, kikapcsolódás és nem munka. -
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #31859 üzenetére
A legjobb az egészben, hogy a 6-os prémek nincsenek leárazva, így full goldot kapok utána
Ha nem lesznek leárazva...
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
MinionFlasH #31769 üzenetére
Majd hiszem, ha látom. Mik lesznek a feltételek?
Más: T29-et megéri megvenni? Sosem voltam igazi heavys, de egy olyan sokat emlegetett tank... kihagyjam?
Free-ből ki tudom húzni a talpat-tornyot, csak legénységem nincs rá. Még mindig lehet vele pattintani?
-
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #31715 üzenetére
Annyira azert nem vagyok jo, altalaban a ketto meg van, de az sem mindig. Ket tankra sikerult 3 at szerezni de nem nagy szam tankok nem nehez veluk megszerezni (amx elc, t67).
-
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #31708 üzenetére
-
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH #31679 üzenetére
"ha bejön az augusztusi FV 201 küldi"
Tudsz valamit, vagy csak még zsendületlen ifjúként hiszel a mesékben?
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #31696 üzenetére
-
rlazol
veterán
válasz
MinionFlasH #31696 üzenetére
gold
Janó! gratula!
-
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #31679 üzenetére
Egyszerűen nem tudok játszani 3 napja....
-
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH #31580 üzenetére
köszönöm
-
sebijani1982
senior tag
válasz
MinionFlasH #31557 üzenetére
Ha nem nyomsz jobbra vagy balra kanyarodást, akkor mész egyenesen. Ha kanyarodás is volt akkor elkezdesz körözni. Vagy egy helyben forogni, ha nem mozgás közben voltál, hanem csak picit fordítani akartál a TD-n.
-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH #31552 üzenetére
Nálam tegnap kezdődött... Mocskos mód idegesítő.
A szinttel nem volt gond, mert 65 csatára lett 3600 wn8-cam.(#31556) Djuree: A spotolósat nekem az előző peccsnél csinálta, ha sok tank lett egyszerre felspotolva. De akkor nem ping gondom volt, hanem szimplán megakadt a játék egy pillanatra. Nekem is tegnap CW közben is folyamatosan játszotta ezt...
-
Linkin
senior tag
válasz
MinionFlasH #31535 üzenetére
Azért mert csak a felszínt látod
Ő lényegében már leszarja a wot-ot csak azért csinálja mert kell Comunity Tag.Másrészt ne olyan prédikáljon már hogy ezt így kéne meg úgy aki több hónapja nem is játszik.
Ha figyelmes vagy rájöhettél arra ,hogy miért van most annyival több olyan videó amiben azt a rakat szar hajós játékot isteníti.Illetve az armored warfare-t pedig leszólja nyilván nem azért mert wg comunity tagként a promozás az egyik legfontosabb feladata.
A Kamu Pc sorsolásról meg már ne is beszéljünk.Mivel úgy is rákérdeznél ezért leírom olyan ember nyerte meg aki nem teljesítette a nyereményjáték feltételeit stb. Mikor ezt meglátták az emberek és elkezdtek nem tetszésüknek hangot adni a posztokat törölték ha nem lett volna sáros az ügy akkor erre nem lett volna szükség a posztok törlésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest