- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #19783 üzenetére
A minimap használata nélkül nem is lehet játszani. Folyamatosan nézem hol van spotolva és mi, hol van olyan tank, ami egyedül van és komoly hp veszteség nélkül el tudom intézni, hogyan tudnék a fontosabb tankok mögé kerülni úgy, hogy ha netán megfordulnak se legyek bajban. Ezen múlik az egész.
Közben átgondoltam a WN8 kérdést és 8k szerintem egyedül nem mehet, ahhoz már szakasz kellene supporttal. Egyedül 6k környéke tűnik reálisnak.
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #19763 üzenetére
Nekem az első kb 70-80 csatám volt olyan, hogy bármit csináltam olyan helyzetbe kerültem, ahonnan nem volt kiút. Valakivel még a fórumról is mentünk kb 10 kört, de olyan szituk voltak, hogy pl murovanka-n dombos részen mentünk, mert az ellenfélnél volt 12 TD és nem akartunk az erdőbe menni. Kinéztünk a domb mögül és mind a 12 TD ott állt velünk szemben!
-
Flayer
senior tag
válasz
fsb1000 #19741 üzenetére
Azt néztem bár az oldalon valami olyasmit ír,hogy ez az online editor már nem kompatibilis az új xvm-mel!
Köszönöm a grt-et a t 29 sebzéshez!
Nekem az eff elég alacsony nem nagyon szoktam cappelni csak ha kevés hp maradt nincs kedvem lassú tankkal egy egyetlen enemy túlélőt hajkurászni! -
-
[HUN]Dani
őstag
-
emre
veterán
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #9108 üzenetére
Hát igen. Erősen kiábrándító a játék mostanában.Messziről bűzlik,annyira "természetellenes" az ilyen és ehhez hasonló csataeredmények.Persze van az úgy,hogy az ellenséges csapat nyerő taktikát nyom és nagyon kikapunk,na de zsinórban??? ..egymás után folyamatosan???? A JgPzE100 2 perc után nulla sebzéssel meghal,és ő is csak a kérdőjeleket nyomja?? - mert ő sem éri mi történt...
A bazinagy FV 183-as szintén nulla sebzéssel eltűnik 1 perc alatt? - ha csak egyet lő már az is eredmény,de semmi ..erősen kétlem,hogy a játékosokon múlik!!!!! Teljesen ledöbbentő,és minden degradálás nélkül mondom,hogy ez a játék,így nem ér semmit. -
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #9093 üzenetére
Én néhány videó hatására (Guru + TB) kipróbáltam a DOTA 2-t. Csak 1 pálya, de azon sok minden van, kis csapatok, taktikus játék, rengeteg "tank", rengeteg felszerelés, stb. stb. Még nem merek emberekkel játszani, alig ismerem a dolgot, de a jó hír, hogy az egyjátékos része is jó, a botok állítólag nagyon erősek!
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #8965 üzenetére
Ugyan, ugyan, embertársainkon segíteni micve. Ha nem igazán kedveljük, akkor még nagyobb. Ráadásul azzal esélyt adunk nekik, hogy megértsék ezt, és jobb emberré váljanak. Legalábbis nekem így tanították annak idején.
És aki egy embert megment... (nem feltétlenül fizikailag, hanem a lelki sötétségtől is)
-
HungAryan
tag
-
HungAryan
tag
válasz
fsb1000 #8909 üzenetére
A teljesség igénye nélkül: jelzi a minimapen, hogy hol romboltak ill. döntöttek le valamilyen tereptárgyat, működik a sixth sense perk minden járművön kifejlesztés nélkül (azt is jelzi, hogy aki spottol az merre áll és ki az), arty nézet minden járműnek (arty módban tudsz lőni mindennel), lézer sugár a tankok csövén (látod merre néz éppen), arty tracer elég látványosan látszik és bejelöli az utolsó lövés helyét.
Még pár dolog: olyan auto aim, ami a céltárgy sebességét figyelembe véve céloz, nagyon pontos. Automata javítás és tűzoltás normál fogyócikkekkel, spórolós embereknek.
Amúgy Warpack néven fut és fizetős (kb.15Euro/hó). Garantáltan működik, egyszer kaptam hozzá béta kulcsot, mert egy külső programmal kell elindítani, ami futtatja a WoT-ot. Egy friss accounttal próbáltam ki, biztos ami biztos.
Saját screenshotok:
Sixth sense perk, nem volt kifejlesztve
Arty nézet T18-cal és a minimapen a lerombolt tárgyak jelzése
Lézer show
A teljes lista
-
scyllarus
veterán
válasz
fsb1000 #8904 üzenetére
Azzal. A felsoroltakon kívül az alap 400m-es látótáv, csigaszemmel ugye 500. Az ágyú pontosan el is lő addig, jó pen, elég jó alpha, nagy rof. A napi 30 killes akciót jórészt azzal tolom, 17-20 csata alatt meg szokott lenni, ebből kb 12-15 a T40-nel. legtöbbször nem is látják, honnan kapták a pofont... Nem szabad vele előremenni, ha a terep és a csapat engedi, akkor szépen messziről durva dolgokat lehet vele csinálni. Még nincs 90%-os a legénységem vele (innen folytattam a korábban abbahagyott ágat, 75-ösöket vettem bele), de így is halálos. 92 csata alatt 7 TG...
-
Magany
tag
válasz
fsb1000 #8856 üzenetére
Az nem segberugas volt csak egy kerdes amire ugymond erdekelt mi lessz a valasz, nem bantasnak szntam es nem tiportam a lelkedbe. Van az a mondas hogy ne itelj elsore, aztan mindenkinek jar meg egy esely..... En is tanultam a viselkedesembol! Koszonom a segitseget! Es a dontes rajtad all meddig leszek nalad tiltolistan, nem fogok rinyalni ha ott maradok. Tudomasul veszem es kesz, persze nem esik jol.
-
Magany
tag
válasz
fsb1000 #8853 üzenetére
Koszonom, ez jo esett! Es remelem mar nincs harag? Azota sem szakaszoztam olyan jot senkivel. Es ha mar itt vagyok ha megengedtek egy kerdest, hogyan tudom eladni a leszerelt loszereket dolgokat? Mert allitolag azokat el lehet adni, hol talalom meg ezeket es hogyan adhatom el?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #8837 üzenetére
Tegnap vért izzadtam, hogy 20 csatából legalább 10-et megnyerjek. 41 kill lett a vége, mellé kis spot is ment és bázisvédés, de csak fogtam a fejem miket nem akar beadni és még a csapatnak sem. Csak úgy mentek mellé a lövések és a lepattanók. volt ám fejvakarás mindenki részéről.
(#8820) patrikgtaivs Csak akartam, 2 nappal lemaradtam róla, mikor történt nem voltam gépközelben
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000 #8833 üzenetére
Nehéz lesz teljesíteni
Most pont arra gondolok, mikor 30 csatán keresztül buktam a Tiger-el, meglehet ilyenre kell készülni most is
A 8.8-ban lesz új kínai prém, csak nem tudom melyik a jobb. mondjuk mindegy is, ha veszek is, csak sokkal később, meg megvárok valamilyen akciót, de nagyon ideje volt, mert a kínai legénységnek jelenleg nincs prém tankja (én amikor kezdtem már nem volt type)
-
Imilenni
addikt
válasz
fsb1000 #8813 üzenetére
Énis tapasztaltam..
A Leo PT A is félre lőtt sokszor..0.29-es pontosággal -.-
Persze az IS-8 400-ről simán eltalált, úgy hogy szinte semmi sem látszott ki belőlem /0.35/
Másnak se szokott kijönni a csata végére az ágyú (lövésenkénti)átlagsebzése? O.oÉn mostanában az Obj. 268-at találom és ütöm át mindig..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #8812 üzenetére
Szégyelje magát a WG... az első 2 csatából elég pontosan megjósolható merre tériti el a randomfaktort. Azóta kb 20 csatát játszottam és szinte mind veszteség, nagyon gyakori a földbe lövés, vagy az érthetetlen mellé.
Hogy nem gondolják át? Akik naponta 30-40 csatát játszanak azonnal megérzik, ha nem úgy megy a dolog mint általában. Nem is a vereség széria a problémás, hanem az az érzés egy JÁTÉKBAN, hogy bármit csinálok az hatástalan lesz, mert valakik másként gondolják.
Több csatában is néztem a csapattársakat miután kilőttek. Főleg JPZ100-akat és E100-akat mert én is ezekkel játszom. Ugyanaz.... vagy mind bénák vagyunk egy csapatban és egy német pontos löveggel képtelenek vagyunk eltalálni egy másik tankot vagy valami nem kóser.
A másik: a Fosch 155-ök nerfje biztos megkezdődött.... kis lépések a WG-nek, de nagy szívás lesz a vége azoknak akik most grindelik
Akárhányszor találkozok vele, akármilyen messziről lövöm, tuti sebzem. A közeliek még hagyján, de 4-500-ról nem is lehet célozni gyenge pontot, de vagy az alját viszi át vagy a tetején célzókáját. Gyak Fosht többet sebzek mint az összes többit a szopóág alatt. (költői túlzás, de van egy ilyen fillingeje) Régebben alig volt esélyem sebezni szemből, talán csak JPZ100-al de az ios soxor pattant róla.Ez pont olyan WG idotizmus, mint amikor a FV183-al 10-ből 9 alkalommal egylövéseztem a Jagtigereket, miközben 200 méterre lévő másik tankot alig bírtam eltalálni vele, ha mégis akkor a 300penes lőszer lepattant még az IS3 oldaláról is.
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000 #8799 üzenetére
FSB, te nagy E100 szakértő vagy és nem értek egy dolgot. Mentem egy másik E100 mellett, az ellenfélnél három volt.
Kiugráltunk a domb mögül és próbáltam lőni tetőgerendát, oldalát, de egy lövésem nem sebzett. Mellettem a srácnak meg mindegyik.Egyszerüen nem értem, hogy mit lőhetett az E100-n, hogy minden lövése betalált, mert be voltak forgatva rendesen és a tornyukat sem tekergették. Van az alján kívül (ami nem látszott a domb miatt) más gyenge pontja is? Nagyon frusztráló volt, hogy neki minden lövése sebez, nekem meg egyik sem.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #8799 üzenetére
Amilyen jól kezdtem tegnap, olyan szarul ment végül.
Most nézem planetwot oldalát. 29 killem volt tegnapNem számoltam miközben játszottam és elegem lett estére, inkább mentem olvasni. Lehet jobban sikerült volna minden ha századozok.
(#8800) Runo Nem rossz, nem rossz
Amúgy elnézve a csaták összetételét az utolsó két patch óta, ember legyen a talpán aki pascucci vagy hasonló medált csinál naponta
-
Atlantis
veterán
válasz
fsb1000 #8774 üzenetére
Elismerésem, komolyan. Én gyűlölöm azt a tankot, szerintem az enyém gyári hibás, semmit nem pattint, kigyullad, át meg elvétve üti az ellent. Meglett rá a nagyobb puska, de így is katasztrofálisan megy vele, ma 5-öt buktam vele zsinórban, el is mentem kedvem a naptól, pedig még kéne 16 kill a 30-hoz.
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000 #8743 üzenetére
Na várj, én nem átlagsebzésről beszéltem, hanem amit te kezdtél el fejtegetni, hogy mikor mondhatja azt az ember, hogy segítette a csapatát.
JPZE100 meg a többi 10-es TD talán speciális eset, mert nagyobb ellenfelet nem kaphatnak (kisebb TD-k ugye nagyobb hp ellenfelet kapnak, több lehetőség nekik), de nekik maguknak sok hp-ja van, úgyhogy azok a kivételek, amik erősítik a szabályt.
De pl egy obj704 esetében lehozható a 3-3,5k sebzés, nem átlagban persze, de úgy mondanám, ha az ember letud 4-5 sebző lövést adni, ami azért megoldható.
Amúgy jpze100-al is ez a helyzet, 4-5k damage az 4-5 sebző lövés, csak ugye azzal nem könnyű leadni, amig egy jó kamo értékű és relativ mozgékony TD-vel és top ágyúval már megoldható a leshelyek ismeretében és ha a csapat nem olyan, hogy fél pillanat alatt elhullik.
Nekem 13 csata után 1500 az átlagsebzés E100-al, ahonnan nyilván van még mit fejlődni, de 10 csata stock ágyúval volt, csak meguntam és lecseréltem szabad xp-ből, meg bevásárolt 3000 arany lőszert is, az elég lesz egy ideig.
Egyébként szerintem legénységet húzni a 10-es tankok a legalkalmasabbak. Egyrész nagy létszámú csapat van bennük, másrészt meg az xp is valahogy jobban jön ott, megkockáztatom még a prém tankoknál is jobban. A credit persze nem és lehet, hogy kell mellé néha prém tankkal is menni, hogy ne legyen nagyon mínuszos egy-egy nap, de azért most a buff után és prém előfizetéssel nem annyira veszélyes. Prém előfizetés nélkül már lehet, hogy jobban be kellene osszam a 10-es csatákat és többet menni a prém tankokkal, de arról majd akkor tudok beszámolni, ha lejárt.
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000 #8734 üzenetére
Egy nehéz tank esetében lehet csak elvárás a hp lesebzése
A TD esetében a 2-2,5x, SPG-nél akár 5-8x, könny és közepes tankoknál viszont már 1/2-3/4 is tisztességes eredmény szvsz
A WR szintén trükkös mérőszám, szerintem könnyen manipulálható, elég csak op tankokkal menni és máris javul, miközben nem sok minden változott
pl isu, kv1s, pzs35, t110e3-4-5, fosch155 mind mind erős op tankok, stat javításra jók
De ez a kiosztott sebzés és hasznosság is relatív, mondjuk pont most volt egy olyan csatám, ahol végül sikerült megtalálnom a jó szöget a sidescrap-hez E100-al, 5-6 tankot tartottam fel egyedül, mind engem lőtt, vajmi kevés eredménnyel és közben a társak kihasználták a helyzetet máshol és a túlerejüket és legázolták az ellenfelet körben a zászlónál és hátba kapták kb 8-10 perc után ezt a maradék ellenfelet. Volt 12000 potenciális sebzésem, de xp-ben nem igazán hálálta meg a program, hogy feltartottam két másik tankkal egy nagyobb ellenséges csapatot, de legalább győztünk.
Mondjuk csak egy dolgot nem értek, bekaptam pár 50-60hp sebzést, de hogy azok mik lehettek, mert nem kicsi tankok voltak ott zömében tier 9 és 10 (obj268, 110e5, is8 meg hasonlók) és ha he-vel lőnek, akkor nagyobbat kellett volna sebezniük, furcsa mindenesetre.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #8026 üzenetére
Sajnos ma nem jött össze Bingiszel az E100 szakaszozás, de eszembe jutott valami.
2 hete volt egy megjegyzése, hogy E100-al nem lövöm meg a saját HP-mat, és ezért nem tudom befolyásolni a csatákat. Ezzel több szempontból sem értettem egyet, de úgy gondoltam érdemes utánajárni, hogy a szubjekítv érzetem mennyire csal meg.
Azt elfelejtettük megbeszélni, hogy én már 2600 csatát mentem E100-al és ennek arányos részét nagyon rég, ez volt az első t10-esem. 8.6 után azaz a nagy germán akció után javult az E100 harcértéke. Én max a 8-10%-át mentem ebben az időszakban az össz csatámnak.Szóval igencsak érdekelt mi a helyzet most. Lementettem az akkori statot és 2 hét után megmutatom mire jutottam kb 200 csatával. A 2 hét statja kb. azt tükrözi amit szubjektíven is éreztem. Nagyjából megvolt a 2700dmg, pedig volt közben egy iszonyat szopóágas rész Az első hetet 3100 dmg-vel zártam, de lehet az volt a pozítív randomfaktoros rész. Aztán 3 nap alatt lement 2600-ra (sorozatos 0 dmg-k), majd mostanra vissza jött 2700-ra.
A kill arányom már nem változik, de ez is tudatos, hiszen inkább sebzésre törekszem. A túlélés minimálisan változott. Viszont a winráta szakaszozás nélkül is 57% felett van.Szerintem nem tévedtem nagyot, valamennyire csak befolyásolom a csatákat.
-
Stigma.HC
senior tag
-
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000 #8610 üzenetére
Ne is mond, annyira durva ostoba bukó csatáim voltak nekem is.
Szerintem mást tényleg nem lehet tenni, mint lesz...ni a WR-t. Játszál egy jót, aztán kész. Kit érdekel a stat, hacsak nem akarsz valami nagy klánhoz csatlakozni? Sokszor még ők is egyébként nem a statot, hanem az átlagsebzést nézik, ami sokkal objektívebb mérőszám és jobban visszaadja a tudást és az ügyességet, mint a WR mondjuk.
Runo: ezt egyébként most kampánytól függetlenül is megcsinálhatnák, hogy a vesztes csapat 3 legjobbját mondjuk +50% xp-vel jutalmazzák. Tök igazságos lenne és legalább kicsit hajtanának az emberek, akkor is, ha bukóra áll a csata.
-
törölt tag
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000 #8580 üzenetére
Én voltam olyan figyelmetlen, hogy tegnap reggel vegyem meg az E-100-at, mikor mától lehet 15%-al olcsóbban kapni. Jelképes 915000 kredit veszteség
Este tudtam csak kipróbálni 3 körben. Az alap löveggel is tetszik a tank, de ezzel egyelőre nem fogok túl nagy átlagsebzést elérni. -
Taragas
aktív tag
válasz
fsb1000 #8580 üzenetére
Ma 2 csatám is volt platton társammal egymás után, amikor őszesesen 10k damaget osztottunk ki együtt és még sem tudtuk eldönteni a csatát, és vesztés lett a vége. Az egyikben ő sebzett 5,5kt a másikban én sebeztem 6,2kt(és 9 kill) és mégis vesztettünk. Utálom utána a statisztikai oldalt olvasni, mert szörnyülködök a többieken....
-
Taragas
aktív tag
válasz
fsb1000 #8577 üzenetére
Szimplán csak nem nézik a minimappot. Múltkos egyedül védtem 4 tank ellen m103al az egyik oldalt, ki is csináltak. A kis idegesítő t21 be is állt foglalni... Persze senki nem ment resetelni, jah még van 1.30 a foglalásig. Persze csak a lassú heviek nem értek még be a capkörbe...(azt hírtelen 15 sec lett
) Platton társ is elkezdi, megyek foglalni. Mondom te e75el, amikor kétszer akkora távolságra vagy az ellenség bázisától mint a sajátunktól, uzsgyi vissza de hamar gyorsan resetelni...
Persze mire visszaért.... LOST
Igazából nem rá haragudtam, csak sikerült ráordítanom skypon, hanem az artyra, aki ha lejött volna a hegyről lazán tudta volna lőni azt a 4 tankot, akik egymás hegyén hátán voltak, ergo splashel össze szedett volna lövésenként simán 800 damaget... De hát mindegy.... Én megdöglöttem, utána hamar gyorsan ő is...
(jah és a poén az, hogy csak egy t34 maradt meg 300hpn, meg a később érkezett idegesítő t21, csak már elfogyott a hpm, így nem nagyon tudtam ugrálni, de ha az arty segített volna, akkor az a 300 hp nem lett volna ott....
a szaros t21 meg nem tudott volna csak úgy körbe ugrálni, mert lazán kicsináltam volna akár 1 hpval is...)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #8564 üzenetére
Megvolt a 6. vereség is, szintén 0 sebzéssel.
Idétlen JPZ beáll velem szembe kb 150m-re (lejtőn fel) totálisan becélozható az alja.... célzó beszűkül és......
a földbe lövök. Célzókör legszéle
Felbukkan valami kis tank, leláncol, mondom nem gond 5 sec a jpz meg hátrál.
Erre a semmiből belém ereszt egy TD 1000-et, majd a jPZ 1250-et (max a torony tetejét lőhette el, de nem tudom hogy mert az eget célozta) és kapok még egy lövést valahonnan távolról. Kész is.5 sec alatt kivégeztek.
Persze én is béna voltam... kijöttem a fedezékből, mikor láttam a JPZ hasát..Megyek alszok egyet, mert tegnap éjjel kezdődött ez a durva randomfaktoros szopóág. Hátha vége lesz.
-
törölt tag
-
Atlantis
veterán
válasz
fsb1000 #8556 üzenetére
Teljesen egyetértek, leszámítva, hogy a T57 az amerikai.
Kellenek ezek az "OP-szerű" gépek, ez sarkallja a népeket a fejlesztésre. Némi szándékosság azért biztos van a WG részéről ebben, bár talán nem teljesen láthatják előre a következményeket. F155 is már mióta elérhető a játékban? Hónapok óta, de mostanra lett meg annyi embernek, hogy problémákat kezd okozni. Ezt MM-hangolással tudnák orvosolni, ha akarnák (az arty-nerfre se lett volna szükség, ha képesek korlátozni a számukat). Nem így döntöttek, mostanra meg kb. elfogytak a tüzérek, mondjuk ezt különösebben nem bánom.
Én most már csak azt szeretném majd elérni, hogy az éppen aktuális OP-nak tűnő tankokat még azelőtt elérjem, hogy lerontják őket.
Elhiszem, hogy a WG-nek sokkal egyszerűbb átírni pár paramétert, mint az MM-et rendbe tenni.
-
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #8559 üzenetére
A hetzernek rossz a látótávja, de a SU26-tényleg OP volt.
Az viszont, hogy van legjobb, szerintem pont nem igaz. Ha lenne legjobb az nem érné meg a WG-nek, mert mindenki azzal játszana. Az MMO-kban pont az a lényeg, hogy mindig van jobb amit ki akarsz fejleszteni, de legjobb nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest