- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrett
csendes tag
Én úgy olvastam valahol, hogy szabály miszerint nem sebezhet és nem is bonthat le semmilyen tárgyat... Azt írták, hogy csak a saját tankot sebezheti a lepattanó lövedék, ha pl. meglőtt tank toronyáról lefelé pattan a testébe, akkor sebez(het). De tudja a fene milyen bugok vannak...
-
dfsz34
őstag
A kilences WT a játék egyik kiemelkedő TD-je és ilyen, de legalábbis hasonló átlagot tartósan is lehet vele hozni. Nem epeniszt akarok vele méregetni, de pl nekem 2725 a nagy átlagom 215 csata után, illetve 933 xp és növekszik folyamatosan, mert végre ráéreztem úgy kb 180 csata után, mit is kell vele csinálni. A harmadik német TD legénységet ebben húzom mert most hogy volt akció a képzésre meg a top of tree akció is, hát visszavettem a tankot és bedobtam némi potya aranyat, hogy 100-ról induljanak a legények, de még nincs hatodik zérzék és mégis jobban megy, mint korábban pár hónapja, amikor húztam a wte100-t, hiába is volt akkor 5 skilles banda benne, pedig szerintem akkor is jól ment vele, a negyedik legtöbb átlag xp-m volt vele, de szépen megy most felfele.
Mondjuk ez már önmagában elgondolkodtatja az embert, hogy végül is ér-e valamit a sok skill a legénységen vagy egyszerűen csak parasztvakítás az egész. Most hatodik zérzék nélkül is tartósan megyek 3-3500 feletti napi átlagokat vele és 1000 feletti xp-t vele, de tény, hogy sokszor nem merek lőni, mert nem érzem biztosan, hogy nem fognak spotolni utána, viszont az óvatosabb stílus lehet, hogy kompenzálja a hatodik zérzék hiányát.
Brutális TD és nagyon érdekes a játékstílus vele, szerintem meg fogom tartani, annyira jó ez. Komolyan jobban élvezem vele a játékot, mint a WTE-vel, azzal olyan szenvedős valahogy, hogy lőni tudjak, mert állandóan f.sni kell a spot miatt, de ezzel meg minden jön magától és a 62% győzelmi arányom (ami messze magasabb, mint az átlagom) is arról beszél, hogy a folyamatosan kiosztott brutál sebzés csak hatásos.
Örülök, hogy másnak is bejön, ez egy méltatlanul mellőzött TD, pedig szuper jó és nagyon érdekes vele a játékstílus.
-
Patrick76496
őstag
(#14706) dfsz34: Ha 4-5 arty van, akkor már ők sem szórakoznak olyan jól, hisz nem marad nekik semmi. Egyik volt klántársam érdekesen játszott a T95-tel. Figyelemelterelő lengyel szövegeket írogatott be közös chat-re, annyira ráért csata közben.
(#14812) Gaz 78: Ezt a garázst volt, hogy én is kerestem, de sajnos csak egy Photoshopolt kép.
- - - - - - - - - - - - -
- Valentine II Stronk. A 75 light tankos győzelem event alatt még 6 darab is lehet egy csapatban. Az a poén, hogy az előző körben már találkoztunk egyszer a másik Valentine II platoonnal, csak akkor az ellenségnél voltak.
- HB SU-152 stronk. A végén egyedül maradtam egy másik SU-val. Együtt 14 killt csináltunk.Nem tudom mit csináltak az EU1-el, de most valami mocskos jó a ping. Itthon 20-30 (korábban 50-60), vidéken vályog házban 32 kbps mobilnettel 80-100! (korábban 400).
-
scyllarus
veterán
Mert a játékkal nincs baj? Mert ha a térkép túlfelén felspotolnak vagy kilőnek egy tankot, aminek nem is készült még el a HD modellje, akkor törvényszerű az fps drop. (Intelem van, igaz gyenge, de a tesztszerón még jó volt). Normális, hogy a grafika szélsőséges határok között történő állítása semmilyen hatással nincs a futtatás sebességére?
Tehát nem a WG b.szta el a patchet, hanem a konfig gyenge, fejlesszek csak ezért a játékért, és garantálod, hogy utána jó lesz?
Abban igazad van, alapvetően nincs értelme itt sírni. Csak azért írom le én is a bánatomat, hogy aki tanácstalan a hibák okát illetően, az ne szaladjon bele abba, hogy pénzt áldoz a fejlesztésre, tök feleslegesen. i3-sal is panaszkodnak itt jó páran.. -
-
mtade
aktív tag
Tegnap 2x sikerült belemerüljek a chat-be.
Első esetben egy statpadder kolléfa lapított toptier mediummal a sarokban (0k csata, lila szín, a43at vezetett), hát nem álltam meg szó nélkül...
A másikban egy t21-gyel sikerült körberohangáljak rendesen egy m103at. Nem szépítem, játszott egy jó 60 másodpercet szumma, utána az aranylőszerrel boldoguló kezdőt emlegette. Megköszöntem... -
TESCO-Zsömle
titán
Ha van itt valaki ettől az alakulattól akkor viheti a screen-t a parancsnoknak
Mellesleg nekem is volt ma hasonló élményem ugyanilyen kimenetellel...
sz: Esetleg megkérheted klánotok diplomatáját, hogy vegye fel a kapcsolatot Popsikával, az MKPHE diplomatájával...
-
besti
csendes tag
Tegnap este én is próbáltam a nightly-t, de ugyanez lett az eredmény, mint neked. Abban már működött a spot kör, ezért akartam feltenni. Remélem a stabilban is hamarosan megjavítják a minimap vonalakat.
Szerk.: most látom már van Test 2-es új verzió. Abban már működik a minimap ahogy kell? Most nem tudom megnézni....
-
-
myckey
veterán
az szép.
nekem meg még mindig nincs meg vele az ász,pedig már jó párszor leosztottam 4-5K sebzést.
igaz top gunom még nincs vele5 a top-
kurva élet hogy ennyit számít xp-ben a kilőtt ellenfél
az a baj,hogy sose marad annyi kill,mire abba a fázisba ér a csata hogy én tudnék menni fragekért
-
mrszitya
senior tag
Régi prémium hangár 9.0-ra (nem próbáltam)
-
emre
veterán
Azt el is felejtettem, hogy már volt rá példa amikor a winter modból vettük ki a garázs cuccait, és olyan szép kékes árnyalatú lett az egész. Szóval valami sötétebb árnyalatú dologra lenne szükségem, párat már próbáltam, köztük a régi prémium hangárt is, de az eredmény siralmas.
mod: Ja, a gamma csatában pont jó, csak itt olyan mint atomvillanáskor. Ez látszik is az ikonokból.
Az eredeti meg nem jó mert a lámpa belevilágít a szemembe, és nem találom a kapcsolóját. Ha meg elforgatom akkor a napsütéstől kapok agyfaszt....(#14814) Gaz 78
És merjek nem ehhez a verzióhoz készültet kipróbálni? Átnéztem ezt az oldalt is a mirtankov-ot, wotsmods meg talán az összes magyar oldalt. De ha nem lesz más lehet egy régebbivel fogok próbálkozni. -
Gaz 78
aktív tag
Nekem anno ez a hangár skin nagyon tetszett,azóta már nincs meg sehol
..google-ban rákerestem 9.0-ás hangár modokra és a képeket megnyitva mindenféle távoli oldalakra kalauzoltam el magam,ahol rengeteg garázs mod található - nem csak azok melyek a Magyar oldalakon vannak fenn ..biztos találsz magadnak valahol
-
dfsz34
őstag
Azért ha E3 rátolja az arcát az emberre, akkor nem sok gyenge pont marad, amit lőni lehet. A púpját múltkor 50120 stock ágyúval de arannyal nem bírta belőni, a balra löveg feletti gyenge pont elméletileg jobb, gyakorlatilag nagyon nehéz meglőni.
Én más lőhető helyet nem is ismerek ezen a szörnyetegen. Persze az alja, de ahhoz tolatni kell és ha jön előre folyamatosan, akkor nincs esély.
Van valami trükkös pont, amit ilyenkor lehet és érdemes lőni ezen a dögön?
-
Patrick76496
őstag
Köszönöm! Ha már replay nincs...
Szvsz a T-34-1 nagyon jó kis gép volt, de a 2-esen még a 4 skilles Type legénység sem segített. Mindkettő nagyobb light alapjában véve nagyon jó lenne, de amilyen pályákra meg csapatokhoz berakja őket, eléggé szívás velük játszani. Amúgy nem értem miért van ilyen magasan a T-34-2 és WZ-120 hullja a felfüggesztéshez képest, lazán elfért volna lentebb is (Type 59-nél érdekes módon sikerült megoldani a kínaiaknak).
- - - - - - - - - - - - - - - - -
- Tiger 6 medálos meccs
- WZ-111 6000+1500 sebzés
- Totálisan balanszolt meccs 1. / Totálisan balanszolt meccs 2.
- ST-I 6500+900 sebzés (de fölöslegesen)Kezd elegem lenni a sok hétvégi autistából. Péntek este mindegy mivel mentem, vesztettem. Próbáltam PzII-től IS-7-ig, de esélytelen. Ilyen, hogy kiállnak a cap körből, amikor foglalni kéne, hiába írom be nekik caps lock-al, hogy menjenek vissza, rá se bagóznak. Biztos ki van nekik kapcsolva a chat.
Máskor 2 hónap alatt nem szitkozódok ennyit a chat-en, mint most ez alatt a 2 nap alatt tettem. De legalább még laggol is a játék, hiába 60-80-as a pingem és még az XVM sem működik.Ilyenkor mennék szívesen egy órára WT:GF-ezni, de b@sznak kiadni az open bétát.
Laggal kapcsolatban: Másnak is laggol, vagy tényleg csak a T-Home-osoknak? Nálam néha még 502-503-504 Bad Gateway-t is írogat néhány weboldalnál.
-
-
bullseye
addikt
Én viszont úgy érzem, hogy nem azért kért bocsánatot, mert beszólt teljesen igazságtalanul és feleslegesen (akár azért, mert nem is nézte meg a replayt, vagy csak mert nem értette mi történik), hanem azért, mert valaki itteninek szólt be.
De tőlem, ugyi, nem is lehet mást várni.
-
emre
veterán
Elábrándoztam kicsit, amikor még nem kellett gold hozzá, de szép is volt.
-
Mister_X
nagyúr
Én néha azon is csodálkozom, hogy a W-t nyomják az S helyett... valamiért engem is a WoT-ilag fogyatéskosokkal rakott össze, mentem is teszt szerverre, ott legalább elkönyvelem, hogy sok még nekem a T10 vagy nem ismerem eléggé a T7/8-as prémeket (bár a Maus egy vicces jószág
).
-
bullseye
addikt
Nyilván nem ment jól a csata (pl. én is elég béna voltam), de azért ha kb. a felénél sebzéssel (és lövéssel) hal meg valaki, akkor ő sem tett hozzá. Sőt, ez még a scumbag artynak is a minősített esete.
Másrészt arra azért volt ideje/energiája, hogy a végéig maradjon beszólogatni.
@Bingisz
Annyit nem ér, hogy regeljek még egy helyre -
Dobi 562
addikt
Egyszerűen vannak olyan napok, amikor mindegy mennyit teszel a győzelemért, akkor is folyamatos bukta van.
Most én is éppen egy ilyenben vagyok.
10 kör csak JPZ-vel, valami 4K körüli átlagsebzéssel, 3 win - 1 draw - 6 lose. Az utolsó 3 körben mintha a pályán se lettem volna. Beállt mellém egy T71 és szarrá lőtt, IS-4 kempelt tőlem 30 méterre full hp-val és nem segített.
-
Tomi0703
addikt
Engem is kiosztott tegnap egy magyar Indien Pz (természetesen vörös színű). M103-mal voltam Prokhorovkán. Bementem középre és lőttem azokat akik mentek a hegyre valamint a túloldalt az "erdőből" jövőket. Kiosztottam 4000 sebzést, ő csata vége felé meghalt 200 sebzéssel (tudott volna többet is mert 3 9-es volt oldalanként. Meccs után rá is írtam és kiosztottam rendesen...
-
Dobi 562
addikt
Én is így csinálom, ezen az ágon az M5 Stuartnál szálltam be a "buliba", az a tank nagyon tetszett, ez az M7 viszont tűzre való szerintem.
Az amcsi TD vonalon elmentem az elejétől a T28 proto-ig, ott tetszett az összes, még a sokak által lenézett T25/2 is.
------------------------------------------------------------------
(#14031) mcwolf79 : azzal nem játszottam, szerintem nem is fogok. -
Bingisz
addikt
Remélem jó sokan elmennek közülük WT-zni amint kijön az Open beta.
Amúgy pont nézegettem a játékot, hogy hogy is működik ott a dolog, de sehol se találtam arra módot, hogy játékos statisztikákat nézhessek. Na abban a szent pillanatban világosodtam meg, hogy azért van béke és nyugalom annak a játéknak a fórumában, mert senkiről sem derülhet ki, hogy igazából egy paradicsom siemka playerer. Nincsen rossz statisztika, -1 ok amiért lehetne szidni a Gajint. Mondjuk a múltkor már ott is volt valami event, hogy győzni kellett, aztán egyből meg is jelentek az első kiscsilliót csatát veszítettem egyhuzamban kommentek....
Az, hogy a "játékosok" mennyire be tudják védeni a kifogásaikat, a múltkori wothungarys cikk fejleményeként mutatkozott meg nekem igazán. A cikkről több videózásban neves magyar jó játékos is készített válaszvideót, amiben részletesen taglalják az egyes pontok cáfolását, de még a youtube commentek is tele voltak olyanokkal, hogy igenis a WG manipulálja a játékot, és amiatt rosszak az eredményeik.
-
Gaz 78
aktív tag
Gart,szép teljesítmény,valóban lehoztad nekik a csatát mert a nehéztankok dombonülő fűcsomónak érezték magukat - neked kellett bemenni középre ez beszarás
..csodálkoztam mikor at RHM-met hasbalőtted nulla sebzéssel,illetve mikor az IS3-ast nullással seggbelőtted ..már már azt hittem nem lehet azokat lelőni
..deja vu
Ezért szeretem az RHM-met - hozza a sebzéseket -
myckey
veterán
így mindjárt más a leányzó fekvése,de szerintem még mindig több szimpla Mat szaladgál,mint prém
bár fene tudja,mostanság "szaré húgyé" adják a prém gépeket..mindenféle akció keretében
lassan már prém tank meg prém fiók se kellén is csak a két toronyból mondom meg,hogy a másik az alap gép,mer máskülönben eszembe se jutott volna
-
Stirlitz
senior tag
Üdv!
Akinek van még, kérdezném Super Pershing milyen mostanában? Spanom kérdezi tőlem, de én visszaváltottam amikor lehetett, nem tudom milyen lehet most. Az viszont biztos, hogy most le van árazva.
flying_dutchmen magyar játékosokra specializálta magát? Engem is betalált egy hete, valszeg orvosra lenne szüksége..
-
Mister_X
nagyúr
Nekem is mutatja a tank nevét, a szintet és a színezett ikont. Mondjuk neveket nem látok, de az le is van csinálva magasról, csata elején átfutom, ha akarom.
@Dobi: oroszra hogy tudom átállítani a játékot? Oda is elég felrakni a "statösszesítő" modot? Az nekem állította át angolról magyarra.
-
Dobi 562
addikt
-
bullseye
addikt
Mit bántod szegényt folyton?! Értsd meg, hogy ő nem a helyesírásért és nyelvhelyességért ír, hanem az élvezetért! Csak azért, mert neked az iskolában nyelvtan ászokat adtak, más még lehet boldog kettes szinten is.
De most komolyan, a 444 arra épít karriert, hogy nem képesek 3 mondatot leírni hiba nélkül, ez a jövő...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest