- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Egy t10 csata, ráadásul nem vmi vérpistikék játszottak...
Azt sohasem fogom megérteni, hogy amikor Type-pal tartom a hegyet (+arty fedezet) kempinovkán 2 másik Type ellen (segédem egy 13 90 okosan kiállt szakadék szélére...) senki sem jön segíteni.... De amikor már lehet látni, hogy ellen nehezei/medjei elfoglalták a hegyet és a falun is jönnek keresztül, akkor miért indulnak el (2 E-75) a hegyre????????? Éppen nem játszottam magányos hőst (mert nem kifizetődő), így elkarikáztam onnan... A bokros részen elkaptam egy SU-152-öt, aztán jött 2 arty, kicsit foglaltam is és a támadó O704 is kijátszottam. Igaz ehhez kellett az, hogy volt a csapatunkban még 2 értelmes ember.
Nagy büszkén felvesszük (klán) egy vitéz nevét, aztán meg beugrálunk a vízbe... Hát az a ember nem éppen az ilyen taktikáról volt híres...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest