- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
slayer006
addikt
válasz
Atlantis #29294 üzenetére
Ezt eddig is tudtam és az ellenkezőjét sem állítottam. Miért nekem írod?
De azért köszönöm.Deviszont
alap 100%, másodlagos 87% --> 78% lett (90%os átképzés)
alap 100%, másodlagos 50% --> 45% lett (90%os átképzés) - másik tank, nemzettehát nála a 41% -ról 2% az minden csak nem normális
-
vhw
addikt
válasz
slayer006 #29293 üzenetére
Az átképzésnél nem % alapján számol a rendszer, hanem xp pontok alapján. (minden egyes százalék egyre több mennyiségű xp-t követel meg -> nem lineáris a függvény)
Az alacsonyabb "sorszámú" százalékok kisebb xp mennyiséget takarnak, mint a magasabbak. És mivel egy fix xp mennyiséget vonnak le minden átképzés alkalmával, ebből az következik, hogy a 10-20-30-40...%-os skillek sok százalékot buknak, míg a 70-80-90...%-ek kevesebbet. -
Atlantis
veterán
Ehh, lejárt a szerkesztési idő.
Még annyit, hogy az se mindegy, elsődleges, másodlagos vagy harmadlagos a képesség, mert ennek függvényében változik a kitevő az exponenciális egyenletben, de ezek olyan csúnya szavak így szombat este, hogy inkább most ezt a témát abba is fejezem...
-
Atlantis
veterán
válasz
slayer006 #29293 üzenetére
Sokkal több a veszteség 5%-nál, különben a kutya se adna ki rá aranyat. nem is a százalék a lényeg, hanem az adott XP mennyiség, ebből von le. Ha pl.: egy 98%-os képességet akarok eldobni, akkor abból lehet, hogy csak 94% lesz, de az a tapasztalat-mennyiség, ami ahhoz kell, hogy 94-ből majd újra 98 legyen, az alacsonyabb képességi szintnél már több %-ot jelent (mivelhogy a képességek exponenciális képlet alapján gyűlnek) . Remélem, sikerült érthetően elírnom.
-
zserrbo
aktív tag
Én a release kiadás óta játszom vele, de nem kis ismeret kell szerintem hozzá, hogy ennyi tanknak meg tudja jegyezni az ember az alap és a maximális életerejét. Ezt te se gondolhatod komolyan. Több tanknak én is tudom fejből, de így csak egyszerűbb. Nah mind1 engem zavart ez a *, inkább átírtam a konfigban " ALAP" sztringre.
-
Bingisz
addikt
Defeat! Map: Ruinberg 2012. december 15. 19:35:16
Vehicle: M103
Exp: 861 + Credits: 50 742
Achievements: : Steel WallPrémium nélkül. Nem értem vissza a bázisra
. Minden ap-t ellőttem.
Ha nyerünk ezért megkaptam volna az Ace tankert az biztos. Amúgy m103-al folyton 0-át teljesítő csapatokat kapok. -
Skyhunter
őstag
Módosítottak az átképzésen? (nem a mostani 50%-os árengedményre gondolok). T29-emen a javítás 100%, bia 41%.......erre a "90%" -os átképzésre felajánlja, hogy első skill 100%, második meg csak 2%............???
-
Fel
addikt
válasz
zserrbo #29278 üzenetére
* - stock turret, cannot mount top gun
' - stock turret, top gun is possibleAz XVM csinálja, igen. Azt jelzi, hogy milyen konfigurációjú az adott tank. "Megmondja", hogy alap torony van rajta. Jelentősége nem sok - szerintem - a hpját látva úgyis rájön az ember.. Egy kis ismeret után pedig úgy is tudja az ember, hogy ahhoz a toronyhoz fel lehet-e tenni a legjobb löveget, vagy sem.
-
sith7
félisten
A mi csapatunkban én voltam a top tank
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. december 15. 19:23:48
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 548
Szerzett kredit: 31 926
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Atlantis
veterán
Napi sirámom a spot-rendszerről: megyek Lorraine-nel, megállok Malinovkán a dombon a háznál, bekapcsol a csigaszem, nincs senki. Egy fél millimétert előretolom a gépet, egyszerre 2-3 lövés ér és vagy 6-an igyekeznek felfelé...kérdem én, mi a halálos péklapátért nem láttam meg előtte őket távcsővel se? Asszem, a parancsnokot is el kell küldenem valami ázsiai szeánszra vagy karib-tengeri woodoo továbbképzésre, hogy a hatodik érzékét fejlessze, mert az biza most sem jelzett semmit.
Rohadjon meg a WG, megint.
-
zserrbo
aktív tag
A tank neve mellett van egy csillag de csak egyes játékosoknál az mitől van? Szerintem az xvm lehet, de nem találtam róla hivatalos infót. Régebben használtam egy xvm config fájlt ami a tankok felé kiírta, hogy stocked abból lehetett tudni még az alap torony van a tankon, mintha ez is azt mutatná.
Van pár addon rajta, de aki tudja miről van szó az biztos tudja mi ez.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Száz fölé gyakran megy de most majdnem megvolt a 150k
Victory!
Battle: Ensk 2012. december 15. 18:46:53
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 941
Credits received: 144 114
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper -
Antonius1978
addikt
En egyszer ezzel a rovid 122essel HE loszerrel KV5-ot lottem ki teljes eletrol...Persze, nagyon bena volt az ipse, vagy nem zavarta erosen, hogy lovesenkent elmegy 100-200 elete, csak allt egy helyben...persze en csak kibujtam, automata celzassal lottem, aztan vissza a fedezekbe.A Kv13-al voltam.
Valahol megvan a kep, elmentettem.Prem loszerrel meg tavolra ne lojj vele, csakis kozelrol, mert ugy tapasztaltam, hogy tavolabbrol nem uti at a tankokat.Ma peldaul a nerfelt KV1S-rol pattantam a KV2 152es lovegevel prem loszerrel, vagy pedig atutte de nem sebzett
Egyszoval menjen a WOG a halal f.....-ra -
Xmodule
őstag
azt nem tudja valaki miert lehet az hogy minden egyes csataban 1x felmegy a pingem ilyen 800ms ra. aztan vissza. csak ugye pont olyankor amikor akcio lenne en meg nyomom a hatra menetet a tank meg megy elöre mint egy idiota es kilönek. miert lehet ez? nem emgy semmi letöltes stb
-
vhw
addikt
válasz
forras2 #29268 üzenetére
0,46 pontosság, 86 pen; sok szerencsét hozzá. Még a keményebb T5ös tankokkal is megizzad az az ágyú, nem hogy 6-7esekkel.
Ettől még a HE spam is jobb amit a 122es tud, ha meg olykor bevállal 1-2 lövést az ellenség felkínált valagába prem ammo-val, akkor ugrik belőle 300-400 HP. (a cél meg úgyis az xp-gyűjtés, míg nincs meg a nagyobb ágyú, azt meg csak a sebzés hozza...)
-
Djuree
félisten
válasz
balintka #29264 üzenetére
hát elmegy. alap ágyúval használhatatlan szar, a nagy ágyúval egész jó. vagy nagyon jó köröd van vele vagy nagyon szar, középút nincs
papír úgyhogy vigyázni kell rá, bújkálni, bekerülni, csipkelődni kell vele. nekem nincs meg a nagy motor, sajnáltam rá a sok xp-t, azzal még jobb lenne, így kicsit lassú. -
gzbotii
nagyúr
KV-1S stock agyval vagy a 122mm hasznaljam (amig nicns XP jobbra)?
-
KaLeun
senior tag
válasz
Stauffenberg #29257 üzenetére
Mindenféle elméletet félretéve, szombaton tényleg elszabadul a pokol... Ugye ilyenkor mindenki ráér grindelni és a mennyiségre hajt. Mert nem érzi a batchatot?? Sebaj, majd a suicide scoutolás megoldja apránként... De mint tudjuk: sok kicsi sokra megy.
Várjátok meg az ünnepeket, na majd akkor lesz még nemulass... Megtámogatva egy kis arannyal vagy prém tankkal... óóóóó
-
Stauffenberg
nagyúr
Elmondom mi a hétvégi tapasztalatom. Hétköznap kevés időm van játszani, hétvégén igyekszem kiélni magam. Péntek este elkezdtem tolni és hajnali egyig lenyomtam 37 csatát, zömmel a többségét megnyerve (a szopóág jó oldalán voltam). Elmentem megnézni egy sorozat epizódot és pár perccel hajnali 1 után visszatértem a garázsba és örültem, hogy vihetem megint duplázni a tankjaimat.
Lenyomtam kínkeservesen még 12 csatát és ebből csak egyet sikerült megnyerni. Ez a 10% alatti győzelmi arány remekül megmutatta, hogy a noob, lemming, idióta gyökerek az órához igazítják magukat és amikor a szerver szerint eljön a hétvége akkor csetintésre másznak elő. Vagy csak eddig is ott voltak (előző 37, majdnem mind győztes csata), csak most átdobott a túloldalra.
Ma ebéd után újabb 9 csatához volt idegem, de mindet buktuk percek alatt, mert a f*szkalapok öngyilkos rohamai mindent alulmúlva egyre gyorsabban lezajlanak. Ezzel a győzelmi arány tovább csökken... 21 csatából egy nyertes. Juhééé!
Mondjuk leszarom, engem már régóta nem izgat a győzelmi arány. Nem vagyok HC játékos és soha nem is fogok arra a szintre eljutni, hogy egyedül győzzek 15 ellenséggel szemben, emiatt pedig természetes, hogy ki vagyok téve a gyökér csapattársak képességeinek. Inkább a találati arány, kilőtt tankok, okozott dmg meg ilyenek érdekelnek magammal szemben.
(#29256) Stigma.HC: Engem tegnap lenoobszarozott egy pár csapattárs amikor halálom után megköszöntem a társaknak a segítséget. Már csak foglalással volt esélyünk nyerni, elmentem egyedüliként foglalni, mikor elkezdtem kapni az áldást. Mindenkinek villogtattam, hogy kit kéne kilőni, de ők inkább egy T-50-2-t kergettek és kilőttek rá vagy húsz lövést és egyik sem talált. Engem ledaráltak és aztán őket is, miközben egyik heavy tüzét sem viszonozták, csak a nyomorult scoutot üldözték. Megköszöntem a támogatást, erre el lettem küldve a picsába, hogy noob szar vagyok, mert nem fedeztem őket...
-
Stigma.HC
senior tag
Botrányos ez a hétvége, ennyi szobanövényt rég láttam egy kupacban. 1375-ben csücsülök, kilő a saját arty mert útban voltam a pályán, másik kör typeban cammogok előre, kedves csapattárs meg szimplán leláncol. Majd rögtön kapom is az áldást fentről és azután lenooboz.
Mi van itt kérem, mindenki meghibbant a hétvégén? -
vbbb
őstag
Nos igen, ma megint minősíthetetlenül gyenge 'emberkékkel' - nem, nem játékosok - rak össze a rendszer...ezt muszáj lenyelni, hogy utána megint megérdemeljek pár normális meccset is...már nem győzök káromkodni a játékba, utána kell néznem valami újnak.
-
Taragas
aktív tag
Faxom ki van az összes hétvégi paraszttal -
Dobi 562
addikt
válasz
Vigneau #29242 üzenetére
Clock in hangar, battle + angles 2.4 (8.2)
Logos a hangár óra.
-
Arpee78
senior tag
válasz
HungAryan #29244 üzenetére
A WOT academy videókhoz tudnátok fordítást készíteni?
-
homeless09
őstag
Kritikus esetekben egyszerűen a játék motorja csődöt mond. Egyedül vagyok már csak, körülöttem 4 ellenfél, simán lezúzhatnám őket, de gyenge pontokról folyamatosan lepattog ilyenkor, átlövök?! rajtuk/eltűnik a lövedékem közvetlen közelről...
Mondom én
Ismételten
-
slayer006
addikt
Ezt Historical Realism Modelling Project próbálta már valaki?
Az eredeti hangoktól a sírógörcs kerülget. -
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #29237 üzenetére
A célzóka volt a baja.
-
-
Enzolord
addikt
válasz
Atlantis #29230 üzenetére
12,5 éve ugyanott szolgálsz?
Vagy azóta váltottál szolgáltatót, de mindig voltál valakinél?
Én lassan 3 éve vagyok szolgálatban ugyanott, és tudom, mikor kell abbahagyni a játékot, bár akkor a mikrofonból mindig érkezik a Noob/ Papucs, mamusz szavak elegye....
Névnapomra muffin sütőpapírt kaptam, mert segítettem asszonypajtásnak a cucc keverésében, és ezért kihagytam 3 kört..
Minek az embernek ellenség ilyen barátok mellett.... -
Stauffenberg
nagyúr
Nem!
A Type-balszerencse üldöz, megkarcolni sem tudom őket... ammo-rack meg... na az végképp lehetetlen velük szemben!
Viszont múltkor vicces volt, mikor egyetlen jól irányzott lövéssel ammo rackeltem egy Tiger II-t a Hellcattel!
A hülye nem vett komolyan engem (pedig egy fél lövése is elég lett volna, hogy elintézzen), rám fordította a csövet, de aztán nem lőtt, visszafordította az IS-3-ak irányába. Én meg gondosan, alaposan megcélozva... BOOOM!
-
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Lenne 1 kérdésem. [Ezt] Az ikon csomagot kutatom sokfelé.De sehol sem találom.
Esetleg nem találkozott valaki valahol vele ? Előre is köszönöm.
Közben meg találtam én balga -
Timyyy
őstag
Ezek a hétvégi akciók csak parasztvakításnak jók.... annyi faszláma játszik, hogy egyébként akció nélkül jobban keresek egy körben ARL44-el, mint most a 150%-os bónusz alatt, mert a gyökerek miatt nem lehet értelmes kört menni, hogy hasznát vegyem a dolognak.
Marhára tudnám díjazni ha hétköznap is lenne event, vagy pl speciális éjszakai eventek vagy bármi, a sok kis tapló kocka legalább akkor kénytelen aludni mert anyuci nem engedi géphez...
-
vbbb
őstag
Érdekes, jóval korábban olyan éjjel kettő óra fele volt amikor a következő nap kezdődött, most pontban éjfélkor. Kár, későn értem haza és lemaradt egy csomó kétszerezés....
-
válasz
Stauffenberg #29210 üzenetére
Engem tegnap este pont egy KV-4 ammo rackelt Type-ban. Nem te voltál?
-
Dobi 562
addikt
Az összes 7-es tankunk besorolt a lemmingvonatba. Csak azt nem értem, hogy akkor miért a domb felé mennek, miért nem balról támadnak... Mire felértek a barmok a dombra és leküzdötték hősiesen az ott lévő 2 6-os tankot, a városban eldőlt a csata.
Az is sokat elárul a csapatról, hogy M6-al én sebeztem 2. legtöbbet, ami szánalmas 750 pont...
Kezdődik a hétvége.
-
Bobyjack
senior tag
-
HungAryan
tag
válasz
homeless09 #29211 üzenetére
Ez sajnos több embernél előfordult, köztük nálam is. Ha nem használsz modokat, akkor csak az újratelepítés marad.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Vagy használsz valami bohóc skint. Nekem az gyilkolta le.
-
gy-daniel
tag
válasz
Szedd le a modokat. Nekem egy régi xvm mod miatt csinálta ugyanezt.
-
homeless09
őstag
Mióta update-eltem 8.2re nem tölti be a csatákat. A betöltő csík végig fut, de nem dob be a csatába. Valami ötlet valakinél?
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem értem miért van folyton balszerencsém a Type59-el... amikor gyakorlóban jól belövöm minden porcikáját, úgy élesben folyton a balszerencse kerülget. Sorra nyeli be a 0 dmg-t meg lepattog... most KV-4-el nem tudtam négy lövésből egyszer sem érdemben megpofozni...
Pedig egy hülyegyerek vezette, megállt előttem 30 méterrel az oldalát mutogatva és nem mozdult, csak adta a frontomra a lepattanó lövéseket. A lehető leglágyabb részeit céloztam meg, de nem... az istenért sem akarta...
-
vbbb
őstag
Amikor 4500dmg kiosztás nemelég a győzelemhez akkor leszakad az agyam....még egy sör!
-
Bingisz
addikt
válasz
forras2 #29205 üzenetére
Egy tesztszerver van, amin peccs előtt lehet játszani. Erről a körről lemaradtál. Majd 8.3 előtt tudod kipróbálni a tankokat, annak a patch-nek a tesztszerverén.
Amúgy meg a normál szervereket alig tudják kiszolgálni csúcsidőben, nemhogy még egy próbaszerót is...
Arról nem is beszélve, hogy ha tudatosan haladnának, és előre kipróbálhatnák a játékosok a tankokat, akkor mennyi pénztől esne el a WG....
-
forras2
őstag
Nincs valami játszható tesztszerver?
Lenne több tank, amit kipróbálnék, szükség lenne a személyes tapasztalatra a tovább haladáshoz.... A 8.2-es tesztszerver már nem műkcik...
-
Fel
addikt
válasz
nyunyu #29197 üzenetére
Igen, finomítottak a felfüggesztések részletességén. Látványosabb lett az egész mozgás. Pl. az amcsi torziós rudas felfüggesztésű tankoknál van az első és a hátsó 2-3 görgőhöz egy-egy lengéscsillapító is kötve, és most már azok is mozognak. Lehet látni, mikor berugózik az egyik görgő, hogy a lengéscsillapító összemegy.
------------------------------------------------------------
Itt a legújabb TankToon videó: Machinegun Solo (Egy Vickers Med. Mk. I. előadásában
)
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged