- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #29193 üzenetére
Én kipróbáltam tesztszerveren, nem sokat mentem vele, meg az idétlen MM miatt nem is nagyon lehetett lemérni mit tud (vagy olyan csata volt ahol 12vs12 TOG oldalanként, vagy a csapat volt olyan, hogy mindenki leszarta a csatát csak rohangált).
A kredithozamot szerintem lehet hasonlítani a többi 6os prem tankéhoz. Nekem a Dmax 15-30k között szokott kapni, ebből jön le a javítás + lőszer (ami ebbe elég drága). Szóval szerintem a TOG nettóban olyan 10-25 között hozhat prem nélkül (csatatéri szereplés függvényében) Ettől lehet több epic csatánál, meg kevesebb fűbe-harapásnál.
De mind ezeken felül, egy meglehetősen szituációfüggő tank, jó sok hátrányos tulajdonsággal, kevés pozitívummal. (szerintem kiegyensúlyozottabb a PzIVS T6-ban prem tanknak, a Dmax újfent azért nem ajánlatos mert a lőszer megeszi a bevétel jelentős részét, na meg... gyakran "varázslatos" az ágyú teljesítménye.)
-
Taragas
aktív tag
válasz
CptMisi #29196 üzenetére
Hát nekem az első 10 csata után nem volt gondom a beforgatással. Viszont az artyk mindig felzabálnak(házak mögül is!). Már azon filózok, hogy feláldozom valamelyik felszerelésem, hogy repeszpáncélt rakjak rá, mert egyszerűen túl nagy ez a tank. Jobban örülnék, ha csak olyan buffot kapna, hogy kisebbre modelleznék a tankot. Amúgy ha kapok egy találatot artytól, ösztönösen arra forgatom a tankot. Elölről csak 3-400at sebez, nem 800-at vagy 1000-et. kivéve ha nem szakad át ritkán a lövedék úgy az első pajzson, hogy felgyújtsa a motort.
Én amúgy csak aranyt használok vele. Lehet ez így noobság, de leszarom. Így városban nyugodt szívvel meg tudok enni reggelire egy is7-et. Kisebb tankokról nem is beszélve. De ha nyitott a pálya, sok artyval, és sokat kell messze lőni vele, rémálommá válik a játék.És király lenne ez a tank, ha végre nem kéne közel menni az ellenhez, mert megkapnák a beígért jagtiger ágyút a maussal együtt, mindkettő tankra. Főleg hogy le vannak modellezve.
-
nyunyu
félisten
válasz
Stauffenberg #29185 üzenetére
Na mindegy, amiért inkább jöttem az az egyik új angol tank a TOG II
Akkora, mint egy anyahajo, igy csak az nem talalja el, aki nem jatszik.
Mas: nem tudom, figyeltetek-e, de ugy tunik, mintha most mar fuggetlenul mozognanak a tank lanckerekei.
Igy egyenetlen talajon mar nem egy fix palya menten mozog a lanctalp, hanem rugozik. -
CptMisi
őstag
válasz
Vikthor #29192 üzenetére
JgPz E100 nincs megvéve, csak ki van fejlesztve, ez jól mutatja a véleményemet róla.
Ez nem azt jelenti, hogy rossz tank, egyszerűen csak használhatatlannak tartom normál csatában. De ez nem személyes tapasztalat, de már több embertől hallottam lényegében ugyanezt.
Az E100-zal nagyon nehéz játszani, ez nem csak az alacsony pen, hanem a gyenge pontok miatt van. De ha ráérzel a forgatásra, fedezékhasználatra, akkor gyilkos tud lenni. Sajnos az átütéssel nem tudsz mit csinálni, érdemes néhány aranylőszert is vinni magaddal a csatákba.Taragas: Fentebb valaki írt egy klánt (CPHUN), ahogy láttam legalább két tagjuk itt fórumon is megtalálható. Jelenleg nekem sincs időm klánozni, de szerencsére boldogulnak nélkülem.
-
Taragas
aktív tag
válasz
CptMisi #29191 üzenetére
Igazából az a baj, hogy sok mindent megtennék a klánért, de most időm nincs rá. És ami van, azt meg arra szeretném fordítani, hogy ami tankot kinéztem kifejlesszem, de klán tevékenység mellett, ez már szinte elérhetetlenné vált. Szerintem ez a klános dolog, még korai nekem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Atlantis #29149 üzenetére
Még mindig nem kezdtek semmit a spot rendszer gatyába rázásával? Sok update-el ezelőtt azért adtam fel, hogy legyen scout tankom, mert a rendszer egy kalap szar volt.
Egy idő után meguntam és beálltam azok sorába, akik csak előre rohannak a kör elején, felderítenek tíznél több tankot, majd elpatkolnak és a kör végén felmarkolják a pénzt. De nagyon sokszor csak 2-3 tank felderítését ismerte el a rendszer, pedig konkrétan tudtam, hogy majdnem az egész ellenséges csapatot felfedtem.
Meg a másik kedvencem az volt amikor én nem tudtam spotolni egy nyomorult magányos heavy-t ami a semmi közepén állt, de kilőtt a semmiből és azt sem láttam honnan. Mikor ez a jelenség kezdett egyre sűrűbb lenni, akkor eldöntöttem, hogy utálom a scout tankokat, mert emiatt a rohadt bugtenger miatt szart se érnek.
(#29190) vhw: Áhá. Még nem néztem meg a páncélzatára vonatkozó adatokat. Akkor az ellenállóságát félreértettem, tehát nem a páncélja jó, hanem tápos a dög. De egyébként a kreditet jól hozza? Vagy még mindig ki kell adni 50 eurót egy értelmes farm tankért?
-
CptMisi
őstag
válasz
Taragas #29186 üzenetére
Én szeretem az E-100at... Főleg, mióta van kredites prémium lőszer, de előtte is szívesen mentem vele.
Másfelől: minek kell klán, ha semmi klános tevékenység nem érdekel, századba nem akarsz menni, annyit se vagy hajlandó megtenni a klánért, hogy 1-2 hely a garázsodban foglalt legyen? Szakaszozni nem kell klán, de ez csak az én véleményem.
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #29185 üzenetére
A páncélzata nem jó.
A többi nagyjából igaz rá, inkább a sok HP-jára lehet építeni, sokáig kell püfölni míg feladja. -
Patrick76496
őstag
válasz
nyunyu #29164 üzenetére
Én is kértem még az előző topik felénél, hogy vegyenek be, de ezek szerint elkerülte az adminok figyelmét.
(#29175) ollie: Ebben a játékban bármi megtörténhet. Szerintem egyre csak rontanak rajta, csomó beígért "kijavított" bug még a javítás után is meg szokott maradni.
Tippek, amiért ő érdelmelte ki:
-jobb az átütésaránya
-több találatot kapott (pedig ennek nem kéne befolyásolnia)-többet utazott
-hősiesen meghalt
-orosz tankkal volt(#29154) Scheffer: Lekopogom, 8.2 után sokat javult, kicsit fejlebb toltam a beállításokat. De hát az egy magos optimalizáció nem sokat ér.
-
Stauffenberg
nagyúr
Jó volt a mai első (és egyben nyertes) köröm M18-al...
Négy ellenséget pusztítottam el és az összes okozott dmg mindössze 13...
Ebből kettőt ütközéssel nyírtam ki.
Na mindegy, amiért inkább jöttem az az egyik új angol tank a TOG II. Érdemes erre pénzt kiadni? Van vele valakinek tapasztalata? Az érdekel, hogy lehet-e vele farmolni (egy tier 6 prémiumhoz képest). Ránézésre bejön a stílus, rohadt lassú, soha nem kell vele megállni és gyorsan tölt az ágyú, meg elvileg a páncélzata is jó.
-
Bingisz
addikt
Victory! Map: Live Oaks 2012. december 14. 21:42:00
Vehicle: M103
Exp: 734 + Credits: 27 131
Achievements: : Steel Wall, Defender, Sniper, SpartanAchigyűjtés rulez...
-
na végre, E100 kifejlesztve.
-
Taragas
aktív tag
válasz
nagysandor88 #29179 üzenetére
Hát itt megint az a gond, hogy van olyan, hogy baromira nincs kedvem se tc hez, se semmi klán tevékenységhez, csak lejátszani a napi duplát, és közbe a kutya nem zargat, és nem kell mással foglalkozni. Van hogy haza esik az ember, és senkivel sincs kedve dumálni, de néha meg pont az ellenkezője igaz rám. Remélem érthető vagyok.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Atlantis #29170 üzenetére
Nagyon szar a T21. A klánban is szidja mindenki. Csak arany lőszerrel használható!
Apropó klán, ott hagytam őket, mert sokat melózom mostanság, és ott aktívnak kéne lenni. Van esetleg itt valaki, aki bevenne egy olyan klánba, ahol nem számít az, hogy legyen 6os tcbe tankom, meg 8-asba adott tankom(nem szeretek külön garázs helyeket tartogatni), és nem kötelező mindig aktívnak lenni. Csak néha, amikor az embernek kedve tarja nyomni pár szakaszt, meg századot közösen. Van itt olyan(klán), aki befogadna egy ilyen embert? -
Na megvan a Pattonnal az ace tanker:
Victory! Map: El Halluf 2012. december 14. 20:33:30
Vehicle: M46 Patton
Exp: 3 924 (x2) + Credits: 66 402
Achievements: : Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Atlantis
veterán
Mik vannak, Acélfalat kaptam GWT-vel...
egy T21 nem bírt kilőni, 12 lövést kaptam vele, pechemre jött neki segítsége...ennyire nem jó a T21 vagy egy különösen tehetséges játékossal akadtam össze? Elfelejtettem ránézni a statjára csata után.
-
myckey
veterán
válasz
sequator #29166 üzenetére
Biztos,hogy jól játszható lesz közepes beállítások mellett
valahol 720P és 1080P között.én is APU-val kezdtem neki,az elődjével,amely szerepel az adatlapomon.
amennyiben kellő mennyiségű a memória.min4GB és megfelelően gyors is 1600Mhz(min) úgy nem lesz semmi probléma.
erre fogadni mernék
-
sequator
senior tag
Üdv mindenki!
Gépfejlesztés előtt állok, sajnos az új VGA nem fog most beleférni a keretbe, ezért 1-2 hónapig az A10-5800K APU GPU-jával kell beérnem.
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire lesz játszható? Most egy HD4670em van, 1920*1080-as felbontásban alacsony és közepes beállításokkal játszom,így nagyjából folyamatos.sautia
-
erikke17
őstag
Mondjuk a Spottal valami tényleg nem oké.. IS8-al rajta csigaszem artyt keresem egyszer csak felvillan mellettem kb. 25m-re, úgy emlékszem spot rendszernek illene 50 méteren belül minden körülmények között megjeleníteni az ellenséget de csokizott rá, igaz nem az első eset.
Amúgy SU100-is ennyire vak, hogy egyszerűen képtelen vagyok magamnak spotolni, mást kell megkérnem rá, pedig csigaszem is van legénység 95%. Hihetetlen, hogy ezzel is artyk egy köpetre voltak mellettem és nem jelenítette meg.. Igaz szeretem ezt a dögöt D-2-5-S ágyúval csúnyán rongál
ISU TD-k is ilyen vakok lesznek? -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Simulacrum #29105 üzenetére
Ha az AMX-el megyek, az egyikkel akkor általában le a völgybe, ha 1-2 light van a másik csapatban akkor egyből átsprintelek a szemben lévő hegyekhez és onnan nézelődök fel, ha több is van akkor elsőnek csak egy bokrot keresek középen ahol kivárok kicsit ki merre mozdul, csak azután megyek tovább . Hegyre fel ritkán állok velük, túl unalmas
Ha a protoval megyek akkor meg el sem indulok kerülni, inkább bevárom az átvágtató medeket egy kis adok-kapokra, a többi tankunk addig mehet kerülni gyilkolni vagy meghalni.
Heavy, általában kerülök vele mivel a legtöbben ezt teszik és az első találkozásnál megakad a támadás, na ilyenkor szoktam előre menni hátha megindulnak a a többiek is és vagy sikerül felmorzsolni az ellent vagy nem. Itt sok múlik azon, hogy képesek e egyáltalán sebezni a társak vagy nem
Mostanság még is-8-al szoktam eljátszani hogy lerohanok a völgybe és próbálok szikláról sziklára előre jutni, mivel az ellenség azért ezt észreveszi és jobban elődugják a tankjuk orrát hogy kiszedjenek a többiek szépen lövöldözhetik őket, ha szerencsém van segít spotolni egy scout is. sok múlik itt a társakon és az ellenfél játékán is. Van mikor elhullok az elején így de hát istenem, nem lehet állandóan ugyan azt csinálni, bele is unnék
Egyáltalán nem tökéletes taktika egyik sem, de számomra élvezhető lesz ez a map így. -
nyunyu
félisten
Van otletek, hogyan lehet egy elkefelt WOT_Logger adatbazist kijavitani?
Nem vettem eszre, hogy mar fut, igy ket peldanyban rogzitette az utolso par meccsemet.
-
Scheffer
tag
válasz
Patrick76496 #87 üzenetére
Nekem általában 25-30-at ír úgy, hogy minden minimumom van vagy ki van kapcsolva, kivéve a látótávolságot, mert az maxon van. Teljesen jól fut a játék, nem akad, nem ugrál, nem zavaró.
-
Axel007
tag
-
Atlantis
veterán
válasz
Axel007 #29145 üzenetére
Mert a spot rendszer el van baszva, nem tudok rá mást mondani. Pl.: ma állok a bokorban Lorraine-nel, rajta aktív csigaszem, erre a semmiből kilő egy IS-8...hatodik érzék megint nem jelzett és nem láttam egyetlen nyomorult ellenséget se a minimap-en. . 8.2-vel még jobban el lett cseszve az egész.
Baszhatja az ember az egész látótávosdit, számolgatást, egész egyszerűen ha a WG úgy akarja, észreveszed az ellent, ha nem akarja, akkor meg nem.
Nincs benne logika, vagy ha mégis, hát igen beteg.
-
KaLeun
senior tag
Javítottam a ph_nicket, mert a Irfanview nem az én általam kívánt formában kezelte le az átlátszóságot és csináltam egy béna bannert.
-
Axel007
tag
Egy kérdésem lenne az itt lévőkhöz. A mai napon volt egy érdekes csatám. SU-85-el voltam rajta álcaháló (nem mozgok), előttem meg egy T-28 (kb. egy szektornyira, ahogy a lövésekből kitotóztam) szóval ott előttem rohangál és nem látok senkit.
Ez miért van? A skulót meg úgy köpködte, mint más a meggymagot. -
echterion
nagyúr
Ha egy közepes prémbe berakok egy pár, azonos nemzetbeli, heavy legénységet, akkor azok is fejlődnek rendesen?
-
myckey
veterán
válasz
nyunyu #29136 üzenetére
Nem akarok hencegni,de én a Matildával 80K,plusz pár kreditet lőttem össze
prémium fiókkal,a mostani akcióban (ami 2 hete volt)Timyyy:
értek én a számokhoz(valamennyire),meg a többiek is biztos.
de én a kiírásokon nem tudok elmenni.
most is TR5-be,-ahogy már írtam- össze-vissza rakták ki.duplát írtak,majd utána átszerkesztették 50%-ra
ennek ellenére végig megkaptam a megkeresett összeg egészét,nem csak a felétezt pedig úgy értelmezem,ahogyan lertam.
-
Timyyy
őstag
Itt mindenki megbukott matekból?
Mész egy alap fiókkal 50 000 kreditet hozó kört. Ez a mostai 150%-os akcióban 50 000 + 25 000 = 75 000 kredit lesz.
Prémiummal pedig ugyanez a kör nem 50 000 bevétel, hanem 75 000 alapból, erre jön rá a 150% bónusz, tehát 75 000 + 37 500 = 112 500.
-
Patrick76496
őstag
4-4500 szerintem kell, annyi biztos, hogy az xp 1300 körüli. Anno én azon mérgelődtem (fölöslegesen), hogy 3700 dmg nem elég 100k kredithet, de ezek szerint a tank ászhoz sem. Amikor meglett a tank ász vele, arról nem csináltam képet, viszont itt van egy csata, amiben hozzá hasonló mennyiségű xp-t kaptam:
Persze az egész történetet az is nagyban befolyásolja, hogy mennyi a kill és a spotolt sebzés. IS-4-el is csak úgy lett meg az első 10 körben a tank ász, hogy valami 2000 spotolt és 4000 kiosztott sebzésem volt.
(#29093) nyunyu: Basszus az a billegés marhára idegesítő dolog tud lenni. Én is felállok a kis 10 centi magas kerítésre és elkezd billegni a 35 tonnás tankom, pedig ki van kapcsolva a löveg mozgási effektje. A másik meg, hogy mozgás közben lövök, amikor nem vagyok sniper-ben, akkor nem urgál fel-le a kereszthaj, viszont ha rázoom-olok, akkor viszont igen. Nem tudom milyen feature ez (nem új), de ha vertikális stabilizátor van a gépen, akkor ennek igazán nem ártana eltűnnie, még ha nem is ez a kiegészítő dolga.
(#29116) Atlantis: Mi baj a Type-pal?
(#29126) myckey: Szarni bele, sokat hoz, 'oszt jóvan.
-
forras2
őstag
válasz
nyunyu #29133 üzenetére
Nekem is beugrott reggel tigrincsel az ace tanker
-
nyunyu
félisten
-
myckey
veterán
-
Timyyy
őstag
Ez a tetves Black Prince mi az isten f*szából van??????? 6 t29 gold ammot benyelt, oldalába forntjába mindenhova..........
-
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #29119 üzenetére
akkor ezt az összeget,hogy kell értelmezni?
egyszer adja az alap keresetet.100% miatt erre rájön még egyszer az összelövöldözött összeg,illetve még 50% is jön?
eltévedtem már ezekben
most is volt ugye TR5-be az angolokra.
első körben kiírták,hogy double credit income.
majd átszerkesztették 50,vagy 75%-ra,de ettől függetlenül mégis kitartott végig a dupla hozam.megkaptam még egyszer a megkeresett összeget. -
gzbotii
nagyúr
Ugy egy het kihagyas utan mentem ma par kort...8bol 3at nyertunk de mindig hoztam 2-4 killt...de ez a meccse nagyon osszejott
Es arra ra kellet jojjek, nekem a TD-k jonnek be, a masik 9 kill-es csatam SU-85B-vel volt
-
Dobi 562
addikt
Special: 21st Army Group to the South
From the Saturday, December 15th at 06:30 CET (05:30 GMT) to the Tuesday, December 18th at 06:00 CET (05:00 GMT) you can benefit of the following bonuses in game:
X2 Crew Experience
Your tank crews will learn their skills quicker during the special.
50 % discount on the following vehicles:
Churchill VII, the tier VI British Heavy Tank (450,000 instead of 900,000 credits)
Cromwell, the tier VI British Medium Tank (450,000 instead of 900,000 credits)Cheap tanks! Who can say “no” to a discount?
150% credits income with the following tanks:
Churchill VII, the tier VI British Heavy Tank
Cromwell, the tier VI British Medium tank
KV-1S, the Soviet tier VI Heavy tank
M4A3E8 Sherman, the American tier VI Medium tank
VK3001 (H), the German tier VI medium tank
ARL 44, the French tier VI Heavy tankWin more credits after each battle played with these vehicles!
50% discount on skill reset
Do you want your crew members to learn new qualifications or skills? Whether spending credits or gold, it will cost half the normal price!
--------------------------------------------------------------------------
(#29118) slayer006: nem, csak euróban van megadva az ár. Bankkártyás fizetésnél annyi eurónak megfelelő összeget fog levonni forintban, amennyibe a tank kerül. Vagy te készpénzzel szeretnél fizetni? Úgy drágább, mert a posta marha drágán szállít nehéz csomagokat! -
-
Dobi 562
addikt
-
emre
veterán
válasz
virkir #29109 üzenetére
Én ezt értem, csak azt nem, hogy amikor megnyitok egy pl. 104kb-os fájl-t átállítok benne egy színt (semmi mást) elmentem utána miért csak 50kb marad belőle.
De hagyjuk én elhiszem hogy úgy ellene működnie ahogy mondod.Most meg el kell mennem vennem egy egeret, mert a kölök földözbacta az mx518-amat. Itthon vagyok pihenőn hétfő estig, erre ilyenekkel kell tökörésznem.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Stigma.HC #29038 üzenetére
Ha nem titok kérlek mondj pár ötletet rá. Gondolom AMX-el lemész a völgybe ha ti vagytok többen vagy felmész egy hegy tetejére. De ha az ellennél több med vagy light van mit teszel? Heavy-vel mit csinálsz ha nem körbemész?
Sebzés/kill téma. Amióta prémium nélkül játszom nem lövök 1%-os tankokra, meghagyom másoknak, nem éri meg. Nem emlékszem, hogy emiatt buktunk volna csatát. Scoutokat azért kilövöm ha jönnek fél életen, mert az számít, de más esetben nem lövök kis életű tankra. Ahogy valaki már írta, mivel a többség pont ezekre vadászik sose élnek sokáig.
Lehet én vagyok az egyetlen szerencsés de a patch óta egyértelműen nőtt az FPS szám nálam. Igaz csak normál grafika mellett játszom a fejlesztettet nálam már nem bírná a gép.
-
Tippre mennyi sebzést kell kiosztani type 59-cel az M plecsnihez? 3500 nem volt elég.
Amúgy itt van az én XVM konfigom, hátha bejön valakinek.
Ezt mutatja: globális lejátszott meccsek száma - efficiency - winrate (eff szerint színezve)
Alttal: adott tankkal lejátszott meccsek - tank eff - tank winrate (eff szerint színezve)Ja, és notepaddel lett szerkesztve.
Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged