- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nyolcadik bukta zsinórban E50-E75 duót használva. Kezd érdekes lenni a leosztás, úgyhogy pár óra pause.
-
vbbb
őstag
válasz
mozesapo #28221 üzenetére
Szerintem nincs elírva, ezért az árért ezt kapod. Nem valami jó üzlet.
Amúgy most találkoztam, egy olyan invitáló kód kártyával ami csak új játékosok részére adott 250-en aranyat 3 nap prémiumot és egy Matilda Black Prince-t.
A DVDs verzió gyártását beszüntették, - nekem még van pár
- szerintem átállnak a digitális kódok árusítására...gondolom így akarnak több új játékost szerezni, a régiek meg vegyék az aranyat közvetlenül - nagyobb nyereséggel - a WoT-tól.
-
Atlantis
veterán
válasz
Stauffenberg #28293 üzenetére
Ez se lenne jó, mert akkor a kisebb tankok így javítást tekintve nullszaldósra kihozhatnak egy bukott csatát csak azzal, hogy folyton neked mennek, kb. mint most a vízbe ugrálás. Nem kell ütközés után se kárpótlás, se bünti...mivel ez nem szimulátor, a legtisztább lenne, ha csapaton belül nem is lenne ütközésből eredő életpont-levonás.
HungAryan: ok, de miért azt büntetik, akit nem kéne? Mintha csak magyarok lennének, komolyan mondom...
-
HungAryan
tag
válasz
Stauffenberg #28293 üzenetére
Igen, ez nagyon jó lenne. Minden hülye gyerek azzal szórakozna, hogy leütközné a nagyobb tankokat.
Így is jártam már úgy, hogy a kis seggdugasz tankjával egyfolytában nekem jött és azon röhögött, hogy most majd fizethetem a zsíros kárpótlást neki. Szegény még nem jött rá, hogy nem megy sokra annyi kárpótlással.Annyit kell megérteni, hogy nem kárpótlási, hanem büntetési rendszer van...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Atlantis #28280 üzenetére
Az ütközéses csapatsebzés után is jogos a bünti. Gondolj bele mi lenne ha gondtalanul lehetne egymást zúzni, minden hülye barom ezzel szórakozna.
A rendszer viszont abból a szempontból rossz, hogy mondjuk tőled levont büntiként 10k büntit, de ebből ő nem kapja meg az egészet (kizártnak tartom, mert amikor engem csűr egy arty telibe és ammo rackel egy lövésből lekap 100%-ot, akkor is csak töredékét kaptam annak, mint amit ilyenkor büntiként levon... talán a javítási költségem negyedét ha megkaptam).
Szerintem az lenne az igazságos, ha minden csapat sebzésért valóban meg kéne fizetned a javítási költséget és a másik fél meg is kapná a teljes összeget. Nonszensz, hogy valaki lepuffant (mindegy hogy szándékosan vagy véletlenül), de a negyedét is alig kapod meg a javítási költségnek.
-
Lizandra1
csendes tag
Nektek megy a szerver?
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #28289 üzenetére
Hétvégén nem szoktak frissíteni, szerintem jövő héten lesz csak belőle valami.
-
myckey
veterán
Valaki nézte már ezt az új prém KV tankot?
TR5
KV-220Tankopedia-ban láttam most.
-
Patrick76496
őstag
Ti észleltetek már ehhez hasonló dolgot? Egyik nap még fut a játék rengeteg dolgot felhúzva maximumra kb 40-50 fps-el. Másnap elkezd laggolni, még full low grafikán is 20-30 fps. Mitől ugrál ennyire össze-vissza?
-
Atlantis
veterán
Témába vágóan...utolsó csata, baráti BatChat és szintén baráti E50M nyélgázon frontálisan ütköztek...a Bat szabályosan ráült a német tetejére, öröm volt nézni. E50M vesztett kb. 130 HP-t, a Bat megnyekkent 600-ról. Gondolom jó nyereséges kör lehetett szegény E50M-nek...
Tegnap: E50-nel megyek magamnak előre, erre oldalról belém száll egy baráti 13 90, 465HP-je reppent el. 18k büntetést fizettem érte és nem kaptam semmit, mert nekem csak a láncom szállt el. Mire megszerelték, kilőtt egy arty...összeségében 32k mínusz prémiummal. Hangyányit ideges voltam...
-
AlexWolf
senior tag
youtube videó orosz/szovjet haditechnikáról jó sok tankkal. Van itt KV-1,2 , IS-7 és még sok finomság.
-
Patrick76496
őstag
-
Atlantis
veterán
A játékkal kapcsolatos sérelmek legnagyobb részét nem a WG, hanem a játékosállomány okozza. Ezt aláírom, de: mi a halálos péklapátért nem lehet a kárpótlási rendszert úgy megcsinálni, hogy legalább az igazságos legyen? Tököm tele van, hogy belém rohan egy nyomorult AMX, leröppen fél HP-ja, majd én fizetek a végén 8-10k büntetést (én meg kapok 40 kreditet, mert lement pár életpontom) és emiatt egy rakat csatám veszteséges...van olyan fórum, ahol javaslatokat lehet tenni és esetleg foglalkoznak is vele? Mert azt szívesen kérelmezném, hogy a csapaton belüli ütközésért vagy ne vonjon le HP-t vagy legalábbis ne kelljen érte büntetést fizetni...lövés okozta csapatsebzés, az rendben van, ott legyen büntetés, mert ott egyértelmű, ki a "feladó", ergo ki a vétkes, de ez tényleg érthetetlen és erről, ill. ez ellen a WG tehet.
Sorry, nem szoktam siránkozni, de ez most kikívánkozott.
-
Mcray
senior tag
Azt látom, hogy annak van számozva. De a nyitó poszt mióta számít hsz-nek? Mihez szólt hozzá? Mind1 én csak fogtam és leszámoltam, hogy hány valódi hsz volt, nem néztem oldalt a számozást, mert akkor én is 9.et írtam volna
Szilu
Igen is meg nem is. Most hogy nincs, a maradék 20 K goldot, nem T34-re fogom költeni -
Mcray
senior tag
válasz
psycroptic #28275 üzenetére
Direkt megszámoltam megint. Még mindig a 8. hsz
A nyp-t vagy nyitó postot is beleszámoltad?
-
AlexWolf
senior tag
Kedvenc blogomban olvastam ezt a cikket már régebben, de most megint átfutottam. Jó sok fényképpel.
Természetesen tankokról. -
Mcray
senior tag
Jéé, még a végén megtanulok finoman és nőiesen fogalmazni a fórumokon
A 8. hsz-szel üzentem a Vórgémingnek, hogy ennyiért felőlem bekaphatják
-
jano_77
nagyúr
Üdv.
Elképzelhető, hogy 7végén megint angol tankos akció lesz újra!?
Naptár -
forras2
őstag
Teccik ez a prémium
8 kör, tigrincsel meg KV1sel, és 127k kredit
30k alatti kreditet még nem is kaptam ma -
Plasticbomb
addikt
válasz
Djuree #28265 üzenetére
Még nincs meg rá, ellenben azzal tudtommal még pontatlanabb lesz... Én meg idegbajt kapok attól, hoyg ilyen pontatlan. 7 lövésből kettő találat stb.... S mint mondtam, a legénység is még csak 87%os.... Szal hullagyalázás max, ami megy. Randomban azzal nem foglalkoznak, hogy az artynak láncolgassák az ellent, és így legyen időm fókuszálni is...
-
Djuree
félisten
válasz
Plasticbomb #28264 üzenetére
pedig jó gép
nagyágyú megvan már rá? anélkül szar. én azt nem bírtam ki, megvettem free xp-ből.
az überelhetetlen érzés mikor 1 lövés 1 jgtiger meg egy t95
ilyenkor megnézném a tulaj arcát -
Plasticbomb
addikt
Defeat! Map: Erlenberg 2012. december 7. 11:32:26
Vehicle:: S-51
Exp: 172 + Credits: 13 236-31000 prémiummal... Katasztrofálisan nem tudom használni ezt a gépet... és még csak 87%os a legénység. Hogy fogom én ezt felhúzni?
-
Mcray
senior tag
Lehet csak ez volt nekem a beetetés
. Lehet mégis van összeesküvés és a WG figyeli minden játékosát. Figyelték azt, hogy elkértem kölcsön Marked One kolléga accountját és figyelték, amikor a garázsában kiválasztottam a Pantherjét, erre beetetésnek dobott egy Tier 7-es kört, ahol mindenkit az ánuszával az általam pilótált Pantherre húzott
Diegho LOL, a miénk is döntetlen lett. Már azt hittem ugyanabban a csatában voltunk, de rájöttem, hogy nálunk nem volt "cap"elés, mert nem maradt rá idő. Az egyetlen túlélő artynk meg profin elbújt, hogy döntetlen legyen
-
-
diegho
nagyúr
Ezek a T-150-ek tegnap ilyen okosak voltak úgy látszik. 4 capelőt próbáltam resetelni E2-ben, már csak 1-et kellett volna lőnöm és megvan az utolsó is nullázva, erre hátulról kapok egyet, egy T-150 volt a saját csapatomból, aki épületeset játszott (nem tudok mozogni, mert a tank le van betonozva, de azért lövök mindenre mindenen keresztül). Döntetlen lett a vége.
-
gy-daniel
tag
Nekem majdnem kezdetektől fent van a hitzone skin. A minap leszedtem, de anélkül már nem ismerem fel a tankokat
. Meg azért viszonylag kevés weakspotot mutat, azt meg hiába mutatja, hogy hol a motor, ha ott épp nem lehet átlőni. Nekem főleg td-k elleni közelharcban jön jól, azokon szemből általában van egy kis gyenge folt. De az ilyen szitu ritka, szóval már csak megszokásból van fent. Maust eddig csak vk28-al láttam, de azzal szépen sebeztem az oldalát (20 dmg/ lövés HE lövedékkel
) Sajnos a 6-8. lövés után már visszalőtt
Újra megy a szerver!
-
Plasticbomb
addikt
-
Grillo
őstag
Akkor elég esélytelen kivennem az idény jellegű munkám miatt.
-
Mcray
senior tag
1100 csata csak azzal?
Én a kedvenc tankjaimmal nem tudok 280-nál több játékot menni, mert annyi más van, amivel mennem kell, hogy sehogy sem marad időm játszani velük.
Tegnap kivételes eset volt és T-34-85 Drágaszággal mentem 12 csatát, aminek a 75%-a győzelem volt. A maradék 25% olyan csata volt ahol legjobb XP-t szereztem a csapatnak Tier 8-asok ellen...Igen az összes csapattárs győzelmi aránya 48%-nál rosszabb volt...Úgy gyűlölöm az ilyeneket. Kiszedek 3 ellenfelet, van 1600 sebzésem, és még csak egyszer sebződtem, erre a "baráti" T-150 simán picsán lő és elégek...Na ezek miatt nem élveztem a tegnapot, hiába, ment nagyon jól a játék...
-
Grillo
őstag
Most komolyan leállás van?
-
Szilu
tag
válasz
Djuree #28246 üzenetére
Nekem sincs már erőm megnézni mindegyik tank gyenge pontját...
Kupola, oldala, alja és kész.Mcray: sok siket hozzá, én 1100 csata után egyre kevésbé csípem. egy jó körhöz 20 találat kell, ami lehet tier7es csatában könnyen össze jön, nagyobb tierben már csak szenvedés nekem
-
Djuree
félisten
válasz
Plasticbomb #28247 üzenetére
nekem az nagyon illúzióromboló úgy azzal a skin packkal. nekem minden tank festve van (az ingyenes megoldással, szegény ember vérrel főz ugye
) szép terepszínűre
meg kicsit csalásszagú is, mondjuk az nem tartana vissza engem seechterion: hát van amit én sem nagyon tudok átlőni, azt a párat megtanulom.
-
echterion
nagyúr
válasz
Djuree #28246 üzenetére
De pl. E75-nél nem mindegy, hogy melyik élét lövöd az aljának, mert a felső részt még sose tudtam átlőni a KT-val, az alsó meg szinte mindig átmegy. Vannak ilyen finomságok, de rendszerint én is azokat lövöm, amiket írtál. Van pár tank, ahol nagyon gondban vagyok, azoknak megpróbálom megtanulni a gyenge pontjait.
-
Plasticbomb
addikt
No, az előbb volt egy jó csatám. T34el mentem, kezdéskor rögtön benyögte egy csapattárs, hogy: "We have 26% chance to win."
Úgy elgatyáztuk az ellent, hogy öröm volt nézni...XD
Djuree: Nekem ezért van fenn a hitzone skin. Megszokom, és időnként leveszem. Ha nagyon felidegelem magam, visszarakom. Az a fránya maus nekem is mumus T34el. Oldaláról pattogok hátulról majd mindenhonnan pattogok, meg kell álljak, és gondosan célozgatni a weak spotokat.... Brrrrr
-
Djuree
félisten
válasz
echterion #28242 üzenetére
én nem soknak tudom a gyenge pontját fejből. nem is érzem szükségét. torony és test között majdnem minden tank (90%) átlőhető bárhonnan meg az alja is ilyen pont. ennyi a nagy trükk
ja meg a lánctalp közepe is ilyen....mausnál persze nem
aki meg pro akar lenni, tanulja meg az összes pontot. nekem így is bőven jó. -
Mcray
senior tag
válasz
echterion #28242 üzenetére
Persze, nekem is elég szegényes a fejemben a gyenge pont enciklopédia, de azért nem gyengén át lehet ütni a teljesen függőleges felületeket a játékban, és már józan ész kategória szerintem. Eddig bármelyik kezdő játékost oktattam, kb ez volt az első mondatuk/kérdésük: "Ha nincs átlóban az ellenséges tank, vagy az a pont, amit lövök, akkor könnyebben átmegy a lövés?"
-
Mcray
senior tag
KV-1S témához: Tegnap egyik platoon társam szólt, hogy nem bírja átütni a KV-1S tornyát ezért gold ammóra váltott. Visszaszóltam neki, hogy közvetlen a lövegpajzsot vagy a lövegpajzs mellett célozza a tornyot közép magasan. Visszaröhögött a teamspeaken, hogy: "HÁHÁÁÁ, és tényleg. Minden átmegy baszki sima lőszerrel"
Azt hittem ezzel azért többen tisztában vannak pláne hogy 1800 Eff értékes user volt akit felvilágosítottam
-
Bingisz
addikt
-
echterion
nagyúr
válasz
JackFeryll #28202 üzenetére
Nekem a T8-as KT-nál jött elő először ez a probléma, illetve stock ágyúval a sima Tiger-nél is néha jól jött volna.
(#28237) Szilu: Mindenki ezt mondja, mingyá' veszek egyet, úgyis ki van már minden fejlesztve hozzá szinte a többi ruszki tank által.
-
Szilu
tag
válasz
Antonius1978 #28235 üzenetére
Érdekes, hogy átlagos a győzelmi aránya az összes játékost nézve, a "top players" listán pedig a legjobb tier6...
A kv-1s egy mocskos OP tank. Szinte az összes tier5 ellenfél egy lövés, a maradék heavy és tier6 pedig 2...
Csak a szokásos orosz recept -
Szilu
tag
válasz
GaburroSan #28233 üzenetére
A 3. legmagasabb winrate-tel rendelkező tier10es, (elmúlt két hétben 2.) így szerintem nem lehet rossz
-
GaburroSan
aktív tag
Ha van valakinek Object 268-a meg tudná mondani hogy mennyire jó, vagy rossz!!?? Jövőhéten meglesz az xp rá, és a Type jóvoltából a pénz is!
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a PlanetWot oldalon a statisztikám alatt ezt írja:
Összesen védelmi / capture arány ........... egy agresszív játékos.
Ez most dicséret vagy azt,hogy béna vagyok?!
-
Cooper911
senior tag
Ne add fel amig meg nem lesz a 122-es! Utánna egy vaddisznó lesz.
JackFeryll: Ha az alapszabályokat betartod akkor minden tierben elboldogulsz. (Lehetőleg oldalról vagy hátulról lőjj egy tankot. Oldalról lánctalp felső reésze alá vagy fölé, középen vagy hátul álltalában ott a fuel tank. Szemből a hasát vagy a weak spotokat: kémlelőnyilás, géppuska, lámpa)
Században meg cw-n vannak tipikus tankok, ott azokat illik egy kicsit betanulni.
D.Orion: Igen ezért irtam, hogy harc közben már nem müködnek ezek az álcák. A felderités a lényege ennek a játékmódnak mert anélkül campfest lenne. De ez csak az én hülyeségem és megértem ha valakinek nem tetszik
-
-
Jolet
őstag
az milyen már, amikor 2 méterről belelövök az ellenségbe amitől szépen kitaccsol és nem adja hozzá a +1-et?
ja és közel s távol senki csak én -
Jolet
őstag
válasz
JackFeryll #28206 üzenetére
én nagyot csalódtam a KV-1S-ben :-(
sokkal gyengébb, mint az elődje igaz gyorsabb, de egy verébfüttytől elpusztul :-(
még nincs minden kifejlesztve, de a komolyabb torony se javított rajta olyan sokat
erre muszáj lesz megvenni a páncél erősítést :-( -
mozesapo
tag
-
_seth_
veterán
Nem szoktam berakni ide képeket de talán ezek vállalhatóak:
Sajnos még ez csak a KT ágyúja, megjegyzem csak egy cérnaszálon függött így is, hogy nyertünk, ha az amx 50 120-nak még 1 lövédéke betöltve akkor vége lett volna a dalnak, ellőtte a láncom és a hátam mögött állt.
A végén még kb 6 tankjuk volt + arty, mi 3 tank 1 arty és onnan fordítottunk. Szerencsére a két IS8 náluk még nálam is bénább volt
Az egyik szimplán 700-as hp-val kb 500 méterről elindult felém, könnyen adta magát, a másik félig volt fedezékbe így azt is lehetett sebezni. Most már a 12,5-ös ágyú a cél.
Ami még mindig bosszant: hummelt egy lövéssel nem tudom leszedni, nem ad be annyi sebzést. -
D.Orion
veterán
válasz
scyllarus #28217 üzenetére
A B2, na annak kedvez.
De a viccen kívül: Lehet, hogy tényleg kedvezne neki, de a játékos/tank állomány nem teszi lehetővé az MM számára, hogy megfelelő csatába sorsolja be.Hiszen most már csata kezdéskor nincs ez az akár 15sec-et is várok a csata indulására míg az MM "válogat", hanem szinte azonnal indul a csata.
Pl.: Én a Churchill I-el rendszeresen voltam top tank, pedig annak elvileg nem kedvez az MM. Nem sok csatát mentem vele, mert hamar át akartam lépni, de szerintem csatáim 70%-ban minimum top tank voltam, 25%-ot adok azoknak ahol maximum a lista közepéig szorultam 4-5 T6 mellett, 5%-ot pedig azoknak mikor volt 1-2 T7, illetve egyetlen egy csata volt amire emlékszem, hogy 3db T7 volt oldalanként a max ami ellen mentem.
-
scyllarus
veterán
Persze, a B1-nek kedvez a MM, gyakran rakja top tanknak - a wikiwot szerint. Ezért is voltam ma biztos 5-ből 4x T5-ös csatákban...
-
_seth_
veterán
válasz
psycroptic #28190 üzenetére
Ezesetben ha belepiszkál akkor lehet megvan a "hiba" oka.
-
Arpee78
senior tag
Hsz első fele: Ezek eddig is világosak voltak. Megint nem arra válaszolsz amire kíváncsi lennék, de most már feladom, biztos rosszul fogalmazok...
Replay: Artyt nem számítva kilenc ellenfél volt a csatatér többi részén, köztük IS-7, 2db 9-es med, a többi 8-as. Valóban kissé lemminges, de nem különbözik különösebben az üdvös mindenfele megyünk oszt vagy védünk vagy támadunk stílustól. Ez az 5 tank nem az ellenfél lemmingtrainje. Elkövették azon hibákat, amelyek a lemmingeknél feltűnő, de létszám/erő alapján nem voltak lemmingek, ahogy a túlerejűk miatt sem.
A replay... azt mutatja be, hogy a megszokott mindenfele megyünk taktika elbukik egy lemmingessel szemben. A bukás kis szeglete, hogy az oldalamon 5 tank elbukik 3-al szemben. Ez az öt tank lazán átgyalogol rajtunk, ha mi hárman az üdvös stílust követjük és félpályáig rohanunk felderíteni majd védekezni. Ott sokkal könnyebb volt védeni, azon a helyen +2 tankkal egy masszív és nem megálló lemmingvonatot is meg lehet állítani, vagy alaposan helyben hagyni.
A mi lemmingjeink nem álltak meg, sőt túlságosan nyomultak, ha 1-2 még hátramarad, akkor az a T-44 se tud átjönni és nem öli meg az artynk. Az ellenfél túlerőben lévő öt támadója megállt, vagy meghátrálni és a lemmingjeinket támadni, vagy egyben rárontani kellett volna a védőkre.
Szerk.: ne folytassuk a vitát úgy se tudjuk meggyőzni egymást és elbeszélünk egymás mellett, szal hagyjuk.
-
Chris0321
veterán
válasz
JackFeryll #28206 üzenetére
Ha még csak ez a legnagyobb tankod lehet nem ártana megtartanod a KV-1-et farmolni mivel a KV-1S 122-ese elég szépen viheti a pénzt.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Akos96 #28203 üzenetére
Orosz heavy-n vagyok. KV1S a legnagyobb tankom.
Az biztos, hogy KV1-el elég az "általában" gyenge helyekre lőni. Nem kell tudnom, hogy ez egy ilyen tank ezt az oldalát mutatja nekem akkor vagy ide lövök vagy lepattanok.
A KV1S-el már nagyobb tankokkal is találkozok ahol már tudni kéne. (mondjuk megjegyzem még nincs meg rajta a D-2-5T azzal esélyes, hogy átlövi a nem gyengepontokat is) -
Akos96
senior tag
válasz
JackFeryll #28202 üzenetére
Ez attól függ:
- melyik nemzet (németeknél pl. nem árt már t5-6-ban, ha tudod hogy kell kilőni a heavyket)
- mi számít eredménynek -
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mi az a tier ahol már csak úgy lehet valami eredményt elérni, ha ismered egyenként az összes tank gyengepontját ?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest