- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Plokijuma #98 üzenetére
Tök mindegy te hogy emléxel, meg ki volt a hibás.
A renccer dönti el, hogy bekékülsz vagy sem, nem szubjektív megitélés kérdése.
Én elfogadom ezt a metódust és azt is, hogy aki bekékül, az már a szándékosság vagy fullhelyeség miatt lett az. Ergó bannolandó és lőhető.Lehet vitatni a renccert, de azt a WG-nél kéne. Szerintem a játékosok nagy többsége (>90%) még sosem kékült be, ha így lenne biztos változna a KÉKülést számító algorítmus.
Biztos van pár eset amikor vitatható a kékülés meg a játékos alapvetően jószándékú volt, de a TK-zós esetek többsége biztos nem erről szól, hanem az okoskodásról, meg majd megmutatom én neki, az enyém nagyobbat lő, minek állsz elém, minek jösz nekem, stb, stb
Én nem akarok ilyen habitusú játékosokkal játszani, ezért aztán mindig felszólalok a TK-zás ellen és ha rajtam múlna minden kéket bannolnának. -
káen
tag
Igen, ezt tudom, de az esetemnek semmi köze nem volt sem volt egyikhez sem. Ruinberg F2-ben történt az egész, kb. 9 percnél...csodálkoztam is nagyon. Hozzátenném még, hogy abszolút nem volt szándékos, egyszerűen csak sniper módban nem vettem észre őt.
Ma is volt egy eset, begurultam egy P2-elé, aki Campinovkán erősen célzott, de nagyon nem tehettem mást, mert mögötte a határ volt és hegyre menet szeretnek az artyk bombázni. Nem sebzett meg, de bocsánatot kért. Én is, mert én voltam a fasz.
-
Plokijuma
aktív tag
Kéküléshez nem kell 3 TK. Elég egy balszerencsés nap, mikor a csapattársaid különböző csatákban pont lövés közbe gurulnak be eléd. Saját tapasztalat, kékültem be már így. Egyik se volt szándékos sebzés, csak az idióták töltött lőfegyver elé álltak. (kékségemre nem lőttek ki, aki épp begurult elém bocsánatot is kért tőlem.)
A kékség egy csatára szólt, de a főmenüben a nevem kéken virított utána is egy ideig. (gondolom ha véletlenül valakit sebeztem volna ismét, akkor kék lettem volna újra a csatában is)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #87 üzenetére
Egyetértek, kell az 50-60 fps. Nálam 80-100 között mozog de van 2-3 pálya ahol sniper módban leesik 20-ra vagy még lejjebb ha robbanás vagy találat is van.
De az is nagyon idegesítő, hogy némely esemény kapcsán megakad a játék mert betölt valami grafikai cuccot. Pl első spotnál vagy killnél, mikor az ellen felrobban. Talán még 1 sec sincs az akadás, de zavaró.
SSD-ről megy a játék, a windows egy másik SSD-re keshel, szóval számomra értehetetlen ez a jelenség.---
(#95) káen : Nem rossz infó, csak ki kell egészíteni 2 dologgal.
Foglaló vagy saját bázison lévő csapattárs sebzése/kilővése magyobb súllyal számít a beKÉKülés számításába -
káen
tag
Ez a 3 tk/nap biztos rossz infó. Tegnapelőtt egy Tigrisünkbe puffantottam bele (jellemzően úgy, hogy begurult elém a freefrag reményében) és az M103-asommal oldalba küldtem (olyan negyed hp-n lehetett). Előtte hetekig nem volt még csak csapatsebzésem sem. Azonnal bekékültem, igaz, hogy csak az adott csatára, a következőre már nem.
edit: még szerencse, hogy a társaim nem ugrottak rám azonnal a színt látva (mint a bika a vörös posztóra) és sikerült lehoznom nekik a kört
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Chris0321 #54 üzenetére
Nem olyan könnyű bekékülni.... A bekéküléshez 1 napon 3 TK kell.
Ez már szándék kérdése, vagy nagyon bénának kell lenni.
Aki ilyesmit elkövet elsőre 1 hét, másodiknál 1 hónap, aztán 1 év (gyak végleges) bant érdemel az én véleményem szerint.
Egyébként mostanában csak alacsony tieren találkozok KÉK-ekkel, régebben többhöz volt szerencsém magas tierű csatában.
Remélem ki megy a divatból, vagy a szankciók hatásosak voltak.--
(#57) L-e-f-i-e
Ismét tévedsz, az általad leírt esetben nincs bekékülés, csak ha aznapp már elötte volt 2 TK.
Nekem is volt már véletlen TK-m. Sőt egylővéseztem AMX-et E100-al amikor berobogott a célmezőmbe.
Mindegy ki a híbás én kértem elnézést, hiszen Ő halt bele kettőnk hülyeségébe. -
Timyyy
őstag
GW Pantherrel voltam, Komarin... kilőttem az összes lőszert!!!! Tier10 csata, 4 killem volt, másik 6-ot oneshot-ossá leamortizáltam, és vesztettünk....
~10 000 dmg kiosztva...
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #88 üzenetére
nekem eléggé érdekes ugrál hol 120 hol 30
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #87 üzenetére
Az a lényeg, hogy ne ugráljon az fps, ha 40 meg 100 között ugrál az ugyanolyan zavaró mintha 15 lenne.
-
Patrick76496
őstag
Ti mennyit tartotok jó fps-nek ebben a játékban? Szerintem kell minimum 50-60, hogy folyamatosnak tűnjön a kép (az emberi szem 24-tól érzékel mozgóképet), de én csak azon csodálkozok, hogy valakinek elég a 20 is, úgy már szvsz élvezhetetlen nem csak ez, hanem minden játék. 40-50 alatt már katasztrófa, más játékoknál 30 az alsó határ. Vélemény?
-
Paul119
addikt
ruházzak be t34re vagy várjam meg az m26a4et? teszten tetszett a t34 csak az a lassan forgó torony ne lenne
jut eszembe 7.4 teszt szerver mikorra várható?
Plokijuma: 2napja folyamatosan ezt az isten verése mapot rakosgatja be typeal is meg is7el is,ha maradok bázison védeni akkor azért vagyok nuub, ha hegyre megyek segíteni medeknek akkor meg azért
Defeat
Battle: Malinovka 2012. május 20. 16:10:17
Vehicle: IS-7
Experience received: 115
Credits received: 10 585
nahát milyen meglepő megint ez a kurva map, caplatok fel a hegyre spotter sehol obj 1 shotol.. hála égnek hogy a 10 éves hülye gyökér ezt élvezi mert máshoz nem ért -
Plokijuma
aktív tag
Ha jól vettem észre, akkor naponként vagy napszakaszonként változik az, hogy mely pályákat preferálja az MM (általában 3-4). Ezért van olyan, hogy egyik nap sok a campinovka, másiknap meg is nem is találkozol vele.
Erről hivatalos leírást még sehol nem láttam, de észrevehetőek a mintaszerűségek. (Hasonlóan a nyerő/vesztes szériák esetében, ami szintén nem létezik hivatalosan)
daa-raa: Köszi, így már érthető.
-
Multikiller
tag
válasz
Napfénysüti #69 üzenetére
Szerintem én is ott voltam egy Kv-1-el. Én csak 5 killt szedtem össze a végére!
-
Paul119
addikt
kurva életbe már hogy 12 csatából 11ből abba a szar malinovkára tesz,tegyenek már be valami nyomorult programot amivel én döntöm el melyik mapra akarok menni,vagy legalább valami szavazós részt miből állna?
bár az lenne a legjobb ha ezt is csak kis tierhez igazítanák maximum tier 5ig,tier 10en élvezhetetlen -
szalai56
senior tag
válasz
Iron Funeral #73 üzenetére
Lesz ez még rosszabb is. Én már mentem olyan csatát vele, hogy 2 t10 volt elől.
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #76 üzenetére
azon gondolkodok hogy már csak 30k xp kell a panther 2 höz, lehet én is át tekerek egy keveset
Defeat
Battle: Ensk 2012. május 20. 15:16:39
Vehicle: Type 59
Experience received: 636
Credits received: 75 370 -
CptMisi
őstag
Toborzás
Berakom ide újra, hátha valakit érdekel, de az archívumban nem nézi meg. -
Iron Funeral
őstag
Azon már túl vagyok... kis free xp bevonásával
Vicces egyébként, hogy 11 meccsből vesztettem 10et, pedig nem volt olyan meccs eddig ahol sebzés nélkül távoztam volna, vol úgy, hogy lelőttem 1.2k életet az IS-8ról, 800at az M103ról, ammorackeltem egy másik IS-8at, és a "klasszikus" 1-15 végeredménnyel kaptam ki. -
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #73 üzenetére
hol marad a kutyus házikó?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral #37 üzenetére
Az ARL MM-je rendkívül jól működik
-
diegho
nagyúr
Igazából bot program sem kell. 2 perc alatt csinál bárki egy makrót, ami elindítja a játékot, bejelentkezik, belép a csatába majd 20 perc múlva újra belép a csatába (20 perc, hogy tuti kint legyen már a csatából a tank), de akár azt is meg lehet csinálni, hogy a csatába lépéskor szépen húzzon előre a tank, ha nyílt a pálya, akkor még spotol is, prémium tankkal hozza az xp-t és kreditet. Év elején egy löwe-vel találkoztam minden nap reggel, aki ezt csinálta, 2-3 hét után eltűnt, gondolom kivágták.
-
Napfénysüti
nagyúr
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. május 20. 14:15:31
Jármű: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 764 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 342
Csatában elért Achievement: Pusztító, Mesterlövész, Top GunPrémiumos. 12 lövésem volt 12 találattal és 7 killem lett. Imádom ezt a kis Stugot, el nem akarom adni. Ha jó az MM nagyon gyilkos kis cucc.
-
Arpee78
senior tag
válasz
#56230144 #63 üzenetére
Létezik, mint linken látható. Most elgondolkodtam belinkeljem e, biztos fújolnak páran. Személy szerint nem használtam, le se töltöttem. Csak most egy google kereséssel akadtam rá.
Egyéb csalás tudtommal nem létezik a szerveroldali működés miatt. Van néhány mod amit illegálisnak minősít a WG, ilyen pl a lecsupaszított fa. Ezek a hivatalos fórumon nem találhatók meg. Érdekes módon a hitzone skinekkel nincs bajuk.
-
törölt tag
Egyébként mi ez a bot-os cucc?Ingame is írják sokan,hogy "You f*cking bot" meg hogy "cheat BOT!".Remélem a wot-hoz még nem csináltak csalásokat...
-
Gyuri27
félisten
Úgy van.
Td-l és alacsonyabb tankoknál jellemző, hogy valaki pajzsként használ.
Az meg nem túl egészséges ugyebár.
A másik kedvencem a t59 afk. Mert ott tuti, hogy szándékos. Hiszen a tankok többségénél az afk nem igen éri meg.
Bot-t meg még nem láttam (vagy nem vettem észre). De nyilván az is remek lehet. -
Arpee78
senior tag
válasz
Sontir Fel #59 üzenetére
Az M18 Hellcat az egyik legjobb tankocska az egész játékban, ha nem a legjobb. Csúnya szóval mondva OP.
-
Sontir Fel
őstag
Érdemes küzdeni az m18ért, vagy nagyon papír és emiatt inkább bosszantó
-
L-e-f-i-e
senior tag
Tény, hogy kell a büntetés a szándékosan tk-zóknak, de a ló túloldalára esni, gyermeteg balgaság...az ilyennek az lenne a jó ha véletlen mondjuk E100-al belőne egy ammoracket egy eléguruló Is7-nek pl, egyből bekékülne és bannolnák is a hülye felfogása miatt....godolkozzunk már, kell hogy megbüntessék de azért ésszel él az ember.
-
törölt tag
válasz
Chris0321 #54 üzenetére
Biztos már veletek is volt hasonló.... Páncélvadásszal ücsörgök és várom a jó lövés pillanatát, erre egy barát Tigris beáll elém.. írom neki, hogy léccike egy leheletnyit menj arrébb, jó pár másodperc eltelt, minre arrébb ment, de nem vagyok benne biztos hogy azért mert írtam neki...jön az enemy, szépen rajta a célkereszt és pont abban a pillanatban, amikor lövök, bejön elém a Tigrisünk...
vártam a reakciót, de nem írt semmit, én meg nem fogok elnézést kérni tőle -
Chris0321
veterán
Én egyszer majdnem meglőttem egy csapattársamat miközben foglaltunk mind a ketten, mert egy ellenséges tank visszajött védeni és volt olyan ügyes a csapattársam, hogy pont akkor jött be elém mikor lőni akartam. Nem sokon múlott, mivel rá voltam zoomolva az ellenségre és már épp lőni akartam mert betöltött az ágyú. Ha egy picivel később jön előrébb meglövöm, esetleg ki, ezért bekékültem volna annak ellenére, hogy eszem ágában sem volt rálőni és szerinted(ha így történt volna) be sem kellene engedni engem a többi játékos közzé.
Jó tudni. -
CptMisi
őstag
[link]
1. Login
2. Submit a ticket
3. Game Support
4. Upload File: screenshot vagy replay
5. Offender's nickname: akit jelenteni akarsz
6. Team damage / Team-killing (+ ha még valamit csinált)
7. Subject: Team-killing
8. Message: Dear Support! stb...
9. SubmitAztán kapsz majd 3 emailt:
1. elküldted
2. vizsgálják
3. válasz -
Snooker
senior tag
hogy lehet jelenteni valakit tk miatt?
-
Paul119
addikt
én szeretem a panthert 88as löveggel, főleg mikor egy 75 mmeressel futok össze alig csipked belőlem én meg laza 260 akat pofozok az arcába,de ha oldalba tudod kerülni az ellent akkor ktt, is3 at is át viszi, nem rossz tank szerintem csak kicsit többet kell vele bűvészkedni, de szerintem a legszarabb tier 7kategória a t20
-
fsb1000
nagyúr
hehe... sokat gondolkodtam.. meg próbálgattam is, melyiket "fejlesszem", de én a Loltraki mellet döntötem a 40-es pen meg a nagyobb HP miatt. Talán a páncélzat különbség nem sokat számít.
De azt hiszem majdnem mindegy melyiket választjuk, ezen a szinten az "eredményeket" az hozza, hogy a sok 0K csatás játékostól jelentősen tapasztaltabbak vagyunk.
Illetve a 100%-os legénység, venti, távcső, egyebek is segítenek.Nekem még nem sikerült a TOP GUN loltrakival, de majd igyekszem!
Félszemű vagyok a vakok között....------
I-es csatában most találkoztam egy 5.500 eff ratinges játékossal. (0K csata)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #27 üzenetére
Általában AP-t.
HE-t akkor ha capelést kell resetelni, az ellenfelet nem tudod AP-val sebezni, de HE-vel igen, esetleg artyra is mehet.
Szerintem nyugodtan használd a HE-t ha úgy látod jobb vele az átlagsebzésed némely tank összetételű csatákban.(#30) Dobi 562: Már megint megegyezik a véleményünk Párduc I-II-vel kapcsolatban.
Szerintem is jó tankok, a játékban is megállják a helyüket, -
Timyyy
őstag
Csináltam egy link gyűjteményt a skines oldalakról, és néhány modos oldalról:
Wotskin (ucoz) - felső sorban a nemzetek
Wot drongo lab - szintén felső sorban lehet válogatni
Wotskin web05
Wotinfo addonok
Skin (zoneofgame)
Wotvideos - felvételek ha valaki tanulni akar
Wotarmory
Wotinfo magyar oldalMost látom hogy pár linkem elveszett, majd ha megtalálom őket akkor kiegészítem.
-
CptMisi
őstag
Végre nem fogja olyan lassan betölteni a wot fórumot nekem.
-
diegho
nagyúr
Nem must to have a BIA+Venti, de ez egyén és tank kérdése. BIA és Venti nélkül 2200 felett van az átlagsebzésem és 1000 felett az átlag xp-m T-54el, ez elég jó egy agyonnerfelt tanktól, ezért kérik a replayt, meg azt, hogy áruljam már el mit használok rajta, viszont, ha lehet 5. skill-t is rakni a tankra, az már lehet BIA lesz, bár lehet csak a 6.-ra használnám el, még nem tudom.
A beállításoknál a tömörített textúra szerintem a pályák betöltési idejét csökkentheti, legalábbis én erre gondolnék.
-
Murder3
addikt
egy jagpantherrel mégjobbat lehet mkázni,nagyobb a pen gyorsabb és többet sebez.
ezek tükrébe a párduc nulla ha ezt nézed szempontnak.a párduc abszolút nem jó heavy feladatokra, se nem medium feladatokra holott a párduc ő pont azért a második világháború legjobb tankja és nem hiába ezt követi az összes modern mbt.
mert ötvözi a medium és heavy feladatköröket...a játékba meg pont, hogy eggyiket sem elégíti ki...
kérdezem én akkor minek?
mert abba is biztos lehet mindneki h tierbesorolása sem jó mert h nem t7-re való a tank az hétszentség(tigrissel eggyütt)
(tegyük hozzá, hogy a németekenk nicns normális t7-es heavy ágyú és nincs t7-es med ágyú sem...ha megnézzük mivel a többi frakciónál van t5,t6-on heavy így mindenhol megjelenik a t7-es heavy ágyú már t6-on, németeknél ez a t7-es med ágyú jelenik meg ami t6-ra med ágyúnak jó, de t7-re már med ágyúnak is kevés és heavy ágyúnak is mondjuk heavy ágyúnak t6-on se jó)
tehát a német tech tree-nél kapásból a legnagyobb baj h hiányzik a heavy tnak t5,t6-on és ezzel eggyüt az ágyúknál is hatalmas lyuk van lényegébe 1 tierrel rosszabb kategóriát kapnak végig.t6-on nicns heavy ágyú, mint az összes többinél egyedül t7-en nem jön ki mert az l/71 ott tűrhető, de ha megnézzük kb ez a kategória a többi oldlaon is megjelenik, t8-on ahol nem érződik pen-be a hiány, de t9-t1-en meg megint 1 tierrel gyengébb lényegébe az ágyú mint a counter párjai
ugye ruszkiknál van t7-es heavy és med ágyú is amit megkapnak t6-ra,usánál is ugye,franciáknál is..míg a németeknél ezt a kettőt az l/56 hivatott betölteni ami kapásból t6ra jó med ágyúnak, de t7-re már kevés med ágyúnak is és így a 2 t7-es medről hiányzik a t7-es heavy ágyú vagy med ágyú.
ha lenne ugye egy t6 os heavy tank akkor ez megkaphatna egy t7-es heavy ágyút ami továbbmehetne a t7-es medekre.tehát vissza a panther témához igenis egy csalódás és semmire nem jó tank és maximálisan nem tükrözi azt amire amúgy létrejött.
-
diegho
nagyúr
Volt itt szó skillekről és perkekről. Nálam a repair az első (arty-t és low tier tankokat kivéve). Nyílt pályán, jön egy tank, leláncol, nem mindegy meddig állsz egy helyben, vagy jön egy med 1v1, nem mindegy meddig vagy láncolva, ez alap. BIA egy tankomon van, pedig többön is van már 4. skill, de ha már van venti, akkor akár hasznosabb dolgokat is lehet tanulni, lásd 6. érzék, mozgás közbeni pontosság, látótáv növelések, sőt van olyan tankom, amin venti sincs, BIA sincs, 4. skill 67%-on és már az is ki van osztva, mégis arról a tankról kér mindenki replay-t a hivatalos fórumon, mert mindenki szerint nagyon gyenge a vetélytársaihoz mérten, szerintem meg nem.
-
Kelvin
őstag
A grafikai beállítások alatt mit jelent a textúra tömörítés bekapcsolás/kikapcsolás?
-
sanya67
tag
"Beruháztam" egy Top tankba!
Győzelem!
CsataMalinovka 2012. május 20. 8:29:13
JárműMS-1
Szerzett tapasztalat: 1 588
Szerzett kredit: 18 324
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Védő, Top Gun
8 kill, skuló kifogyott! -
Dobi 562
addikt
(#49978) Plokijuma válasza Dobi 562 (#49974) üzenetére 2012-05-19 09:42:12
"Statok alapján nem tűnik különlegesnek, szinte megegyezik a német PzKpfw III/IV legfőbb adataival (minimálisan több páncél oldalt, azonos löveg(tűzgyorsaság, damage, pen), azonos súly, valamivel gyengébb motor)"
Ami a nagy előnye a pz III/IV-hez képest az a 60km/h végsebesség, döntött páncéllemezek, 610Hp. Tier 5 környékén sok tapasztalatlan játékossal lehet összefutni, nekik sok-sok sebzést bevinni. Számomra eddig tökéletes farmtank és a játékot is nagyon élvezem vele.
(#26) Murder3: Nekem a Párduc az egyik kedvenc tankom (volt, mielőtt a Párduc II-őt ki nem próbáltam). Igazából az alacsony végsebességen (és gyúlékonyságon, lőszerrekesz sérülékenységen) kívül nem találtam benne hibát, a szívószál ágyúval nagyon jókat lehet vele mókázni, 4mp-enként csipegetni az ellent jó messziről. Nem egy tipikus med az biztos.
-
törölt tag
Nem,nem viccelek
Mind2 ből szoktam vinni,de a Robbanóval 120 az átlag sebzésem,ha jó helyre lövök,míg ha Páncéltörővel lövök az vagy lepattan,vagy jól sebez.
Murder: Ruszki fejlesztőknél Ruszki tank a nyerő,az se normális,hogy T-34-el megyek,feltünik egy Tigris (Történelmi szempontból 2 leghíresebb,és legjobb tank) Rámlő és a tank oldaláról simán lepattan.3x lőtt mind pattant,én 1 x pattantam a tornyáról,és végül 1 arty kilőtte.
-
törölt tag
Sziasztok.Egy kérdésem lenne.A T-25 höz milyen töltényt használjak? Robbanó vagy Páncéltörő?
-
Murder3
addikt
Eszembe jutott egy érdekes dolog a pantherről:
Ugye a panther volt az első igazi mbt tank ami képes volt ellátni a nehéz és közepes feladatköröket.
A nagy történelmi hűséget szajkózó fejlesztők(ugye mikor németeket kell gynegíteni szeretnek erre hivatkozni)
olyan jól megcsinálták és lemodellezték, hogy igazából eggyikre sem jó a tank
közepesre azért nem mert lassú a tank, nem elég mozgékony és túl nagy
nehézre meg azért nem mert nincs megfelelő ágyúja ami elég sebzéssel és átütéssel rendelkezne a páncél meg semmit nem véd azon a szinten...
ezek után még mondja valaki h na igen a panther nem egy nagy csalódás, talán t6-ba egy fokkal használhatóbb lenne de még ott is kicis a páncél mert a 160+-ok nevetve átviszik, ellenbe ha összeereszted egy német l/56-os csodával akkor azért ne ilyen sima az ügy...
-
babferi
tag
Hajnalba hazajottem melobol , mondom lenyomom a dupakat gyorsba . Hat a jatek ugy dontott jol beszopat es sikerult neki . Bar a leduplazasok viszonylag konnyen mentek , de a nyertes csatak eleg verszegenyek lettek+szopatva is voltam de rendesen. Mindegyik tankkal csak ugy szortam a 0 sebzeseket , mintha szivesen adnam . De a legjobb a kovetkezo volt :
megyek Pantherrel fjordon . Feltuik elottem egy VK3601 (meg meg vagy 4 tarsa ) , lo ram kapasbol egyet , pirosra lovi a lovegem . Ekkor nem rontottak ram , megalltak . Ekkor kigurul es oldalamba kerul egy Hellcat , en meg egyik tarsam leszedtuk , de utolsonak egy lovessel elotte a lancom + sargara lotte az ammoracket + kb 200-at sebzett ram . Par masodpercre ra kintebb gurult a VK3601 es szembol , tobb mint 1000 HP-rol egylovesezett ammorack robbanassalAz osszes Wargaminges anyja szerintek akkor csuklorohamot kapott mind !
-
törölt tag
Minden egyes megnyitáskor, frissítéskor be kell tölteni, fel kell dolgozni az összes hsz-t az adatbázisból. A jelenleg meghatározott terhelési határok esetén 50k hsz az, ahol ez a terhelés még elfogadható. Többet is elvisel a motor, de ezzel feleslegesen lassulna az oldal működése.
-
.mf
veterán
Na ez egy jó befejező kör volt
Victory!
Battle: Karelia 2012. május 20. 2:49:53
Vehicle: IS-3
Experience received: 1 418
Credits received: 42 002
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sharpshooter, Steel Wall, Top Gun
17/16 talált (sajnos más vitte el a Snipert), a 7. kill nem akart összejönni (kettőből nem tudtam hátulról leszedni egy jpz4-et, első csak trackelte, második után maradt 38%-a, s mire újratöltöttem, arty kiszedte), de végre rendes kredit-jutalom (nem prémes).
-
Plokijuma
aktív tag
Két dolgot tisztázzunk:
1) 6% (vagy 11%) nem azt jelenti, hogy kizárt esemény, hogy nyer a csapat. Csupán azt mondja, hogy statisztikailag több meccs kell ahhoz, hogy nyerjetek az adott ellenfél ellen. Jelen esetben kb 18 (9) meccsenként győzitek le az ellenfelet.2) Kis tierben nem is érdemes nézni az eff értéket, mert ekkor a játékosok még igen gyorsan fejlődnek, egyik meccsről a másikra is szemmel látható javuláson mehetnek át. (ugye az XVM eleve nem is az aktuális értéket szokta mutatni)
Ma láttam Himmelsdorfban egy H35-t, aki egyedül maradt a csaptunkból 5 ellenfél ellen. Hiába volt 430-as eff értéke, simán megszívatta az 1000+ effes BT-7-t, és kiirtotta az maradék ellenséges tankokat. (najó, picit segítettem chatben neki és többnyire meg is fogadta, de attól még gyönyörű volt, amit csinált))
-
.mf
veterán
Srácok, olyat láttam, amit magam is nehezen akartam elhinni...
PzVI Tigris
alap torony
105 L28
top tier tankunk volt a meccsen, egyetlen T7-es -
fsb1000
nagyúr
Az XVM normalizált képlete 6% (hat százalék!!!) győzelmi arányt jósolt az előző csatában
Hát... nem így történt, és nem is rajtam múlott, mert okoska csapattárs engem láncolgatott vagy kilőni akart vagy valami ilyesmi csak nem sebződtem akárhogy ügyeskedett. De azért kicsit zavaró volt 10x letrekkelődni. -
Plasticbomb
addikt
huh.. de kijöttem a gyakorlatból.. 4 napja nem mentem fel, s most nem tudok életben sem maradni...XD
-
Paul119
addikt
válasz
Iron Funeral #9 üzenetére
gondolkodok egy amx 50bn , de majd free xpből akarok el ugrálni az amx 50 100 ig vagy 120ig valahogy nincs kedvem szopni mint a kis malac
-
BoB
veterán
Szerintem a 6. érzék nagyon fontos artyn, mert akármi jön a közelbe, nem mozdulsz meg mert akkor nehezebben látnak meg (bokor mögött is). Csak akkor kezdesz mozogni ha észrevettek, ha meg elmentek akkor már mozoghatsz. Ez sokszor jól jön, alap hogy legyen.
A másik ami szvsz jobban kell mint a camo az a vezetőnek a clutch braking, amivel gyorsabban fordul a test. Talán magyaráznom sem kell, miért fontos ez az artynál.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Iron Funeral #9 üzenetére
ARL-t én se szerettem. Nagyon papírból van a borítása szegénynek. Egyedül az ágyú magas pen-je, ami pozitívuma a tanknak. Sajnos az MM is rútul bánik vele és szereti berakni Tier9-10es meccsekbe.
Picit más:
Az új fizikával majd jöhetnek az új álcázási módszerek. -
törölt tag
Kockák, még ilyenkor is jáccanak
-
Iron Funeral
őstag
Én meg megszereztem a kutyaházas ARL44-et, remek élmény, 3 meccs, mindháromban tier IX a többség, ez a bemelegítés, a 3. meccsen meg oneshotol egy trollgunos KV csak, hogy érezzem a törődést.
Gyakorlatilag ugyanolyan meccsekbe rak be mint ha mondjuk 7es artyval mennék. Mondjuk csak leduplázni akarom de ugye nem lehet a csapatra számítani
-
Paul119
addikt
Defeat
Battle: Karelia 2012. május 20. 1:09:07
Vehicle: IS-7
Experience received: 493
Credits received: 44 200
Battle Achievements: Hunter, Steel Wall
nem prémiumos 19 lövés 18 találat bekaptt találatok 30 -
Timyyy
őstag
-
Plokijuma
aktív tag
Minek kellett új topic? Kérem valaki fejtse ki, mert a "betelt" kifejezés nem elégíti ki a kíváncsiságom... Fórum motor csak elbírja a 50 000 feletti hozzászólás számot
-
Timyyy
őstag
Arty-val szerintem a camo az első, aztán jöhetnek a speciális skillek.
Személy szerint nem tartom fontosnak, hogy tudjam, mikor vagyok detektálva, mert jó bokorba kell állni, számítva a scout érkezésére - arra az oldalára állok ahol nem vesz észre pl. Van ennél hasznosabb is, főleg hogy csak 100%-nál lép érvénybe.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Macska topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest