- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Remus389
veterán
jaj de egy szemét ez az A20, meg a Leopard
remélem megéri a szenvedést a T34
-
virkir
veterán
A chaafe annyira a jobbszélen volt, hogy onnan rá se láthatott.
De itt egy külsőnézetes ahol szépen látszanak a tracerek és nem volt más lövés.
Biztos, hogy az én lövésem volt.
De itt az eredeti avi 9,6 mega az egész. -
vhw
addikt
válasz
virkir #16094 üzenetére
A Chaffee löhetett rá éppen ~100 körüli sebzést. Olyannal még nem találkoztam, hogy valamire azt mondja nem ütötte át de mégis sebezett, ezen a téren azért még "jó" a rendszer, a sebző találatot be szokta mondani rendesen.
De kitudja... teszten sok minden megtörténhet... -
Ranger^41
aktív tag
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2012. szeptember 21. 20:36:09
Vehicle: T25 AT
Experience received: 2 140 (fine for causing damage to allies: 88; x2 for the first victory each day)
Credits received: 33 689 (fine for causing damage to allies: 8 040)
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top GunMókás kör volt, csóró t44 bekószált az egyik lövedék elé, naná, hogy eltaláltam...
Premium nélküli -
virkir
veterán
A 106-hp-s.
Az, hogy mit mond be már talán a 7.4 óta nem releváns mert elég régóta bugzik és baccnak javítani.
Ha nézed, sajnos eléggé elcseszi tyutyub az avi-t még 720-ba is, más nem lőtt akkor arra a tankra, nem volt tracer több és nem volt abban a körben olyan tank ami ilyen keveset tudott volna sebezni.
És nem nem lőtt egyik balfasz sem HE-vel utána direkt figyeltem. -
Fel
addikt
válasz
virkir #16086 üzenetére
Melyik lenne az?
Az első lövés után azt, hallani, hogy "we didn't penetrate their armor", tehát a 106(?)-os sebzést nem te okoztad. A második lövés az betalált rendesen, de ot valami háromszázakármyennit látok lerepülni róla. 720p-ben néztem meg, de még így sem volt valami tiszta nekem. -
Arpee78
senior tag
Újabb statisztikás oldal. Ebben a pályák statjai a különlegesek. Prokhorovka assault-ban 64/36 arányban a védők győznek.
-
virkir
veterán
válasz
Iron Funeral #16078 üzenetére
na bazz, hogy ez nem jutott eszembe. Mondjuk nekem egy darab ikon nincs kint az asztalon de így működött.
Amiért az egész volt.
A múltkoriban szó volt róla, hogy lehet-e minimum alatt sebezni.
Hát lehet, francica ágyúval biztosan. -
Enzolord
addikt
Agyf*szt kapok a SU100 puruttya ágyújától...
Alig sebez, és mindenki átlövi... -
vbbb
őstag
Egyik "okos" játékostársunk - nem árulom el ki - vett korábban elég régen egy account-ot amit a régi tulaj vissza tudott lopni, mert az e-mail címet nem tartotta fontosnak elkérni.
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni, mivel a felhasználói fiók adás-vétele már elve illegális? Akié az e-mail, azé a fiók a WoT részéről nem? Tehát ott kár kilincselni nem?
A volt tulaj neve, címe, e-mail címe megvan, - külföldi természetesen - mert PayPal-on fizette ki, de én nem sok reményt látok egyébként...szeretnék neki segíteni, de így? -
virkir
veterán
Ha valaki tudja ne tartsa magába, hogyan tudnám a különböző verziójú replay fájlokat akár csak egy lejátszásig is a megfelelő wot-exe-hez társítani.
Az 0.8.0 teszklienst kéne elindítanom de ez a nyüves win csak a 0.7.5-öt hajlandó indítani. -
Dobi 562
addikt
válasz
jimmy74 #16073 üzenetére
Az a kép gondolom visszajátszásból lett kilopva és a zárójeles érték az, hogy a visszajátszás készítőjénél mennyi fps-sel ment a játék a csata alatt. Remélem nem mondtam hülyeséget.
-----------------------------------------------
(#16071) Arpee78: köszi a választ, írtam privátot!
-
Zeratul
addikt
Bár egy kicsit szűkmarkúan mérte a kerditet 4019 dmgre.
Victory!
Battle: Murovanka 2012. szeptember 21. 17:38:09
Vehicle: S-51
Experience received: 3 054 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 43 044
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class" -
jimmy74
őstag
Sokszor láttam mikor képet raktok fel hogy az fps érték kettőből áll az egyik zárójelben!
Ez milyen beállitás?,Nekem 1 érték van. -
Bingisz
addikt
Csata: Himmelsdorf 2012. szeptember 21. 17:38:37
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 2 200 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 683
Csatában elért Achievement: Acélfal, Védő, MesterlövészNem rossz csata, a vége egész jó kis védés lett
-
Dobi 562
addikt
Létezik olyan lista, ami azt írja ki, hogy egy adott tankkal mennyi az átlagsebzése az EU szerver játékosainak?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Napfénysüti #16066 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
Az utóbbi két hétben összesen másfél órát tudtam játszani, de az előző akció alkalmával megvettem féláron a KV-1S-t. Kíváncsi voltam már rá, mert agyon dicsértétek itt a fórumon. 7. csatára össze is jött vele a Tank Ász. Nagyon jó vele játszani, fürgébb mint amire számítottam és lehet vele osztani a sebzést is, a javítás meg szinte ingyen van. +% kredit akcióban is sűrűn szerepel, lehet megtartom farmolós tanknak.
Prémiumos, 3800 sebzés. Visszajátszás. Semmi extra nem volt a csatában, a dombot hanyagolták a fiúk, de azért megoldották a dolgot.
-
nyunyu
félisten
30% additional credits earned with the following Tank destroyers:
T25/2, the American tier VIIEhhe, javitasi koltseg is megemelkedett 30%-kal, tegnap meg 6k korul fizettem a total lebontott T25 utan, most 8k.
-
vhw
addikt
Végleg felhúzott az M5, eladtam a francba és egy halom free xp (és életemben először némi gold váltással) beszereztem egy félig felszerelt M24-et. Már nagyon rühelltem azt a kis vackot, így még ~250 goldot is beáldoztam (na nem baj, a múltkori eventes 500 goldból futott rá, és mint alább kiderül meg is érdemelte) csak valami értelmes szintre fel tudjam szerelni a Chaffee-t.
Harmadik csatára (itt már a fejlesztett tornyon és ágyún kívül minden rajta volt, ~80%-os legénységgel) beadta az "Ace"-t;
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. szeptember 21. 14:52:06
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 1 459
Credits received: 24 010
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"Élvezetes volt, bírom a kis gépet ^^
replay -
CptMisi
őstag
válasz
HungAryan #16055 üzenetére
Azt hittem, lefordulok a székről... 6szor seggbelő a T32, meghalok, erre nézem, hogy 4en álldogáltak a mellettünk lévő ház mögött.
Más: megvettem a T49-et, fullosan kezdtem, egyrészt sok minden megvolt rá alapból, plusz valamikor még egy kis freexp-t is ráfordítottam, amikor éppen nem kellett semmire. Vagány kis tank ez.
Igaz, eddig még nem sikerült túlélnem vele csatát, mert egyszer teljesen egyedül mentem abbey-n középre, másodszor pedig elkapott egy 105ös hetzer, bár már nem voltam 100%-on.
-
nyunyu
félisten
válasz
Vigneau #15977 üzenetére
Normál tankoknál a házak közötti kóválygást kell még fejlesztenem bőven: tili ki --> gyors célzás és lövés (tekergetve a görgőt oda-vissza) --> toli vissza... Hááát, nem mindig jön ám össze úgy, ahogy szeretném. Ez a gyors és - számomra némileg - kapkodós célzás, ami miatt inkább a távolban levő TD szerepkör tetszik jobban.
Plane, hogy ha tili-toli kozben allsz neki gorgovel zoomolni, akkor neha felrantja az agyut a francba.
Aztan mire lehuzod, hogy ismet a korabban becelzott tankon legyen, addigra szitava lonek.Ha nem zoomolsz, akkor bezzeg egyenesen marad az agyu, csak ugy meg nem latni, pontosan hova is lo.
De ez nem tankfuggo, nem csak Hellcattal szivtam mar igy, hanem Pz3-mal is.
-
Djuree
félisten
na megvan a rekordom 9 kill ezzel a fostaligával, nem gondoltam volna
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 21. 14:30:14
Jármű: M6
Szerzett tapasztalat: 1 828
Szerzett kredit: 42 531
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun -
nyunyu
félisten
Igen, az nekem is feltűnt, hogy mostanában marhára nem hozza az elvi sebzését. Kis tankokat 10-20mm-es páncéllal 200-250hp-ról egy lövéssel levisz; de ma egy stughoz 3 telitalálat kellett, ami az ágyú elvi képességeihez képest egy vicc.
Ja, hogy 105mm mozsar?
Azzal ne csodalkozz, max trollkodni jo.7.5-ben nagyon atvarialtak a loveseket, sokkal tobb a lepattano, meg a 0 dmg-s penetration, mint regen.
Ez persze lassu agyuval megaszivas.
De ami a legjobban fájt benne: a low tier, és a sok hihetetlenül béna játékos
Na ja, anno en is esz nelkul mentem a T82-vel, volt is vagy 25% a nyeresi aranyom.
Tegnap Slugger miatt visszavettem, hosszucsovu agyu, eppen nem hasznalt Hellcatrol periszkop+alcahalo atrak, innentol tenyleg csak akkor buktunk, ha a fel csapat lehenteltette magat masfel perc alatt.
Ossze is szedtem vele egy ace tankert
Legalabb annyira elveztem most a T82-ot, mint nemet vonalon vele egy szinten levo Mardert.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dr_Syrex #16048 üzenetére
Pz3-s tankok veszélyesek.
Állok a bokorban tegnap m8a1-l. Egyszer teljes gázzal nekem jön saját pz3-k. Sérültem én is ő is. Ami elég tré mert az m8-n nem sok hp van így se.
Mondom jó. Nem telik el fél perc neki megy a hetzerünknek (aki nem állt bokorban). Biztos td fóbiája volt. Akkor befejeztem a srác játékát. -
Dr_Syrex
senior tag
Tegnapelőtt PzIII-al mentem Redshire mapen. Amint betölődtek a játékosok, a velünk lévő SU-26 arty első mondata az volt, hogy: next noob teem,....we lose, ....look at the other team stats!
Na mondom, ez aztán a motiváció
Biztos xvm volt felrakva neki és láthatta a két csapat értékeit (nekem még nincs fent, így nem tudom jogos volt-e a kijelentése).
Mindenesetre megnyertük a meccset, szóval remélem örült a fejének -
Zeratul
addikt
válasz
Enzolord #16041 üzenetére
Tegnap én is voltam noob arty, meg töröljem le a játékot, reszketek mint egy lány stb. Mert nem volt minden lövésem one shot egy maus szintű tankra, és volt pofám elbújni az ellen nehéz tankjainak lővonalából, a helyet hogy alufólia páncélzatommal védtem volna a tier 10 tankjainkat.
-
CptMisi
őstag
[link]
950 csata, 250 kilőtt tank... Superpershing az kell, mert nehéz fenntartani a kv1-et. 4en, mind hasonló szintű, végignézték, ahogy engem és még egy tankot hátulról 10méterről lebont egy t32, amit végig lőhettek volna. Ehelyett nézték az épületeket. -
coolfox76
csendes tag
Nem tudom volt e már: Lamer's Guide. Jó szórakozást
-
-
Djuree
félisten
válasz
HungAryan #16034 üzenetére
bokorba beállás nem jó, hamar kilőnek, mivel teljesen szar az álcázási rendszere a játéknak, használhatatlan. tegnap egy td lőtt ki bokor mögül 50 méterről, hiába lőtt szemből nem láttam meg
máskor meg 300 méterről egy erdő mögött meglátom, pedig nem is lőtt és fel sem fedezte senki. fura dolgok vannak itt....
t-50 gyors, folyamatosan mozogni kell vele, vagy kilőnek vagy nem. -
jozefgucci1
addikt
válasz
coolfox76 #16030 üzenetére
Rá kell érezni ezekkel a tankokkal és főleg nagyon jó map ismeret kell hozzá , hogy lehet elsunnyogni vagy szikla -bokor mögött észrevétlen spotolni .Vannak mapok ahol ha ezeket ismered akkor nagyon eredményesen segítheted a csaptod .Az is jó taktikának bizonyúl ha nem rohansz el kezdéskor hanem kivársz az ellen merre indul és úgy elmenni az arykért . Nagyon nem szabad leálni főleg heavy -vel mert neki egy lövés vagy és még ha láncolod sem ér sokat ( jó ügyes arty ha arra néz és be van töltve lőheti de nem ez az általánosság ) így inkább a gyorsaságot , fordulékonyságot érdemes kihasználni. Többen írták , hogy pl a T50-2 fizikát meghazuttoló mozgékonységgal bír szal nagyon jó kis tank .
-
HungAryan
tag
válasz
coolfox76 #16032 üzenetére
Vannak kifejezetten felderítésre alkalmas pozíciók. Azt is csinálhatod, hogy csata elején beállsz egy ilyen bokor mögé és mutatod a csapatodnak az arra elvonuló tankokat.
Csak vigyázz, hogy ilyenkor ne mozogj, lőni meg semmiképp se jusson eszedbe.Plusz segítsége a scout járművekhez:
-
coolfox76
csendes tag
Megszereztem a T-50-est és az a gondom, hogy hirtelen az eddigieknél sokkal magasabb tier-ű tankokkal rak össze az MM. És nem érzem, hogy hasznára tudnák lenni a csapatnak.
Beállok bokor mögé spotolni, erre úgy kilőnek, hogy nem is látom az elkövetőt (td).
Berohanok a nagyok közé cikázni, magamra vonom a figyelmüket, a többiek addig ugyan csipegetik az ellent, de max 1-2 percig bírom és kilőnek.
Van persze, hogy néha viszket a markom és megpróbálok legalább leláncolni egy egy heavyt, de általában kevés sikerrel.
Eddig egyedül az arty vadászatot éreztem úgy ahogy sikeresnek, de nem tartom fair-nek a csapattársakkal szemben, hogy scoutként hátul csücsüljek percekig, míg elindulhatok vadászni.
Tanácstalan vagyok, hogy mit kezdjek a T-50-el a csatákban. Van valakinek általános tanácsa, taktikája T-50-re? -
HungAryan
tag
válasz
Tenken #16024 üzenetére
A csaták számának kijelzés addig nem fog változni, hacsak alacsonyabb számoknál nincs benn ilyen 1.2k kijelzés vagy hasonló. Ezt a részét nem tudom, mert én először 7k csata körül tettem fel és ott csak ezresével ugrott.
A másikat, ha jól értem, akkor 2 nap alatt nőtt a pontszámod 780-ról 850-re.
Ez meg azért nem változik, mert ahogy észrevettem, csak pár naponta vagy hetente frissítenek az adatbázisukon.Szerk.:
Akkor ahogy virkir mondja, csak 2 hetente frissül.
-
Tenken
őstag
válasz
HungAryan #16017 üzenetére
Hát, kb 850 csata körül tettem fel. Akkor eff 780 körül mozgott, (planetWOT meg egy másik ruszki eff kijelző alapján is), azóta kicsit jobban odafigyelek rá, meg próbálok minél jobban játszani és szerintük volt is elmozdulás 850-re ilyen rövid idő alatt. Csak ezért kérdem én, hogy xvm-en ez miért nem látszik? Most van pont 950 csata elvileg. Értem, ez még mindíg az 1K-s érték xvm-be, de akkor ez nem is fog változni amíg nem érem el az 1500-at?
-
Napfénysüti
nagyúr
Na bakker ilyen vesztes csatám sem volt még:
Porton az egyik szélünk elesett persze a másikon voltam így visszamentem a bázishoz védeni IS3-al. Közben fogytak a mieink durván. Kiszedtem 6 ellenséges tankot mire egy Ferdinand kilőtt de akkorra már csak én maradtam úgy 6 ellen. Kaptam Top Gunt meg Pusztítót is meg megdícsértek az ellentől. Hősies csata volt de esélyem nem maradt.
Vereség
Csata: Port 2012. szeptember 21. 9:38:45
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 087
Szerzett kredit: 44 736
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító -
Tenken
őstag
Hali!
Xvm-et kell valahogy frissíteni? Mert 2 napja raktam fel, de még mindíg ugyanazokat a statokat mutatja, pedig volt változás (meg néha tegnap este már alig mutatott mást a mezőnyből). Ez miért lehet?
-
GaburroSan
aktív tag
No itt az Amerikai T95-ös Orosz megfelelője az Object 279 [link] Igaz nem tank elhárító kategória hanem Super tank!
-
Zadia
senior tag
Én nem panaszkodom fps-terén.
4gb ram+PhenomII 965BE+ GTX550Ti.FullHD felbontás High beállítások 45-90fps. -
Djuree
félisten
hehe, tegnap kilőttem egy fullos type59-et m6-tal facehugban
csak a kupoláját lőttem (igaz olyan közelről nem is nagyon láttam mást), mindig átment, ő meg pattogott mindig. jó kis prem tank noobokat szeressem
-
Djuree
félisten
nekem egy 60k-s gépem van, full hd-ban minden fullon átlag 30 fps. egyáltalán nincs nagy gépigénye
van az apróban egy ilyesmi gép mint az enyém 65-ért, ha kell vegyétek, megéri...én is gondolkozok rajta 2. gépnek....
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
forras2 #16004 üzenetére
Neked is van PzIV-ed ha jól tudom, szóval nem értem meg, hogy miért lepődsz meg ezen. Bármikor szét lehet kapni vele egy KV-1S-t.
Más: Raktam fel új rendszert. Windows 7 ultimate. Teljesen jó minden. Úgy tölti a pályákat mint régen, nagyon örülök. Illetve nézegettem itt prohardveren pár cuccot a gépembe amiket idővel majd meg is veszek. Kb. 50-60k forintra taksáltam őket.
-
forras2
őstag
válasz
Atlantis #15674 üzenetére
Nagyon jó a KV1s, nekem legalább is tetszik. A gondom csak annyi vele, 15:59 a reolad időm
Pattogósnak meg nem mondanám.... Csak annak pattog, aki nem tudja, hogy hol kell lőni. Volt olyan köröm, amiben szemtől szembe álltam 1 PzIV-el.
420 méterről szét lőtt.... Minden egyes lövése betalált, pedig be is forgattam a gépet....
Nekem nem jött be a VK3601H. Nyomtam vele majdnem 200 csatát, tudom milyenTüzi
Sztem nálad lesz valami
4GB ddr3 ram, Ati Radeon 4770, AMD Athlon x2 240 2,8@3,2 GHz-s proci.
1600×1200-ban high beállításokon átlag 40 fps-el megy a játék.
1 olyan pálya van, ahol leesik 20 alá, az összes többinél 30 felett van. Van olyan pálya, pl a repülőtér, ott 60 fps-el szalad a game mindig. -
8gb ddr2@9800m gt sli@raid0@t9300 = 30-60fps 1920*1200ban. med grafika. kíváncsi vagyok x9000-es proci mit javít a dolgon majd, 3.2ghz-n.
néha leesik 6-10-re amikor valamiért leeszi a procit teljesen.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- OLCSÓ MONITOROK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest