- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
Lassan jön ez a patch
580 MB-ből valamivel több mint 1 óra alatt 80 MB-t szedett le
Csak ez az 580 MB-s letölteni való van/lesz, vagy van még ezen felül? -
Dobi 562
addikt
-
Timyyy
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz
Atlantis #28793 üzenetére
Én utóbbit nem bánom, mert legalább hoz majd újra lóvét, amiért végül is meg vettem.
Mikor megvettem jól hozott, de azóta hozzá nyúltak ez tuti, mert kevésbé volt kereső képes.
Szal én örülök a Type javulásának.Korábban olvastam olyat is vhol, hogy a vágányokon való áthaladást is simulékonyabbá, gördülékenyebbé teszik!? Ez megvalósult?
-
csaabz
őstag
Az új T21-ről mi a vélemény? Már aki próbálta... Leginkább a match makingje érdekelne.
-
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #28791 üzenetére
Nálam ugyan ilyen nem fordult elő, de sok ilyesmit javítottak, talán a célkereszt-remegés is megszűnik, ami ha egyenetlen felületen (romkupac, bucka, stb.) álltál, eléggé bosszantó volt.
KV-1S-kérdésre meg: ki tudja? Ennyi erővel miért kellett buzerálni a Type-ot? Eddig egészen kiegyensúlyozott volt, most már nem kis előnyben van a T8-as medekhez képest. Nem lepne meg, ha a kínai kormány nyomása lenne emögött is....
-
Fel
addikt
Megtaláltam:
- что означает звездочка в названии танка TOG II *?
- Уточните у британских конструкторов.
- An asterisk means that the name of the tank TOG II *?
- Check with British designers.
jano_77: Ez ilyen lesz örökre.. Nem az ágyúcső akad fent, hanem a célkereszt (a külső és a belső nézet magasság/nézetkülönbsége miatt).
Annyit tehetsz, hogy előre megkeresed a célt, mielőtt kibújnál, majd mikor elindulsz nyomva tartod a jobb egér gombot. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #28788 üzenetére
Amúgy miért volt szükség a KV-1S butítására, mikor - ha jól tudom - eddig is elég könnyen át lehetett lőni!?
Illetve arról van infója vkinek, hogy azt végre sikerült a nyomoron Ivánéknak megoldani, hogy mikor épület mögül megyek ki, akkor az ágyúcső ne ugorjon az égbe fel?!?! Mert ezt megcsinálhatnák már igazán!!! -
jano_77
nagyúr
válasz
Atlantis #28786 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, hogy jól értelmeztem-e, hogy a KV-1S-t megnerfelték?
De akkor ezek szerint igen. Hát mikor, ha nem máskor, mikor arra készülök, hogy megvegyem végre!
Kocsog WG, elmehet az anyukájába és feltolhatja magának a wot-kás üveget!Timmyy: viszont annak örülök, hogy a Type egy picit jobb lett, mert az utóbbi időben már nagyon satnya volt szegényke.
-
Sanya
nagyúr
most mit nerfeltek igazán?
-
Timyyy
őstag
Megvan minden modom a garázs órát leszámítva, és csata közben nincs semmi annak a nevénél, akinek még nincs killje. Tehát nem ír 0-t, csak 1 2 3 stb... ki mennyit lőtt ki.
Ez igazából tetszik, csak jó lenne tudni, mi okozzamert asszem nem gyárilag van így, hanem valamelyik mod miatt, nembaj, nekem jó így, de kíváncsi vagyok.
Egyébként 2 kört mentem most type-al, lőttem 300 fölé bőven, superpershinget még szar szögből is sorozatosan átlődöztem, 100K hasznot hozott prém nélkül 2 kör alatt. Úgy megtáltosodott ez a gép, hogy ihaj
úgyis farmolnom kell most sokat, végre lehet is vele.
Az eddigi 30K haszon helyett most 50... -
vhw
addikt
A mai 5000 Ft-os kérdés;
Miért van a TOG II* nevében egy csillag is?Több helyen így szerepelt, eddig azt hittem valami lábjegyzet hivatkozás lenne, mikor a patchnotes-ban láttam ebben a formában (csak lefelejtették a lábjegyzetet). De most már a kliensben a 8.2 beharangozásnál is csillag van benne.
-
Axel007
tag
Sziasztok
Kérdésem ti egy TD-re (Stug III és SU-85), valamint egy KV-1-re milyen kiegészítőket raknátok fel?
Köszi a válaszokat.
-
-
virkir
veterán
Szedd ki a zoom mod-ot a garázs órát meg ha használtad a custom szerver célkeresztet.
Ezek biztosan nem mennek csak ha frisset raksz fel.
A klánikon eltávolító és a techtree módok kicsit belekavarnak a tech tree-be, az előbbi totál kilövi az E2-t29 ágat az utóbbi csak a teljes nézetben nem mutatja.Timyyy
A garázs óra.
Keress rá van már friss ami hibátlan.Ja és van egy verzió a Jimbo célkereszttel ami szintén nem műkszik nem enged be a csatába.
-
Timyyy
őstag
Van valakinek ötlete, melyik mod okozza ezt a hibát?
Csak átmásoltam a 8.1-eseket a 8.2-be.
Van garage órám, jimbo crosshair, OTM, függőleges tech tree mod, zoom out mod, karácsonyi garázs mod, bekapott sebzés kiíró, és skinek a tankokra, de szerintem ez nem lehet gond. -
Fel
addikt
Ezek nálam működnek:
XVM 3.2.0 + Stat. modul 1.1.0
J1mbo's crosshair
Damage Paneljano_77: WOT Statistics? Azt nem ismerem, nem használom.
-
jano_77
nagyúr
Tudnál nekem segíteni abban, hogy a WOT Statistics nevű progit hogyan kell pontosan használni?
Tegnap feltettem otthon és a "dosszié"-s cache filet be is emeltem, de azt írja mindenre, hogy 0 vagyis mintha nem játszottam volna még.szerk: (#28771) ollie: azt nagyon sajnálom, mert nagyon bíztam benne, hogy elég lesz a res_mods mappát átmásolni.
-
Hmm, nekem sajnos nem indul el a csata a 8.1-es modokkal.
-
Fel
addikt
válasz
AVarice #28767 üzenetére
Mi lenne, ha a support-nál próbálkozna? Szerintem sokkal többet tudnak tenni, mint mi innen, egy fórumról. Ha megkéri őket biztosan törlik majd a később létrehozott accountot, és használhatja a korábbit.
Egyébként nem két külön oldalon regisztrált? Eu-n és észak-amcsin esetleg..?
-----------------------------------------------------------
A Statistics Pack for 0.8.1 add-on úgy néz ki működik a 8.2-vel, bár a régi text könyvtár miatt nem tökéletes. A techtree-ben az átnevezett amcsi tankok még a régi nevükön szerepelnek (M36, M18, M46, M47), és pár új techtree-s dolog sincs nevén nevezve (pl.: hiányzó xp). Gondolom az új acsikat sem ismeri fel... Remélem lesz hamar 8.2 kompatibilis verzió.
-
D.Orion
veterán
Azért az kemény, hogy 500 online játékos esetén másfél percig gondolkozott az MM.
Most már mire végeztem a csatában 5500an vagyunk online.
-
AVarice
tag
Érdekes helyzet állt elő ismerősömnél.
Ő is játszik, regisztrált egy e-mail címmel, ahogy azt kell, majd később nem tudom milyen felindulásból ugyanerre az e-mail címre újra regisztrált ugyanazzal a névvel és el is fogadta.
A bosszantó az, hogy amikor a játékban lép be, akkor a régi karakterét adja, amikor a weboldalon lép be, akkor pedig az újat, szóval az akciós kódokat nem tudja érvényesíteni.
Volt már esetleg valaki hasonló helyzetben? Tudtok ajánlani valamit? -
GaburroSan
aktív tag
Megy a szerver már tolom a Type-al!
-
Bobyjack
senior tag
Ha jól látom, már frissül is a kliens.
-
Most, hogy nincs WoT, játszok a BGEE-vel, kisimultak a ráncok, még annak ellenére is, hogy lázas vagyok. Szinte sajnálom, hogy nem több napos WoT szerver kimaradás van.
-
D.Orion
veterán
válasz
jano_77 #28758 üzenetére
Enhanced Gun Laying Drive
-9% célzási idő -
KaLeun
senior tag
T34-re szerintem pont nem jó a vert stab, mivel már alig mozog így nincs is mit stabilizálni (tehát szinte alig van hatása), és ráadásul nem is az a menetből lövöldözős tank. Ha megállok a lövéshez, akkor szvsz úgy érzem, hogy a célzás gyorsító gyorsabb. Amúgy teszteltem a rammert és a egld-t is.
Az nem kérdés, hogy egy meden vagy pl. T110E5-re kötelező a vert. stab.
-
Dobi 562
addikt
Aki nem virkir pakkját használja, annak talán hasznos:
-
válasz
Arpee78 #28717 üzenetére
Messze nem olyan fontos, mint a kiosztott sebzés.
(#28743) Sontir Fel: a venti mindenre ad 5% pluszt (sebesség, töltési idő, célzási idő, fordulékonyság, stb), tehát ennek fényében kell eldöntened, hogy melyik fontosabb.
(#28750) Sontir Fel: nem rossz ötlet pajzsnak használni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Arpee78 #28725 üzenetére
Végigkövettem a múltkori beszélgetéseteket és egyet értek veled hogy a lemming rush mint taktika nagy eséllyel vezet a győzelemre, de amit én tapasztalok, az az ötlettelen játékosok csorda taktikája, ami az én csatáim nagy részében nem ér el eredményt. Szoktak persze nyerni a fiúk, ha legalább 1-2 tank segít nekem feltartani az ellen maradékát a bázisunk környékén és ők sem bénulnak le ha feltűnik előttük néhány piros.
Kíváncsi vagyok mi jön ki eredménynek, ha összegyűjtesz 100-200 ilyen visszajátszást. Lehet neked lesz igazad és már megint a hülye előítéleteim miatt látom így a dolgot (mint amikor szidom a lengyel, német, török kisgyerekeket, aztán azóta többször is találkoztam köztük ügyes játékosokkal).
-
Atlantis
veterán
válasz
Sontir Fel #28743 üzenetére
Én venti+rammer+vert.stab trióval használtam. Le nem venném róla a ventit, az minden képességen javít valamicskét, ez meg ugye nem csak lassan tölt és céloz, hanem nehézkesen is mozog és vak is, mint egy bányaló.
-
Chris0321
veterán
válasz
Én periszkóptávcső, stabilizátor, töltésgyorsító kombinációval használom mivel kicsit vaksi.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Enyémen GLD+Vstab+Vent trio van. Az első kettő fontos, mindkettő. A ventilátor felcserélhető töltésgyorsítóval. Egy picivel (~2,2%) lassabban céloz, pontatlanabbul lő és gyengébben manőverez, cserébe ~8%-al gyorsabban újratölt. Tehát nem 5% lesz a veszteség, hanem 8%.
T34 töltési idők:
100% crew parancsnoki bónusszal 14,384 +BIA 14,066
Plusz ha
van venti 13,76
van rammer 12,659
van rammer+venti 12,385 -
_seth_
veterán
Még 10e xp és megvan a nagy ágyú az E75-re, már alig várom... olyan lassú a középső motorral, hogy egy amx heavy tolt sík terepen... ciki
(lánctalp, torony megvan) Egyedül az bíztat amikor egy T95-öt látok... na annál gyorsabb vagyok
azokat meg is szoktam tolni
-
gy-daniel
tag
válasz
kanyipicske #28741 üzenetére
Főképp úgy, hogy nem halsz meg a csata alatt
. Ehhez viszont tapasztalat kell, (ami nekem még nem sok van, de azért okoskodok egyet
). Sose maradj fedezék nélkül 2 lövés között. Próbálj olyan helyet találni, ahol csak 1 irányból várható ellenség (és főleg artytól védett hely
). Akkor van egy ilyen zoomolos mod, amivel majdnem addig ki tudsz zoomolni, mint egy arty. Na az hasznos, mert így könnyen megnézed a szemben lévőket fedezék mögül, h épp kire céloznak. (Ha feléd céloznak, nem bújsz ki, majd rád unnak
.) Jah, és szégyen, de hasznos a futás, ha erősebb jön szembe, majd ha más is leköti, akkor támadj rá. Scouttal is csak addig érdemes előre menni, amíg a többiek tudnak fedezni. Nyílt terepet kerüld a lassú tankokkal. Egyedül ne akarj egy egész oldalt megvédeni, akkor már inkább maradj a bázis közelében, ha van jó hely. Még rengeteg dolog lehet, de a többi már azért nagyban tankspecifikus. (Egyéni véleményt tartalmazó komment, esetleges hibákért felelősséget nem vállalok
.)
-
Sontir Fel
őstag
Tanacsot kernek. A T34esemre dobtam celzas gyorsitot, stabilizatort es toltest gyorsitot. Gondolkodom azon, hogy a toltes helyett felraknek egy levegoztetot. -10% a gyorsito miatt, az oke... de ad 5%ot a levegozteto ra es akkor csak 5% a veszteseg, vagy ez nem igy mukodik?
-
vhw
addikt
válasz
kanyipicske #28741 üzenetére
Megfontolt játékkal
Better safe, than sorry.
(Ebben nem nagyon fog segítségedre lenni a T2
Vagy valami jó masszív heavy kell ami sok törődést kibír, vagy egy sunnyogós TD amivel hátulról, rejtve tudsz lövöldözni, avagy a harmadik lehetőség az artyk. Ha a csata nyertes ők többnyire életben maradnak, ha vesztes... még akkoris általában ők az utolsó túlélők, akik el tudnak bújni és cappel nyer az ellenfél) -
kanyipicske
tag
A survive ratiom borzasztóan kicsi és rájöttem, hogy lényegében ez dönt profi és béna között de ezt hogy lehet látványosan növelni?
-
vhw
addikt
Egy kis trükk, ha még érint valakit:
ha ma aktiválásra kerül a mikulás-kód, akkor a holnapi patch miatt megtoldják még egy nappal a premiumot.(Nos nekem még megvolt
)
-
bullseye
addikt
válasz
Arpee78 #28725 üzenetére
Más a lemming, amikor elindul mindenki, de megáll az ellenállás legkisebb jelére, és egymást zavarva csiki-csukizik 8 tank, meg más az, amikor mennek és szépen átgördülnek az ellenfélen, mert egyesek bevállalják a veszteséget. Utóbbi taktika, előbbi szimpla idiotizmus.
-
erikke17
őstag
Hát van benne valami, az imént próbálkoztam megint de fölöslegesen, csak felhúztam magamat
Jöttek a WG szeretek csomagok, 1. találtam lőszerrekesz 2. töltő legény 3. ágyú (aztán ennek többi variációja) lőszerrekesz folyamatos ellövése.
Totál selejt csapatjátékosok, lemming vonatok stbstb. Gondolom ismeritek a járást nem kell ragoznom
Ja a legérdekesebb csata elkezdődik, elindulok egyszer csatt bekapott találat -500 körül, ez meg mondom mi. Nézem T34-es csapattárs? Fenéket! Ellenségtől jöttSzámon néztem ez vaktába lőtt egyet és betalált
Replay van ha valakit érdekel
-
jahrn
senior tag
Meg azt vettem eszre h vannak akik kivarjak mig a tarsai az ellenseges tankot lelovik 1-200Hp-ra, majd akkor jo "batran" ok is eleresztenek egy lovest. Ezt mind ingame, mind replay-eket visszanezve lattam (meg "pro" jatekosoktol is).
A magam reszerol ha van a csoben skulo es van celpont egybol lovok, minel hamarabb megpatkol az ellen annal kevesebb kart okoz. OFC ha tobb celpont van akkor a veszelyesseguktol fugg h melyiket lovom, de ugyis nyomok ra egy "T"-t remelve h mas is besegit (merthogy igazad van abban, sokan nem fogjak fel h az osszpontositott tuz donto).Multkor volt ezzel kapcsolatban egy jo sztorim. Pershing-gel "szaguldoztam" a terkepen, mindig ott segitettem be ahol gaz volt. Egy Lowe elkezdte ezerrel nyomni a HELP-et, no mondom akkor megyek segiteni neki. Egy KV-5tel szenvedett (!!), akit 3-4 lovessel kilottem. Erre a Lowe kilott engem azzal h KS-elek -.-
-
Enzolord
addikt
válasz
fradi81 #28735 üzenetére
TP átváltás csak aranyért lehetséges...
2 féle free xp van.. Ha a tankod már fullos, és nem kapcsolod be a legénység fejlesztést, akkor az összes TP,d átváltható lesz, amiből aranyért Free XP.t kapsz..
És minden csata után a megszerzett tp pár %a megy a free XPbe, amit bármelyik tankra felhasználhatsz.. -
fradi81
veterán
hali
Van ez a szabad tapasztalati pont, ezt konkrétan mire lehet felhasználni? -
KaLeun
senior tag
Drift: Hát ha annyira nem is, mint a hóban/jégen de aszfalton vagy betonon is megy egy kicsit a drift. Japán Type 10, 1:00-tól: [link]
-
vhw
addikt
válasz
Arpee78 #28717 üzenetére
Tudod az, mikor a nagyszájú "profik" azzal védekeznek, hogy lám, nekik már 2-3-4... killjük van. Artyk-tankok vegyesen, csak ezek a killek általában low tier tankok, avagy 100-200 HP-soknak adott kegyelemdöfés, de ezen felül semmi nincs az adott játékos számláján (és mivel neki van killje ő már jónak tekinti magát).
Igen ki kell lőni a lesebzett tankokat is, igen azok is ugyanakkorát tudnak visszalőni mint a full HP-sok, csak néha mérlegelni kell. Mérlegelni, hogy milyen tankban vagy, kik/mik vannak melletted támogatni, mit lősz ki és milyen sorrendben.
A 0-15-ös meccsek azért vannak, mert se célozni nem tudnak, se a focus fire-t nem ismerik.
Visszatérve a fragekhez... az utóbbi időben láttam pár TK-t azért mert valaki állítólag "kill stealer". Két "játékos típustól" láttam már ilyet.
- low effes sík, minimális kiosztott dmg-vel, és hisztizik, mert nem hagyják "játszani".
- a másik típusnál, pedig még viszonylag egész szép kiosztott dmg-t láttam (jó, nem világbajnok, de tankjához/tierjéhez képest elment) csak úgy alakult, hogy mindig valaki más lőtte az utolsót a célpontba, erre begurult és kilőtt egy csapattársat. Miért? Mert bizonyára ő sincs tisztában a játék működésével. Ha nem TK-zik egy egész jó kis meccset zárt volna, pluszban jöhetett volna ki, de inkább 100%ról szétlőtt valakit, gyerekes dühében. -
Arpee78
senior tag
válasz
Dobi 562 #28722 üzenetére
Számtalan győztes lemming csatát láttam. A vhw kollégával való társalgás után jobban nézem, veszítenek e vagy sem. Furcsa, de az eddigiek alapján úgy néz ki több győztes csata van az ilyen stílussal.
Majd lehet jobban is ráállok és elteszek minden lemminges replay-t, ~100-200 ilyenből már használható eredmény jöhet ki.
-
törölt tag
Most ez nem egyértelmű, én próbálom lőni ami lőhető, a frag meg csak úgy jön, Nyilván jó érzés, ha 5-6-tal viszed a prímet,no meg ugye öcsi is van hozzá, de azért nem a frag a minden.
Ettől függetlenül jó játékos sosem lesz belőlem, inkább csak funolok, persze amennyire lehet, komolyan veszem.
Például van úgy, hogy várok a heavymre, egy van, a KV-1, és ha az elején kilőnek, akkor megyek egy kamikaze kört a PzIV-gyel, próbálok spotolni. Ha kilőnek, hát kilőnek. Amióta heavyzek nem is tartom igazán játszhatónak a med ágakat ... ez persze az én hibám. De tény, hogy a 105-ös is parittya egy IS-nek, esetleg goldammóval tudok némi XP-t összerántani. -
Fel
addikt
válasz
erikke17 #28718 üzenetére
Ha már nem veszed ma elő, akkor igen, telepítheted.
A J1mbo's crosshairből attól függ melyik van fent. Vicces módon a frissebb 1.18-as nem megy a 8.2-vel. Az általam használt régebbi 1.14-es viszont jó...
Közben találtam egy működőt: [link]
A leírás alapján az 1.18-ban lévő debugpanel.swf nem kompatibilis a 8.2-vel, valószínű elég azt törölni és menni fog. -
erikke17
őstag
-
Arpee78
senior tag
Nem lesz jó játékos belőled, ha szerinted a frag a fontos.
Miért nem fontos a frag? Egyre több 0-15 csatákat látok, talán e nézet az oka?
Ha csak kredit kell lövöldözze csak a húsos célpontokat. Ha győzni is szeretne és ezáltal több xp-t szerezni, akkor ki kell lőni a lerágott, low HP-s maradékot.
Ez is olyan, mint a lemmingek mindig vesztenek mítosz, honnan erednek ezek?
-
Fel
addikt
Itt a hivatalos bejelentés: Holnap jön a 8.2 update!
In order to implement the new version the game will be under maintenance from 05:00 CET (04:00 GMT) to 11:00 CET (10:00 GMT) on Wednesday, December 12th and the portal will be unavailable from 05:00 CET (04:00 GMT) to 06:30 CET (05:30 GMT)
Holnap 5:00-tól 11:00-ig nem lesz elérhető a szerver.
Aki holnap reggel / kora délelőtt felrakja a korábban is linkelt 8.2 peccset, ne lepődjön meg, ha hibát dob majd a launcher a telepítés után elindítva. Amíg nincs átállítva a szerver a 8.2-re, addig nem jön le a lokalizációs csomag. Amint elérhető lesz a szerver ez megoldódik. -
balintka
addikt
Van 1.000 aranyam az új profilomon. Milyen prémium tankot vegyek belőle?
Panzer S35
Valentine
M22 Locust
T2 LTMelyik a legjobb ezek közül?
-
vbbb
őstag
Grrrr....eldöntöttem, hogy eladom a Tigrincset erre berak felülre és megyek vele egy pöpec kört! Milyen dolog ez má'?
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Patrick76496 #28705 üzenetére
Nem vagyok én virtuális strici
Egyébként is csak elméleti síkon filózok rajta jelenleg.
-
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #28705 üzenetére
Tulképp én is kölcsönadhatom egy kicsit az accomat, van jópár T9 tankom, néhány T10 már kifejlesztve, csak egy kis grind kell...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Freddy TNT #28702 üzenetére
Nocsak, egy klántárs.
Szvsz ha gondolod ajánld fel a HAD-M-nek CW-re, 5-6 T10-essel szoktunk menni. Ráadásul így még meg sem kell válnod tőle véglegesen.
-
forras2
őstag
válasz
Freddy TNT #28702 üzenetére
Acc vétel/eladás tilos, és az acc elvesztésével járhat
-
xedos
addikt
Tegnap elhasználtam a Mikulásos prémiumot - túlléptem az 5000. csatám :-)
Borzalmas gyenge teljesítmény nyújtottam :-( 19csatából 3-at éltem túl és 6-ot nyertem - 13kilövéssel :-(
Előtte viszont tarolás volt :-) 32 csata 45 kilőtt tank.
Szóval van amikor nem megy :-( Bár a csapatok is borzalmasan gyengék voltak...
Hajrá! -
Freddy TNT
őstag
Hello mindenki !
Lehet, hogy megválnék az accountomtól. Ha van érdeklődés akkor lekörmölöm, hogy mi tartozik az acchoz.
A stathoz a link:
-
erikke17
őstag
Mivel érdemlem én ki ezeket a nagyszerű csapattársakat ma zsinórban egymás után (mai legszörnyűbb
)? SU-100 D-2-5S ágyú 1886 sebzést sikerült kiosztanom többre egyszerűen nem volt időm mert a jóakaratú ellenség körbevett
Ilyen csatát kívánok minden sutyeráknak, mélybe lökdösőknek, TK-s csapattársaknak a játékban
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest