- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
kv5-öt ne vegyél, szart se ér. nekem van, de nem használom, elegem van belőle. mindenki tudja hol lőhető, lassú nagyon, szar ágyúja van, alig sebez és pen is alig van. amúgy jól páncélozott, de hiába, ha artut kilövik
nekem type is van, az ezerszer jobb.
vegyél t34-et, az fasza. vagy a löwe is jó -
BaLee
addikt
Jah mondjuk ezt nem vettem számításba.
Csak több helyről hallottam már, hogy a legtöbb prémium tankkal csak prémium account mellet lehet tényleg jól keresni.
Meg bíztam benne, hogy ajánlotok valami "best buy" prémium tankot. De gondolom ez nagyban játékstílus függő, meg azért a fejlesztők sem estek át a ló tulsó oldalára (ez mondjuk megsüvegelendő) a prémium tankokkal, elég jól balanszolták őket.
-
-
-
gzbotii
nagyúr
Ilyen nincs...maegymas utan 2 korben is olyan ertelmisegivel kerultem aki a tarsait nyirbalja
-
Fel
addikt
válasz
Enzolord #29484 üzenetére
Ennyit.. Kiadtak egy ilyen render képet és kész. Heavy tank lesz, és a 75mm-es Vickers lövegéből ítélve nem nagyobb tier 5-6-nál.
Mondjuk az érdekes, hogy azt mondták a briteknél nem lesz 2. heavy ág, mert egyszerűen nincs miből összehozni.. Lehet egy prémium tier 5 tank lesz..? -
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #29428 üzenetére
Mit lehet tudni az A33ról?
-
törölt tag
válasz
nyunyu #29482 üzenetére
az is meg a kv3 122-ese nem épp az olcsó kategória de ha legalább 1500 körül van a bevitt sebzés akkor ha nem extrém magas a lepattanó bukó kör is lehet nyereséges
a tigrissel meg a t29-el alig van bukómost nézem a gift shoppot ez a kv5 + 1000 gold 32 euróért elég jó vételnek tűnik
-
nyunyu
félisten
válasz
#35692544 #29477 üzenetére
Olcso loszeres T7-eket nem nehez kihozni plusszosra.
Csak hat a 300+-t sebzo agyukhoz negyszer annyiba kerulnek a loszerek, mint a 220-240-esekhez...
Pl. T25/2 eleg hulyebiztos, nehez minuszos kort futni vele, mig JPvel siman bele lehet futni egy -10-15k-s meccsbe, ha sokat kell messzirol kempelni. -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Napfénysüti #29478 üzenetére
Ja bocs... nem éppen egy liga
-
jano_77
nagyúr
Megy most a szerver, be lehet jutni a játékba?
Kollégám próbál a laptopján bejutni, de nem tudjuk, hogy a játék szervere áll vagy a céges hálózat nem engedi fel -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #29476 üzenetére
Ehhez nem kell privát írtam már korábban: Sermi.
Ajánlatot akarsz tenni az accomra? -
törölt tag
válasz
nagysandor88 #29475 üzenetére
van nekem is t25 de a t1-gyel jobban keresek
lehet hogy azzal többet sebzek este megyek velük pár kört és megnézem, mostanában csak a duplákat tolom le
mert még a tier 7 is kijön általában nyereséggel prém nélkül -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Napfénysüti #29471 üzenetére
Dobjál csak nekem priviben egy nicket!
-
nagysandor88
tag
válasz
#35692544 #29468 üzenetére
Szerintem meg igen. Kb annyit hoz ugyanannyi sebzésre, mint egy 5-ös tank prémiummal. Prémium accal kb 30-50000-es csatákat futok vele.
Amúgy 5-ös szinten a T-25 a legjobb választás, a T14-nej irtó kicsi az átütése, ha szembe jön egy KV vége. Megvan mindkettő, szóval tudom miről beszélek. -
Igazából nem is az a baj, hogy vannak rossz játékosok, mert kellenek. A baj azzal van, hogy a WG nem balanszolja valahogy a matchmakert, hogy egyenlően elossza a jó és rossz játékosokat, hogy mindkét csapatnak nagyjából ugyanolyan esélye legyen. Na meg világosan megmutatkozik a WG kapzsi hozzáállása, hiszen az a lényeg, hogy bevonzza, a gondolkozásra képtelen tömegeket a játékba. Ezeknek meg az arcába tolja a tier 8-as promó tankokat...
-
Napfénysüti
nagyúr
Én is úgy látom hogy a legnagyobb probléma a játékosállománnyal van. Nekem a játék még mindig nagyon tetszik. Viszont a "hihetetlen társak" nagyon gyakran felbosszantják az embert. Pár napja szünetelek vagy csak alig 2-3 csatákat játszom emiatt.
Egyébként most hogy kijött a 8.2 én nem tettem fel egy darab modot se és valahogy így szórakoztatóbbnak tűnik a játék. -
Fel
addikt
válasz
D.Orion #29461 üzenetére
Ez eddig is így volt. Amikor jött egy új ág, vagy kapott egy tank új modult, akkor a korábban elit tank, az új dolgok hozzáadása után is az maradt. Nem hiba, direkt hagyták így.
ollie: Nekem 7 jött össze a hétvége alatt. Ma próbáltam menni párat, de inkább... Ez a játék biztosan "belülről" fog megrohadni, csak nem a WG fogja tönkre vágni az újításokkal, hanem a játékosállomány zöme
.
Még van két hónapnyi prémiumra aranyam, azt megpróbálom "hasznosan" elkölteni, aztán befejeztem.Egyre jobban érdekel a War Thunder. Még mindig béta, de a fejlesztése folyamatos, és ott egy játékon belül lesz 3 "felszínen" a csata (a légi mellett szárazföldi és vízi harc)..
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #29429 üzenetére
Tegnap se egyedül játszottam, addig nem voltam hajlandó elindítani egy csatát se míg nem találtam egy szakasztársat a klánban... aztán meg...
-
forras2
őstag
Most néztem a WoTos összejövetel képeit FB-n...
Huhh, már csak a csajok miatt megérné oda elmenni egyszer
Olyan csajok voltak ott
De az szép, hogy a WG-nek telik új játékra, hiper-szuper laptopokra, amivel a helyszínen lehetett gamerkodni, de normális fényképezőre nem tellikA képek nagy része homályos meg elmosódott
-
Antonius1978
addikt
válasz
myckey #29460 üzenetére
Aha, habar hianyozni fog olyan szinten, hogy nem sikerult az utolso celkituzesem elerni, azaz a 8as VK nemet nehez/kozepes tankot megvenni, mert hianyzik meg hozza kb 600 ezer penz.
Nade szombaton hazajovok, es akkor meg tartani fog a premiumom, sot lehet hogy kapunk karacsonyra 3 nap premiumot, ugyhogy vegulis csak meg tudom majd venni.
Aztan ha 100 lesz a KV2-n a BIA, akkor atkepezem a KV4-re a legenyseget, a KV2-t eladom es veszek S51-es tuzerseget.Es ezzel le is zarul a kivansaglistam
Az uj evben meg aztan akarom az E75-t es az E50M-et. -
D.Orion
veterán
Vicces ám, hogy van nekem ez az M7 és elite volt mielőtt megérkezett a 8.2-es patch. Most leállítottam a gyorsított képzést, hogy gyűjtsem az xp-t a T21-re. Ami meglepett, hogy bármikor vissza tudom rakni a gyorsítot képzést. Úgyanígy vagyok a Tiger P-vel is. Elite lett még a Ferdi átrendezése előtt és azt is bármikor ki be tudom kapcsolni, attól függően, hogy xp-t gyűjteni vagy legénységet húzni akarok.
-
Djuree
félisten
a slugger mióta jackson
-
myckey
veterán
válasz
FoBCRaistlin #29455 üzenetére
de várj ki az utolsó pillanatig.
mármint biztosra veszem,hogy lesznek akciók.nagyon remélem,mert szeretnék ezt-azt venni
-
Enzolord
addikt
válasz
FoBCRaistlin #29452 üzenetére
Szerintem a T14es nagyon nagy fun..
VAgy, ha kicsivel többet szánsz rá, akkor az új angol 7es td se rossz... -
Enzolord
addikt
válasz
FoBCRaistlin #29434 üzenetére
Miért nem leped meg inkább egy prém tankkal...
Mondjuk valamelyik tier 5össel.. Azzal el tudna farmolgatni, hogy legyen később pénze.. -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #29429 üzenetére
Na te jobb ha halgaccccc...
Négy napja sehol sem vagy pedig már a lakkcipő is talpaláson van aztán még sem látni sohasem. -
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #29424 üzenetére
érdekes
annak pedig nem olyan bitang a páncélja,mint az alapnak
és mégis fasza vele hulll down-ozni
(persze elhiszem amit írsz,csak gondoltam a vastagabb végett jó a tipikus amcsi taktika)
az ágyút csak azért kérdeztem,mert a jó múltkorában aszt hiszem Diegho írta,hogy 105-ös van neki rajta. -
diegho
nagyúr
A tegnapi szerver leállás egyértelműen miattam történt. Kilőttem Szakesz-t gyakorlóban és ezt nem bírta feldolgozni a szerver, azonnal leállt, 2 tanú is van rá, abban a pillanatban elszállt a szerver, ahogy kiírta, hogy Szakesz meghalt. Bocsánat érte mindenkitől.
-
gy-daniel
tag
válasz
Antonius1978 #29431 üzenetére
Jó nyaralást!
(Holidmar
)
-
törölt tag
érdekes volt ez a tegnapi szerver leállás
előtte 60% körüli win-rátám volt utána 35%tudom nincs szopó ág meg összeesküvés elmélet sem de azt sem gondolom hogy negyed óra alatt ennyit változott a játéktudásom
viszont legalább nem 15-5 csatákat buktunk hanem szorosakat -
-
Djuree
félisten
válasz
FoBCRaistlin #29432 üzenetére
azigen
2500-nak van értelme, abból tud venni 1 hónap prem accot -
FoBCRaistlin
őstag
Tanácsot szeretnék kérni.
Faterom is tolja a gémet(58éves) és szeretnék neki ajándékba egy kis goldot venni.
Van értelme ilyen 1500-2500-as adagnak?
Asszem lvl4-es tankkal tolja.Thx!
-
Antonius1978
addikt
Na fiuk, egy hetre elutazom.Ha nem ernek vissza idoben, mindenkinek Kellemes Unnepeket kivanok.
Remelem a fejlesztok is kivagjak a rezet, es kapunk 3 nap premiumot es egyebeket Karacsonyra -
Bálint OS
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy ősrégi konfigom ami ebből áll:
alaplap:ECS-p4m800pro
videókari:7800 GS
processzor: P4-3,4GHz
RAM: 2GB DDR-2
FSB: 533MHzNa és ezzel kezdtem még a 8.0-ás verzió előtt.Ennél stabilan 27fps felett volt mindig.Ezek után jött a 8.0 énnél már csökkent de nem volt jelentős majd pedig a 8.1 el jött a "halál" 9-21 fps re lecsökkent.Próbálkoztam azzal hogy a textúrák minőségét lebutítom elég durván de semmi majd pedig valami erőforrás szétosztóval próbálkoztam ami megint csak semmilyen változást nem hozott.Bárhova állíthatom a grafot mindig stagnál az fps.
Igazából az a nagy problémám, hogy a cpu-t HT-val 100% használja de a gpu-t 40-52% közt csak ami szerintem nagyon kevés.Ötlet esetleg?
-
Patrick76496
őstag
Nem értem mi a bajotok a tegnapi nappal. Beálltam Type-pal szakaszba egy IS-6 és egy KV-5 mellé, ez lett az eredmény:
A KV-5-ünk (újonnan vett) sebzett átlagban 3-4 ezreket, én 1700 körül és felette, az IS-6 (alig pár órája vett) pedig 500 és 1000 körül, mivel szerinte kevés az átütés és pontatlan a lövege. Van benne valami. HAD power.
on: A33 Excelsior -
Djuree
félisten
tiger p nekem nagyon bejött. nagyon jó tank. elég jól páncélozott, gyakran pattogtak róla. csak kicsit lassú, de meg lehet szokni. én szerettem, jól ment vele. IS-t nem szerettem, nem ment jól vele, de lehet azért mert az volt az első t7-es tankom és akkor még nem tudtam játszani vele. most biztos jobban menne vele is.
többit nem ismerem, nekem nincs. -
BaLee
addikt
Véleményetekre lennék kíváncsi pár szóban a következő tier 7-es heavy tankokról. Főleg egymáshoz viszonyítva, melyikkel a legélvezetesebb a játék?
Tiger (vagy Tiger P), Black Prince, IS
Kinek melyik jött be, pro kontra.
-
Mcray
senior tag
Csak nem bírtam magammal. Mentem még 36 játékot. Megnyertem 31-et
Van nyerőág van nyerőág van nyerőág Van nyerőág van nyerőág van nyerőág Van nyerőág van nyerőág van nyerőág Van nyerőág van nyerőág van nyerőág Van nyerőág van nyerőág van nyerőág Van nyerőág van nyerőág van nyerőág Van nyerőág van nyerőág van nyerőág Van nyerőág van nyerőág van nyerőág
Van nyerőág van nyerőág van nyerőág Van nyerőág van nyerőág van nyerőágÉs a hab a tortára:
Victory! Map: Province 2012. december 17. 0:30:13
Vehicle:: M2 Light Tank
Exp: 2 460 (x2) + Credits: 11 952
Achievements: : Brothers in Arms, Crucial Contribution, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"7 kill
Ja és túléltem 18 találatot
Enyhén beforgatva a lánctalp megevett szinte mindent.
Jóéjt
-
törölt tag
válasz
Sontir Fel #29356 üzenetére
Figy, azt ajánlom, vegyél két 7990-et, CrossFire, és nem kell húznod.
-
fradi81
veterán
Van ez a 25%-os textúra pakk. Letöltöttem, kicsomagoltam a .bat fájlal, és az így kapott .pkg fájlokkal felülírtam a régieket, a játék nem indul, ötlet hogy miért?
-
vhw
addikt
Ok, most már megbizonyosodtam, tényleg hanyagolni fogom ezt az elmegyógyot, dugig van kötöznivaló bolonddal. Mentem BSGO-zni.
-
JackFeryll
őstag
Nem nagy szám, de a magamfajta noob heti párszor játszós player ennek is örül
-
slayer006
addikt
KV-5 mennyire jó pénzfarmolásra?
Eddig tier5 -s tankokat használtam erre, de kezdenek elfogyni -
erikke17
őstag
Wáááá ez nemigaz
Amióta volt ez a leállás egyszerűen képtelenség nyerni előtt ment, csak ostobákkal pakol össze. 10 csatából 9 et vesztettünk zsinórban a csapat fele első 5 perc alatt elhullott, vagy a jó öreg lemmingvonat megy egyik irányba meglát egy pirosat magállnak vagy 3 tank bedarálja őket..
Minek játszanak ilyenek.. Meg elkezdi KV1S HE lőszerről lőni a churchillt.. 2 lövésből szétkapta volna ehelyett 4 ből sikerült neki. Ezek azok a "núúúbok" akik robban a lőszer biztos jobban sebezSírni tudnék
-
Stauffenberg
nagyúr
Végre történt valami érdekes... ez méltó elégtétel a mai napért!
KV-4 egyébként. Mondjuk nálam is megvan az a bug amit mondtatok, hogy a megsemmisített ellenségnél írja a felderítés általi sebzést.
Majdnem 5k dmg, 5 kilőtt ellenség. És a KV-4-en még csak a 122mm D-25T van. A csata legvégén az egyik 5%-ra általam lecsonkolt Tiger kereket oldott és beállt foglalni a bázisunkon (én ekkor értem az ő bázisuk közelébe). Már csak én maradtam meg két arty. Nagy mázli volt, hogy sikerült nekik leszednie random lövésekkel. Már 80%-nál járt a foglalása. Nem sokon múlt.
-
nyunyu
félisten
Redshireon eddig is el lehetett bujni B0-on a patak mederben, vagy ez 8.2 ujitas?
Ma felso, majd jobb szelen tamadva gyanutlanul belefutottam egy ott varakozo ISUba+meg valamibe, aztan mire rajottem honnan lottek hatba, es raforditottam volna az agyut, addigra kaptam meg egyet.
Persze minimapon mar csak akkor tunt fel, amikor benyaltam a talalatot.Vagy csak en jatszok keveset meddel/heavykkel?
TDvel nem szoktam arra jarni... -
KaLeun
senior tag
Még mindig fennáll a 0.8.0-val jelenkező problémám, hogy században játszhatatlan a játék. Az fps-em leesik 10 alá, szaggat mint az állat és így nem tudok játszani. Ez független attól, hogy beépített voip vagy a ts megy-e. Érdekes módon artyval néha egész jó.
Randomban, platoonban és training roomban (még ts mellett is) minden ok. Hiába használok minden olyan modot, programot ami egy kicsit is gyorsít a játék futásán, de a század változatlanul szar.
Vagy lehet valami extra funkció századozás közben amit már nem bír a gépem?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom a magyar zászló színeit feltenni a tankra?
Most láttam valakinél...Köszi
-
Áááá milyen bug volt az előbb. Meccs elején elszállt a középső egérgörgő, vagyis csak a stifttel tudtam sniperbe menni, de zoom persze így sem volt. Így mondanom sem kell, hogy siralmas volt a teljesítményem. A játékon kívül (alt+tab) sem ment a görgő, ezért azt hittem, hogy meghibásodott az egér. Na de, mérgemben kiléptem a játékból, és láss csodát, megjavult a görgő. Köszönöm WG az újabb bugot!
-
Stauffenberg
nagyúr
Tény, hogy a szakaszban játszók képesek elbillenteni az erőviszonyokat, de elvileg mindkét csapatnak közel azonos esélyekkel kéne indulnia ha a szakaszok száma (vagy a szakaszban játszók létszáma) nagyjából azonos mindkét félnél. Itt is egy szakasz, ott is egy szakasz, itt is két szakasz, ott is két szakasz. De ki dönti el, hogy az egyik csapatba valódi tudással rendelkező szakaszok kerüljenek, míg a másikba ostoba hülyék?
Amióta ezt elsírtam már megint, azóta megfordult a dolog és a hatodik kört nyertem ilyen teljesen elcsúszott erőviszonyokkal. Ezúttal a farok jó oldalán állok, de ettől még idegesít, mert ez egyszerűen nem lehet véletlen.
Néha egy 20-30 sorozatból álló masszív szopás után ugyan ennyi masszív győzelem esetenként előfordulhat. Na de rendszeresen? Ha az ilyesmi sűrűn megesik, sőt, mindennapos, akkor ott már nem a véletlen faktor okozza.
(#29403) Gyuri27: Van prémiumom, tehát ha emiatt csinálná, akkor az volna a célja, hogy ilyenkor ne a gyökerek közé sorsoljon be és amint lejár, kerüljek vissza a szopóágra. Egyébként meg a kredittel és az XP-vel nincs bajom, pörög szépen. Csak rohadt bosszantók a szopóágak és még bosszantóbb, hogy lehetetlennek érzem, hogy ezek véletlenek lennének. Tényleg nem értem miért jó ez a WG-nek...
-
HeZzZ
senior tag
hi. most vagyok megint 1 hét szünet után.
valaki leírná nekem melyik map-ok lettek ujratextúrázva a így a 8.2 ben?
kösz előre is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Stauffenberg #29401 üzenetére
Hogy vegyél premet. Mert premmel bukó esetén is nehéz mínuszt termelni.
-
vhw
addikt
válasz
Stauffenberg #29401 üzenetére
Sok a hülye, kevés a jó (jobb) játékos, és azok is inkább játszanak már szakaszban, így valamiért ők egy oldalra kerülnek...
-
Stauffenberg
nagyúr
1<15, 3<15, 0<15, 3<15, 3<15, 1<15, 4<15, 2<15
Ilyen sorozatokat ad be már egy napja egyfolytában.
Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág. Nincs szopóág.
Értem én, hogy hétvégén megnő a hülyék aránya a játékban, de miért kell az egyik csapatba többet tenni szisztematikusan és szándékosan? Mi a bánatos francért jó ez a WG-nek?
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest