- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
vendingo #40092 üzenetére
Elobbi, ~2k sebzeses listamhoz par kiegeszites:
M6: 2303 sebzes, nyertunk: 27011, -4538 (nem lottek ki, ~6k lenne), -5100, maradt 17373
Hellcat: 2105, nyertuk: 25870, -2514 (nem lottek ki, ~6k lenne), -4080, maradt 19276
Sherman E2: 1797 sebzes, buktuk: 29674, -5840, "0", maradt 23834 (minusz depobol 6x1600 goldammo=14234)Sherman E2+E8-ra teheto trollgun, meg a VK3001H/3601H-ra is.
Trollgun iszonyat pontatlan, tegnap egy egesz kepernyomet betolto tankra kuldtem ra csak ugy, be nem szukult celkereszttel a Shermanet, erre siman folet lott.
En meg anyaztam, hogy az "felaron" is 1600-ba fajt, meg persze kilott az ellenfel, mire betoltottem volna a kovetkezot. -
vendingo
veterán
Prémium tankok szoktak lenni akcióba?
A KV1 122mm-es ágyújáról mi a tapasztalat? Hatékony?
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #40088 üzenetére
tuti meglesz
-
littlemole
őstag
Ahh végre megvan az Ace az S51 el. Közrejátszott ebben egy nagyon szerencsés találat is egy T30 ellen.
1650 es full HP ről.
Nem is őt lőttem mert nem is láttam, hanem egy E100 at. Nagyon betömörülhettek.Hmm képet valaiért nem tudok feltölteni pedig régebben ment.
-
vendingo
veterán
Az angol Crusader-ől (és az utánakövetkezőkről) mi a véleményetek? Kifejlesztettem, de nem tudom, hogy szánjak-e rá kreditet.
Másik dolog, hogy tudnátok ajánlani T5 feletti tankokat amikkel jól lehet farmolni. (troll gun előnyben)
-
Remus389
veterán
jó ez a jagdtiger
-
nyunyu
félisten
válasz
Axel007 #40079 üzenetére
Egyszer már megkérdeztem, de ismét megkérdem a Tigris-re milyen kiegészítőt raknátok, illetve a legénységet milyen skillekkel szerelnétek fel.
Felszereles nalam: rammer, EGLD, venti
Legenyek:
commander: recon, repairs
gunner: snap shot, repairs
driver: smooth ride, repairs
radio op: situational awareness, repairs
loader: repairs, firefightingLehet, hogy erdemes lenne resetelnem a skilleket, aztan BIAt tenni elsonek, mivel az mindenre 5%-ot ad, mig a recon+situational awareness "csak" a latotavot noveli 2+3%-kal.
-
nyunyu
félisten
válasz
Cseri0058 #40076 üzenetére
Szerintetek a tigrissel vagy a shermanel lehet több kreditet összeszedni?
Kis kutatas az archivumomban:
Sherman 2086 sebzes, nyertunk: 26870 bevetel (premmel volt 40036), minusz 2650 a javitas, (meg 13x1600 a loszer, ami a depobol lett vonva)
Tiger: 2052 sebzes, nyertunk: 26058 bevetel, -10099 a javitas, loszer meg -4788, maradt 11171
VK3601H: 2017 sebzes, buktuk: 20950 bevetel, -5691 a javitas, 2520 a loszer, maradt 12739
M103: 1989 sebzes, nyertuk: 26792 bevetel, -17891 javitas, 7420 loszer, maradt 1481
T29: 1986, foglaltunk: 23433 bevetel, -7559 javitas, -6000 a loszer, maradt 9874.
T25 AT: 1966, buktuk: 21022, -6431, -7000, maradt 7591.
JP: 2114, nyertunk: 20683, -0 (ritka, mint a feher hollo, ~8k lenne), -14470, maradt 6443 (Hja, vegigkempelt Redshire, azert a horribilis loszer szamla)
JP2: 2120, buktuk: 19692, -10830, -12840, "maradt" -3978
Type T34: 1946, buktuk: premmel volt 40482 (nelkul 26988), -2650, -1960, maradt 35868 (22738 maradt volna).Nem trollgunos Shermannal kb. ugy lehet keresni, mint a vele azonos szintu Type T34-gyel.
-> 2k kiosztott sebzes az 22k haszon prem nelkul, Tigrissel "csak" 11k marad.Persze hozza kell tenni, hogy a 2k sebzes egy T5 meddel mar eleg extrem kategoria, mig Tigrissel csak egy szimpla jo kor.
-
GaburroSan
aktív tag
Hello tank commander!
You demonstrated to be one of the best chinese tank drivers over the entire EU region! As one of our 1700 winners, your prize has just been sent to your account. Use it well!
See you on the battlefield,
- Your EU Community TeamNah...a 2500 arany megjött a Type még nem legalább is a kredit része!
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Egyszer már megkérdeztem, de ismét megkérdem a Tigris-re milyen kiegészítőt raknátok, illetve a legénységet milyen skillekkel szerelnétek fel.Köszi a válaszokat.
-
nyunyu
félisten
válasz
scyllarus #40071 üzenetére
Nem banom, tegnap+ma farmoltam 1.7 misit, pedig eleinte a nagy dog penznyelokkel mentem (M103, JP2), meg a hasznalhatatlan Leoval szerencsetlenkedtem, nem az otos-hatos penznyomdakkal. (Type T34, Sherman, M6, Hellcat)
Holnap meg veszek 3 napot 300 aranyert.
Mostanaban nem adok ki 2250-et egy honapert, mert utana buntudatom lenne, hogy fizettem erte, de nincs kedvem jatszani.
3 nap akcios prem pont eleg ahhoz, hogy elmenjen az ember kedve a sok pafranytol, es utana napokig ra se nezzen a WOTra. -
Jolet
őstag
azért egy stock KV-4-el t10-es tankok ellen elég necces :-(
nem csodálom, ha szar lesz az arányom :-( -
Jolet
őstag
az IS3 lehetne már akcióban :-)
-
nyunyu
félisten
válasz
scyllarus #40069 üzenetére
Néztem én is a hétvégét, szerintem fel sem kelek a géptől. Végre nem 1-2 gép érintett csak nálam
)
Erdemes lehet most elloni az 1 nap ingyen premet, ha valaki meg nem lotte el, mint en.
Pl. Sherman 2k kiosztott sebzesre kap 40k creditet premmel, ez most +70%-kal majdnem 70k lesz.
Levonva a felaron betarazott gold ammot 17k helyett marad 47k. -
nyunyu
félisten
Allat a hetvegi akcio, lehet majd farmolni erosen.
- Patrol Duty plecsni (legalabb 6 altalad spotolt tankot sebezzenek a tarsak) = 25k credit
- Felaron+70% credit hozam:
PzKpfw II (German Tier II Light Tank)
PzKpfw III (German Tier Tier IV Medium Tank)
PzKpfw IV (German Tier V Medium Tank)
PzKpfw VI Tiger (German Tier VII Heavy Tank)
StuG III (German Tier V Tank Destroyer)
Valentine (British Tier IV Light Tank)
Matilda (British Tier IV Light Tank)
Crusader (British Tier V Light Tank)
Churchill I (British Tier V heavy Tank)
M3 Stuart (American Tier III Light Tank)
M5 Stuart (American Tier IV Light Tank)
M3 Lee (American Tier IV Medium Tank)
M4 Sherman (American Tier V Medium Tank)
M10 Wolverine (American Tier V Tank Destroyer)
M7 Priest (American Tier IV SPG)- Legenyseg 2x gyorsabban fejlodik
- 50% akcio az alca festesekre
- 3 nap prem 300, 7 nap prem 600 goldert
Jovo hetvegen meg a hetes medek lesznek akcioban.
-
ktg3
őstag
válasz
csaabz #40045 üzenetére
Nekem is radeonom van, de pár pályán néha nagyon durván szemtel. Illetve nem szemét mert az olyan ramhiba szerű lenne. Ez konrkétan GPU számítás hibákat csinál poligonok meg ilyesmi, csak fel fel villan annyira nem idegesítő. Alap órajelen van a kártya és más játékban nem csinál ilyet.
Ezek szerint nem csak nekem van ilyen problémám.
@diegho: Mi a bajod a TD-kkel? Gondolom semmi
-
Chris0321
veterán
válasz
SoulReaver #40061 üzenetére
Hát az kemény lesz, de ha fel tudod használni az 1 napos prémet az sokat segíthet.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Chris0321 #40060 üzenetére
király... 45k xp-t össze kell a hétvégén kalapálnom a vk-val, ha nem akarok lecsúszni a tigerről
Mellékesen mondom, h akár egy tier10 csatában gw tiger lazán lekaszál és akkor szart sem ér a +50% lőszer páncél
Tudni kell vele mozogni és akkor nem lőnek ki egy lövésre...van még 32 nap prémem
-
Chris0321
veterán
Az IS3-hoz: Én nem sajnálom, hogy egy helyet erre használtam már csak azért sem mert nyugodtabban játszhattam, nem kellett attól tartanom, hogy akár full hp-ról is kiszedhet akárki egy szerencsés lövéssel.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Chris0321 #40050 üzenetére
Szerintem is felesleges... engem 2x lőttek le ammo rackel, azóta megtanultam olyan szögben állni vagy menni vele, h pattogjanak rólam
nehéz tanknál a célzásra kell szerintem összpontosítani, nem a védekezésre..
robogo81 benéztem, a d: meghajtóra rakta volna, de ott csak 300mb hely volt XDD kevés az 1TB....
-
slayer006
addikt
Furcsa, hogy a hétvégi eventet még nem rakták ki.
Bár a Tiger vs Tiger P eset után valahol érthető. -
Most ütöttem át egy Tiger (H)-t Hummellel, 1068 lett.
-
Fel
addikt
Valakivel előfordult már ilyen a teszt klienssel? [link] [link] [link]
Gyakorlatilag olyan, mintha nem is csináltam volna csata közben semmit sem. Holott..[link]
És nem ez az első eset. Az ezt követő csata is így ért véget, és tegnap is volt hasonló. Remélem, hogy csak a mostani teszt verzióban lévő hiba, és mielőbb javításra kerül. -
AVarice
tag
válasz
SoulReaver #40036 üzenetére
Köszi, én is pont ezeket gondoltam.
ollie: Neked is köszönöm a választ!
-
AVarice
tag
IS-3-ra milyen kiegészítőket ajánlotok? Már tettem rá egy töltés gyorsítót, a másik kettőn még gondolkodom.
-
SoulReaver
veterán
Letöltöttem a teszt szerver klienst, de installnál kritikus hiba jön elő... gondolom C -re akarná rakni, de ott nincs neki hely
Megtudom változtatni valahogy a telepítési útvonalat? Mert én nem találtam rá lehetőséget :S
-
ktg3
őstag
válasz
diegho #40028 üzenetére
Neked mennyire jött be az obj 268?
Durván nehéz vele jó XP-t kapni. T10-be már ilyen 1500xp prém nélkül nagyon kemény.
Sztem legalább 12-13K DMG kell hozzá.Sokszor ilyen 5-6K dmg ért 5-6-700XP-ket osztogat. Preémium nélkül meg nem éppen +os a játék vele. Átlagban ilyen 3-4K lemegy csatánként.
-
Dobi 562
addikt
-
diegho
nagyúr
válasz
malysoma #40027 üzenetére
Jelenleg olyan 80-85% lehet az amit egyedül játszottam. 15-20% szakasz, soha nem voltam cw-n, 8-szor voltam company-ban, szóval eléggé bukott az elméleted, ha nem teljesen magamtól kell rájönnöm mindenre a játékban és még bétában is játszottam volna, sokkal jobb statisztikám lenne. A tigrist pedig akkor vettem, amikor akciós volt kb 1 hónapja, azóta így áll a garázsban.
-
GaburroSan
aktív tag
Diegho az Unica klánban van! És csak azért hogy ne hivogassák más klánba!
-
Simulacrum
senior tag
válasz
diegho #39933 üzenetére
Csak a francia és a német ágat vittem arty-ból, ezeknél is csak 6-osig. Azt kell mondanom, hogy az ég és föld különbség nem elég kifejező arra, hogy mekkora különbség van a Lorr 50-es és a GW Panther között. A GW pontos, sokkal nagyobbat sebez, TD módban is sokkal jobban használható. Csak a gyorsaság az egyetlen előny a franciának, de a GW is elég fürge. Szóval én azt mondom ennyire kis tapasztalattal, hogy meglepne, ha nem a GW Panther lenne az egyik legjobb arty a játékban.
-
Fel
addikt
945.000 lesz az új ára.
Nem biztos, hogy megéri eladni.. Folytatódni fog utána az ág. Ha minden igaz, akkor a 8.5-ben jön a felderítő Panther (t7) és a Hanomag RU251 (t8 és ez már nem Wehrmacht, hanem Bundeswehr termék).A 2801 MM besorolásából - amiatt, hogy már nem lesz top light tank - lecsípik a felső két battle tiert. Gondolom ennek függvényében az alatta lévő tankok besorolása is könnyebbül. Remélem adnak majd ki 8.4-es MM "térképet".
-
vendingo
veterán
Kv1 122-es és 85-ös ágyújáról valami tapasztalat?
-
FoBCRaistlin
őstag
Köszi az infókat mindenkinek!
-
Drenadar
veterán
válasz
jano_77 #39991 üzenetére
T14-et nem ajánlom, először teszt szerón próbáld ki mennyire jó tank? (Én nagyon kínlódtam vele, az ágyúja úgy hulladék ahogy van (kb sherman stock ágyu)
T29 és a T32 ugyanannyi férőhelyes mint a T14, M103-ba már nem kell rádiós, T110E5-be meg elég egy töltő.
(vagyis ezeket a legényeket mindig meg kell tartani(#40010) Enzolord: de igenis van értelme az emberek pakolászásának. nem egy két csata után, hanem hosszabb távon...
update: tévedtem a T14be nem kell kettő töltő...
(#40007) jano_77 : T34-be 6 ember kell.... csak kicsit drágább mint a T14-es. viszont a pénzt eléggé jól hozza.
-
diegho
nagyúr
válasz
malysoma #40003 üzenetére
Ezt a kérdést most nem komolyan gondoltad ugye? Egy hozzászólásban említeni azt a béna bandát meg engem? Most kérj bocsánatot!!!
Más: azért írtam, hogy van tesztszerver, mert a kérdező kérdését teljesen értelmetlennek találom jelenleg. Ott a tesztszerver, fel lehet menni rá, kap 20k goldot, megveheti azt a prémium tankot, amelyiket akarja és mehet vele, így eldöntheti, hogy kell vagy nem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Enzolord #39995 üzenetére
Azért ez a 5 vagy 6 legénységi tag dolog egy kicsit elbizonytalanított.
Van olyan amcsi prémium heavy, amibe 6 legénység van?
Vagy érdemes egyáltalán ezzel foglalkozni? Esetleg szarjak rá, max az egyik legényke a T29-ben le lesz maradva picit a többitől? Vagy mindig mást hagyok ki és akkor nagyjából együtt fognak haladni!? -
AlexWolf
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #40000 üzenetére
Én nagyon szeretem. Igaz én azon PZIV-en szocializálódtam, amin a nagy torony és löveg még kifejleszthető volt. Akkor is nagyon szerettem.
Kreditet elég jól hoz, és az sem rontott az összképen sokat, hogy tier 6-os lett. Elég fordulékony és lehet vele rendesen csipegetni
-
malysoma
csendes tag
válasz
Konkrét tapasztalatom nincs tier 6-s premiumokról csak 5-7-8-okról én amondó vagyok.
Ha van egy tigrised akkor ez a pz4 schmalturm max funból jó. Farmolni 8-s prém kell ez van sajnos.Diegho te egészen véletlenül nem HAC-S ben vagy?
-
diegho
nagyúr
válasz
Van tesztszerver.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged