- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
Közel a világvége úgy látszik...
-
D.Orion
veterán
Ne a laucher-el indítsátok, hanem az exe-vel.
-
Attici
őstag
El is szállt kékhalállal!
-
slayer006
addikt
nem is baj sport1
-
Attici
őstag
Legalább kiírhatnák, hogy karbantartás, vagy valami.
Akkor nem várnék fél órát a frissítések keresésénél.Közben elindult!!!
-
AVarice
tag
Nekem játékindulás után kifagy a frissítés ellenőrzésnél...
-
Sontir Fel
őstag
Nekem nem. Regota gyanitom hogy a feherorosz titkosszolgalat, Lukasenko es az oreg Putin all az egesz dolog mogott... fuggove tesznek minket
-
cocki
tag
Nekem még nem
-
FoBCRaistlin
őstag
Szerver on
-
Dobi 562
addikt
Már megy.
-
Sontir Fel
őstag
Lehalt a játék...
-
erikke17
őstag
Én meg már elkezdtem az internet szolgáltató szidni
Mert lassúskodott, mondom biztos megállt ez a vacak net, nézem google bejön..
Szerk: Valami nagyon meghalt weboldal sem jön be..
-
FoBCRaistlin
őstag
Uff, nemrég én is csatlakoztam.
-
törölt tag
Kezdem számolni hányan fognak sírni hogy nem tudnak játszani
-
Haart
addikt
Végre megvan az IS-3-am
YEss. Remélem lesz 1-2 kör pozitívom is vele
Ez a server down ez most várt vagy nem várt leállás?
-
Stauffenberg
nagyúr
Fúúú de felidegesít az emberi hülyeség!
KV-4-el megyek, már majdnem kitáraztam az összes lőszert ami csak belefér ebbe a dögbe... egyedül én éltem túl a rusht és Tier 9-es tankokat tunkoltam le 10% HP-ra. Nem volt egy killem sem, de azért belenyomtam ~3950 dmg-t az ellenségbe. Már az ellenséges bázison voltam, mire elhullott minden csapattársam és egyedül maradtam nyolc másikkal szemben, de az összes ellenség (artykat kivéve) a mi bázisunkat ostromolta...
...esélyem sem volt visszaérni, erre az idióta társaim elkezdtek chaten baszogatni, hogy gyökér noob köcsög vagyok amiért nem szaladtam vissza a bázis védelmére. Egy KV-4-el... az ellenséges bázis kapujából.
Persze ez a gyökér noob barom messze a legtöbb dmg-t okozta a csatában és a legtöbb XP-t szedte össze.
És ilyen tejfeles szájú seggdugaszok, akik egy Tiger II-vel sem tudnak többet lőni 700-800 dmg-nél szólogatnak be...
Utálom, hogy főleg hétvégén van időm játszani. Faszkalap invázió van...
(#29373) myckey: Tanúsítom. A fenti csatában jó ha minden harmadik vagy negyedik lövés nem pattant le. Az előzőben szintén ez volt. A KV-4 egy lánctalpas erőd vagy hadihajó. Persze hétvégén azért lehet vele aratni, mert noob áradat van akik nem tudják hol kell lőni.
-
myckey
veterán
na akkor most én vagyok a hülye,vagy senki
mondhattok akármit,a KV vonal sokkal jobb egy tapasztalatlan kéznek,mint az IS vonal
jóval masszívabb gépek.még hogy az IS ág pattogósabb..
na mindegy.
vhw:
-
kisokos96
csendes tag
ez a kv3 egy szar tier 5től az lövi át aki akarja
-
vhw
addikt
válasz
Sontir Fel #29356 üzenetére
Nem tudom milyen progival húzod a cuccot (netán biosból?) De nem tudod profilba elmenteni a beállításokat? És csak váltogatnod kéne, ha szükséges.
-
Dobi 562
addikt
-
myckey
veterán
válasz
Sontir Fel #29356 üzenetére
nem mondod,hogy a 7970-et még fel is húztad?
aztahétmeganyócszázát
-
Stigma.HC
senior tag
Nem csak ők, majdnem minden csatában találni hasonló egyéneket, függetlenül attól. hogy magyarok vagy nem. Ilyenkor csak ignorálom őket és kész, nem fogom túráztatni magam rajta.
Ma ismét elővettem a kv-3-at, még most is egész jó kis gép, főleg városi harcokban. KV-4 már ki van fejlesztve de még nem vitt rá a lélek, hogy megvegyem pedig már 60% körül van a legénység második skillje. -
Mcray
senior tag
Most komolyan. Csak a magyarok ilyen *censored* idióták?
M8A1 "Isten" tankvadászommal 4-es csatában könyörgök a csapatnak 6 percen át, hogy egyetlen tankot dobjanak át az én szárnyamra. Egyetlen egyet. Már 6 killnél járok és természetesen a mi teljes haderőnket kinyírta egy M2 (tier 3) egy Hetzer(gold ammo) és egy stock M8A1(tier 4).
Ekkor beírja magyarúl uborka1 vagy mi túró volt a neve (T28 user), hogy kussoljak már abba, mi a *censored* bajom van ?
Csak annyit írtam vissza (mert nem volt időm vitázni), hogy "tanulj meg játszani", mert egy bot is tovább marad életben mint ez a majom...
Erre beírja, (mondom 6 killnél járok és 700 XP-t kapok csata végén, míg a következő csapattárs csak 120-at...Uborka meg azért, mert "spottolt" nekem kap 90-et...) hogy "Te nem tudsz játszani, mert itt picsogsz"
Na köszönöm szépen, én itt rakom ma pihenőre a játékot és inkább ki...magamhoz nyúlok, mert ez így mára elég volt
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #29349 üzenetére
Nem sokban, mert az oldalát nagyon könnyen belehet lőni.
-
Patrick76496
őstag
Type 59-et hány fokban érdemes beforgatni?
Más: Egyáltalán nem érződik rajta, hogy nerfelték a gun depression-t. Sőt, néha mintha a T-54-nek is több lenne mostanában.
-
Atlantis
veterán
Brutálisak ezek a T10-es medek...az imént három T-62A úgy végigvert minket, hogy öröm volt nézni. Keringtek, mint gólyafos a levegőben, a végére 12 kill jött nekik össze. Kár, hogy nem a mi csapatunkban voltak.
-
vhw
addikt
válasz
Sontir Fel #29340 üzenetére
Khm... és ha nem húznád a karit?
(wotnál szerintem nem oszt nem szoroz úgyse... tudjuk milyen jól használja ki az erőforrásokat)
-
Vigneau
félisten
A Csata eredmények Részletes jelentésében másnak is van egy sor elcsúszás a Felderített ellenségektől számítva?
-
myckey
veterán
válasz
Sontir Fel #29340 üzenetére
persze!
elhiszem,de erről nem a kártya tehet,mármint nem olyan módon
ahogy már írták -
myckey
veterán
válasz
Sontir Fel #29338 üzenetére
felaprítani,egy olyan faszántos kártyát?
pénzről nem is beszélve.
de ha nagyon idegesít,cserélhetünk -
D.Orion
veterán
válasz
Sontir Fel #29336 üzenetére
8.2-es patch problémája, már olvastam erről 1-2 hsz-t hivatalos fórumon. General Feedback 8.2 topikban asszem.
-
Sontir Fel
őstag
Urak, hajtja valaki a jatekot 7950/7970 kartyaval?
Amiota kint van a 8.2 azota fagyogat nekem a jatek, ha tunningolva megy a kartyam. Mas jateknal nincs gond, csak ennel a remekul megirt csodanal. -
Bingisz
addikt
válasz
gzbotii #29333 üzenetére
A játékosok azon része amelyik "csak szeret játszani", valamiért úgy gondolkodik, hogyha valaki jön a bázisuk felé, akkor gyorsan elindulnak az ellenfél bázisa felé, mintha nem tudnák azt, hogy vissza is lehet lőni a foglalást. Azt meg még kevesebben tudják, hogy csak annak esik vissza a foglalópontja akit megsebeztek, ezért gyakran sz@rrá lövik az egyik foglaló tankot, a másik két foglaló tank meg behúzza a foglalást.
Erről is csinálhatna egy videót a WG, mert szükség lenne rá.
-
gzbotii
nagyúr
En nem mondom, hogy profi jatekos lennek, de hogy lehet ennyi gyokerrel osszekerulni neha?
Most mentem StuGIII-al, kilovok 2 tankot, meg kettot lesebzek 10-15%ig...Nyomulunk elore (Cliff) erre latom, hogy jon be a bazisunkra 2 heavy...mondom, megye vissza. Persze, senki nem jott csak egy Wolverine...78% foglalasnal ertem oda, szepen lovoldoztem oket (kaptam is erte Vedo plecsnnit)...az egyik heavyt kiszedtuk de a masik (M6) kilott mindkettonket...
KV-1Sbol 3 drb meg ment elore...vedekezni? Minek..hiaba tapostam non-stop F4-et mindenki baszott ra
-
gzbotii
nagyúr
Ha megveszek egy tnakot, kesobb meg el akrom adni, akkor kevesebb penzert megye le, ugye?
Emlekeim szerint 400.000 az ELC AMX most meg joval kevesebbet kapnek erte -
törölt tag
válasz
balintka #29322 üzenetére
Na most ha először nem voltak hajngjaid, csak részben, amit utána korrigáltál úgy, hogy az eredeti audio mappát is odamásoltad, és ne adj Isten a "felülírás" gombra kattintottál, akkor az történt, hogy csak azok a hangok módosultak, amiknél eltérő a file-k neve.
Egyszerűsítve, most mégegyszer másold be a speckó hangokat, és írj mindent fölül.Persze nem biztos, hogy jó nyomon járok, reggel van még
-
KaLeun
senior tag
válasz
Chris0321 #29315 üzenetére
A javítással egyetértek, főleg nehéz és közepes tanknak nagy szívás ha valahol ott marad leláncolva. Szerintem másodiknak sokkal jobb, ha különböző skilleket vagy perkeket választasz az elit alakulat (BiA) helyett, mert az csak 100%-san hat. Ezek viszont már folyamatosan javítják a tankod képességeit, tulajdonságait (pl. 6. érzék [ez spec 100%-on működik], clutch braking, safe stowage és ...).
-
Chris0321
veterán
válasz
Axel007 #29311 üzenetére
Elsőnek szerintem a javítást érdemes mindenkinek adni. Majd utána jöhetnek az elit alakulat vagy emberenként különböző. Ha nincs sokszor prémiumod vagy prém tankod akkor érdemes megtartani a KV-1-et farmolásra és akkor úgy is sok csatát fogsz vele menni.
Fejleszd ki mindkettőt, ha kezdő vagy talán jobb a T-150, a KV-1S 122mm-es ágyúját szokni kell. A T-150-es ág a lassú páncélozottabb a KV-1S a gyorsabb kevésbé páncélozott. Az ágyúk ugyan azok mindkét ágon.(#29304) Stigma.HC: Kösz, kipróbálom.
-
KaLeun
senior tag
válasz
littlemole #29310 üzenetére
"Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days."
Talán a havi statisztikákból kibányászható, hogy menny az átlagos xp az S-51-gyel.
-
Axel007
tag
Sziasztok.
Nehezen, de sikerült a KV-1 legénységét 100%-ra feltornázni. A kérdésem az képzettséget (ide én az Elit alakulatot gondoltam) és készséget érdemes választani.Valamint a KV-1 után milyen irányban érdemes elmenni (T-150 vagy KV-1S)?
-
littlemole
őstag
S-51 el csináltam 5500 sebzést, nyertünk is és nem kaptam Ace badget.
Mennyi kell ehhez?Szegény e75 bekapott egy 1800 as találatot az oldalába a csata első percében. Én is, de ő is meglepődhetett.
-
slayer006
addikt
válasz
Vikunya #29306 üzenetére
A ...\World_of_Tanks\res\ mappából a teljes audio könyvtárat másold át ide:
...\World_of_Tanks\res_mods\0.8.2(...\World_of_Tanks\res_mods\0.8.2\audio)
Aztán ebbe másold be a fájlokat, így jó lesz és megmarad az eredeti is.A lövés utánni hüvelykicsapódás-lőszer betöltés hangja tényleg nagyon jó lett. No meg a háttérben dúló csata hangjai, a becsapódó arty. Mint egy világháburús filmben. Enyhén megdobja a hangulatot.
-
Dobi 562
addikt
Végre nyerő ágon voltam.
13 csata Jumbo-val, 1 T29 és 1 M6-os, randomban egyedül. Akkora mázlim volt, hogy a Jumboval, az utolsó 3 csata kivételével top tier tank voltam, az utolsó 3-ban 8-asok közé rakott, ahol el kellett puffogtatnom az összes gold ammo-mat (14-et szoktam magammal vinni), így ezek a csaták iszonyatos veszteségesek voltak kreditben (-20-30K), de meg van a 2. Lehvaslaiho’s Medal-om, 2db T34-et lőttem ki. Ezek az amcsi tankok hull down-ban szinte teljesen núb állóak, senki nem lőtt rám gold ammo-val, HE-vel a tornyomra, lehetett pusztítani rendesen. Kicsit bánom, hogy nem hamarabb kezdtem el fejleszteni az amcsi tankokat, mert nekem messze velük a legélvezetesebb a játék, nagyon sok sikerélmény van velük.
Szóval kitartás, nem csak szopó-ág létezik, hanem nyerő is.
-
Taragas
aktív tag
Nem tom amúgy mi baj, eddig is így volt. Nem az számít mennyi százalék, hanem mennyi xp. Pl ha 3 képességes tankot 92%ról képzel át, akkor az 91-90 körül lesz, mert itt már annyi xp kell majdnem egy szinthez, mint az alap képességnél 90-100-ig.
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged