- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #173998 üzenetére
15 ezer kötvényem van, de jelenleg én is csak gyűjtögetem.
Fejlesztett felszerelésre nem éri meg elverni. Azt ígérték majd lehet belőle speciális tankokat venni, arra várok.
Előző két klános kampányon a 907-et és a 121B-t is kötvényért kellett megvennem, mert már nem a tankot lehet megszerezni hanem a lehetőséget rá, hogy megvehesd kötvényért ... -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #173967 üzenetére
Én messze vagyok tőletek de ilyen körei mindenkinek vannak
vagy kamuzik ill. amikor semmi nem jön össze akár top tierként sem.
Tízesek közt top 4 dmg kellett hogy csillagozhassam.
Persze együtt érzek a magam szintjén mert én sem jutok előrébb a kiharcolt maximumon túl így a wr-is egy helyben totyog 1-2-3 tízeden belül.
Nyilván jobb győzni de pl ha csak két pattintásom van vagy plusz két találtatom az nekem még sem olyan mint pl a fenti top sebzős kör.(#173964) lacibacsi
Kíváncsiságból bedobtam őket az összehasonlító táblába.
Nem mondanék semmit mert minden szitu más de meglepődtem hogy mozgás közben sem veszít az álcájából. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #173962 üzenetére
Persze, értem én nálam se minden bukó meccs élvezetes. Pl Zozyk kollégával ilyenkor ha pl obj705-el vagyunk akkor megpróbáljuk magunk beásni és ilyen HODOR stílusba kiosztani még pár pofont. (Bár Zozyt néha nyaggatni kell, hogy még osszunk ki pár pofont.
)
Szerk: Pucolo, a T28 egy mini T95
Persze azért ésszel kell vele lődörögni.
Szerk2: (#173967) jano_77 : Szerinted ha mi délutnán szakaszozáskor folyamatosan benne voltunk a top3-5be dmg szerint artival meg light tankal?
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #173958 üzenetére
A Type4 alapvetően egy fos tank. Ismerőseimtől csupa rosszat hallottam róla ezért eleve így álltam a tankhoz, hogy a szarból kell a legtöbbet kihoznom.
Amit tudni kell, hogy top tierként még elmegy a páncélja, 7-esek és 8-asok ellen kifejezetten op, de 10-esek ellen kifejezetten puhának számít. Nagyon lassan tölt, pontatlan és majdnem egy ezressel kevesebb hp-ja van, mint a type5-nek.
Érdekes, de az összes 9-es heavy-m közül ezzel lett a legjobb az átlag sebzésem. Szerintem pont ezért ment vele ennyire, mert így álltam hozzá, hogy tudtam nem jó tank és nem rambózhatok vele. Általában túlélésre játszottam vele, minél tovább életben maradni, minél többször lőni általában biztonságos szituációban és csak akkor trade-elni hp-t ha megéri. Ritkán nyomtam az első sorban, mert erre nem alkalmas (kivéve ha top tier és sok az alacsonyabb szintű heavy), inkább a második vonalban használtam és próbáltam úgy helyezkedni, hogy ha nagy lassan betölt az ágyú akkor mindig legyen mit lőnöm. Sidescrape-elő ellenfeleket szépen lehetett vele büntetni.102 csata kellett, hogy kihúzzam a type5-öt. A type5 sokkal jobb tank, kicsit keményebb, sokkal gyorsabban tölt, pontosabb és ami a lényeg sokkal több hp-ja van, jobban lehet vele hp-t trade-elni.
A statom rosszabb a type5-tel, de csak azért, mert keveset játszottam vele randomban még. Osztagban és cw-n rendszeresen használom és nagyon hatékony tank. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #173954 üzenetére
Érdekes, engem nem nagyon zavar a winrate..hmm, nem vagyunk egyformák
Most a küldetésekre vagyok kiélezve, azokat próbálom legyűrni, mondjuk sok értelme nincs, mert egy kupac kaki a tank amit kapsz értük (max a T55A amit látok a pályákon).
Magyarán arra hajtok amit éppen kér a küldi, pl most kábítsak két ellenfelet is egyszerre arty-val..nagyon szórakoztató ezeket keresni, csak nehéz megtalálni és persze oda is lőni. Valahogy mindig sikerült elbénázni..méghogy OP az arty, francokat
Hétvégén például megcsináltam Jagdtiger 8.8-al a TD-15-ös küldit, a sebezz 4000-et összesen és éld is túl, de úgy, hogy totál meglepett a játék mikor írta a köszöntést a garázsba visszalépve
Visszakaptam 4 parancsot, azt se tudom mire használjam el
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #173949 üzenetére
Azért ez tényleg nagyon hosszú idő! Nem lehet, hogy rosszul helyezkedsz és a csapatodnak nem igazán vagy hasznára, esetleg még a hátrányára is vagy azzal, hogy ha top tier vagy a viselkedéseddel a csapattagok is másként mozognak és hiába sebzel viszonylag sokat, de az kevés a győzelemhez?
Illetve jobban megnézve az alsó grafikont, még így is 53% fölött van a WR-ed a második 19k-ra is
Ha 19k csata alatt 55% WR-ed volt majd 19k csatában 53% lett volna akkor most 54% lenne a teljes. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #173938 üzenetére
Ez is igaz.
Tegnap csak 1 órát voltam hajlandó játszani, aztán inkább kiléptem, mert a billentyű bánta volna. semmit nem adott az RNG, hogy tekerné fel magát a villanypóznára. Azt még megérteném, hogy kicsit adja vagy kicsit nem adja, de hogy zsinórban pattanok olyanokról amikről nem kellene engem meg szétszednek kétperc alatt, mert a csapat sehol, na az nem kell a hátamra púpnak...
7000 spotolás (kombinált persze) sem lesz meg sosem, talán olyannal amivel tudok sokat sebezni is, de ezek a francia light-ok valahogy nem jönnek be. Most hajtok az AMX 13 90-re, de az még nagyon messze van, utána még a 13 105 ami esetleg alkalmas lehet rá.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #173916 üzenetére
Csak 3 csatát mentem az lt432-vel, de eddig nem mondhatom, hogy rossz lenne az az ágyú. 2400 átlagsebzés, volt egy full 8-as egy 9-es és egy 10-es csata, mindegyikben 2000 felett lőttem.
Teljesen rendben van ez a 180-as alfa, ha ennél több lenne akkor mocsok op lenne ez a tank.
Abban viszont egyetértünk, hogy nehéz dolga van manapság az embernek ha spotolni akar a csapatnak. Konkrétan én mind a 3 körömet úgy kezdtem, hogy akkor irány spotolni, de valami olyan félelmetesen rosszul helyezkedtek a tankjaink, főleg a td-ink mindháromban, hogy nem érte meg spotolni nekik ezért át kellett állnom med játékmódra és flankeltem.
A csúcs az volt amikor ez(katt) a láthatóan retardált skorpió pittyegett nekem egész csata alatt hogy hova menjek. Csata után ránéztem, mert látszott rajta, hogy fogalma sincs mit kéne tennie és borzasztóan helyezkedett. Most kezdte a játékot, nincs még tier4-es tankja sem kifejlesztve, de azért már skorpióval megy és írja mit kéne csinálnom.
Eleve nagyon sok a pár ezer csatás újonc, de mióta vannak ezek a bér tankok is azóta tele van a csata ilyen full kezdő játékosokkal 8-as tankokban ülve.
Jó ha vannak újoncok és mindenki volt kezdő, szóval nem bántom őket, de sokszor elég ránéznem a minimapra fél perc után és látom, hogy semmi értelme felderíteni és ha nyerni akarok akkor nem nekik hanem magamnak kell spotolnom és nekem kell sebeznem is.3 csata alapján persze nem vonok le messzemenő következtetéseket. Az átlag sebzésem minden bizonnyal 1000-1300 közé áll majd be és az asszisztom is legalább 1000 kéne hogy legyen. Minden esetre eddig 3 csata alapján nekem nagyon bejön ez a tank és másoktól is többnyire jókat hallok róla.
(#173921) @Rick3D:
Régi replay-ek lejátszására nincs és nem is lesz más módszer. A játéknak azzal a verziójával kell lejátszani a replay-t amivel készült. Annyi minden változik egy kisebb verzióváltós patch-nél is, hogy lehetetlen máshogy megcsinálni. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #173912 üzenetére
ahogy mondani szokás, megfelelő kezekben OP a tank
Komolyra fordítva, pont ezért kérdem, hogy most csak nekem ilyen kétséges vagy tényleg gyengébb a vártnál?
Amúgy annyira nem temetném, mert minden olyan körben amikor sikerült elég ideig élnem elég jól hozza a pontokat, szóval annyira nem szar, csak hát tudni kell mikor meddig lehet vele merészkedni. Pattintottam már elég érdekes lövéseket, szóval ilyen szempontból OP, de nekem nincs rajta tűzoltókészülék (illetve most már van, mert elfogyott a zsíroskenyér vagy mi), így a vártnál többet gyulladtam.
Amúgy az jellemző, hogy ha találnak, akkor valamilyen modul elszáll, esetleg még legénység is, de ha jól tudom ez bármelyik light-nál megállja a helyét...
Maga a játék vele nekem nagyon tetszik, mert szeretem, hogy gyors, mint egy nyúl és azért fordul is rendesen. Az ágyú az kevés, de hát nem az a fő profil, hogy sebezz, mindig is többre tartottam light-nál a spot-ból adódó sebzést.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #173810 üzenetére
A kód az emailben van amit kaptál vásárláskor. Egyet mentem vele, de szétszedett az arty, 600-at lőttem kb.
Elsőre jó érzés volt menni vele, pontos ágyú, jó mozgékonyság, de hatalmas széles test.
Próbálj meg óvatosan játszani, mert ez is csak egy light, max néha pattint. Nekem tervben van az orosz light vonal oda vettem legénységet képezni.Nekem az ELC kancsal ágyúja nem jött be, így nem vettem meg a bérlés után... spotolni nincs kedvem, az nem az én világom... csak a dimidzs
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #173807 üzenetére
Folytatnám akkor: aki arra jár az belövi! Mondhatni hogy csak az nem, aki nem rá lő.
Baromi könnyen gyullad - automata porraloltó kötelező - és a fejét is eldobta már egy T57 HT első lövésére, miközben előtte még csak be sem volt sárgulva a rack.
Szal eddig nekem baromi nagy csalódás, nem értem hova volt ez a szar hypeolva - bánom, hogy ilyen gyorsan bele ugrottam. Semmi páncél, semmi sebzés és azt sem veszem észre, hogy olyan baromi jó lenne a látótávja vagy a camo-ja.Pedig a T-100 LT 4. skilljüket tanuló legénysége ül benne, tehát nem szarok.
-
válasz
jano_77 #173760 üzenetére
A kis és nagy javítócsomag egyaránt 90 másodperc alatt töltődik újra. A nagy javítónak és eü-nek az a passzív előnye, hogy előbbi gyorsít a javítási képességen(van olyan tankom, ami annyira durván nyomja, hogy néhány másodperc alatt javítja a láncot, nem tudnak egyedül permatrackelni), utóbbi meg csökkenti a kábítás idejét. Leárazáskor be szoktam tárazni belőlük és prémium fiókkal nyomom, így a creditet sem csapolja nagyon.
-
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77 #173751 üzenetére
Valtsa at a hoher, en mostmar tobb penzt nem koltok a jatekra, kivetel majd veszek 1000 aranyat, hogy felszerelest tudjak leszedni, kezdem unni a jatekot, ujabban nagyon ritkan dob ossze normalis jatekosokkal, akik tudnak helyezkedni a palyan...vagy lemming csapat van, vagy pedig gyava banda, akik nem mernek tamadni, vagy tamogatni engem, ha megindulok.
Az utolso emlekezetes csatamat 1 hete jatszodtam, a T-44-el, 15:13-ra tudtunk nyerni csak, vagy valami ilyesmi, na azt elveztem
Persze, volt meg par jobb korom ilyen-olyan tankkal, ahol mondjuk lesebeztem a sajat HP-met avgy epp a duplajat, vagy kilottem 3 artit stb, de ezek csak amolyan rizikos, de bejovo veletlenek voltak...
Ti, akik egy csomo penzt beleoltetek a jatekba, gondoltatok arra, mi lesz, amikor kipurcan ez az egesz online tankozas? Hisz megcsappant a jatekosallomany, valamint szerintem sokan abba is hagyjak, mert egyre unalmasabb, egyre kevesebb sikerelmenyt konyvelhetnek el (ezek 1 reszet a prem tankok okozzak, tul sok OP szar van mar a jatekban), engem ujabban az EVEN90 torpefelderitok idegesitenek, nem eleg, hogy nagyon OP az alcajuk, meg tarasak is, kb 3x200 sebzessel? Aztan a 8as Progetto, szinte csata sincs, amiben ne lenne belole 1-2, ujabban meg 2-3 arty is van a jatekban, milyen fasza, amikor Maussal betesz nyilt palyara...Na de eleget panaszkodtam, meg szerencse, hogy nem koltottem el egy vagyont, es ha majd koltekezni akarok, akkor inkabb a kedvenc jatekaimat fogom megvasarolni a GOG-on, hisz az mindig az enyem marad, es barmikor elovehetem ha jatszani akarok.A WOT-ban csak akkor koltenek ujra, ha bejonne a premium 40/43M Zrinyi, vagy a 44M Tas, de arra varhatunk asszem -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #173749 üzenetére
Hűű, ehhez menni kell pár kört mire meglesz a 15 győzelem ráadásul a top10-ben...
Mondjuk, ha megfogadom a saját és már az általatok is taglalt tanácsot, mégpedig hogy, menjek olyan tankkal amivel OP vagyok és nem csak a stock és grindelős "szarokkal", akkor lehet gyorsabban végzek
szerkesztő által: bakker, ez premium-os akció
na mindegy, egy 8-ast tuningolok akkor...
Sok sikert mindenkinek a hétvégéhez
-
-
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77 #173749 üzenetére
Amikor teljesited ezt a kuldetest, azaz amikor megvan a 15-ik gyozelem, akkor a jutalom gondolom arra a jarganyra kerul amivel a 15ik csatat mented, nemde, epp mint a tegnapi XP-s laznal?
Igazan csinalhatnanak egy menut, hogy kivalaszthasd, hogy ,melyik tankodra akarod ratenni az elnyert XP-t, igy nem lehet nyugodtan nyomatni osszevissza mas tankokkal is, azaz lehet, de nagyon oda kell figyelj, tegnap igy voltam a T-44-el, hogy epp ra keruljon a +XP, meg meg az elso 3 helyen is kellett vegezzek hozzaPeldaul SZTP-bol kihuztam az 5os lengyel agat.Szerintuk hogy tudom majd megoldani szar fejletlen tankkal, es szar legenyseggel, hogy az elso 10 kozott vegezzek? Ha meg sikerul, megveszem a 6os tankot, azzal meg kezdhetem elolrol, ha arra is el akarom nyerni a jutalmat, semmifele felszereles es jo legenyseg nelkul megint nehez elnyerni a kovetkezo jutalmat, hogy a jargany fejlesztesere fordithassam.
Hopp,de hulye vagyok, most latom, hogy csak premium jarganyra ervenyes, meg T10-re.Vegulis, legenyseghuzasra, vagy SZTP atalakitasra jol jon, csak az penzbe kerul...
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #173734 üzenetére
Pár példa az utóbbi napokról, hogy miért is olyan, amilyen a statisztikám jelenleg:
Csoda csapatokat kapok ugyanis, de állandóan.
Egy példa:
Következő:
Az ilyen csoda playerek is mindig hozzám kerülnek.Következő így indult - a lényeg, hogy ki lőtte a 3 tankot, amit a csapatnak sikerült összehoznia
És ez lett belőle:És végül - de persze nem utolsó sorban:
Persze lehet mondani, hogy lehet szar, gyenge napom, de nem 1,5-2 hónapja, ugye ezt senki nem akarja nekem bemagyarázni!?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #173729 üzenetére
Ugyanmar, ha vért hánysz akkor TALÁN lejön a meccs. Csak sebezz annyit mint a listan az utanad kovetkező 4 jatekos egyutt...
Oke mondjuk ezt en qrtam el mert felrenyomtam valoszinuleg a gombot amikor egy teljesen váratlan HE kigyujtott (nem feltetelezem hogy szandekos volt a nemzete és a statjai alapján
), meg a vegen csak abban a csik bokorban kellett volna maradni vagy elmenni ellenfél cap-re... Egyebkent 50+% a mai nap is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nalam is vannak egyertelmu napok, csatak amikor tisztan latszik h bele van nyulva. sokszor feltunt mar h az rng neha ugy van beallitva h nem adott szituacioban generaljak pl h eltalalsz-e valamit hanem mondjuk a csata elejen olyan negativ pakkot kapsz a tankra h semmi se jon ossze es meg egy artyrol is lepattansz.
a ket ev alatt eddig mondjuk csak egyszer volt (iden szeptemberben) mikor kb 3 heten keresztul szivatva voltam. ill a hetvegen az 5x-os szorzozas volt idegtepo most de betudom annak h mentem sok olyan tankkal is amivel amugy nem eroltettem volna
ez a het mondjuk nem volt tul rossz eddig, reggel bemegyek a luchssal szorakozni h osszeszedjem a kotvenyeket, tok poentobbet kene jatszanom vele
mondjuk ha azt nezzuk neha milyen elkepesztoen felidegesitem magam a jatekon akkor fura h miert nincs annyi eszem h olyan tankokkal jatsszak amivel fulig er a szam. jo mondjuk a t-28al van 1500 csatam a 14k-bol vegulis
masik megoldas a szakasz, akkor tok nyugodt vagyok, erdekes
amugy a sudden strike 4-et van aki itt probalta mar? -
kchryss
veterán
válasz
Janó te milyen tankokkal játszol most?
Kíváncsiságból ránéztem a havi statodra és meglepődtem, mert ez most tényleg jogos sírás. 586 csata, 1800 wn8, 8,7 átlag tier és csak 48% wr.10 csatákkal nem érdemes foglalkozni, a legjobbaknál is van olyan, hogy ilyen kis mintában csupa vereség van. Viszont ez az 586 csata már szép nagy minta és ezzel a wn8-cal 54% körül kéne lenned.
Te most tényleg durva szopón vagy. Nálam is volt már 2x ilyen hosszú szívatós sorozat, az egyik majdnem másfél hónapig tartott, de mindkettőből kilábaltam és jó sorozatom sokkal többször volt/van. Szóval fel a fejjel, majd elmúlik, lesz ez jobb is! -
Melorin
addikt
válasz
jano_77 #173667 üzenetére
"Amúgy a tank alapból brutál álcával rendelkezik, tehát ha álcát teszel rá akkor ezt még tovább növeled és nagyjából akkor vesznek majd észre álló helyzetben, ha neked mennek - kis túlzás van benne természetesen. De ha éppen ezért a javítást teszed fel a legényeknek elsőre, akkor azzal is jól járhatsz, mert ha pl leláncolnak, akkor gyorsabban tudnak javítani a fiúk és ezzel esetleg az életed mentheted meg."
Pont ezek azok a szempontok ami miatt vaciláltam a kettő között, nem tudom melyik hiánya okoz nagyobb hátrányt amíg nincs kihúzva mind a kettő skill. Azért kérdeztem rá, mert tudom, hogy többen is rendelkeztek ilyen tankkal és biztos megtapasztaltátok, hogy melyik a fájóbb hiány. Peace!
-
Melorin
addikt
válasz
jano_77 #173661 üzenetére
Senki nem mondott olyat, hogy hülyék akik tanácsot adtak. Egyszerűen csak a magam utját szeretném járni. Nem mellesleg a feltett kérdésemnek semmi köze nem volt a korábbi témához, de neked már csak azért is fel kellett újra hoznod, hogy megmutathasd mekkora ász vagy.
Máskor inkább ne is reagálj az olyan hozzászólásokra amikre nem tudsz érdemleges választ adni és csak kötözködni akarsz, majd más talán lesz olyan kedves aki arra válaszol amit kérdezek (már volt is egy ilyen személy).
-
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #173625 üzenetére
Érdekes egy állatfaj vagy te (semmiképp nem pejoratív értelemben). Nekem jóval kisebb a WN8-am, mint a tied, de a KV-2-t mégis imádtam, a troll ágyúval, persze még a nerfje előtt. Alap valami 150 körüli HE penetration-nel, gold (ha jól emlékszem)AP-val meg 200 pen-je volt. Az egyik legjobb WN8-am azzal a tankkal van
Amikor elreccsintettem egy velem egy szintű (bármilyen) HT-t egy lövésből.... Priceless...
Minden másra ott a Mastercard -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #173614 üzenetére
Túl sokat gondolkozol.
Pontatlan a type ágyúja ezért közepes és messzi célpontok esetén nem is éri meg célozni. Kibújsz célzás nélkül lősz aztán már mész is vissza. Meglepően sok lövést bead célzás nélkül is. A sebzést meg rábízod az rng-re, a repesz sebzése úgyis hektikus akkor is ha jó helyre lősz vele.Ha van idő célozni és közel van a célpont akkor meg a gyenge pontokat kell lőni és páncélozott tankok esetén (Type5, Maus, E3) érdemes lehet alájuk lőni. De ezzel a tank alá lövéssel is meg lehet szívni nekem volt hogy sikerült ellőnöm a tank alatt úgy hogy nem alatta robbant a lövedék hanem teljesen elment alatta és jóval a feneke mögött robbant 0 sebzéssel.
Minél többször kell lőni, próbálkozni kell folyamatosan, blind shotokra is kiváló, lehet vele szórni a bokrokat. Sok 4-500-as sebzés összeadódik és sok lesz a végére.
Ha a repesz ágyút használod a Type4-en és Type5-ön akkor pedig természetesen csak prém lőszerrel szabad lőni. Semmi értelme az alap lőszert használni, mert annak kisebb a sebzése vagyis magaddal cseszel ki, mert ugyanarra a lövésre kevesebbet sebzel a simával, mint gold ammo-val.
(#173622) @peterson79:
Ezek közül egyértelműen ezermester. A mentor még értelmetlenebb, mint a sasszem aminek azért néha-néha hasznát venni például ha látod, hogy ammo rack-je van az ellenfélnek és rámehetsz. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #173614 üzenetére
Én csak az előtte lévő repesz ágyukról tudok perpill nyilatkozni, lehetőleg jo vékony helyre kell lőni ami meg atom páncélozott annak meg alá, hogy a robbanásból a vékony alsó rész kapjon. Ezen kívül én előszeretettel lövöm a láncot, motortér környékét, torony gyűrűt, persze ha van rá lehetöségem.
De jön majd még nállam okosabb ember is.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #173591 üzenetére
"Próbáltam olyan képeket készíteni, hogy látható legyen"
Ezen a képen annyi minden látható, hogy először azt se tudtam mit kell nézni. Először azt hittem utólag szerkesztetted a képet, de rájöttem nálad így néz ki élőben a játék modokkal.
Ívesen száll a lövedéke ezért sokszor be tud menni ilyen helyeken is.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #173496 üzenetére
Nem derült ki, de én biztos nem fogok ezért felkelni. 11kor még nagyban szundítok.
Hajnalban itt hagyom a játékot futni aztán megyek aludni. Nem nagy tragédia az sem ha nem kapom meg a prém napot, úgysem használnám most ki.
Én csak a visszajelzésekre leszek kíváncsi. Hányan fognak mocskolódni a wg fórumain mondjuk szerver lehalás, vagy időzóna elnézés miatt.(#173497) @vJokka:
Szerintem is elég, de kinézem belőlük, hogy 11 előtt kidob mindenkit a szerver aztán akkor hiába fut a wot, magától nem lép vissza. -
sequator
senior tag
-
válasz
jano_77 #173434 üzenetére
Én is agyalok az E4 megvételén, de azt olvastam, hogy a fos torony miatt a T30 után inkább visszaesés.
Tanks.gg-n összehasonlítottam az E3-mal:Egyértelműen látszik, hogy az E4 nagyon gyenge. Tier10-ben egy gyenge heavyként szerepelhet és ott is inkább opportunista szerepkörben, meg nem igazán fog pattintani. Ez most bizony kuka. Inkább az E3-at húzom majd ki, a T95-ön talán 50k xp megvan már, az nincs annyira messze.
Holnapi bevásárlólista ezek szerint:
T54
Obj257
Obj705
SU-100M1
VK36.01H
O-HOVK36.01H a Tigrincs miatt. Tiger P megvan, kihúztam vele a VK100.01P-t, de a TigerP bitang rémisztően szar volt. A VK100.01P-t eladtam, mert nagyon nem jön be ez a tehetetlenség, túlságosan lomha, inkább megyek az E75 felé most.
O-HO-t már egyszer eladtam, de most kihúzom a Type4-et majd, hogy legyen egy SHeavy-m.
Nálatok mi szerepel a hétvégi ezüst elbaszarintási tervben?
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #173428 üzenetére
Én is remélem! E4 meg a WZ 5A vár már rám!
(meg a 13 90, T28, M103, orkwágen 4) A hétvégi küldetésekkel meg kapunk egy csomó jóságot.
Más: Nem vagyok gép előtt, de csak piszkálja az agyam hogy a 113-at ki kellene húzni.( ha már ott áll a kilences a garázsba + szeretek is vele játszani) Viszont legények biza azok nincsenek, isteni szikra jött hogy a type 64-ből átképezném őket.(2 vagy 3 skillesek) Kérdés tehát hogy ez így szerintetek vállalható dolog?
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #173425 üzenetére
Érdekes, amit linkeltél
1. A Wotinfos linken tier 10 is 15%-os akcióban van. Worldoftanks.eu-n T8-9 van a képen, de alatta T8-10-et írnak)
2. A prém shopos ajánlatok 1 órája kerültek ki, de már lejártak, így az árakat nem lehet látni -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #173392 üzenetére
Nem vagyok angol tudású így csak a fordítót hívtam segítségül de ez az eredeti kiírás megjegyzés szövege...
After redeeming the code, make sure to be logged in the game on Sunday, November 11th between 11:11 and 11:30 CET (UTC+1) to honour the civilians and soldiers who experienced the harsh reality of the First World War. Afterwards, a day of Premium Account will be credited to your account to say thank you.
Én úgy értelmezem hogy csak játékban avagy belépve kell lenni és nem az adott időintervallumban belépni.
Szerintem a lényege mint minden gyülekezésnek hogy egy időben ott legyél a megemlékezésen stb. de majd meglátjuk hogy ők miként gondolták.Gubu0101
Ok akkor majd akkor lépek be azt jó napot!
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #173331 üzenetére
Nekem tegnap jártak le. Ugyanaz a helyzet velük, mint a többi bér tankkal. Nem csinálnak velük semmit. Ott marad tank a garázsban, ott maradnak benne a legények, ott maradnak rajta a felszerelések és fogyócikkek csak csatába nem mehetsz már vele.
Felszerelést sajnos mindenképpen goldért kell eltávolítani ha meg akarod tartani. Próbáltam eltávolítani a tankot és a 10 aranyas depóba küldést ajánlja fel olyankor a felszereléseknél.Nekem most tűnt fel, hogy a szűrők közé bekerült egy "Bérelt" szűrő. Biztos a garázsban megszaporodó bér tankok miatt, ha lejár a bér ezzel el lehet rejteni őket. Én nem távolítom el egyiket sem, mert nem zavarnak és ha akarom be tudom állítani, hogy ne lássam őket.
Egyetlen dologra kell figyelni. A külső testreszabásra nem lehet rámenni a bérlet lejárta után. Így ha speciális festést, emblémát vagy feliratot raktál a tankra akkor azt nem tudod leszedni. Ezeket a bérlet lejárta előtt le kell kaparni. Minden mással ráér a bérlet lejárta után foglalkozni.
A WG mod oldalán találtam ezt a minimalista garázs mod-ot. Nekem nagyon bejön. Az alap garázs sokszor feleslegesen erőlteti a vga-mat, néha jobban mint maga a játék csatában. Ezzel a mod-dal egy egyszerű fekete garázsod lesz, olyan mint ha batman barlangjából indulnék.
HMHM v2 Minimalistic hangar -
sequator
senior tag
válasz
jano_77 #173348 üzenetére
Én bőven rosszabb játékos vagyok mint te, ezért jóval alacsonyabbról, hamarabb sikerült lejjebb vinnie. 52,25 %-ról kb 3 év alatt 50,94 %-ra sikerült levinnie, ezért már nincs is kedvem játszani. Nagyon alá vág a motivációmnak, hogy hiába teszek meg minden tőlem telhetőt a győzelemért, nem sikerül megállítani a csökkenést.
sautia
-
Emu
őstag
válasz
jano_77 #173331 üzenetére
Kchryss írta korábban, hogy bent maradnak a garázsban, neked kell leszerelni, és ha zavar, el lehet távolítani őket.
Soumában akartam egy 1 skilles legénységet kiképzni, de csak 90%-ig jutottam, mert inkább tankot húztam. Tegnap kifejlesztettem a kukáskocsit is, remélem hétvégén tényleg lesz leárazás. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #173289 üzenetére
Igen, erről totál lemaradtam, tényleg nem olyan régóta vagyok ph-n fent, legalábbis ebben a topikban, korábban SG.hu-n voltam inkább aktív, most valahogy itt jobb társaságot találtam.
Tök logikus amit mondasz és tudom, hogy a legények miatt érdemes vagyis inkább ezért szoktak venni premiumot. Nekem egyelőre elég ennyi ami van, de van hogy elgyengülök és még ezt is meg azt is meg kellene venni szitu van
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #173292 üzenetére
Meg lehet közelíteni racionálisan és nem racionálisan is a kérdést. Ha racionálisan nézzük akkor az van amit írtam, nem éri meg se becserélni se megvenni a mod1 mellé. Viszont sokszor nem racionálisan dönt az ember főleg ha a wot-ról van szó.
Ami a T-44-100 mellett szól, hogy a jelenlegi metában mobilitás > páncél. Ennek következtében egy hangyafasznyit talán jobb a T-44-100, mint a T54mod1. Érzésre nekem is jobban megy egy kicsit a T-44-100-zal mint a mod1-gyel bár ennek az is az oka, hogy a mod1-gyel sokszor túlvállalom magam és többet várok a tank páncéljától mint amire képes a mai lövegek ellen. Mind a két tank nagyon jónak számít egyébként a 8-as közepesek közül.
Pár hónappal ezelőtt kaptak buffot azzal egyébként még kisebb lett a két tank közti különbség stílusban is. A mod1 régebben nagyon lomha volt a T-44-100 pedig nagyon puha. Mod1 kapott egy szép mobilitás buffot a T-44-100-nak meg buffolták a tornyát így tényleg szinte ikrek lettek.
A napokban a halloween-es bónusz és a kampány küldetések miatt volt hogy felváltva mentem a két tankkal. Nagyon hasonló élményre a játék velük.Top tierként mind a kettő darálógép, de többnyire 10-esben mennek, de ott sincs nagy különbség köztük. 10-esben a T-44-100 sem tudja megváltani a világot.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #173286 üzenetére
Az már 4 prémium tank eddig, ha jól számolom. Minek Neked még egy?
Már tényleg nem pofázok többet, de ennyit nem is tudsz megfelelően kihasználni. Személyes tapasztalat. Most, hogy volt a bónusz időszak kölcsönbe kikértem a Scorpion-t. Tehát mentem a Löwe-vel, a Progetto-val és a Scorpion-nal felváltva, de ha éppen valamelyikkel túléltem, akkor mentem vele még egy kört, gyors halál, kilép és mentem a kövivel, halál kilép, hmm, még mindig bent van az első a csatában, oké, jöhet a harmadik premium..mire kijöttem valamelyik vagy akár mindkettő végzett a maga csatájában, ergo feleslegesnek tartok még egy premiumot venni...mondjuk nekem is van még egy negyedik a mammut M6A2E1-es, de azt már tényleg csak akkor veszem elő amikor nosztalgiázok, sajnos már nem olyan jó, mint régen.
Te tudod, de T44-100 helyett hosszú távon jobban jársz egy fél éves vagy egy éves premium előfizuval..szerintem. az alapból bónuszt ad és mindegyik tankra ugye, nem csak a premiumra...
-
peterson79
őstag
-
-
válasz
jano_77 #173270 üzenetére
+1 a T44-100-ra a mod 1 ellenében, főleg a mostani MM mellett. Igazság szerint top tierként is az extra mobilitás miatt jobb a T44-100, illetve az oldalán elhelyezett vékony lemezek miatt és sidescrapelni is lehet vele, míg a T44-gyel annyira nem. Ettől függetlenül persze nagyon bírom a mod 1-et, de a T44-ek mozgékonysága elmebeteg.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #173270 üzenetére
Szerintem jók a megérzéseid. Nekem egyik kedvencem a sima T-44 volt és még sokat megyek vele most is. Mivel a 100-as egy premium tank, így annak még jobbnak kell lennie és amikor találkozok ilyennel akkor az is
Biztos van aki fikázza, de aki tudja hogy kell használni az tuti arat vele...
-
Melorin
addikt
válasz
jano_77 #173221 üzenetére
Sejtettem, hogy ez lesz, mindent ráfogtok arra, hogy kezdő vagyok, és ha valamivel nem értek egyet az már sértődésnek minősül...
Pl a magasabb armor meg HP miért is nem jelent nagyobb túlélést? Miből gondoljátok, hogy nincs még hatodik érzéke a legénységnek?
A linkelt oldalon fogalmam sincs hogy lehet tankra szűrni de nálam 416 az átlagos sebzés.
Értem én, hogy kezdő vagyok 1000 meccsel és még nincs kellő pálya és tank ismeretem, de nem kéne lekezelően írni egyeseknek csak mert visszakérdezek a látszólag ellentmondó dolgoknakAzon vagyok, hogy tanuljak természetesen, de közben szeretnék az ágon is haladni, nem gondolom, hogy ott nem lehetne szintén tanulni a csatákból.
-
K_Gabor
tag
válasz
jano_77 #173019 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Az tény, hogy van baja, én is volt, hogy nagy vagányan "átszaladtam" olyan helyen ahol nem kellett volna, ki is pukkantam hipp.hopp. Azóta erre is figyelek. Löveg nekem szimpi, és még pattintani is lehet vele ezt-azt.
Am ma meglepően jó volt, sokszor volt, hogy kb full t8-at kaptam vele, pár alkalom 3 t9-cel, és még top tier is voltam vele nem egyszer.
A csapat az meg megint más kérdés, ma is volt olyan, hogy 2-3 tárból hoztam 3.4k dmg-t de mivel a többiek gyökerek voltak mellettem, átgyalogoltak rajtunk.
Lorr-om még nem volt, de majd remélem egyszer ki tudom próbálni. Ráadásul kb nagyobb fun nekem a samu mint pl egy scorp. Ha nem sajnálnám már nagyon a tankokra a lóvét vagy ez vagy egy lorr szerintem begurulna, csak még a kv2r-re se szántam rá magam annak ellenére, hogy megint ott van a boltban. -
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #173019 üzenetére
Azért attól messze van. Gun szvsz jobb, mint az 50-100-é, bár csak 5 ammo van, de hamarabb betölti őket táron belül (2,7 vs 2,2 sec)
Mentem vele egy gyors kört, 1200 dmget nyelt el a páncél. Amennyivel lassabb az 50-100-nál, annyival jobb a páncélja.
Szerintem kifejezetten jó kis tank. Bár én most az 50-100 legénységét pakoltam bele.Arról meg nem a tank tehet, hogy te azt gondolod, hogy a Lorr-ban ülsz.
Szintén nem a tank hibája, hogy 6 csatából nem rakott össze normális emberekkel.Ja, és elsőre leszorzóztam
44.000 nettó nyereség prémcsi nélkül, úgy, hogy meghaltam
Pedig nem is volt egy nagy szám kör. -
jim bcs
nagyúr
válasz
jano_77 #172977 üzenetére
Volt, nekem. Újra kellett ellenőriztetnem a komplett wot-ot, kvázi mondhatjuk újra pakolta az egész gamet és utána jó lett, azóta semmilyen modot nem használok. Nem mintha sokat használtam volna, garázsóra meg javítási idő a gameban és ennyi.
Nekem így sikerült megoldani -> Beállítások -> Ügyfélszolgálat menüfül -> Ellenőrzés (A játék integritásának ellenőrzése és javítása)
Gyalult mindent, majd újraépítette az egész mappaállományt, kvázi mintha frissen telepítenéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- BestBuy ruhás topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Plazma TV topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged