-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #174944 üzenetére
Van huszonvalahány üres garázshelyem is, így ha betelne a barakk, akkor vennék valami olcsó, de sok legénységű vasat, és abban tárolnám a népet.
Jelenleg ott tartok, hogy minden ágon legalább hetes szinten vagyok(az összes tizes med, light és td megvan), így már nem kell sok előregyártott legénységet tartogatnom. A küldetésekre megtartott t6-t7 vasak pedig szép lassan húzzák a legényeket.
Egyedül ruszki artym nincs, de bármikor át tudom képezni rá a kv2 legénységét. -
Emu
őstag
válasz
jano_77 #174873 üzenetére
Ízlések és pofonok. Én kipróbáltam a nagy löveget, de 5 kör után visszaraktam a kicsit. Nagy kb. úgy működik mint az FV4005 lövege, csak nincs meg hozzá az alfa sebzés/átütés. Pontatlansága miatt meg ne is próbálj vele weak spotot lőni.
A kis löveg viszont maga az álom. Hihetelen az a DPM, csak nem lehet minden szituációban kihozni a vadállatot belőle. De a keresztbe lassan áthaladó HT-k örökre megjegyzikLegemlékezetesebb körömben Fishermann bay-en egymás után mentek a szupernehezek a városba. Csata 3-dik percére 5k+sebzésem volt. Viszont ezt nem sok körben tudod eljátszani...
(#174876) apóka: jól gondolod, minden stat oldal, még a woton belüli statisztika is számolja a prém fiók xp előnyét...
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #174857 üzenetére
Nemtom fake news e, de facen valaki írta, hogy csak azok kapják meg akik "újra kezdők" ergo 2-3hete nem játszottak... #lehetkamu
Maraton: én is valahol azt hiszem a hetes szint végén vagyok.
Amivel az asziszt miatt jól jöhet az xp pl digetto, fv4202 + amivel ha jól jön ki a lépés az a cérna AX, egy dolgod van besunnyogni a nagy vasakkal az első sorba és indokolatlan perma track-re b@szni mindenkit! És már jönnek is (az amugy nudli körökre) a 900xp-k.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #174782 üzenetére
De, valószínű, hogy onnan van, bár már nem emlékszem, melyikre tippeltem.
Akkor viszont erre a kódra én sem kaptam, csak épp így jött ki, hogy ugyanazt adják most is, és megtévesztődtem.Szóval akkor újra [TROLL ON]:
Aktiváltam a kódot, és nem kaptam semmit! Más is járt így???
[TROLL OFF] -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #174776 üzenetére
meglátjuk...már félúton vagyok felé, most már nem adom fel
Az IS-M-el nagyon megszenvedtem, ennyire rossz tankom utoljára a T1-heavy volt. A novemberi extrém XP akciózás során toltam ki a járgányt és cseréltem be végre 705-re, de eddig meglepően kellemetlen a számomra az is
Van amikor sikerül vele összehozni jó kört, de összességében érzetre nem a legjobb. -
Kelvin
őstag
válasz
jano_77 #174771 üzenetére
Pedig jól beizzítottál
Más, csak nekem tűnt fel, hogy amióta a mini maraton megy tier 10- ben a játékosok 90% csak arannyal lő? Függetlenül, hogy mire. /mondjuk a lilák nagy része az összes tierben, ahogy én látom/ FCM-et erőltetem picit de csak úgy eszi a goldot a többiektől az elmúlt napokban. -
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77 #174703 üzenetére
Persze tudtam. Írtam feljebb, hogy 672XP/csata az átlagom alap XP szerint az eddigi 114 csata alatt.
De nagyon jó, hogy felhívtad a figyelmem erre a szűrési lehetőségre. Eddig elkerülte a figyelmem, hogy van ilyen opció is. Ez alapján még a SupConq volt használható valamennyire, de az XP hozam jóval kisebb.
-
-
-
Emu
őstag
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #174550 üzenetére
Ismerős az érzés... valami vagy a nettel volt vagy a szerverrel. (Sajna nem tudtam teljesen kiszűrni, hogy melyikkel is mert a wg szerverei is szarok...)
Bár én estére meguntam, kitéptem a net kábelt, mobil elő, és jééé mobilnettel nem volt teleport.
Szerk:
Papooo: én bécivel kifújtam 5k sebzést, nagy kaliber sehol, nah ott mondtam hogy oké xp farm.
Jano_77: gratt! -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #174535 üzenetére
Nem hajtóm a küldit és nem is tudom hogy melyik a jobb megoldás de lehet hogy elsőre érdemes rámenni a Mester vonalra aztán az Elkötelezettségre.
Kínában "simán" mentem egy 949 xp kört aztán a fekete leves mikor nem annyira jó a csapat és éppen beférsz a top 10 közé 130xp-el de következő mentre meg te vagy a top sebző a csapatban.
Ilyenkor azért milyen rossz lehet a Type 5 Heavy-nek hogy 51 hp-al maradt le a küldetésről (persze ha ő is II. szinten jár) kb. mint mikor pár xp-el maradsz el a top 10-től.
Ja , szerencse kérdése is lesz ez a küldetés ahogy az egész játék.Hajrá srácok!
-
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77 #174507 üzenetére
Szerintem a prem fiokot, es boost-ot is beleszamolja, de a prem fiokot mindenkepp...viszont a 2x, vagy egyeb esemenyeket nem tudom, elkepzelheto hogy az is belekerul. (habar az tuti nem, mert 1 csatat mentem, es akkor nem lehetne 2x szorzoval a TP csak 569)
T-29 3 618,00 569 1 100,00% 3810,79
Te 50-el sebeztel tobbet atlagba mint en, es duplaja a TP-d, igy az elteres 300 WN8 pont.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #174494 üzenetére
Nem azért de ha nem mentek fel a honlapra cikkeket olvasni akkor tök feleslegesen tették a kliensbe ezt a nyomorult "Harci jelentést" ami csak bosszantó mintsem hasznos.
Ne vedd magadra csak az újabb értelmetlen klikkelgetésre vagyok kiakadva.Röviden semmilyen amúgy Hinterland jön de csak a nagy csatához.
Viszont több pálya is át lesz szabva: balanszra hivatkozva
Himmelsdorf
Fisherman's Bay
Pilsen
Mannerheim Lineés jönnek a botok mintha nem lenne így is több a soknál.
Teljes cikk: Update 1.3 Common Test
Tegnap kezdődött a teszt szóval pár hét, talán karácsonyra.
-
HellGreg
őstag
válasz
jano_77 #174420 üzenetére
Rákerestem az "adventi" kulcsszóra, és utoljára egy tavalyi bejegyzést talált. Az igaz, hogy nem szoktam visszaolvasni csak úgy az utóbbi 100 hozzászólást, úgyhogy igen, szelektíven olvasok. Ahogy szerintem sokan mások is.
"sokadszor bizonyosodik be" - te ezt így számon tartod? -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #174400 üzenetére
Helyesbítek, ez a Bajnokságon történt!
Szégyen emberek akik bármilyen formában előnyhöz próbálják magukat juttatni míg sajnálom a szervezőket, díjjak felajánlóit hogy mindig ez a vége.
Emlékversenyre is csak Tisztességből töltöttem fel 1 db visszajátszást és nyilván nem reméltem hogy nyerhetek vele.
Bajnokságban a szerényebb tudású csapatok közé talán beférhettem volna ha lenne egyáltalán csapat akivel legalább havi szinten pár órát játszanánk hogy szokjuk egymás reakcióit de igen dühös lennék ha ilyenek véget csúszna le a csapat egy-egy jobb helyezésről.de hogy on is legyek, behúztam odaátról (RU) is a nekem járó 1 évest az itteni 3-as mellett.
Potya tank nincs de nem bánom, na jó egy kicsit. -
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77 #174400 üzenetére
Ez itt abszurdisztán.
Sose értettem az ilyen embereket.
Meg lehet nézni a wot statom pl. Fisi-fosi. Mégse használok, használtam semmit (még azt a modot se ami mutatja merre néz a löveg).
Hogy másoknak mi jó ebben nem tudom.
A probléma ott kezdődik, hogy másokat akarjuk legyőzni (holott magunkat kellene, néha persze én is elfelejtem ezt).No mindegy. Ai tank megkapva. T10-el egy szép ász zárásként mára acélfal, spártai, nagy kaliber, szárnysegéd meg még ez az.
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #174392 üzenetére
Azt ertem de a kinlodast nem eri meg. Bemegyek beszelgetni 2 orat tuloraban es megvan. Ez meg h kb gyozelmi kenyszerben vagy mert kulonben nincs xp eleg durvan borzolja a kedelyeket.. foleg ha a wg beallitja az accodat h marpedig most veszteni fogsz. Ertem h scheff tud compenzalni 4-5 elmebeteget es igy nagyobb az eselye igy is a nyeresre de nekem ez max tier 4ben megy akkor se minden csataban. A gyotrelem meg hol eri meg ill mint mindig ebbol akar 2 db aa jatek ara kijon. Vettem defendert, feleert cerna xet meg prem accot ennyi boven sok idenre szerintem
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #174379 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak annyiszor lehet duplázni amennyit ír a másodlagosnál. Vagyis ha teljesítettél a másodlagosból annyit amennyit lehet akkor utána hiába teljesül a másodlagos, nem lesz duplázás. Épp ezért érdemes nullázni ha sok másodlagos lehetőség elment feleslegesen.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #174334 üzenetére
Egy kis taktikai trükk a küldetésekhez: ha túl nagy haladást csinálsz a másodlagos feltételben (ami a szorzót adja), de az elsődlegesben szinte nem haladtál semmit akkor válts át másik küldetésre majd vissza az eredetire és ezzel lenullázod az egészet. Így újból lesz lehetőséged az összes szorzót kihasználni remélhetőleg több sikerrel.
Én eleve minden küldetést úgy csinálok, hogy miután elindítom ha jön egy csata ahol a másodlagos teljesül, de az elsődleges nem akkor rögtön nullázom hiszen ilyenkor még nem vesztek semmit, mert elsődleges nem volt teljesítve semmi. Aztán ha már van haladás az elsődlegesben akkor már nyilván nem nullázom. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #174362 üzenetére
Igen, ez csak a top10-es csata. De legyünk optimiskák, és legyen nettó 2 nap játék a 10-ből. Az naponta elosztva ugye 0,2 nap, az majdnem 5 óra. Naponta. Aki délután 6-kor áll neki minden nap, annak is este 11-ig kell nyomni, hogy meglegyen az ingyen tank. És akkor egy olyan játékosról beszélünk, aki minden csatában top10, és átlag 600+ xp-t elhoz. RNG ide vagy oda... Vicc...
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #174361 üzenetére
Ugyan ez a 10-es szakasznál:
253.000 alap XP --> 422 csata --> 2954 perc --> 49-50 óra! (és ebben azok a csaták vannak csak, amikor mindig benne volt az ember az első 10-ben!)(#174363) e-newsee: na ja! Hogy ezt miért nem tudják megcsinálni, hogy átpörögjön a következő szakaszra azt nem tudom.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #174356 üzenetére
Szerintem ugyanolyan, mint az eddigiek, hogy annyi szakaszt csinálsz meg egy nap alatt, amennyit tudsz.
Személy szerint utálom ezt a módit. Sokkal jobban tetszett, amikor volt egy-egy napi feladat, amit meg kellett csinálni egy tokenért. Ugyanolyan idegbeteg volt mindenki, csak sokkal változatosabb volt az egész maraton. Ez így a játékosok többségének egy 10 napos monoton XP farmolás. Ráadásul még jobban tele van minden artyval, mert azzal könnyebb bent lenni a top10-ben még a gyengébbeknek is. A tier 8 meg még játszhatatlanabb a több 10-es tank miatt, akik azzal próbálják megcsinálni a szinteket.
Én valahogy úgy oldanám meg, hogy lenne mondjuk két szakasz (5-5 nap). Mindkét szakaszban nagyjából azonos nehézségű feladatok, amikből randomban kapnál minden nap egyet. Így nem lenne az az idegbaj sem, mint amikor sebzéses küldetés volt, és mindenki agyatlan módon lökdöste a másikat, hogy az övé legyen a sebzés. Vagy amikor spotos, akkor meg a fél csapat lighttal nyomta. Mivel mindenki más küldit kapna az adott napra, jobban eloszlana az agybaj. Aztán mondjuk lenne a 10 küldetésre 12 nap, és miután lenyomtad a 10 napot, megcsinálhatnád utolsó két napban azokat egyben, amik addig mondjuk nem sikerültek. Szóval lenne bent kihívás is, meglenne a lehetőség a javításra is, ha valamelyik nap nem sikerült, és ugyanúgy megvehetné az ember kedvezménnyel a tankot a teljesített szakaszoknak megfelelően.
De ez csak egy személyes vélemény. -
Bobyjack
senior tag
válasz
jano_77 #174339 üzenetére
Scheff szerint igaz a hír. Viszont kevesebb idő van rá, mint a cérnara volt.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #174281 üzenetére
Karácsonyi dobozokról hallottam olyan pletykát, hogy idén nem lesznek, mert az eu-ban szigorítottak az online játékok ilyen csomagjain és szerencsejátéknak minősítették.
Ennek viszont ellentmond, hogy a warships-ben most a fekete péntek kapcsán voltak ilyen ládák amivel prém hajókat és prém napot lehetett nyitni.
Azoktól kérdezem akik szoktak hajózni, hogy a napi bejelentkezésért kapható hajós black friday ládákból is lehet ezeket a jóságokat kapni vagy csak a pénzért vásároltakból?Jó lenne ingyen bemákolni egy 14 napos prém fiókot.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #174252 üzenetére
121-et csak azért vettem meg, mert olcsó volt. Állítólag annyira nem rossz tank, sirfoch például kifejezetten szerette. Viszont mióta bejött a 430u azóta nincs sok értelme játszani vele mivel teljesen ugyanaz a szerepkörük, de a 430u mindenben kicsit jobb.
Elfér a garázsban, annyira nem használhatatlan tank így néha megjárathatom és ki tudja lehet majd buffolják és akkor kéznél lesz. Már lassan 1 éve ki volt nálam is fejlesztve, csak azért vettem meg most, mert 30%-os akció volt rá és volt 9m körüli kreditem. Kredit annyira nem lesz gond a jövőben, mert nem sok tank van már ami hiányzik és szeretném megszerezni.(#174265) @kgergely23:
Nem változtattak semmit. Itt meg lehet nézni milyen szinthez mennyi legénységi xp kell: [link]
Minél több a skill annál több xp kell a következő skillekhez. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #174127 üzenetére
Két célkereszt van, az egyik a kamera nézőpontját jelöli, ez nálam a kisebb zöld karika (a képen 2-es nyíl) és van a löveg irányát jelölő célkereszt, ez nálam a kicsi piros pötty (képen az 1-es nyíl). Autoaim aktiváláshoz a kamera nézőpontját jelző célkeresztnek kell a tankon lennie, ilyenkor világít a tank kontúrja. Ha be tudod forgatni a kamerát akkor szikla mögül simán rá tudod rakni a tankra az autoaim-et.
Ez az alap autoaim ami a játékban van, nem volt itt semmi ami rásegített volna.
Képen látni, hogy szikla mögött van a tank, de a kamera nézőpontját jelző célzó a tankon áll és világít a kontúr.Meg lehet egyébként nézni a replay-t is, jól látni, hogy minden autoaim aktiválás-nál rajta a tankon a kamera nézőpontját jelölő célzó és világít a kontúr: [Replay]
-
-
Sanya63
csendes tag
válasz
jano_77 #174074 üzenetére
Én 908 csatát mentem vele, elég jól keres átlag sebzés ezren felül van a max sebzésem 4200 vele pedig nem vagyok egy nagy játékos. Az álcája kiváló 933 tűzgyorsasága 9,88 szerintem jó ez is.
A sebzése nem nagy 240 ha jól emlékszem.
Én szeretem nagyon nem bántam meg, hogy megvettem. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #173998 üzenetére
Ááá nagyon felejtős mennyiség: 2992
Nem hajhászom, nem is érdekel történet.0.9.19 patchel érkezetek 17.05. hóban amióta min.5,5k csatát mentem igaz a rangsorolt csatákat sem erőltettem de nem látom értelmét ha átlag játékosként másfél év alatt ekkora csataszám mellett egy fabatkát sem érő mennyiséget lehet(ett) összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest