- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sanya53
aktív tag
válasz
jano_77 #177030 üzenetére
Szerintem jobb, de én megálltam a kilencesnél, mert gyengíteni fogják őket úgy tudom, valahol azt olvastam.
meg is van -
Thrawn
félisten
válasz
jano_77 #176932 üzenetére
Engem jobban idegesít az amikor a saját artynk a csata végére épp három embert segít át a halába, mert neki muszáj lőnie akkor is ha épp az ellen mögé kerültél és közvetlen közelről épp sz***rálövöd.
Én is artyzok kampány küldik miatt, de eszembe sem jutna odalőni ilyenkor, inkább megvárom mi lesz a vége az 1v1-nek. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #176939 üzenetére
Alábbi kolléga is jelezte, hogy talán normál, mod nélküli verzióban kellene játszanod kb ugyanannyit, mint moddal és akkor kiderülne, hogy előjön-e a hiba vagy sem. ez a legegyszerűbb módszer a kiszűrésre.
egyébként nekem is csinálja ezt, de eléggé random módon. Én már meg sem lepődöm és indítom újra a játékot, ennyi. Valami hibázik, de Én sem tudom mi, viszont aztán 2 napig meg jó vagy éppen 2 hétig és semmi gond nincs vele...
Igazából amint jön ki új mod-csomag már rakom is fel, mert abban többnyire hibákat is javítanak. van, hogy csak egy micropatchet csinálnak, pont azért, mert pár nap alatt a visszajelzésekből kiderül mi a gond, azt azonnal orvosolják is. ja, Solo-modpackjét használom és abból is a legális verziót, az a wg oldalán is fent van. -
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #176809 üzenetére
igen, lehetséges hogy kicsit WOT függő lettem....van jó nap , nagyon jó nap a WOT-ban, de vannak azok az idegőrlő napok, amikor mindannyian kivagyunk, hogy ennyi pénzért miért van szopás, nem is akármilyen , amit kifizetünk nekik....
Szilveszter nem hoz lázba, szerintem is túl van komplikálva, itt minden ilyen nap....de mindegy, hagyjuk is....
Család az egy érdekes dolog...nehéz téma, semmi se egyszerű...azon oldalra születtem ahol mindenért küzdeni kell....Sokat melózom, amíg bírom szuflával...maszekolok a melóhelyen...segítem tesómékat, ahol most lett kis lurkó..
régóta vagyok itt már tag, nagyon sokat olvasom a PH!-t....itt nagyon sok emberkét meglehet ismerni, jót és rosszat is...szeretem itt ezen topicot...jó végig olvasni a hsz-kat egy nehéz nap után...
-
Ispy
nagyúr
válasz
jano_77 #176809 üzenetére
Megéltem már pár szilvesztert és azt kell mondjam, hogy részemről egy erősen túlértékelt estéről van szó, igazából semmi kedvem sem volt hozzá, végigdolgoztam az ünnepeket, alatta és közte is (most is), de azért átmentünk a barátokhoz egy esti vacsira és beszélgetésre, de ez igazából akármelyik hétvégi este is lehetne.
Egyébként ja, sokan függünk ettől a sz@rtól.
...mondjuk én spec PH! függő (is) vagyok.
-
Emu
őstag
válasz
jano_77 #176723 üzenetére
Egyébként mókás egy dög, főleg mikor csata elején kiszeded az ellenséges Grille-t egy lövésből, vagy épp belelősz malinovkán a spotter bokorba, és kinyírsz egy bc25-t blindre. Ezek elég jó érzéssel fognak el, de aztán utána jön, amit a kolléga említett, hogy egy sarok távolságra nem találod el a célpontot, vagy mondjuk JPE100 lövegét találod el, és 0 sebzéssel válik hamuvá a gold repeszed, ezekkel sajnos együtt kell élni...
-
notika77
senior tag
-
echterion
nagyúr
válasz
jano_77 #176662 üzenetére
Én sztorim az is3 ellen: O-NI troll ágyú repesszel voltam. Egy szikla mögül tornyozott a csávó a homokos pályán (ahol a két oldal között egy meredek völgy van, a neve nem jut eszembe), ahol a heavy-k szoktak összejönni a sarokban, gondoltam, megtréfálom. Háromszor találtam el a kupoláját, három critical hittel levette, 0 sebzéssel. Szerintetek ki nyerte a csatát? #nincsbefolyásolvaacsata
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #176401 üzenetére
Simán lehet és akkor még a legénységi akcióról szó sem esett.
Xp mindenhol azt úgy tolják mintha minden csatára adnák.12.26-12.29 - Get your Holiday Loot!: Nem tudjátok már hová rakni a sok ajándékot a fa alól? Ne aggódjatok, a WG ajándéka a garázsban vár majd ránk, nevezetesen egy Ünnepi doboz tele jóságos dolgokkal.
1 nap prém + 11x 5db kajának kell örülten örülni
Egyik vereség legalább döntetlen egy 5,1k-s kör is kevés a győzelemhez de ez sovány vigasz ha csak agyhalottakat kapok.
12.30-01.01 - Happy New Year: Az újévet is nagy kedvezményekkel nyitjuk. Ami már biztos, az a 3x-os legénységi XP csatánként.
Fantasztikus mikor rogyásig van mindenki személyes tartalékokkal.
Itt még reménykedem felszerelés vagy legénység akcióban ha nem akkor bek@phatják. -
Zolee_70
senior tag
-
frame>24
addikt
válasz
jano_77 #176212 üzenetére
De ugye olyat nem csinálsz, ami azóta divat, hogy kiszedték az enemy-chatet, hogy rámír valaki csata után privátban, hogy "get cancer", meg "anyámat" stb.
Olyan is volt, hogy szimplán azért érdemeltem ezt, mert kilőttem valakit. (nem artA-val)Éljen a szeretet ünnepe, *sszátok meg!
-
jimmy74
őstag
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #176139 üzenetére
Általában mindig ennyi vagy épp mázli kell hozzá, lásd lejebb ..
Black friday akció nem ugrott be de ahogy (#176143) kchryss írta most volt először viszont akkor is megkötéssekkel volt elérhető a 30% mert csak Kínai, Japán, Svéd és Cseh tankokra vonatkozott. Cikk
Ha már kerestem akkor pl. Október elején volt Német VI-X 30% Cikk
Október végén Cseh VIII-X 30% Cikk
Szeptember végén Brit VIII-X 30% Cikk
Amúgy tényleg spúr vagy
ennyi kredittel 1M ide vagy oda szerintem bőven az a kategória pláne hogy 2 óra prém járgány játékkal összeszeditek a ti szinteteken.
Más:
P.43 bis -en melyik löveget érdemes használni?
90mm -től kicsit tartok.Ez meg csak úgy... mennyi az esély hogy 13 csata alatt ugyanazt a noob spottert?
ardoc = amx 1375
ebay fiókos és kurva régi reges, évi ~800 csatás bot-on már meg sem lepődöm. -
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #176151 üzenetére
Nem tudom, megvettem, de nem próbáltam ki.
Az excalibur küldetéseket erőltetem, már csak négy uniós (artysebzés, lightsebzés, pattintás, és a végső) van hátra.
Egyúttal próbálom összehozni az obj 260 lt15-öt is, mert már csak az hiányzik.
Ma 10 csata alatt letudtam a 7 rammolós küldetést kamikaze üzemmódban. -
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #176145 üzenetére
A sebesség buff után már elviselhető lett a t95, előtte rettenet lassú volt.
Én beállítottam a nyolcas lengyelt, a kilences francia artyt, és megvettem a tizes francia heavyt.
Még a hetes ruszki arty megvételén gondolkodom, mert össze tudnék szedni hozzá egy jobb legénységet a barakkból.
Van bő 8 milla kreditem, és nem tudom mire elkölteni. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #176139 üzenetére
Ha jól tudom idén volt először amikor top of tree kivételével is volt 30%-os kedvezmény 9-10-es tankokra. Idén viszont talán 2x is volt. Az egyik fekete pénteken azt tudom. Szerintem a fekete péntekes 30%-os leáratásra fix-en lehet már számítani, de az jó sokára lesz legközelebb.
Én örülök, hogy megvettem akkor a 10-es kínai med-et és light-ot. Ekkora kedvezménnyel csak tott-ban tudtam volna beszerezni őket, ott meg a szavazásos rendszerben biztos nem lesznek megszavazva ezek. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #176133 üzenetére
Jól látod. Ez is jellemzi a wg tankegyensúlyért felelős osztályát, hogy 2-3 tankot sem tudnak normálisan egymáshoz igazítani.
[Centi 5/1 vs Victoria vs Fv4202]
Először az volt disznóság, hogy a fv után jött a prima victoria ami mindenben ugyanolyan vagy egy hangyafosnyit jobb volt, aztán jött a centi 5/1 aminél ugyanez a helyzet a primo victoriaval szemben.
Victoria és 5/1 nekem nincs így nem tudom, hogy a gyakorlatban is kijön-e közöttük ez a minimális különbség.
Szerintem a 2 tized pontosság soft statok nem érezhetőek meg, az erősebb test páncélt viszont csak úgy tudnám megítélni ha játszanék velük. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #176107 üzenetére
Rudy jobb lett volna?
(#176109) BÁ Nutrition
Kártyáért jár mellé és visszaosztva még olcsóbbra jön ki.
(#176110)
Mikulás vs krampusz küldetések, nyeremény nagy ládájából nyitotta.
(#176112) lacibacsi
Jó kis parancsnok, kár hogy nekem nem jutott.
Azt hittem csak Bia + 100% és harmadik sor választható mint alapesetben a nyeremény legénység. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #176079 üzenetére
Ma reggel 06:00-ig voltak elérhetőek a küldik. WG cikk.
Ahogy korábban le volt írva, ugyanaz a feltétel és ugyanaz a nyeremény csak a kaja (kávé vs csoki) volt eltérő.
Most már ne keressétek a küldetések közt mert nincs ott de szerintem ha aktiváltátok akkor az első küldetést tuti megcsináltátok ami a 10k xp szerzés volt tier IV-X tankokkal.
Így ha igaz hogy mindenki megkapja a nyereményeket aki legalább egyet teljesített a kettő közül az bejelentkezéskor ezt vagy hasonlót kellett látnia az értesítő panelen.Szerk:
Időközben egy csatával kaptam 10 dobozt így ki tudtam rakni a hiányzó díszeket, teljes a tavalyi album.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #176060 üzenetére
Szerk: a kolléga gyorsabb volt.
Amikor aktiváltad a santa vagy a krampus kódot akkor adott három küldit. Arra gondolt a kolléga.
A ládákat meg lehet nem egyszerre szórják ki.
Más: A map blacklis jól hangzik, csak mondjuk valami feltételhez kötném, mert így az lesz hogy kihal egy két map. (Én is utálok párizs mapon artyzni meg hasonlók, de értitek mire gondolok.
)
A másik a hatodik érzék, most aki kiszenvedte x tagra azt kompenzálják esetleg majd? Sok még itt a nyitott ajtó... -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #176057 üzenetére
Mindegy volt melyikre szavaztál.
"SANTA won, however, those who played for Krampus and completed at least 1 mission, will also receive the reward."
SANTAMAUS nyert, de aki a másikat aktiválta és teljesített legalább 1 küldetést az is megkapja ugyanezt a jutalmat.
(#176056) @Pug:
Teljesen olyan mint a vásárolt nagy ládák. Ugyanakkora eséllyel eshet minden belőle. Most olvastam, hogy valakinek Defender jött belőle. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #176035 üzenetére
Játazottál már a kukás kocsival? Az a tank maga az rng, két véglet van, vagy sebzel sokat vagy nullát.(vag nulla közelit, gondolom nem kell bemutatni a hesh csidáit, láttam már és tapasztaltam is amikor az 1750es alfával lőttem 70et, meg azt hiszem nullát is...)
Az egész prém lőszer témára meg annyit, hogy érdemes lesz megvárni hogy pontosan mi is lesz belőle. Jelen állás szerint csak a szokásos sírás megy mindenhol...(fb+összes fórum)Bá Nutrition: hesh azt hiszem valami speckó HE, de ha nem majd jól kijavít valaki.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #176035 üzenetére
Prém lőszer nerf ebben a formában szerintem nem fog sokat változtatni a dolgokon. Ugyanúgy keresztül lehet hugyozni a heavy-ket szemből bármivel csak nem 400-asával csipegeted le őket hanem 300-asával. Én teljesen kivenném a magas átütésű lőszereket a játékból és csak 1 átütéshez balanszolnám a páncélokat, de ilyet úgysem fognak soha meglépni.
Úgy lenne jól balanszolva a páncél és a lőszer ha egy azonos szintű heavy-t egy med vagy egy másik heavy szemből csak gyenge ponton tudna sebezni és tényleg lennének gyenge pontok nem úgy mint a újabban berakott tankoknál. A TD-knek lehetne nagyobb átütése.Ja még valami: ha máshoz nem nyúlnak és a jelenlegi rendszerbe rakják bele az nerfelt prém ammo-t azzal csak azt el érik el, hogy még több gold spam lesz, ugyanis ugyanúgy csak azzal tudod átlőni a tankokat csak a kisebb sebzés miatt többet kell lőnöd. Ahhoz hogy értelmesen működjön a dolog az kell, hogy a szóráskép alkalmas legyen gyenge pontok lövésére és legyenek gyenge pontok, mert jelenleg ez egyik sem teljesül!
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #176033 üzenetére
Egyelőre elég alap, de a legények legalább full két skillesek és kezdik a harmadikat. Van 20k free XP-m és ha jól látom a nagyobb löveg felmegy minden nélkül. Lesz kis nehézség az elején, de a Pantera is bejött, gondolom ez sem lesz rosszabb. Egyelőre fokozott szellőzést és vert. stabot kapott a töltésgyorsító mellé.
-
válasz
jano_77 #175870 üzenetére
Ugyanannyival tolatnak, mint amennyivel előre mennek (a tier 8-as esetén 80-nal). De nehogy azt hidd, hogy valami OP járgányról van szó, skill4ltu mutatta, hogy még a legrosszabb tier 8-as lighttal, a HWK-val is jobb eredménye van. Az alap látótávja a tier 8-asnak 310 méter, még a KV-2-nek is sokkal jobb ennél.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #175853 üzenetére
(#175840) @lacibacsi:
Végre!
Be is gurítottam a garázsba!Janó, nem kell mindenhol az észszerű logikát keresni. Vannak az ember életében tankok amiket meglát és megszeret, pont mint a nők esetében. Nekem 3 nagy ilyen "szerelmem" volt a wot-ban az egyik a VK 72.01 (K) (szteroid löwe) a másik pedig a M6A2E1 (szuper mutáns), a harmadik meg a TOG.
A mai napig emlékszem amikor sacred valley-n száguldoztam valamelyik 8-as lightommal és szembejött a VK. Szerelem volt első látásra, tudtam, hogy meg kell szereznem. Megfogott a kinézete, az egyedisége és ritkasága. Akkoriban nem volt másik hasonló stílusú 10-es heavy, hátsó tornyos, gyors, kemény, nagyot sebző. Wot-os pályafutásom egyik legboldogabb pillanata volt amikor az első sikeres cw kampányom után átvehettem a VK-t. Később kicsit elszomorított, hogy nerfelték a sebességét és berakták a fejlesztési fába a klónját így már nem annyira gyors és nem annyira egyedi, de a mai napig imádom és az egyik kedvenc 10-es tankom.
Évekkel ezelőtt Himmelsdorf halálutcáján lopakodtam a WZ-111-emmel amikor megjelent szemben a szuper mutáns. Életemben először láttam ennek a tanknak típusszámát a játékban pedig akkor volt már jó pár csata a hátam mögött. Néztem ki a fejemből, hogy ez meg mi az isten nyila. Viszonylag simán elbántam vele, szétlőttem a kupoláját, már akkor sem volt op tank. Csata után azonnal rákerestem, hogy mi volt ez és nehéz megmagyarázni, de ennél is elfogott az a VK-s érzés. Ez a tank nagyon egyedi, kell nekem!
Nem számít különösebben jó tanknak, főleg a mostani 8-as mm-ben. Az oldala nagyon gyenge, nem lehet vele sidescrape-elni, a vállai is gyenge pontok, a torony is belőhető a löveg mellett két oldalt, tornyot kicsit elfordítod annak az oldala is lőhető, a kupola is gyenge pont. Kezdők viszont nem szokták tudni, hogy a hasa és úgy általában a test frontpáncélja egész jó és sokszor azt lövik a torony helyett. Tier limites, nemrég kapott egy kisebb buff-ot is. Összességében azért rossznak nem nevezném, használható tank. Így hogy 7800 aranyért is meg lehetett venni, nem volt kérdés, hogy megveszem. Mivel a klánnal én folyamatosan szerzek aranyat magamnak, gyakorlatilag ingyen volt. Azt hittem 10e körül lesz az ára ha berakják, ez a 7800 arany nagyon baráti ár volt érte.
Szóval összességében én azért vettem meg mert régi nagy szerelmem és mert aranyért lehetett venni az meg volt, de nem csak dísz lesz, használni is fogom. Akkor is mennék vele ha szeméttelepre való lenne, de erről szó sincs szerencsére.Ami egyébként most érdekes, hogy elég sok aranyat kivonnak a játékból ezzel az adventi kalendáriummal. Nem tudom van-e ezzel kapcsolatban valami tervük vagy csak a dobozvásárlásra akarnak buzdítani vele.
Minden esetre vannak olyan játékosok a nagyobb klánokban akik a játékra pénzt nem nagyon költenek viszont a klános és e-sport tevékenységeik után több százezer aranyat felhalmoztak. Ők most szépen bevásárolhatnak prémium tankokból ingyen.
Emlékszem valahol régebben láttam eladó magyar esl wot acc-ot is. Teljesen free2play acc volt, csak esl versenyzésre volt használva és kb 100e arany volt rajta. Mivel aranyból egy idő után nem nagyon lehetett már értelmes dolgot venni így sok ilyen aranyfelhalmozott acc lehet a játékban.(#175851) @inferno88:
Logikus lenne, de nem így működnek a dolgok. Amerikai és ázsiai régió szinte már döglöttnek tekinthető, mégsem migrálták őket sehova. Armored Warfare-nél nem tudom mit csináltak, de azt tudom, hogy ott az eu régió játszhatatlan lett és mentek át az európai játékosok a ruszki szerverre, hogy végül migrálták-e őket vagy újra kellett kezdeniük azt nem tudom.
Wot-nál egyébként korai erről beszélni, bár a tendencia és a fejlesztők hozzáállása nem jó, de messze van még a játék halála, sőt szerintem még olyan stádiumba sem érkezett, hogy ne lehetne a romló tendenciát megállítani vagy megfordítani. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #175868 üzenetére
Ez most komoly?!?!? Ezek a szaros kerekes szutykok annyival tolatnak, mint más tankok előre felé?!? Ez ugye csak egy rossz vicc?!?
Most belenéztem GB videójába és elképedtem, hogy felvette a pozícióját előre menetben, majd mikor menekült, akkor nem fordult meg, hanem simán curikkban hagyta el a pozícióját! WTF
-
vhw
addikt
válasz
jano_77 #175786 üzenetére
Még 5 nap van hátra (ma becsúszott az M6)
- Az eddigi mintát tekintve a; Libertének jönni kell (a többi skinezett pajtása már mind megjelent)
- Progetto
- Primo VIctoria
- T44-100
- Caenarvon AX- Centurion 5/1 (ez pont a karácsonyi időszak előtt volt kapható, így jegelhetik)
A fenti 8-asok lefedik bőven a határalévő időt, ha nem akarják 6-7-esekkel pocsékolni az idejüket a vásárlók pénzéért.
Ha mégis engednek az igényeikből akkor az Eagle 7, AMX 13/57, még befuthat a hajrában. (6-osokból csak 2 volt idén, már a végére aligha nyúlnak ezekhez)De ha igazán pofán szeretnék csapni a nagyérdeműt, akkor utolsó nap beteszik az IS3A-t.
Aki nagyon akarta már számtalan dobozt végig nyitogatott érte - kérdéses eredménnyel.
Aki nem ment bele a szerencsejátékba, utolsó nap kinyitná a pénztárcáját, ha direktbe vehet egyet. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #175786 üzenetére
ISU-130?
Csak nem elírtad te is a SU-130-at?
Ha esetleg tényleg az igazi ISU-130 gondoltál akkor az biztos nem lesz.Chieftain/T95 CW jutalom tank. Nem fogják betenni a kalendáriumba. Ennyi erőből IS-5-öt is írhattál volna.
KV-4 KTTS szintén CW tank az is kizárt.
Edelweiss és Nameless anime tankok speciálisan az ázsiai szerveren. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #175804 üzenetére
Még egy dolgot tennék hozzá a dolgokhoz. A kollekciónál hiányzó diszre ha klikkelsz, akkor a készítő megnyílik és már be is van állítva. Ergo csak egy kattintás és lehet is gyártani. Nem kell nézegetni az albumot, aztán meg átlépni beállítani. (Főleg ha az ember elnézi és rosszat állít be.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest