- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #209415 üzenetére
Jól gondolod az első küldetéssorozat és második parancsai teljesen külön vannak. Nem lehet egyiket a másiknál használni.
Én nem használtam egy parancsot sem és minden 15-öst addig csináltam amíg meglett másodlagossal. Szóval nekem maximális, 8 parancsom van.
Ha az obj279e megszerzése a cél akkor jobban jársz ha visszaszerzed a parancsokat. Ha csak az a cél hogy a chimera meglegyen és elkezd csinálni a 279e küldetéseket akkor lehet hogy jobban jársz ha kiváltod parancsokkal. Aztán valamelyik nemzettel csinálhatod a 279e küldetéseket valamelyikkel meg javíthatod a chimerasat.
Arra figyelj hogy olyan küldetésre ne használj parancsot amit nem fogsz tudni megcsinálni másodlagossal, mert akkor az beragad. -
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #209370 üzenetére
de nagyon.
de kezdek belejonni, most 3 t9-et is huzok, meg nyomom a premeket is a penzszerzes miatt.
azt meg tudom valahogy nezni osszesen mennyi felszerelesem van az egyes tipusokbol a tankokon meg a garaszban? rengeteg tank van es tudnom kene mibol van keves, mibol vegyek. -
DonCosta
tag
válasz
jano_77 #209357 üzenetére
Köszönöm a bíztatást és a tanácsokat neked és Black_Sheep fórumtársnak is!
-
DonCosta
tag
válasz
jano_77 #209354 üzenetére
Heavykről eddig csak a T29-re mondanám azt, hogy szerettem és használni is tudtam. Most az Emil-ekkel barátkozok, de azok nem igazán tipikus Heavy-k.
A távolabbról szurkálós stílus jobban bejön. (első párezer csatám csak TD-vel volt, abból is a papír, mozgékony ami bejött)
Ezek alapján + "tárasság" miatt a Char Futur közelebbinek tűnik stílusban, de az, hogy azt csak a kék-lila játékosoknak javasolják, elég elrettentő. (azt a szintet soha nem érem el)
Szóval a dilemma továbbra is adott...
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #209296 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet, mára hanyagolom ezt a módot. majd ha több türelmem lesz hozzá.
A második csatánál volt olyan hogy elindultam a francia tankkal, nem volt messze a zöld meg a sárga drop hát fel is kaptam őket. Rögtön utána már rám esett egy másik francia növelt hp-val és táras löveggel.
Persze biztos így megy ez. Még idő sem telt annyi hogy ki tudja fejleszteni.
Ebben módban az rng fokozottan kiveszi a szerepét abban hogy ki nyerhet és ki nem. Szerintem a legcélravezetőbb ha elsunnyogunk amíg csak öten maradunk aztán garázsmenet.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #209171 üzenetére
Jópofa vagy, hogy ezt kötekedésnek veszed. Konkrétan a super hellcat-et írtad így azt néztem meg és ha már megnéztem akkor beírtam hogy annál nincs hiba. Én kérek elnézést hogy kötekedtem, bocsi.
Arra meg nincs időm hogy egy több oldalas táblázatot átnyálazzak hibákat keresve. Könnyen lehet hogy van benne hiba, mindenki szokott hibázni. Skill4ltu táblázatában is volt hiba még az új felszerelések megjelenése előtt. Ilyenkor írni kell a streamernek és akkor kijavítja. -
Raidon
őstag
válasz
jano_77 #209069 üzenetére
T55-ös kollekciót sikerült összegyűjtenem... mérnökből kellene 2 matrica. 8-at sikerült 2 meccsből összehozni... szóval a killre nekem nem jár már doboz abból a kollekcióból. Szóval két meccset le kellene hoznom Waffennal... Studzianki vagy mi fene az nagyon adja Waffennal de most kikaptam Fishermans-bay-en. 13 kill 15k-dmg és két Low hp-s tank maradt. Szépen játszottak most én voltam a fasz, hogy tekeregtem a nyílt mezőn... valakinek esetleg valami jó tippje? Rohadt sokat kell gurulni azon a pályán... minden rohadt messze volt... 4 kulcsom maradt abból talán kivitelezhető a történet...
-
3
senior tag
válasz
jano_77 #209045 üzenetére
Nem kell pro gamernek lenni. Magyarul és más nyelveken is leírták, milyen taktikával lehet javítani a győzelmi esélyeken. Én kiegészítem azzal, hogy ha látjuk, hogy bukó van, ne pazaroljuk az időt, menjünk új csatába. Nem én menjek, hanem mi, mindannyian menjünk, akik a csapatban vagyunk. Nekem is láda kell, nekik is láda kell, egyikünknek sincs végtelen ideje a "játékra", nincs ezen mit beszélni, meg kell halni, és újrapróbálkozni. Legyen meg mindenkinek a 3000 kötvény, aztán lehet szórakozgatni.
-
3
senior tag
válasz
jano_77 #209033 üzenetére
Szerintem azok a paraziták, akik nem hajlandóak lerövidíteni a nyilvánvalóan bukó csatát. Nem várom el, hogy játsszanak jobban, mert tudom, hogy a képességeiknek megfelelően teljesítenek. Viszont az logikus lenne, hogy ha nem győzhetünk, akkor menjünk mindannyian egy új csatába. Remélem, tisztában vagy vele, hogy jutalom csak a győzelemért jár, vereségért csak kreditet lehet kapni, az meg kell a ****nak. A játék is lehetne jutalom, de retardáltakkal együtt nem az. Ügyes csapattársakkal valamennyire élvezhető a játékmód, de nyomoroncokkal nem. Természetesen elhiszem, hogy egy felnőttnek élvezet lehet óvodásokkal focizni, de nekem nem az. Itt pedig pontosan ez történik, amikor idiótákkal rak össze az MM.
Lehetőséged van kitiltani. Vedd meg valamelyik 3 nem WoT-ozik prémium csomagot. Kapható egy napos, egy hetes, egy hónapos és egy éves kiszerelésben. Ezeken felül megvásárolhatod az ultimate csomagot is, ami a WG-s felhasználói fiókom törlésével jár.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #208996 üzenetére
A top5-ben lévős küldetésnél még hagyján, de a top1 sebzőnél igazán megadhatná a ládát vesztes csatában is. Negyed órám elmegy vele hogy odateszem magam és kiosztok 15k sebzést aztán nem kapok érte semmit, mert nem nyerek a többiek miatt ...
Ha ezekért a vesztes top1 sebzős küldetésekért kapnánk ládát már rég végeztem volna.
Egyébként ilyen formában a küldetések magára a játékmenetre is negatív hatással vannak. Sokan ha azt látják hogy nem megy olyan jól a többieknek akkor elkönyvelik a vereséget és dezertálnak vagy csak szarnak az egészbe. Ha vesztes csatában is lehetne teljesítmény alapján ládát szerezni akkor jobban odatennék magukat a rosszabb kezdés után is és ezzel nagyobb esély lenne mégis megnyerni a csatát.(#208991) szbalogh
Chrysler pattintásra jó, kredit farmolásra nem. Viszont arra fel kell készülni hogy általában ha sidescrape-elsz és nem tudnak belőni akkor jön a repeszáradat. A repesz miatt nagyon nehéz ezeket a küldetéseket megcsinálni, de ez nem a tank hibája, minden kemény tankkal ez a helyzet. Ez rendszer szintű hiba a repesz megléte miatt. -
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #208984 üzenetére
Detto. 7-8 csatát mentem és csak az utolsó volt győztes. Volt, hogy 1400 sebzéssel végzett egy csapattárs. Ahhoz mekkora balfasznak kell már lenni? Az elején még csak sebezni se tudnak a botok. Másikban még az ötös szintet se értük el, amikor hárman már kipontozódtak. De ma ennyi időt szántam rá. Nem jött össze a wt kulcs, nem rajtam múlt. Majd holnap újra próbálkozok. De durva kontraszt a tegnapival, amikor háromból hármat nyertem és kaptam is a kulcsot.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #208910 üzenetére
Próbáltam lesznájpolni 4x is, de nem sikerült. Pedig rendes volt mert még vissza is számolt mielőtt bement csatába.
Kezdő játékos, néha kifejezetten rossz a célzása, csata közben a csetet olvasgatja és alig figyel oda, de még így is szerintem több mint a felét nyerte a csatáknak a WT-vel. Szóval ha majd skill4ltu meg daki játszik a WT-vel akkor kb lehetetlen lesz nyerni ellene.
Én egy csatát mentem eddig a WT-vel azt baromi simán nyertem. Szerintem kicsit túl lett tolva. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #208837 üzenetére
Lehet, hogy az időjárást is tesztelik, de szerintem ami itt inkább a lényeg, az az újranyitási metódus. Kíváncsiak, mekkora a hajlandóság, és tuti, hogy idén a karácsonyi ládák is újra kinyithatók lesznek. Ott ugye mindig valami nagyágyú tank van a ládákban, szóval van rá esély, hogy még többen dupláznak, hátha bejön.
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #208808 üzenetére
Én az egész UK ágat a Tortoise miatt csináltam (mármint a megelőző TD-ket free XP-ből és tervrajzokból fejlesztettem ki) és nem bántam meg csak azt, hogy kellett a kredit és eladtam és csak 46 csatát mentem vele. A Badgert majd egyszer megveszem, de a legénységet szerintem nem képzem át rá.
ui.: Nem szeretem a torony nélküli tankokat, de ez nem okozott csalódást. Természetesen Sand River/Malinovka/Prokhorovka pályákból 2-t tiltottam
-
Eugene Roe
őstag
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #208688 üzenetére
Na csak a te kedvedért printsceen-eltem a mai SH csatáim.
4 csata, helyezések: 2, 1, 17, 1
Ezzel a 4 csatával kész is lett az összes napi küldetés is. Tényleg rohadt nehéz haladni.[kép] [kép] [kép] [kép]
Kár hogy ennél a módnál nincs replay volt pár nagyon jó izgalmas párharcom.
Azt hülyeségnek tartom, hogy kevesebb lenne a loot, tele van velük a pálya, azt is hülyeségnek tartom hogy mellé mennének vagy pattognának a lövések. Ha nem használsz autoaim-et és tudod mit hol kell lőni tök jól le lehet hozni az 1v1-eket mert a játékosok 90%-a totál fogalmatlan és ész nélkül autoaim-el, nem forgatja a tankját.
Volt két csata is amit azzal hoztam le 1v2-ben hogy többször trackeltem őket és beforgattam a tankom, ők pattogtak ész nélkül én meg permán tartottam őket.
Amiben igazad adok, hogy változhattak a spawn pontok. Mintha kevesebb lenne és közelebb lennének így valóban több lehet a harc a csata elején. Ez viszont nekem pozitív változás és nem negatív. Én eddig sem azt a taktikát alkalmaztam hogy az elején kerülöm a harcot és gyűjtögetek, én eddig is kerestem a harcot. Csak az első 5 hely ér pontot ezért jobban megéri mindent vagy semmit alapon játszani, nem érdekel hogy 10. vagy 20. leszek mert tök ugyanaz, de nagyobb eséllyel leszek így top5. Többet ér például egy 3. hely mint öt 6. hely. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #208676 üzenetére
Szerintem nincsenek botok benne, nekem nem tűnt úgy. Volt olyan, hogy lila statos játékost küldtem vissza a depoba, mert hamar találkoztunk és neki csak kici franszia tankja volt :)
De volt olyan is, hogy piroskával találkoztam, csak mivel 2 szinttel erősebb volt és nem volt szerencsém sem - majdnem minden lepattant róla - ezért Én döglöttem bele.
Nincs itt semmi mítosz, RNG van. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #208654 üzenetére
Nekem az volt a tapasztalatom az előző epizódban, hogy ugyan papíron a leggyorsabb, de olyan francia lightos. Ha van neki egy kifutópálya, ami egyenes, nincs rajta 2°-nyi emelkedő sem, akkor egy idő után rohadt gyors. De egyébként minden kanyar meg hupli visszadobja a tempót egy 10-essel. Szóval jól hangzik az a végsebesség, csak tartani nem tudja.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #208646 üzenetére
Szerintem a mai metában nem lenne egy félelmetes ellenfél.
Olyasmi, mint a kukáskocsi. Ha beadja, akkor Joker vigyor lenne az ember fején, úgy kb 5 csatánként egyszer. Egyébként meg a 4-es tárból egy mellé, két critical, egy sebző lenne a leosztás. Az első lövésnél villanna a majrélámpa, az artyk megszórnának, és úgy nézne ki a monitorod, mint egy virág, ahol a szirmok a találatjelzők.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #208592 üzenetére
Időnként elgondolkodom, hogy az artyk kábításához hasonlóan, a csatajelentőn kiírhatnák, hogy összesen hány másodpercig tartottad spoton az ellenséget. De aztán hamar elhessegetem az ötletet azzal, hogy akkor csak még jobban felb@szná az ember az agyát, amikor azt látná, hogy mondjuk 350mp spot, és ezalatt 0 sebzést kaptak. Szóval inkább nem is kell az infó.
Az is épp elég volt, mikor az M44-gyel, ami nem egy kábítóbajnok, valami 90mp-nyit kábítottam össze, és nem vágtak hozzá az ellenfélhez egy nyamvadt malacot sem ez idő alatt. -
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #208504 üzenetére
Ezért volt költői a kérdés ... a profit mindenek előtt . Hogy jól van ez így ? Azt mondom jól . Keressenek , gazdagodjanak , de ezer olyan apróság van , ami jobbá tehetné a játékot , a játékélményt . A házak melletti pocsék kamerakezeléssel foglalkoznak ? Aligha . A nem látható "tereptárgyakban" elakadó lövésekkel foglalkoznak ? Aligha . Hogy a tankok a szerepkörüknek megfelelő pozíciókban tevékenykedjenek ? Aligha . Ne díjazzák már azt , aki egy közepes tankkal a tüzérek mellől összepufogtat 3000+ sebzést ... és ne büntessék azt a játékost , aki kiteszi a belét a frontvonalon . Ez utóbbi töredékét kapja annak a kreditnek XP-nek , mint az előbbi . Biztosan ki lehetne dolgozni egy olyan feltételrendszert , ami ösztönzőleg hatna a játékosokra a tank "rendeltetésszerű" használatára .
A vezetékes beviteli eszközök az én szintemen nem jelentenek se előnyt se hátrányt .
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #208504 üzenetére
Az átváltás jó ötlet lenne. De ha megkérdeznéd, arra hivatkoznának, hogy nem tudhatod, nem lesz-e egy új német ág, ahova fel tudnád majd őket használni.
Vezetékes egér:
Igen, valamennyivel persze, nincs annyi input lag a rendszerben. De ez leginkább csak a hardcore FPS-eknél jelent bármit is. A WoT-ban annál jóval több a véletlen, hogy észrevehető legyen a hátránya. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #208485 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy nem bugról van szó. Csak próbálom megérteni, hogy milyen bugról. Ilyen vagyok. Nem szeretem a magyarázat nélküli dolgokat. Ahol dolgozom cégnél, ott rengeteg eset van, hogy nem az a hiba kiváltó oka, mint ami a tünetek alapján sejthető.
Szóval lehet, hogy amikor kilóg a tank nagy része egy szikla mögül, majd egyszer csak eltűnik, akkor mindenki rámondja, hogy szar a spotrendszer, pedig lehet, hogy a spotrendszer a dolgát tette, csak a szikla modellje rossz, ott is volt "hit box", ahol textúra már nem. A szoftver számára pedig ez annyit jelentett, hogy megszűnt a felderítés, el lehet kezdeni számolni a másodperceket. Ilyenkor pl nem a láthatósági rendszer a hibás, hanem a térképmodell.
Elismerem, hogy van egy csomó hiba a játékban, csak én meg azt nem szeretem, amikor egy furcsa jelenségről valaki egyből azt kiáltja ki, hogy "megmagyarázhatatlan". Pusztán azért, mert nem gondol bele, hogy mi okozhatja az adott jelenséget, vagy nem ismeri (esetleg nem érti) a játékmechanikát. A hibák nagy része is azért van, mert az apróbb programozási, vagy modellezési egyszerűsítések (hogy ne legyen a játék 2-300GB minimum, és a gyengébb gépek is elbírják) összeállnak, és egy látványos hibát produkálnak. Ha valami olyan dolgot csesznek el, ami önmagában is játékot érintő hibát produkál, akkor az nem egy-egy esetben jön elő, hanem minden egyes esetben, amikor az a kód lefut(na). Ezeket (leszámítva a tavalyi barátlistás szerencsétlenkedést) elég hamar javítják is. Az a néhány anomália, amivel mi találkozunk, az elenyésző ahhoz képest, ahány ugyanolyan eset történik mindenféle gond nélkül. Ezért mondom, hogy a QB féle esetben több a véletlen, mint a bug, mert lehet, hogy ha még 1000x megpróbálnád előidézni, egyszer sem sikerülne. Attól még bug, csak ki a tököm gondolta volna előre, hogy ilyen lehet?
És azért írtam, hogy az iyouxin féle eset pedig valóban egy klasszikus nagyobb bug lehet, mert, bár nem látjuk a spotolt tank szemszögéből az esetet, de bokor ide, modell oda, a spotnak nem szabadna leesni ilyen hamar.
Szóval összefoglalva, rengeteg hiba van a játékban szerintem is, soha nem állítottam, hogy tökéletes. Viszont rengeteg olyan "hiba" is van (szerintem legalább a fele), ami valójában nem hiba, csak az illető nem ismeri a játékot, vagy lusta belegondolni. -
-
dualface
tag
válasz
jano_77 #208415 üzenetére
A hozzáállásodon kell változtatni. És ezt most hülyéskedés és szarkazmus nélkül mondom.
Tudom azt is, hogy nehéz meg végtére is ez egy vereség, de a valóság az, hogy te az adott csatából, körülményekből kihoztad a legjobbat, ami tökéletesen látszik is mindkét esetben, hogy toronymagasan jobb voltál mint a csapatodban bárki.
El kell tudni fogadni, hogy a csaták 80%-ában a másik 29 játékoson múlik, hogy mi lesz a végeredmény és nem rajtad. Ami rajtad múlik az a maradék 20% (lényegében ezek a csaták tartanak bent a játékban, ezért nyomod meg újra a battle gombot.) Ez a 20% dönti el, hogy az 50% átlaghoz képest hol leszel.
Tehát ha valaki full AFK bot, akkor sem megy 39-40% alá a winrate, hiába hogy sosem csinál semmit, a maradék 29 játékos megoldja, hogy mégis nyer 10ből 4 meccset.
Valamint a másik oldalról szuperunikumok se tudnak 64-65 fölé menni(10-20 ezer csata fölött, nem tudom mennyi most a legjobb winrate) akármennyire is földöntúli játékosok, mert vannak csaták, amikben egyszerűen ha SERB irányítja az orosz top meta tank gold ammo szórását, akkor se fog lehozni bizonyos csatákat.Ha ezt el tudod fogadni anélkül, hogy minden ilyen csata után vérben forogjon a szemed, akkor nagyobb nyertes leszel, mint bármelyik unikum
Természetesen nekem sem megy mindig, és minél jobb játékos vagy annál nehezebben megy. Skill4LTU jó példa erre, mert végtelen nyugalommal könyveli el, amikor nulla meg kevés sebzéssel kiszedik random lehetetlen szituációban, vagy pl sebez egy csomót de 15-1-re kikap. Nem igazán jön be a dumája, de a higgadtságát tisztelem.
-
3
senior tag
válasz
jano_77 #208415 üzenetére
Jobban kell játszani. Elsősorban meta tankokkal kell menni. Ha lehet, prémium/reward tankokkal. Nem kell sajnálni a csatánként 100+ ezer kreditet fogyócikkre és speciális lőszerre. Ha nincs rá időd, pénzed, csak játszani, kikapcsolódni szeretnél, így jártál. Szopj ingyen - tankjáték pont hu.
-
szbalogh
addikt
válasz
jano_77 #208385 üzenetére
Jaja, volt nekem régen is RU és RHM Pzw is.
Bizony, komoly ellenfelek a kerekes vackok. Tegnap bekerült a 900 Le-s motor. Gyorsul, mint egy rakéta.
Kommander kukucskáló rendszer van az első helyen, aztán távcső, végül töltésgyorsító.
Azokon a pályákon, ahol bokorsorok vannak pl. Prokhorovka csak végig kell szaladni a bokorsoron és most 1-2 másodperccel előbb villan fel az ellenfél, ez pont elég arra, hogy visszafordulj mielőtt a te tankod is felvillan. Szóval lehet kerekest játszani ezzel is.
Sőt! A poén az, hogy mindegy, hogy 1 vagy 10 bokor mögött vannak, szerintem csak egynek számolja és akkor is levonja az álcaértéküket. Nagy távolságról sok bokor mögött sikerül felvillantani tankokat. -
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #208363 üzenetére
Ilyen miatt már sokszor sírtál, de visszajátszás sosem volt. Pedig be van kapcsolva a visszajátszás mentése.
Egyébként a WoT-ban a jól látható tank a nyílt mezőn eltűnhet, ha nincs aki spotolja. Ez nem bug, hanem a leírtaknak megfelelő viselkedés, még ha a játékban ez sem realisztikus.
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #208350 üzenetére
Nem ő derítette ez nyilvánvaló, hiszen szikla mögött volt. A gond az, hogy render határon belül leesett róla a spot, 1 másodpercen belül. Ilyen gyorsan csak akkor eshet le a spot, ha meghal vagy kimegy a kirajzolási körön kívülre (ez utóbbi esetben természetesen a spot rajta marad és a közelebbi játékosok látják is, de iyouxin szemszögéből leesik). Egyébként 40k csata alatt még nem találkoztam ilyennel, szóval vagy új bug vagy extrém ritka.
-
Barret001
addikt
válasz
jano_77 #208350 üzenetére
Amilyen idegi állapota van,bármibe bármit beleképzelhet...Ápolók kellenének neki inkább gép helyett...Sokkal nyugodtabb lenne
A spotrendszert éppen a közelmúltban vágták mégjobban agyon,ezeket az zavarja,ha valami működik! Még a végén az ügyesebbek a kiismert szabályok alapján,jelentős előnyre tennének szert! -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #208289 üzenetére
Valóban sokat sír, de azt stílusosan teszi és off-ba rakja. Én szeretem olvasni, vagy ha nincs hangulatom hozzá akkor könnyen ignorálom.
Az meg nem igaz, hogy nem szokott segíteni másoknak és ne lenne néhány hasznos hozzászólása. Válaszolt már meg több kérdést is és rakott már be linkeket aktuális dolgokról. -
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #208289 üzenetére
Én szeretem olvasni amit ír, már csak azért is mert nem a megszokott, sablonos a stílusban teszi. Sőt meg is tudom érteni.
Jobban élvezem a hozzászólásait mint a "már megint én voltam a faszagyerek és lehoztam a csatát" kijelentéseket, "színezve" pár unalmas képernyőképpel. De említhetném azt is mikor valaki betesz egy képet amin "csak" első osztályt kapott és hogy hol van az ászhatár mert ő éppen csalódott hogy nem az lett.
A naponta berakott 128 ász kör mennyivel informatívabb vagy miért nem unalmas?
-
3
senior tag
válasz
jano_77 #208277 üzenetére
Szerintem jobban unom mint közületek bárki.
Poén, hogy te kritizálsz a "sírás" miatt.
Vagy nem tudsz olvasni, vagy a memóriád rossz, vagy hazudsz. Nyilvánvalóan tudsz olvasni, és normális esetben nem vádolnék senkit demenciával vagy hazugsággal, de nem olyan rég leborulós smileyt kaptam tőled a "köszönöm" mellé. Szerintem még csírájában engedd el ezt a dolgot, mielőtt olyanná válnál mint én. Ha gondolod, a "sírásból" is visszavehetsz, hogy ne legyél példakép a hozzám hasonlók számára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged