-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
hitman77 #154841 üzenetére
arra céloztam, hogy határozottan nyilatkozták, hogy sem Defender, sem GF tankok nem lesznek!
Erre ma itt van tessék az M41 90 GF! Mint amikor nyilatkozták, hogy az E25 soha többé nem lesz megvásárolható! Azóta kb 3x volt már, de legalább 2 alkalommal. Ennyit ér ennek a tróger csapatnak a szava! -
joergie
őstag
válasz
hitman77 #148571 üzenetére
Állítólag az új matchmaking anomáliája, vagy a magasabb játékosszám miatt van adott tierekben, mindenesetre tier5 és tier8 MM-je nagyon nem kedvező, gyakorlatilag toptier mint olyan nem létezik, max ha adott csatában mindenki azonos tierben nyomul. tier9 kb ugyanaz mint régebben volt(csak egy tier van fölötte, szóval kb mindig játszható, max 5db tier10et rak be ellene), tier6 elfogadható, sőt, tier7et őszintén nem tudom.
-
hitman77
senior tag
válasz
hitman77 #148457 üzenetére
Na megjött a válasz. Lejárt a kód...
Nem tudom miért kötik időhöz ezeket.Jokerdapro: nem lehet szólni a moderátornak? Miért kell folyamatosan a butaságait olvasni? Valószínűleg az a célja, hogy másokat bosszantson, mert azt nem képzelem, hogy ilyen szinten van a valóságban.
-
kchryss
veterán
válasz
hitman77 #148450 üzenetére
Nagyon hasonló a valentine 2-höz. Ez is teljesen limites, mindig top tier. Ennek is jó a páncélja, kicsit jobb is mint a valentine 2-é. Ez is elég lomha és pötyögtető ágyúja van amivel sok goldot kell lőni ha kicsit páncélozottabb ellenfél jön szembe.
Ha főidőben (délután, este) játszol akkor nagyon kellemes mm szokott lenni ahol szinte egyedül letolhatod az ellenfél csapatát. Ha viszont kevés a játékos, mint pl hajnalban akkor percekig vársz mire bedob az mm és sokszor csak csonka csapatot tud összerakni azaz nem 15v15.
Mivel az mm egyre nehezebben kezeli a limites tankokat így én lehetségesnek tartom hogy átalakítják a közeljövőben. -
h1mpi
félisten
válasz
hitman77 #138710 üzenetére
Ha elhiszed, hogy sérthetetlen vagy akkor meghalsz vele 2 perc alatt. Ha okosan játszol és kihasználod a torony adta lehetőségeket, akkor elég jól adja. Az artykat nem szereti, mert puha felülről az egész eleje ahol a motor van. Gondolkozok vele egy repesz páncélon ameddig nem normalizálódik a helyzet vele szemben
(#138713) dokee78: aimbot
-
Joe.36
addikt
válasz
hitman77 #138674 üzenetére
Nekem van, 55% a győzelmi arányom vele. Semmi gond nincsen vele. Kicsit nagyon túl jó 8 ban, de 10 ben is megállja a helyét.
Én a híre.. és a színe miatt vettem meg... Meg szerintem ezt többé nem lesz kapható...
Szerintem nagyon jó tank.
8 ban ott van vele az a harctéri dominencia érzés ami volt a 2 Vhb-ban a Tiger 1-2 esetén... -
jozefgucci1
addikt
válasz
hitman77 #135289 üzenetére
Szia ! Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz vele , mert az egyik legjobb hetes med a T20 . most kivettem a legénységet , mert megvettem a nagy M48-at ,de a 3. csillagot még rárakom az tuti . Nálam a medes stílus bevált vele. Jó csőlehajlás és bár lassan szűkül ,de elég pontos .
Amcsiknál jön a 9.18-ma és így mi is megkapjuk egy-két hét múlva . Kíváncsi vagyok milyen hatása lesz a játékra a nagy Arty nerf-buffnak .
A kommentek alatt találtam ezt az érdekes linket ahol az átlag csataidőket szűrték le Egy csata átlag 5,5 perc
-
Zuri
tag
válasz
hitman77 #134227 üzenetére
no meg:
4. sima álcával jobb a camo értéke én már kaptam választ rá:"Thank you for contacting us.
Please excuse the long waiting time - we are currently experiencing a higher volume of requests.
As you fulfill all of the requirements for the swap, we will gladly do it for you
P.S. This can take some time. Please do not play the tank any further. I hope for your understanding and patience.
Have fun on the battlefield!
If you have any other questions feel free to come back to us."
3 napba telt a választ mivel rögtön első nap írtam....már csak meg kell várni hogy cseréljék...talán jövő hétre meglesz
Addig meg no Liberté
-
rlazol
veterán
válasz
hitman77 #134016 üzenetére
"Van olyan hogy az elsődleges nem teljesül, de a másodlagos igen. "
Ez így félreérthető.
A küldit csak akkor adja meg, ha az elsődleges feltétel teljesül.
Pl. van olyan küldi, aminek a másodlagos feltétele, hogy "nyerd meg a csatát". Azért mert megnyersz egy csatát se a másodlagosért járó jutalmat nem kapod meg, se a küldit nem írja jóvá. Akkor se, ha az elsődlegest korábban már teljesítetted. Egyszerre kell mindkettőnek meglennie ahhoz, hogy a másodlagos jutalmat is megkapd. De ha az elsődlegest teljesíted a másodlagos nélkül, az elsődleges jutalmat megkapod és a küldi is jóváírásra kerül. -
Borvitéz
csendes tag
válasz
hitman77 #131970 üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam :
Panther,Panther 2, SU 100M1 , esetében.
Tier 7-9 csatákban ritkán kedvez a párducnak a map,és csapatfelállás.
Talán szakaszban valakikkel hatékony lehet.(#131974) xAttilax - a T25 tier 5 szinten kiemelkedő (610 HP - WOT Wiki )
életerő pontjával tűnik ki az átlag 5 -ös medek között. -
Borvitéz
csendes tag
válasz
hitman77 #131927 üzenetére
A panther 2 eddig sem volt túl acélos,
( már bánom hogy kifarmoltam anno)
Most a jobb ágyúval magam is próbáltam.
A sniperkedős stílusnak kedvez,bár ez 1 közepes tank
és sokszor a csapat is " közepes " stílust várna el.
( no camp)
Közepes szerepben pedig jobb tankok is vannak szintjén,
mozgékonyság stb tekintetben. -
rlazol
veterán
válasz
A hivatalos leírás szerint nem veszi figyelembe. Belegondolva is túlbonyolítaná a folyamatot, hiszen egyszerre csak pár száz tank várakozik és is így se tud az MM rendes leosztásokat kitalálni.
h1mpi: az ilyen ninja nerf/buff *******okat pls hanyagold, rosszat tesz az idegrendeszeremnek. Bizonyítékokat hozz, ne összeesküvéselméletekkel trollkodj. Az emberek (és az aim botok
) megtanulják, hol kell belőni, ennyi történik. Ru ágyúja nekem mmindig szar volt.
-
h1mpi
félisten
válasz
Vagy az első pár nap után (szokásos be etetés) meg is kapta a páncél nerfet
Én tegnap simán szétlőttem Scorpion G-vel még a HE is sebzett bele 230-at. Sokan nem is tudják, de a német TD-k (mással nincs tapasztalatom) HE lövedékei simán viszik a T34 tornyát is, ha nincs sok hp benne meg lehet enni.
-
jr1994
addikt
válasz
Gyárilag benne van már a lehetőség a játékban, írasd ki.
Amúgy tegnap este játszottam párat, először a peccs óta. A tier10 játszható maradt, viszont a tier8 katasztrófa. WZ111-gyel Mountain Passon délről bementem az ellenség alá a vízmosásba. Arty nem volt. Szemben 2 fős defender szakasz, oké valószínűleg nem hülyék, PVS tagok. De tök nyugodtan kinézegettek rám, a csapat nem büntette őket, de a legjobb, hogy én meg full alulról nem ütöttem be az alvázukat AP-val mondom wtf. Mekkora elégtétel volt utána FV4202-vel egy defendert leforogni és láncon tartani, végig röhögtem, hogy mi van paraszt
A maus jó lett, a grille használható maradt. Az E5-tel egy értékelhetetlen csatát mentem, ott a saját hülyeségem miatt lőttek ki, nem a páncél nerf miatt, úgyhogy azt még nem tudom megítélni. -
lacibacsi
addikt
-
zola96
senior tag
válasz
hitman77 #131374 üzenetére
Igen-igen én is ezen gondolkodtam.. Mert eddig szép és jó, msáfél honapig használod aztán kiadnak rá egy nerfet a plebs meg jól fel volt izgatva általa.. De szerintem az ÁSZF-ben tuti benne van, hogy a vásárlással elfogadod ha később változtatnák.:/ Esetleg ha valakinek van ideje átbújni..
-
Warton
őstag
válasz
hitman77 #131322 üzenetére
A B2 legénysége semmivel sem kompatibilis, nem jó legénységképzésre, nem termel lóvét csak endorfint, de azt rengeteget. Ezért érdemes megvenni. Illetve az olyan küldetések esetén érdemes elővenni, amikor viszonylag sok győztes csatát kell hozni és nincs tierlimit beállítva, vagy 4-es tierlimit van. Pl. amikor 10 aranyakat lehetett naponta nyerni 10 győztes csatával én akkor ezzel a tankkal csináltam meg, mert kb. 15 csatából simán megvan, ha közben össze tudok szedni még két b2-es platoon társat akkor 10-ből 10 csatából meg szokott lenni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
hitman77 #131322 üzenetére
Egy az egyben semmivel. Nekem a Tiger II legényei vannak benne többségben (parancsnok, vezető, rádiós) és a Bélából tetteb bele még egy rádióst. A Tiger II és a Béla legényei kb. egyformán képzettek, ami jó a B2 szempontjából, illetve olyan sokat azért nem megyek a B2-vel, hogy a két nem prém tank legénységénél felboruljon a belső egyensúly...
-
notika77
senior tag
válasz
hitman77 #130868 üzenetére
Egy ideig ne adj el prém tankot, mert a WG most tesztelte a RU szervereken a prém tank beszámítós fejlesztését (meglévő prém tankot be lehet számíttatni egy másik - nem kisebb tierű - prém tank vásárlásába). Ez valószínűleg jön majd élesben az EU szerverekre is hamarosan.
-
válasz
hitman77 #130819 üzenetére
Nekem mindhárom megvan, a Patriot jön be a legjobban, mert nagyon szeretem én is az amerikai tankokat. Eléggé gyors ahhoz, hogy helyzetet tudjon változtatni, ill. alkalmazkodjon a csata állásához. A tornya majdnem olyan kemény, mint a T32-é, de sokkal jobb a lövege (leginkább a pen miatt), és persze jóval mozgékonyabb maga a tank is nála.
A Scorpion is nagyon jó, akkor ajánlom, ha szereted a sunyi TD stílust, mert frontvonalba nem szabad vele menni. Néha úgy is észreveszik, hogy az ember csak pislog és azon gondolkodik, hogy a WG direkt negatív camot adott neki. Ez is ontja a lóvét, ha jól használod, de mivel a háttérbe kell maradnod, kevésbé lehet vele befolyásolni a csata menetét szerintem. Ttöbb a mellélövés, és végül is nagy részben az ellenség hülyeségére kell hagyatkoznod.
Nekem a Liberté jön be a legkevésbé, mert szerintem a sebessége már majdnem a használhatóság határán van. Sokszor későn érkezek vele a csatába, addig van, hogy eldő (kb, mint a Löwénél, bár annál azért gyorsabb). A páncélzata tényleg jó, de egyre többen jönnek rá, hogy a kupolát kell lőni, és a legpontatlanabb a lövegje az összes közül. Vagyis ha elég messze vagy, hogy nehezen találják el a kupolád, akkor már te is nehezen lövöd be az ellenséget.
Összefoglalva. Szerintem egyénfüggő, hogy kinek, mi jön be. Patriot, nagyon jó, medként használható (kisebb némelyik mednél is), tornyozással ideális tank. Scorpion G a tipikus, lesből (vagy spoton kívülről) lövöldöző TD, a Liberté meg a tipikus, közelharcos nehéztank. Még annyi, hogy a Scorpion a legjobb ezek közül nagyobb tier-ek ellen, mert olyan magas az alap penje (249), hogy nem igazán van szükség gold ammora, ráadásul ugye rejtekből lősz, így tök mindegy, hogy az ellenségnek mennyi a penje meg az alfája.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
en valaszom nem mervado, de nekem a liberte nem jott be, kupolajat allandoan molesztaljak, es en is siman ki szoktam csinalni ha ellenfel. elso par hetben elment, most mar hanyagolom. kreditet adja mondjuk, scorpion g is detto ilyen. dol a kredit, de csomo palya nem fekszik neki szerintem. papiron pontos, de ha picit is mozgatod mar konnyen mellelo. atutes jo mondjuk es nagyot sebez. nagyon lustan fordul, elegge zavaro ez rajta. pancel abszolút nulla, kamo abzsolut nulla, mindegy milyen a legenyseg vagy van-e alcahalod, mindenhonnan eszreveszik. igazabol en hibam is mert biztos jobb lenne ha egyfolytában visszaneznem az replayeket rola. de ugye ennyi idom meg mar nem mindig van. szal osszessegeben van elonye h megvan, de foleg a kreditmaking.. szerintem sok esetben kiszolgaltatott vagy a csapatodnak.
patriotban latom a legnagyobb potenciált, de az meg nincs meg.
-
Jadro
veterán
válasz
Liberté: Azért nem olyan nagyon nagy az a kupak, ha mozgatod a tornyot, elég ha minden második lövés viszi csak be, már nyertél pár lövésváltást. A másik pedig, ha ferdén dugod ki a bal elejét, akkor sarokharcban még rejteni is lehet a kupakot. Jól használható az a frontpáncél, még így kupakostul is. Jóval nagyobb gondnak élem meg az artykat. Nyílt pályán elsődleges célpont leszel mindig
Heavy ágon csak a KV-1 és az IS rendelkezik jobb stattal nálam, úgyhogy mondhatni jó választás volt számomra. Szeretem is.
Skorpion G.: Kezdek belejönni a használatába. 40 csatát toltam bele péntek óta és lassan közelítem vele az átlagomat. (Mondjuk ezzel eléggé magasan van a léc WN8 szempontból, nem egy statpadde tank. A pénzt viszont annál jobban hozza.) Szokni kell, hogy nem túl jó a camo és folyamatosan finomítani a játékodat. Hajlamos vagyok Borsig stílusban nyomni vele és az bizony megbosszulja magát. Használni kell a bokrokat (15 méteren kívül) és akkor azért lehet bujkálni vele.
-
Carasc0
őstag
válasz
hitman77 #130186 üzenetére
Tesómmal mi megvettük a Panther 8,8-at.Szerintünk jó tank. Igaz nem sebez sokat. Tier 9-ben kevés. Tier 8-ban is meg kell válogatni melyik tankot löjjük, de azért bírja. Elég mozgékony. Fullos legénységgel némi cuccal elég pontot is. Közepesen pattint, de nem egy masszív cucc. Ellehet vele lenni.
-
KisApám
addikt
válasz
hitman77 #130186 üzenetére
Valahol hallottam, hogy a prém tankokat buffolgatják felfelé, hogy tényleg jók legyenek, illetve olyanok, mint a nem prémek (vagy akár jobbak? - lásd lejjebb).
Ha megnézed pl. a T26E5 Patriot és az AMX M4 mle. 49 Liberté tanokat, van benne valami.
Valamiért nagyon kell a pénz a WG-nek.(#130187) Jag
Holnap otthon leszek, kipróbálom, ha nem megy, sikítok.
Köszi! -
sith7
félisten
válasz
hitman77 #130141 üzenetére
Nekem megvan mind a kettő, +1 a Löwe - re
Csak a példa kedvéért
A Tigris 1 - re én sem tekintek ellenfélként, ha meglátom megyek rá, mert tudom, hogy sok hp, sok dmg, de ennek ellenére én szeretek vele menni, és magamhoz képest elég jókat is megyek vele, és nem akarok háborút indítani, de szerintem a legjobb tier 7 -es heavy tank, mondom úgy, hogy megvan a T29 is -
Warton
őstag
válasz
Szerintem nem érdemes egyiket sem megvenni.
Löwe-m nincs csak ellenfélként tekintek rá, nem nyűgöz le. Nem az van, hogy hú jön a Löwe akkor azzal foglalkozni kell. KV-5-tel megeszem reggelire a gyenge dpm-je miatt. A páncéljával nem tudom, most csináltak-e valamit, az trükkös, de ha lfp-t látják akkor ott minden bemegy T8 felett.
Panther88-am van és attól sem ájulok el, távolba lövöldezve azért el lehet vele játszogatni, de nem igazán csatadöntő. Ha pref MM-je lenne akkor azt mondom vedd ezt, de mivel bekerül tier10-be így inkább azt mondom hagyd, mert t10-be nagyon harmatos a 88mm-es löveg.
-
válasz
A Löwe egész jó lett szerintem. Én szeretem, csak egy dologra kell vele vigyázni, hogy nem szabad egyedül maradni, mert az alacsony DPM miatt és a lassúság miatt hamar elvérzik. Az ágyúja amúgy az egyik legjobb tier 8-ban, most már van egész jó csőlehajlása, és a frontpáncélja is nagyon jó (csak a hasára kell vigyázni). Csak akkor ajánlom, ha szereted a lassú, artymágnes heavyket. A panther 88-at még nem próbáltam a buff óta (bár az is megvan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest