-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
"Azért lett kitakarva a nick mert nem akarom, hogy akárki rám keressen. "
Egyrészről ebbe a fórumba nem "akárkik" járnak, másrészt azt nem árt tudni, hogy a nyíltság a hitelesség egyik alapja. Ezt már én is, más is többször kifejtettük. Van aki megérti és van aki nem, vagy nem akarja megérteni. Különben is mit akarsz titkolni?
Mondhatsz te bármit, lehet neked 100k csatád, meg 5k Wn8-ad, hiszi a piszi...Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
Képzeld nekem is van életem, csupán vasárnap és hétfő este ami fix játékkal telik, amúgy néha-néha jut időm pár csatára, de mivel érdekel a játék, azért 5-10 percem jut egy nap arra, hogy utána olvassak a híreknek. Szerintem ennyi Neked is lenne. De az is elegendő, ha ide felnézel mondjuk minden este, mert ide minden fontosabb hírt bemásolja, beteszi vki biztosan. Amúgy én cseppet sem lenézőleg írtam, amit írtam!
Úgy látom egyre több lesz az elmeroggyant barom a játékban! Előző csatámban Type64-el vagyok top tier. Felmegyek a dombra a spot bokorba. Már felfelé menet is gyanús volt, hogy egy arty lövedék csapódott mellém. Mondom biztos enemy artyja vakon próbálkozik. Majd kis idő múlva telibe ver a saját AMX 13F3 artynk és mehettem a garázsba! Mondom neki, mi a faszt csinálsz ember?!? Erre Ő: fun!
A jó qva édesanyukáját az ilyen emberszabásúnak nem nevezhető genetikai hulladéknak! (mindezt 20K csatával)[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Te nem olvasod a híreket!?
Elmúlt hetekben mindenki azért húzta a franszia TD ágat, hogy elérje és meg tudja venni a Foch 155, mert akinek a garázsban állt az updatre, az megtarthatta és kapta mellé a Foch B-t!Azt mondja meg nekem vki, hogy teljesen modok nélkül miért nincs a tankomon 6. érzék?!? Illetve rossz a kérdés, mert tudom, hogy van rajta, de nem jelez?!? Miért is nem?!? Ennyire jól sikerült a pöcs már megint, hogy egy ilyen alap dolog sem működik?!? Nyomja fel magának akkor a retek WG a frissítéseit én azt mondom! Ennyi erővel akkor lehet, hogy az álca skill és a többi sem működik csupán parasztvakítás, mi meg erőlködünk, hogy minél több legyen a legénységen?!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
hitman77
senior tag
Három ok miatt kértem a cserét:
1, Szerintem sokkal különlegesebb a francia festéssel, de hosszú távon azért kezdett zavarni ez a harctérre nem illő szín összeállítás.
2, Így azonnal azonosította mindenki és egyből a kupolára koncentrált vagy meg sem próbált lőni.
3, A változatosság.
Mondjuk választ még nem kaptam a ticketre...
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Előző hsz-em végén linkelt elemzéskor még nem volt tier limites és a hp-ját is növelték azóta. Ízlés dolga hogy megéri-e, van aki szereti az ilyen tankokat is, nekem itt van a garázsban, de nem venném meg.
Elég frusztráló vele a játék vagy sokat lősz vagy semmit, mint írtam nagyon szituáció függő tank.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Városi pályákon, főleg hetes csatákba nagyon jól lehet vele aratni...
Sokan nem tudják, hol kell lőni.. Valóban kicsi az alfa, de cserébe gyorsan lő..
Én szeretem..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Epic Games
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Robotporszívók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest