Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok,
van egy Lenovo Miix 310-es gépem. Néha fogja magát és kikapcsol. Előfordult esetleg másnál is ez a probléma? Van esetleg megoldás rá?
Még garis, de csak akkor vinném vissza ha nagyon muszáj.Köszi a segítséget!
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok! Vagy egy miix 310-es tabletem és egy régebbi wd passport 320gb-os külső vinyó. Sajnos nem hajtja meg
Szerintetek van arra esélyem hogyha lecserélem egy modernebb 1tb-osra akkor azt el tudja indítani? Van esetleg ilyem green szériás vagy nem tudom milyen takarékos ami el tud indulni vele? Nem baj ha lassabb a cucc
Csak kezelje. Nálatok van olyan vinyó ami megy vele? -
Mandarinn
senior tag
Ti egyébként milyen tokot használtok a billentyűzetes 10-es tabletekhez? Gondolom a hagyományos 10-es tokok (amiből rengeteg van) nem feltétlenül jók hozzá mivel ez vastagabb valamivel. Olyan kellene amibe a töltő is belefér. És nem árt ha szép
Imádom a szép tokokat... -
Mandarinn
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
80-100 körül vennék újonnan billentyűzetes 10-es win tabletet. A miix 310-et és az Asus T100HA-t nézegettem.
Szerintetek összességében melyik a jobb gép? Vagy van esetleg rajtuk kívül még hasonló árú versenyző ami jobb?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintetek van arra esélyem hogyha lecserélem egy modernebb 1tb-osra akkor azt el tudja indítani? Van esetleg ilyem green szériás vagy nem tudom milyen takarékos ami el tud indulni vele? Nem baj ha lassabb a cucc
Csak kezelje. Nálatok van olyan vinyó ami megy vele?