- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12272 üzenetére
Az ilyen olcsoságok általában pár óra alatt elkelnek.
Láttam már HA és a Lófosás hirdetésben durvábbat is.Asszonynak egy papíros, garis Sony Vaio Tap 11-e van, amit azért adott el a szexmunkás tulaja 35-ért, mert nem tudta párosítani hozzá a klavit.
Ha egy órával később csekkoltam volna a Jófogást, akkor lemaradtam volna róla.Pár napig trollkodásképpen fenn volt a Jófogáson egy Miix 2 10 hirdetésem 20000-ért, de a legjobb ajánlat amit kaptam rá 14000 forint volt.
-
válasz
Sanyabá #12266 üzenetére
A serult helyett inkabb egy uj z37xx gep , eroben alig van kulonbseg, amiben a chery erosebb az a gpu , illetve a 8500 felfele a dual chanel ram tamogatas max 8giga (de tabletben nem igazan van ilyen ) . A kisebb verzio szamu z8xxx atomok csak single chanel tamogatjak a ram elerest, azokba szoktak 4 giga ramot rakni egy kis mokolassal a gyartok...
-
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12264 üzenetére
Nemrég ugyanilyen Asust láttam 45-ért hibátlanul. Sajnos pnt nem volt rávalóm
A tabok az esetek 90 százalékában vagy törnek, vagy áznak, ezen kívül nem sok működést lényegesen befolyásoló bajuk lehet, ezt a kettőt viszont annyiba kerül javítani, amiből már egy ugyanolyan használtat kapsz.Egy z37xx-es gép lehet hogy kisebb teljesítményű, de ennyi pénzért amibe ezek a bibisek kerülnek, már újszerűt lehet kapni belőlük.
-
Virág et.
senior tag
válasz
Sanyabá #12202 üzenetére
Hasonló cipőben járok mint Sanyabá és greenface: - nem műszaki - egyetemista "gyerek", akinek notebook mellé kellene egy kb 10"-os cucc jegyzetek olvasásához, Word/Excel,...stb., 50e körül.
Jelenleg itt tartok:
- használt Lenovo Miix2 - olcsó, billentyűzettel együtt is belefér a keretbe, de nincs garancia
- új Prestigio Visconte V - garanciális, billentyűzetes, viszont eddig két androidos Prestigio tablet volt a közelemben, mindkettő megjárta a szervizt, és az akkuidejük is elég vacak.
- Chuwi Hi10 / Cube I10 Kínából
- használt Dell Venue Pro 11 (5130) - jó hardver, de ez a legdrágább és no garanciaSzerintetek?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sanyabá #12253 üzenetére
Itt egy rovid szosszenet rola. 10%-kal lassabb. Nem eletveszelyes...
De ha talalnal egy Asus Transformers T100HA-t akciosan, az jobb vetel lenne. -
gretzky77
veterán
válasz
Sanyabá #12253 üzenetére
Szia! Én nem rég adtam el egyet de nem azért mert gondom lett volna vele! Nekem a 4gb Ramos volt amit linkeltél az csak 2gb! Nekem semmi problémám nem akadt vele szerettem,attól is függ mire kellene,egyetlen gondom talán a kijelzőfelbontás volt ill. hogy a hangszórója valóban gyenge lett!
-
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12232 üzenetére
Egyszerűen nem ide való, mert a topic lényege a tapasztalatcsere, és az esetlegesen felmerülő problémák megoldása.
Ha valaki vásárolni akar, akkor keresgéljen az aprók között.
Bár én is hirdetek ezt-azt, de eszembe se jut, ide bepofátlankodni vele, mert tisztelem a szabályokat. -
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12212 üzenetére
Átlagos felhasználásra (film, zene, office, web), esetleg régebbi játékokra (NFS Most Wanted, MoHAA, Massive Assault 2, Total War). megfelelő.
Minden usb-s cuccot kezel (vinyó, pendrive, tvtuner, nyomtató), külső kijelzőre ráköthető.
Ha nincs valami extra igény (GPS, Kézírás, Nagy erőforrásigényű program használata, vagy mint nálam, hogy a WoT fusson rajta) akkor megfelelő.
Persze az árcédula is döntő tényező.
Használtan billentyűzetes dokkolóval max 50-et szabad érte adni, dokkoló nélkül max 45-öt.Vindex - a frissítésnél ki kell hagyni a kulcs megadását, mert a központi szerver tárolja a gép alaplapjához generált Win10 kulcsot. Az első alkalommal, amikor internetet kap, majd beaktiválja magát.
-
skyli
senior tag
-
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12202 üzenetére
Én használtban vagyok otthon, ezért azokból szemezgetek:
Ha kell a kézírás, akkor Fujitsu Stylistic, vagy például Samsung XE700 széria (60-80 körül lehet kifogni a 2.-3. gen i5-tel szerelt változatokat).
Ha nem fontos, mert csak gépel, akkor valami 10"-os 2/32-es is elég, azok billentyűzetes dokkoló nélkül 30-35-től indulnak, dokkolóval 40, de inkább 50 fölött kaphatóak.Van még egy külön kategória, az érintőképernyős laptop-tablet hibrid.
A Lenovo X200T-s és afölötti gépeiben is lehet fantázia.Természetesen szigorúan személyes átvétellel valami nyugodt, de nyilvános helyen (pláza, gyorsétterem, kávézó), és minimum 10-15 perces próbálgatással.
-
kovacs65
őstag
válasz
Sanyabá #12202 üzenetére
Ha kézírásos jegyzetelésre, esetleg rajzolásra gondolsz, akkor olyat kell keresni, amely támogatja a tollas (stylus vagy pen) bevitelt.
Illetve, hogy mekkorára gondolsz, 10" - 12,5"-ig, kb 100 ezertől (Cube i7 Stylus) 800 ezerig (Microsoft Surface Pro 4 Core i7 512GB). -
kovacs65
őstag
válasz
Sanyabá #12199 üzenetére
Én ajánlom a Lenovo 20BN0035NX típust, mivel nekem is ez van:
8.3" IPS (1920x1200)
Multi-touch,
Intel Atom Z3795 (1.59 GHz),
4GB DDR3 SDRAM,
128GB eMMC,
Intel HD Graphics,
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n,
Bluetooth 4.0,
3G,
MicroSD (128 GB),
2/8MP Webcam,
Windows 10 Pro 64-bitBT-s billentyűzettel, szuper.
-
Papooo
senior tag
válasz
Sanyabá #12199 üzenetére
Gyakorlatilag a nevesebb gyártók közül szinte mind kijött a saját megoldásával (Transformer, Switch, Encore, Miix, Yoga stb), de kína is ömleszti a maga occó csodáit.
Ami alap a normális használathoz:
Proci minimum z3735 vagy inkább z3740, illetve ettől fölfelé (z8300, i3, stb).
Tároló 32 giga a minimum
Ram minimum 2 giga
Kijelző lehet akár 1280x800, de inkább efölöttiA többi paraméter egyéni mérlegelésen (és a pénztárca vastagságán) múlik:
Wacom kijelző
Kijelző felbontás
Akkuidő
Billentyűzetes dokkoló.
Hdd a billentyűzetes dokkolóban
GPS
Sim foglalat
Usb portok száma
Külön töltőcsatlakozóItt lehet spórolni, ha az ember előre meghatározza az igényeit, és ahhoz választ gépet.
(Ha nem akar az ember rajzolgatni a kijelzőn, akkor a Wacom felesleges)Vásárlás előtt mindenképpen körbe kell guglizni a youtube videókat, teszteket, illetve a fórumokat (típusvév problem), de az még jobb, ha esetleg meg is tudja az ember saját kezűleg nyomogatni.
Most is tudok használtan szép állapotú 10"-os 2/32-es noname tabletet,2 usb porttal, ami gyakorlatilag nem is lenne rossz, csak éppen katasztrófális a kijelző minősége.
Ha használtat akar valaki venni, akkor készítse be a pénzt, üljön rá a netre pár napra, és amikor meglátja a neki megfelelő és kellően olcsó gépet, akkor azonnal csapjon le rá, mert ha nem elég gyors lemarad róla.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged