- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
vwpolopg #9962 üzenetére
Nagyon fogod csípni. Most frissítettem fel win10-re. Kíváncsi vagyok, főleg, hogy akksiban hoz-e többet, vagy ront-e rajta. Ha utóbbi, akkor megy vissza a win8.1. Egyelőre nagyon tetszik a 10, a gépnek is. Aztán meglátjuk hosszútávon.
Most egyébként van fenn 135-ért garis, magyar billentyűzetes Helix. Én lehet, hogy megfordítanám a telefon, tablet project sorrendjét.
Telefont bármikor vehetsz, de ha a Helix-ek elkelnek, ki tudja mikor lesz megint normális áron.
-
hito
nagyúr
válasz
vwpolopg #9957 üzenetére
Akkor jó, viszont ne olvasgass sokat, vedd meg nyugodtan, különben a sok fals, hülye irományok miatt elbizonytalanítod magad fölöslegesen. Mondanom sem kell, hogy mennyi hülyeség van a neten. Manapság, a gugli korszakában minden "igaz" és annak az ellenkezője is.
Ezen kívül nagyon rendben van a gép. A hangszóró vékony még kicsit, de zenét nem ezen kell hallgatni, illetve vannak már erre egész jó kis specifikus megoldások (BT hangszóró, Lenovo Soundbar, stb.). Nálam 10 pontból 8.5, ritkán szeretek meg ennyire gépet.
-
hito
nagyúr
válasz
vwpolopg #9954 üzenetére
Kapaszkodj: nincs SD (sem microSD) foglalat rajta. Amikor ezt megtudtam, egyszerűen nem voltam hajlandó elhinni. Aztán kénytelen voltam megbarátkozni vele, most meg már meg is szoktam a hiányát. Most egy akkora microSD olvasóval pótolom, mint a körmöm. Nem sokkal nagyobb, mint maga az USB csatlakozó vége. Alig lóg ki a gépből és 1000Ft-ba került.
De a mai napig nem megy a fejembe, hogy ezt hogy gondolta a Lenovo. Helix 2-nél már kapcsoltak, azon van, de nekem az a gép nagyon bazári lett. Pont az hiányzik belőle, ami az esszenciája volt a Helix-nek, a komoly, minőségi, üzleti megjelenés, anyaghasználat.
Amire lecserélném maximum a Helix-et: Thinkpad Yoga S1, esetleg Dell Venue Pro 11 7140 (az új Core M-es), kimaxolt Thinkpad Tablet 10 (128GB/4GB/LTE verzió), Fujitsu Q665. Toshiba Z10t is tetszik, de picit már túlméretes (Helix, meg a többi kecsesebb, karcsúbb) és nem értem wifi-vel hogy a fenébe eshet a 13órás üzemidő 5óra alá
Aztán lenne még millió típus, de valahol mind elvérzik. Sony Vaio Duo 13 pl. nagyon tetszik, de 13" már durva tabletnek.
-
kisza25
félisten
válasz
vwpolopg #9903 üzenetére
redmi 1s, a gyári töltője tönkre ment elég hamar (kínai átalakítós vacak), majd volt gondom a telóval is, volt gariban, ott adtak új töltőt is mikor megcsinálták a telefont és azzal akartam tölteni (4hónapja ez a töltő van, ez már európai szabvány)
bedugtam, 2-3 perc múlva egy nagy pukkanás, kilőtte magából az USB kábelt és elfüstölt a töltő, de még a kábel isA telefon működik, de semmi nem akarja tölteni, garancia meg már nincs rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest