- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
schumy1
üzenetére
Én szeretem, jó cucc, de a windows kicsit csiricsálé még, nem mindig tudom belőni mire képes, és így van hogy másfél napig elő sem veszem mert teló és laptop mellé van, régebben csak tab volt, nem hibrid, az kicsit másabb. Nem a tab hibája de pl normális youtube app nem igen van, a weblap meg kicsit erős neki szerintem. híreket olvasni, fb messenger inta ezekre perfekt. egy blog szerűséget is építgetek lassan azt is szoktam róla wordpresseben. Simán jól viszi.Minecraft sima változata az azért odapörköl neki
Voltak hangok róla, hogy billentyűzete gagyi. Szerintem pont hogy erőssége a billentyűzet. a tapipad már mondjuk nem annyira.. de ha egér is van akkor úgy zsír a cucc.Gimp is elmegy rajt jól, Office cuccok is mennek rajta, más meg már max csak extra. Mondjuk Nálam talán droidos tab többet volt használva anno, lehet nekem mobil OS jobban megéérné tabletre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Voltak hangok róla, hogy billentyűzete gagyi. Szerintem pont hogy erőssége a billentyűzet. a tapipad már mondjuk nem annyira.. de ha egér is van akkor úgy zsír a cucc.Gimp is elmegy rajt jól, Office cuccok is mennek rajta, más meg már max csak extra. Mondjuk Nálam talán droidos tab többet volt használva anno, lehet nekem mobil OS jobban megéérné tabletre