Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
schumy1
üzenetére
Szia,
Én hálón való másolgatásnál vettem észre hogy ha altatom akkor megszakad a művelet. Így annyit csináltam hogy kivettem az automatikus alvást és csak zároltam a tabletet. Úgy 1 perc után kikapcsolja a kijelzőt, de a háttérben csinálja tovább a dolgát. Hátránya hogy zabálja az akkut, előnye hogy folytatja a tevékenységet amit elkezdtél.
Amúgy azt vettem észre hogy sleep-ben egyedül az Ébresztőóra működik. Minden más folyamat ténylegesen altatva van. Pedig jó volna egy e-mail értesítést, vagy viber üzeneteket "ébren" tartani a háttérben, de hát ez van.

(#12935) azaleericksNekem az Asus Transformer T101HA jól bírja a nyúzást. Most használom 6 óra 28 perce 50%-os fényerőn, neteztem, Wordoztem egy keveset (max 1 órát) de amúgy Kodi segítségével hálózatról nézek sorozatot és most van az akkumulátor 50%-on. BatteryMon-al nézem folyamatosan. Így totál-ba 11 óra 47 percet mond. A BatteryBar pedig 10 óra 5 percet becsül Full Runtime-nak. Szóval eddig jó a dolog.
Annyi hogy a DWM.exe folyamatosan 8-10%-on tekeri a procit és nem lehet kilőni. Google szerint ez az nVidia Shadow Play egyik szolgáltatása... ami azért is fura mert ebben ugye Intel HD van. Az asztali gépemben amiben meg nVidia van teker ez DWM cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- VGA kibeszélő offtopik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest