Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
Én beaktiváltam, frissítettem, hogy legyen hotspotom (mert eredetileg router -nek, NAS -nak vettem a miniPC -t), de alkalmatlan volt a feladatra, mert ha akartam, ha nem, lezabálta a mobil adatkeretemet. Akkor láttam utóljára rajta azt a fost. Kapott trial boot -ban egy Puppylinuxot, meg egy Androidot és kliensgép lett belőle, mert közben megkedveltem a vasat. A Win -t viszont továbbra is gyűlölöm. Nagy, tohonya és buta, mint a főd. Nem lehet normálisan paraméterezni a rendszerindítóját, nem ismer el maga körül más OS -t, nem hajlandó hordozható meghajtóként FAT -ra formázni egy SSD -t, nem hajlandó kezelni pl. az EXT, XFS fájlrendszereket, stb, stb.
-
Somatom
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
1700$ -ért elvárható, hogy jó legyen.

-
phain
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Igen én is úgy vettem észre a tesztekből, de biztos ami biztos alapon kellett a megerősítés

-
Somatom
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
Kíváncsi leszek arra a 835 -ös, 845 -ös vason futó Winre. Úgy tudom, hogy csak 32 bites programokat tudnak futtatni.
-
enonlui
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
thanks
-
törölt tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Ezek az emulátorok mennyire megbízhatóak?
-
Aske
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Végül mégis egy Dell Venue 11 pro 7140 mellett döntöttem billentyűzettel együtt. 8GB RAM 256GB SSD, 4G WWAN
Ezzel a játékot kivéve (ami egyre ritkábban van) le tudom váltani a laptopot (precision m4700).
Amik a legfontosabbak, hogy tudom magammal hurcolni ha üzleti út van vagy éppen nyaralás, sokáig bírja majd akksiról ill. teljesen csendes.
Majd ha megjön, írok róla pár szót. Dokkolót kell még beszerezzek hozzá, ill. lehetséges, hogy egy normál méretű billentyűzetet. Nem tudom még egyelőre a sajátja mennyire kényelmes.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Hat nem fog rafagynia kezem az biztos 😀, van mar boven ho ilyenkor , de ekkora terhelest ritkan kap a kis atom proci ,altalanos hasznalatnal 55-60°c , lehetne alacsonyabb is , de mivel tokban tartom , nem igazan van hol hot leadni ...de birja es ez a lenyeg..
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Inkabb a gyartok sara , nekik kellene megalkotniuk egy normalis hutest az intel procikkal szerelt tabokba , ami a hely szukossege miatt nem egyszeru feladat... a baytrail atom hajtotta tabletem core homerseklete nalam max 68°c de ez fullra kihajtott cpu/gpu-val erheto el , de ez passziv hutes.
-
Thom!
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
Fullos terhelésen nem is várjunk csodát..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsocy
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Szívesen segítenénk komoly elemzésekkel vagy hibafeltáró vizsgálódásokkal, de szerinted ezzel mit lehet kezdeni? Ismeretlen tablet, lefagy...
Vagy valami túlmelegedős hardver hibája van(erre a szervíz), vagy valami windows gyíkság akadt be neki (erre az újrahúzás). Persze ha te máshogy gondolod, vagy rájössz valamire oszd meg velünk is. -
zsocy
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Húzd újra, vagy szervíz ha még garis.
-
zsocy
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Én is. Csak én két eszközzel, mint az urak!

Van ami sokkal jobb droidon, minden másra meg ott a windows. -
azaleericks
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszönöm, majd ránézek !

-
laceb
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Van egy-két csempés alkalmazás amivel nem bír a feleségem.A bluetooth hangszórót meg kínszenvedés párosítani minden alkalommal

-
Viktoár
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Nekünk jobb lenne a 10 colos verzió.Ilyen sebességű elég lenne mint a toshiba encore 8 csak kell a droid meg a nagyobb kijelző.
-
t181
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Tudtommal az Y-kábelnek pont az a lényege, amit le is írtál. Tehát ezzel nem tudod tölteni a telót.
-
válasz
®abstract®
üzenetére
Vettem én is ilyet, pendrive-ot szerettem volna telefon töltés közben használni, sajnos erre nem jó.
-
tlac
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
egerekre specializálódott topikban a bt-s verzióra is korrektebb választ kaphatsz
-
tlac
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
van rá egy egész topik
Milyen egeret válasszak? -
válasz
®abstract®
üzenetére
Én a Lenovo Miix mellé egy rapoo-t (MM-ból) használok, problémamentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)