- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrWhite
tag
Teljesen rendben van amit írtál. Mint tudjuk, ízlések és pofonok különbözőek, az igények is hasonlóképpen sokfélék. Az enyéme(ke)t ez a tablet teljesíti, mert nekem szükségem van a fentebb felsorolt szolgáltatásokra. Nem a CHUWI-val akartam összehasonlítani, csak egy lehetőségként említettem meg.
Én már elég sok kütyüt rendeltem a világból és a 98%-uk hibátlanul működött mindaddig, amíg használtam azokat. Nem volt szükség érvényesíteni a garanciát, azért nincs (se jó, se rossz) tapasztalatom erről. -
ToniSoprano
addikt
Köszi a leírást, és köszönöm mindenkinek a válaszokat a windowssal kapcsolatban, így már egyértelműbb.
Az azért egész jó, hogy a tableten nem lesz app hiány mint a WP telefonon, hisz az asztali alkalmazások elfutnak rajta.
Ezt valaki tudja, hogy a Droidot nem lehet esetleg egyszerűen törölni Chuwi 8 dual bootról? Vagy ha veszek egy 64 GB-os kártyát a Chuwi 8-ba akkor a 16 GB-on ami formázás után valóságban 14,6 GB körül van elfér a Windows 8.1? Bár lehet az lenne a legjobb, ha droid helyéből lehetne lecsípni kb 5 GB-ot mert a Droid alaphangon elmehet 10 GB-on SD kártyával, bár a 4.4-et nem ismerem mennyit foglal.
-
krystman
őstag
Hát én úgy vagyok ezzel, hogy engem nagyon zavar, ha már kicsit is látom a pixeleket a képernyőn, és a betűk is recések. Ez az én hibám :-) de nem mondom, hogy nem lenne rossz a sima 1280x800 as sem. Videók alapján, 1920x1200 ban szépen elmegy, nem venni semmit sem észre, inkább játékok alatt jön ki a kettő közt a különbség ahogy észreveszem. Asztali módban meg javarészt bill+egérrel használnám! De, itt egy videó csak a Hi8 ról. Szerintem annyira nem kisebb ebben a felbontásban mint 1280x800 ban. De, ennek ellenére én is elgondolkozok a kisebben. [link]
-
bisti79
tag
Nem személyeskedés, de a 35000-nél a 20000 az nem pár ezer forinttal kevesebb, hanem 15000-rel. Egyébként egyetértek veled, de az 1 GB ram miatt szerintem semmivel nem fog jobban járni, hiába nagyobb a háttértár. Szerintem, ha így nézzük nem éri meg az a cucc se, mert duplaannyiért kap egy gyakorlatilag ugyanolyat...
-
-
cidalain
veterán
Igen, ilyen. Ceges tortenet sajna ebay nem jatszik.
Megoldom ha kell csak mar adtam arajanlatot ra hogy mennyiert. Erre az nem fog menni valoszinuleg. Csak dragabban. Az meg szopas ugye
Neten valahol azt irjak megy valahol azt hogy nem.
Megkerdeztem Acer magyarorszagotn kivancsi vagyok.
Nem merem beprobalni, azert megiscsak 130 ropi volt. -
BRIKLY
veterán
Lark ultimate 8i-hez kellene. Viszont kicsit bajban vagyok,mert külső vinyót is szeretnék használni,ami működik is vele, de ha kötök rá USB hub-ot,akkor már nem. Bár talán ezzel a kábellel ha kapna töltést közben,akkor talán...
Azt a házi kábel megoldást be tudnád nekem linkelni?
-
gg72
veterán
Ma reggeli bekapcsolás után nem működik az Asus Transformer (T100TAM) tabletünk érintőkijelzője. Szerintem valamilyen szoftveres hiba lehet, mert megjelennek a Windows kis nyilas segítőikonjai, hogy merre húzzam az egeret stb., ha valamit kezelni akarok a win-ben, de ilyet eddig csak asztali gépnél láttam. Tudja valaki a megoldást a problémára?
Megnéztem a gépházban és a gépadatoknál ezt látom:
"Ez a képernyő sem tollal, sem érintéses bevitelt nem tesz lehetővé"
Ez meg mi a fene?Bocs, nem válasz akart lenni, hanem új bejegyzés.
-
TedThomas
aktív tag
Tehát a logikádat követve, bármit beírok ide, hogy láttam az aliexpressen, akkor te egyből írsz egy kommentet, hogy az "nem létezik", "kamu", "ne hidd el", anélkül, hogy utána néznél a valóság alapjának?
Inkább mond azt, hogy bocs fiúk benéztem és annyi.Főleg, hogy még be is linkelted ahol kapni megbízható helyről, ami "nem létezik"
-
freelancer68
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest