- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
graver40 #6974 üzenetére
Amennyiben az 1GB/16GB elegendő a felhasználási szokásoknak (ez attól függ, mire használnátok a tabletet), akkor ez egy jó vétel. Ha az igényeiteket nem elégíti ki a hardver, akkor bosszúságot fog okozni.
Szóval a kérdés, hogy mire használnátok a tabletet.
Van 1 és 2GB RAM-os win tab is itthon, böngészésre, hírek olvasására, emailekre elég az 1GB RAM is. -
Upo
addikt
válasz
graver40 #6974 üzenetére
Ott nem tudom mennyi, az euronicsban ma láttam 39900-ért a csomagot. De szerintem nem éri meg, múltkor volt nálam javításon ilyen beex flash mert beleturkéltak a szoftverébe és nem indult. A kijelzője szörnyen rossz, a tablet maga meg a frissen helyreállított rendszerrel is dög lassú lagos volt. Rányomtam valamire, először azt hittem hogy érzéketlen az érintő mert másodpercekig nem történik semmi, utána jön a homokóra csak, rettenetesen lassú benne az emmc flash, ha az enyém lett volna akkor biztos földhöz csapom és megugrálom, annyira idegesítő így használni. Ráadásul az a lassú tárhely még kevés is, alig van hely, és csak szemből nézve olvasható a képernyő. A telefon sem egy erős ajánlat. Nemrég írták hogy valahol 40 körül akcióznak toshiba-t, de volt más acer w4-820 2/64-es is nem sokkal drágábban, én inkább néznék ezért a pénzért valami márkás legalább 2/32-es készüléket, vagy esetleg 220volt-nál chuwi vi8 super is van, én is most ilyenről írok, ég és föld a kettő. Vagy esetleg még kínai rendelés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest