- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
krystman #6997 üzenetére
Kapcsold be a bluetooth-t a tabon, majd menj a halozati es megosztasi kozpontba, ott az adapterek kozt ott lesz a Bluetooth, duplan klikkelj ra, ott adtob egy masik ablakba, ahol ha minden igaz, latod majd az eszkozt. Jobb klikk ra, es felulrol a legelso menuben (connect usingnak van irva angolul) kattints az acces pointra. Es ha minden igaz, kapcsolodik.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
krystman #6760 üzenetére
Jaja bementem az MM-be, megnéztem a Lenovot, hát tényleg látszódik sajnos hogy a felbontás nem az igazi és kicsit nehéz volt. Összehasonlítottam a 30 ezerért MM-ből on-line elvihető Modecom 8025-tel (amit az üzletben 54 ezerért árultak), annak nagyon szép a kijelzője betekintési szöge az 1280*800-as felbontással, csak elég lassúcska volt időnként (nem tudom mitől, mert pl. a notebook.hu-nál kitett a Kianonak is 1 GB ramja 16 Gb tárhelye volt, de az nagyon pörgött.) De nagyon tetszett a windows rendszer sokkal jobban mint az anrdoid a tableten. Engem most is nagyon idegesít, hogy az androidon a navigációs sáv a tableten a képernyőből vesz le elég sokat androidon.
Egyébként próbáltam olyat Kiano-t is amin volt windows gomb nekem nagyon tetszett a dolog, mondjuk annak tetszett hogy könnyű volt és gumis a hátlapja.
Szóval marad a Chuwi Vi8, már a neve is nagyon tetszik nagyon szerettem ezt a figurát a Star Warsból. Szerintem egy kínai márkának ilyen nevet kell adni, ami legalább vicces. Pl. ilyen a Honor "tisztesség és beccsület" névtől falnak megyek, hányinger, bár jó telókat gyártanak. Tetszik a csuvin hogy elég könnyű ha minden igaz a leírás szerint 310 gramm, ami tök jó. Tényleg a Chuwinak gumis a hátlapja?
-
tjb007
nagyúr
válasz
krystman #6652 üzenetére
27% áfa, plusz 2000 forint vámügynöki szolgáltatási díj (amennyiben ingyen postával kéred), tehát 38 ezer forint körül. HUF-ról állítsd át USD-re, ha nem akarsz meglepődni fizetéskor, csak így kapod meg a valós árat. Múltkor én is belefutottam ebbe, akkor mondták, hogy a jövőben nem fogják frissíteni az árfolyamokat.
-
Upo
addikt
válasz
krystman #6545 üzenetére
Három féle Vi8 van, a sima Vi8 (a legelső széria), a Vi8 Super ami android+win dual bootos (ilyen lesz nekem is), és a Vi8 Ultra, ez 3736-os procis. Ezek közül csak a superen van hdmi, a másik kettőn nincs. A linkelt gearbest-es az dualos, hdmi-vel. A régi teszteken még az első szériás lehet.
Ott ha lejjebb görgetsz, az első kék hátteres kép írja hogy vi8 super, és hdmi out.Azt az 1920x1200-as felbontást 8"-on azért meggondolnám, a csempés részen még elmegy, az asztali alkalmazások már 1280-on is elég kicsik, alig lehet eltalálni az elemeket az ujjammal. Át lehet állítani 125%-ra, akkor valamivel jobb, de a win ennyit tud, nincs felkészítve az ilyesmire. 1920-on biztos hogy kevés az a 125% nagyítás, meg az intel vga is jobban küzd a nagyobb felbontással. Legjobb lenne ha meg tudnál valahol nézni egy ilyen méretű ekkora felbontású készüléket előbb, mert lehet belőle pofára esés ha megjön.
-
han_lev
senior tag
válasz
krystman #6450 üzenetére
Nekem ugyanez van most majdnem teklasztba (x98 air II 3g) Nagyon pöpec, viszont a 32giga szerinten a winre épp hogy elég. Most, hogy csak win van rajta, épp csak 10 giga maradt szabadon úgy, hogy fent van egy 8.1es friss win, meg egy teljes értékű office 2013 ( szerintem xsak ilyet szabad, a 365 ös verzió felejtős)
Így jól használható, de ha pl eg, dropboxot is szeretnél (aminél át lehet linkelni valahogy a mappát az sd kártyára, de elég bonyolult, és még igazából nekem sem sikerült) akkor már máris elfogyot a wines partició helye.
Használat függő, én a droiddal a telefonomon csinálok mindent, nekem ott az arra elég, amire kell. A tabletbe win a jobb, de a 64gigás előnyben.
Egyébként mindent szépen visz, nem látszik az általános használatkor, hogy csak 2giga a ram, és 32bites a rendszer.
Egyébként az 1280x800 is elég, sőt, néha a fullhd a win ikonhainál, megy egyes dekstopos alkalmazásnál zavaróan kicsik a ikonok, helyek, ahova kattintani kell. ( egérrel még csak csak, de újjal totalkommanderbe pl szinte esélytelen, hogy eltaláld, amire bökni akarsz.. -
arnd
senior tag
válasz
krystman #6446 üzenetére
Alapban kicsit túlméretezik a droid tárhelyét, ezt viszonylag macerás átméretezni, de megoldható.
Én is át raktam 10G-t meg a recovery partíciót a Win-nek.
Így viszont már jól használható és a droid sem ügyefogyott.
Munkára win, tartalomfogyasztásra meg droid. Teljesen oks. -
sirály12
őstag
válasz
krystman #6446 üzenetére
Hátrányuk igazából annyi, hogy a háttértár feleződik a két rendszer között.
Ezért kevesebb lehet a szabad hely rajta.
Más negatívumuk nincs szerintem, legalábbis eddig nem tapasztaltam ilyet.
Nekem is dualbotos tabom van/volt, mert én a droidot ledaráltam róla. Így mostmár csak win8.1 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest