Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszi, ezt még javasolom neki.
-
Simon02
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi, valószínűleg, ha magunk nem tudjuk megoldani, akkor az Asus lesz a következő lépés. Elvileg mivel billentyűzet és plusz usb port, így elvileg egy saját windows pendrive-nak is bootolnia kell, de ezek szerint mégse (legalábbis nem értem miért nem jut el a biosig - mondom ezt teljesen látatlanban)
-
Simon02
tag
Egy kis segítséget kérnék, adott egy Asus Transformers Book T100 tablet, ami a mai nap eladtam. Gyárilag win 8.1-el jött, de ezt felfrissítettem 10-esre. Átadáskor rendben működik (végigpróbáltunk minden funkciót) és a vevő állítása szerint nála is. Viszont indított egy windows visszaállítást, ami rendben lefutott, de utána "inaccesable boot drive" üzenetet kapott, azóta pedig csak a kamera ledje villan fel (valószínűleg bootloop, de ezt távolról nem tudom, és gondolom a reckovery nem volt jó win 10 upgrade után). Biosba nem tudott belépni, javasoltam neki az F2, ill. hangerő le + power módot. Amit még nem nézett, hogy ha van egy bootolható pendrive is a gépben. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma, hogy lehetne javítani? Köszönöm!
-
Simon02
tag
Sziasztok,
néhány hete tulajdonosa lettem egy Asus T100-asnak. Eddig maximálisan elégedett vagyok vele, viszont az zavar, hogy feleslegesen sok tárhelyet megeszik a win: 900MB recovery, 8GB restore partíció és maga a windows is 17Gb körül eszik lefrissítve. Miközben egy virtuális asztali gépre feltolt full updated win 8.1 pro 7GB-ot foglal! Ezért kérdeznélek titeket, hogy oldottátok meg a telepítést, illetve mi ez a 8GB restore partíció, ami a 32GB-os példányokon nincs is? Sajnos UEFi miatt nem nagyon megy a bootolás: USB3-as pendrive-ot nem is látja boot eszközként, csak az USB 2-eseket, SATA->USB converter eszközeimet szintén nem látja ekkor. Egyedül GPT-re módosított win 32 bites telepítők indulnak el, de én szeretnék egy visszaállítható másolatot készíteni előtte a partíciókról. Acronis TI-t szoktam használni, de sajnos boot pendrive-ként nem megy (van egy fórum olvasott megoldás: Mustang PE, de az se megy
). Klónozni is próbáltam külső hdd-re (érdekes itt az usb3-as megy, usb2-es házamat nem látja bootoláskor), de elszállt indításkor kékhalállal. Ja, külső merevlemezre nem lehet win-t installálni, telepítő nem engedi (grat MS...) és a Windows To GO se megy (nem bootol).
Sajnos egy fórumon se találtam megoldást, de bízom benne, hogy van itt valaki, aki megoldotta ezt a problémát!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Klónozni is próbáltam külső hdd-re (érdekes itt az usb3-as megy, usb2-es házamat nem látja bootoláskor), de elszállt indításkor kékhalállal. Ja, külső merevlemezre nem lehet win-t installálni, telepítő nem engedi (grat MS...) és a Windows To GO se megy (nem bootol).