Hirdetés
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
-
-
ufonauta
aktív tag
A vi8 akkuidejéről nem tudok nyilatkozni. A hi8-at sem merítettem még le teljesen, de számításaim szerint kb 3,5-4 órát elballag mondjuk netböngészéssel. Viszont a hi8 full hd felbontású, így valamivel szerintem többet is fogyaszthat a képernyője, ezt viszont kompenzálhatja az energiatakarékosabb CPU. Így aztán tényleg nem tudom, hogy melyik a jobb választás. A hi8-nak nincs hdmi portja, míg a vi8-nak van. Tehát ha ez fontos akkor inkább a vi8. De mindkettőnek jön ki újabb kiadása. Ráadásul a hi8pro egyenlőre csak win-el jön, mert az új procira még nem nagyon van hivatalos droid. (talán később lesz hozzá dual os)
Egyébként mindkettőnek van itt topikja. Ott többet tudnak róluk mondani. -
ufonauta
aktív tag
Nekem Chuwi Hi8-am van. Bár Gearbestről némileg olcsóbban.
Valóban foglal helyet az Android, de amikor én megvettem legyalultam és feltelepítettem csak a Win-t. Mivel nem játszom rajta, így nagy helyigényű dolgok nincsenek is feltelepítve. Egy OpenOffice, Chrome, Corel, meg ilyenek. Oszt ott maradt nekem 20 Giga hely. Úgyhogy visszatettem az androidot is és még így is van 10 Gigám a Win mellett. Plusz a 32 Gigás kártya.
Szóval szerintem nem foglal olyan sok helyet az android. (mostanság próbálom rátolni a Remix OS-t)
Ráadásul teljesen legyalulható és akkor van egy tiszta Win-es tableted. -
balux33
csendes tag
Szia!
Én is vettem egy ilyen gépet és gondolkozok a win10 frissítésen.
Tudnál mondani egy-két tapasztalatot, megéri frissíteni?
Le tudnád írni a frissítés menetét címszavakban? Mert nekem a frissítő program azt írja, hogy min.8Gb hely kell hozzá, de lehet nem jó módszerrel próbálkozom... -
tlac
nagyúr
androidban ez a felállás jobb-e?
talán igen
Felkínálja keresi,letölti de tárhelyet kevésnek titulálja,ezt hogy tudnám megoldani?
pendrive-ról frissíted
A rejtett 4GB win 8.1 rendszert ki lehetne menteni lemezre vagy pendrive eszközre esetleg későbbi újbóli telepítésre?
igen
mielőtt nekilátsz, nézz utána, hogy egyáltalán működik-e a win10 rajta, előfordulhat, hogy nincs mindenhez driver és lehet a 8-as meg nem kompatibilis
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest