- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
-
-
ufonauta
aktív tag
A vi8 akkuidejéről nem tudok nyilatkozni. A hi8-at sem merítettem még le teljesen, de számításaim szerint kb 3,5-4 órát elballag mondjuk netböngészéssel. Viszont a hi8 full hd felbontású, így valamivel szerintem többet is fogyaszthat a képernyője, ezt viszont kompenzálhatja az energiatakarékosabb CPU. Így aztán tényleg nem tudom, hogy melyik a jobb választás. A hi8-nak nincs hdmi portja, míg a vi8-nak van. Tehát ha ez fontos akkor inkább a vi8. De mindkettőnek jön ki újabb kiadása. Ráadásul a hi8pro egyenlőre csak win-el jön, mert az új procira még nem nagyon van hivatalos droid. (talán később lesz hozzá dual os)
Egyébként mindkettőnek van itt topikja. Ott többet tudnak róluk mondani. -
ufonauta
aktív tag
Nekem Chuwi Hi8-am van. Bár Gearbestről némileg olcsóbban.
Valóban foglal helyet az Android, de amikor én megvettem legyalultam és feltelepítettem csak a Win-t. Mivel nem játszom rajta, így nagy helyigényű dolgok nincsenek is feltelepítve. Egy OpenOffice, Chrome, Corel, meg ilyenek. Oszt ott maradt nekem 20 Giga hely. Úgyhogy visszatettem az androidot is és még így is van 10 Gigám a Win mellett. Plusz a 32 Gigás kártya.
Szóval szerintem nem foglal olyan sok helyet az android. (mostanság próbálom rátolni a Remix OS-t)
Ráadásul teljesen legyalulható és akkor van egy tiszta Win-es tableted. -
balux33
csendes tag
Szia!
Én is vettem egy ilyen gépet és gondolkozok a win10 frissítésen.
Tudnál mondani egy-két tapasztalatot, megéri frissíteni?
Le tudnád írni a frissítés menetét címszavakban? Mert nekem a frissítő program azt írja, hogy min.8Gb hely kell hozzá, de lehet nem jó módszerrel próbálkozom... -
tlac
nagyúr
androidban ez a felállás jobb-e?
talán igen
Felkínálja keresi,letölti de tárhelyet kevésnek titulálja,ezt hogy tudnám megoldani?
pendrive-ról frissíted
A rejtett 4GB win 8.1 rendszert ki lehetne menteni lemezre vagy pendrive eszközre esetleg későbbi újbóli telepítésre?
igen
mielőtt nekilátsz, nézz utána, hogy egyáltalán működik-e a win10 rajta, előfordulhat, hogy nincs mindenhez driver és lehet a 8-as meg nem kompatibilis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest