- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hunork
üzenetére
Nyugodtan toltheted telefon toltovel , az akksik sajat toltesvezerlo aramkorrel rendelkeznek, annyi aramot vesz fel amire szuksege van . Ez kb 2amper.. amiert inkabb erdemes aggodni ha gyengebb minosegu a telefon tolto akkor hasznalat kozben nem tolt eleget , esetleg ha kicsi a teljesitmenye tojast lehet sutni rajta ...
-
arnd
senior tag
Leginkább vacsorázzon velem, de végül is így is lehet azért segíteni.
Az asus és az acer szimplán tab módban is használható és a netbook módja is teljesértékű. Akár ölben vagy egy kézzel tartva is oks. Az acer zsanér megoldása szerintem picivel erősebb.
A lenovo-nak nics tab módja, csak ilyen felhajtott, de persze ez akár még előny is lehet az ilyen fordított használat esetén. De ez nem egy kézben használatos tab megoldás.
A HP tab nekem szimpatikus, bár bár én nem szeretem a HP-t vagy inkább DY-t.
Viszont nem túl célszerű bár tetszetős a kivitelezése. Úgy látom, hogy nem lehet ezt a tokszerű dolgot eltávolítani róla, de nagyon egyben sincs tehát a lenovo előnyei sincsenek.
Viszont most látom, hogy kétféle is van belőle? Az egyik hasonló az asus megoldásához...Szerintem az acer és a HP ami csajos, a másik kettő nem.
Nagyából nincs nagy proci különbség csak ilyen hangyafülnyi, nekem a cerka azért kilóg a sorból.
Kijelzők kb. szintén hasonlóak.De azért érdemes élőben megtapogatni őket, az acer élőben nagyon baba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adobe Photoshop
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- További aktív témák...
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest