Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hunork #10106 üzenetére
Nyugodtan toltheted telefon toltovel , az akksik sajat toltesvezerlo aramkorrel rendelkeznek, annyi aramot vesz fel amire szuksege van . Ez kb 2amper.. amiert inkabb erdemes aggodni ha gyengebb minosegu a telefon tolto akkor hasznalat kozben nem tolt eleget , esetleg ha kicsi a teljesitmenye tojast lehet sutni rajta ...
-
arnd
senior tag
Leginkább vacsorázzon velem, de végül is így is lehet azért segíteni.
Az asus és az acer szimplán tab módban is használható és a netbook módja is teljesértékű. Akár ölben vagy egy kézzel tartva is oks. Az acer zsanér megoldása szerintem picivel erősebb.
A lenovo-nak nics tab módja, csak ilyen felhajtott, de persze ez akár még előny is lehet az ilyen fordított használat esetén. De ez nem egy kézben használatos tab megoldás.
A HP tab nekem szimpatikus, bár bár én nem szeretem a HP-t vagy inkább DY-t.
Viszont nem túl célszerű bár tetszetős a kivitelezése. Úgy látom, hogy nem lehet ezt a tokszerű dolgot eltávolítani róla, de nagyon egyben sincs tehát a lenovo előnyei sincsenek.
Viszont most látom, hogy kétféle is van belőle? Az egyik hasonló az asus megoldásához...Szerintem az acer és a HP ami csajos, a másik kettő nem.
Nagyából nincs nagy proci különbség csak ilyen hangyafülnyi, nekem a cerka azért kilóg a sorból.
Kijelzők kb. szintén hasonlóak.De azért érdemes élőben megtapogatni őket, az acer élőben nagyon baba.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest