- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
válasz
trafóóó
üzenetére
Én már nyomorgatnám, de azért a költség sem utolsó szempont. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy black friday akció keretén belül a vi10-et 80-90 dodóért osztogatták. Nem számítok ilyen leárazásra, de hátha összejön valami.
Az általad említett tabokat én is nézegettem. Az usb miatt maradt a csuvi. Bár a teclast még játékban van. Főleg hogy a melegedés orvosolható. Remélem hi10-re is lesz valami mókolás, mert az sem a leghűvösebb. Mondjuk játékra egyáltalán nem használnám. Egy asztali gépként funkcionáló asus 1005ha-t fog váltani.
Ettől még melegen is fényévekkel jobb.Ondáról egyébként azt olvastam, hogy pocsék az anyaghasználat. Nem tudom igaz-e, de elég sok helyen panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ettől még melegen is fényévekkel jobb.