- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
Nekem a 2050x1500-kijelző , 9,7 coll után , kicsit pixeles a 10,1 collon a HD kijelző ...
Majd megszokom ... De a mostani tabletem , pl ma frissitettem win 10-re , böngészek , -szóval használom - 4,5 óra kijelzőidő után még 50% -on van az akksi . A Cube i6 meg kibirt vagy 2 órát összesen . Bár az gyárilag xar volt . Szóval kibirom -megszokom a pixeleket - cserében egy jobb tabletért . -
trafóóó
tag
válasz
Joccc07
üzenetére
Mondjuk nekem a 4:3 kijelző bejövősebb mint a 16:9.
Erről mondjuk tudok hogy a nagy felbontás alatt a win ikonok kicsik de az orvosolható könnyen ,felnagyítod 200% ra cuccot és máris használhatóbb.
Igen azt mondjuk alá kell írni hogy a 2 teljes értékű usb királyság.
Nálam is ez lenne a cél hogy ne kelljen leülni a laptophoz,és az asztalnál bohóckodni.
Lenne is egy kérdésem : win 10re frissíthető felraktad rá ,ill a droid marad 4.4 vagy ad fel frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Motoros topic
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest