Hirdetés
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
Leginkább vacsorázzon velem, de végül is így is lehet azért segíteni.
Az asus és az acer szimplán tab módban is használható és a netbook módja is teljesértékű. Akár ölben vagy egy kézzel tartva is oks. Az acer zsanér megoldása szerintem picivel erősebb.
A lenovo-nak nics tab módja, csak ilyen felhajtott, de persze ez akár még előny is lehet az ilyen fordított használat esetén. De ez nem egy kézben használatos tab megoldás.
A HP tab nekem szimpatikus, bár bár én nem szeretem a HP-t vagy inkább DY-t.
Viszont nem túl célszerű bár tetszetős a kivitelezése. Úgy látom, hogy nem lehet ezt a tokszerű dolgot eltávolítani róla, de nagyon egyben sincs tehát a lenovo előnyei sincsenek.
Viszont most látom, hogy kétféle is van belőle? Az egyik hasonló az asus megoldásához...Szerintem az acer és a HP ami csajos, a másik kettő nem.
Nagyából nincs nagy proci különbség csak ilyen hangyafülnyi, nekem a cerka azért kilóg a sorból.
Kijelzők kb. szintén hasonlóak.De azért érdemes élőben megtapogatni őket, az acer élőben nagyon baba.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest