Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoMagix

addikt

válasz junior11 #9869 üzenetére

Nem rossz a kijelző, de ez az én véleményem, persze nem egy oled 4K valami!
    Mindenki másképp látja, ezt Neked kell élőben eldönteni!
    Nincs automata fényerőállítás, lakáson kívül még nem teszteltem a kijelzőt!
    A win10 jól megy rajta, elég a 2GB, nálam, mezei tartalomfogyasztásra használom, még semmi extra dolgot nem műveltem vele!
    1 "hiba", hogy a giroszenzor nem működik win10-nél, nem forgatja el a kijelzőt, ha tekered, win 8.1-nél működik!
    A minősége elég jó, egy helyen szokott nyekkenni a hátlap, ha éppen csak bal kézzel tartom vízszintesen!
    Gumis a hátlap, jó fogása van, de könnyen összegyűjti az ujjlenyomatokat!
    Könnyen lehet le és fel dokkolni, viszont ha mozgatod nyitott állapotban, akkor néha csipog, mint amikor kiveszed a dokkolóból, tehát kicsit laza lehet az érintkező középen.
    Az akkura azt mondanám, hogy laza 2 napot kihúz nálam, vegyes könnyű használattal, éjszakára alvóban van, olyankor kb. 6-10%-ot esik az akkuszint.

Egyszer összekötöttem az asztali 19" monitorommal micro HDMI - VGA átalakítóval, mind a kettő 16:10-es így nem is volt probléma, jól jelent meg a kép (nem úgy a 40".es tv-n az 16:9-es és ott túllógott a kép)!
    A böngészés közel olyan volt wifivel, mintha az asztali gépemet nyomkodtam volna, ami Core 2 Duo E7300 2Gb rammal!
    Sajnálom, hogy micro HDMI van rajta, nagyon kényes a csatlakozóra, egy sima kínai HDMI átalakítóval szenvedés volt kicsikarni bármit, de az említett Samsung átalakítóval tökéletes volt!
    Rendeltem pár fajta átalakítót, talán valamelyik jó lesz hozzá!

Új hozzászólás Aktív témák